Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün sayıyorum kuzum, carsamba gıdıcem kontrole, umarım hersey yolundadır
Sen nasılsın, minik beyefendi nasıl kıllar ne durumda

Kızlar bebişim artık fıstıklıktan, kafalı gövdeli bir insan yavrusuna terfi etmiş iki büklüm olunca 4,5cm çıktı ama sanırım 1 cm falan daha uzundur normalde iki parça çikolata yedim girmeden kıpır kıpırdı resmenikili tarama için gittim ama ultrason yoğun olduğu için salıya kaldı malesef. multivitamin(vinalac) ve demir verdi doktor, ben ayrıca ocean d3k2 aldım inşallah şifa olur yavruma darısı en yakın zamanda bu günleri bekleyen bütün arkadaşlarıma

Maşallah yaa sağlıkla ilerlesin inşallah herşey bizde görelim o günleri inşallah sağlıkla

Genel olarak iyiyim biraz arada karın ağrısı birde uyku modu fazlasıyla oluyor canım ekşili şeyler istiyor hep psikolojimidir bilemedim bukadar çabuk aşerme olamaz sanırım
Karın ağrısı az da olsa bende de hala oluyor, adet ağrısı gibi. çok şiddetli değilse korkma. Yer açıyor kendisine:) Aşerme daha farklı birşeymiş. Ben henüz yaşamadım ama Vücut eksik olanı istermiş şuan bizdeki öyle bir şey sanırım bilmiyorum

Çok sevindim canım büyümüş minnoş inşallah hep sağlıkla devam etsin bana da ilk vinalac vermişti doktor 3 aydan sonra pregno marin diye birşeye geçtim demire ve d k vitaminine de yeni yani 4.aydan sonra başlattı. Ama demire keşke önce başlasaydım kan değerlerim iyi diye geç başlattı birazcık düşmüş. Sen kaç tane kullanacaksın günde?

Çok şiddetli değil canım arada oluyor adet ağrısı gibi bu haftayıda atlatayım da öyle gideyim doktora şuanlık bi sıkıntım yok çok şükür

Çok sağol canım, inşallah hepimizin gebelikleri sağlıkla devam etsin 3. ayda başlıyolar diye biliyordum ben 4. ay birazcık geç gibi geldi bana ama tabi ki doktorun daha iyi bilir canım. Vinalac doğuma kadar kullandırıyo sanırım, arkadaşıma o şekilde vermiş ikize hamileydi o da senin gibi. Ben ilk gittiğimde d vitamini kullanıyorum devam edeyim mi dedim 3ten sonra demişti. Demiri de sağlık ocağındaki ebe 3 aydan sonra dedi yine. 13+0 bugün,şimdiye kadar sadece folidoce kullandım. onu bıraktım işte günde 1 vinalac 1 tane de gyno ferro olarak verdi. D3+K2yi kendim aldım vinalacta var ama d3 k2 ile emiliyormuş diye bir de kış geliyo malum yeterli olmaz diye düşündüm.

Çok şiddetli değil canım arada oluyor adet ağrısı gibi bu haftayıda atlatayım da öyle gideyim doktora şuanlık bi sıkıntım yok çok şükür
Aman aman çok şükür olmasın sıkıntın Biraz bekle bence git gel çok zor oluyor. Sen bir de erken öğrendin diye hatırlıyorum. 5 bitsin en azından 6 içerisinde daha net olur sanki.

PembeAnkaKusu pardon 12+0 olacak yanlış yazmışım

Evet canım aynen ben de pek dışarı çıkmıyorum güneş alamıyoruz öğlen vakti kullanmak lazım inşallah hepsi yarasın bebişlerimize bu arada ben az sonra gidip 2.doz biontech i de olucam inşallah sıkıntısız atlatırım 2.doz daha çok etkiliyormuş sanırım. Sen aşı olmuş muydun önceden ya da olacak mısın?

İnşallah kan olsun can olsun hepsi Biz eşimle olmadık bebek istediğimiz için, şuan bebeğe nasıl etkisi olur bilmediğim için de olmayı düşünmüyorum şimdilik. İlerleyen zamanda ne olur bilmiyorum tabi. Bir de çevremde 3 kişinin beynine pıhtı attı o da biraz korkutuyor. Olabildiğince evden çıkmadan geçirmeye çalışcam bu dönemi, inşallah sağlıkla atlatırız. Sen pıhtılaşma için iğne kullanıyordun değil mi?

Gün sayıyorum kuzum, carsamba gıdıcem kontrole, umarım hersey yolundadır
Sen nasılsın, minik beyefendi nasıl kıllar ne durumda
Ay az kalmış insalalh güzel haberlerle gelirsin bizde iyiyiz şükür oğluşum iyi bu spinal anestezi den dolayı hala boyun omuz ağrısı çekiyorum ilaçlar kremler ancak hafifletiyor insalalh bu hafta grcer de kafamı rahat dondururum oynatitirum
Killar yerinde hiç dökülme yok eşimde bende sürekli bakıyoruz eşim dio bu bnaa çekmemiş sana çekmiş dio ben esmerim ya kötü yanları bana atar iyi yanları kendine şükür iyiyiz ya zaman çabuk geciyor güzel gidiyor senden de çarşamba gücünü güzel haberlerini bekliyorum canım insalalh duyarsın minik kalpleri

Sen ilk dozu kacıncı haftada oldun canım 12 dolunca mı

Bebiş diyordur bunlar nıye bana garip garip bakıyor diye sen gör çok yakısıklı olur, kıldan eser kalmaz..
İnşallahh canım, gün yaklastıkça korku artmaya basladı bende de

Ah o aserme cok değişik bisey ya bi kez yaşadım ama varya gelene kadar gözümün önünden gitmedi öyle bi iştahlı yedim ki kabinda kaldı biraz diye siyirdim düşünün

O killarina kurban olurum küçük erkeğim ya

Yok ben sadece ecopirin hap kullanıyorum canım. Heterozigot var bende sadece. Hamile kalmadan önce benim de olasım pek yoktu ama sonra şu hamilelerle ilgili haberler çıkıp durdu biraz korktum oldum. İlk dozu olduğumda sadece kolum ağrıdı. Az önce ikinciyi de oldum bakalım bu sefer ne olacak. İnşallah sorunsuz atlatırım. Evden çıkarken de korkar oldum en azından aşılı olcam artık. Çok kötü denk gelmiş etrafımda o kadar olsa ben de korkardım heralde sen kullanıyor muydun pıhtılaşma için bir şey?
Sen ilk dozu kacıncı haftada oldun canım 12 dolunca mı
14.haftadan sonra oldum kuzum test sonuçlarını beklemiştim. 12den sonra olabiliyormuşuz. Gitmişken tetanozu da sordum 20.hafta olunuyor ya normalde bugün biontech oluyorsan 3-4 hafta sonra ol dedi canım

Bebiş diyordur bunlar nıye bana garip garip bakıyor diye sen gör çok yakısıklı olur, kıldan eser kalmaz..
İnşallahh canım, gün yaklastıkça korku artmaya basladı bende de
Bende muayene sonrası 1 hafta kuş gibi geziyorum sonraki hafta panik atak başlıyor ama inan yüzünü kara çıkartcak bebişler. Benim hep öyle oldu bin şükür bişey hissetmiyorum yok dedim bikaç gündür, bugün bi gittim kıpır kıpır herşey güzel olacak merak etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…