Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah o aserme cok değişik bisey ya bi kez yaşadım ama varya gelene kadar gözümün önünden gitmedi öyle bi iştahlı yedim ki kabinda kaldı biraz diye siyirdim düşünün
Ay evet sen yazmıştın sanki okudum burda, ona dayanarak yazmıştım zaten bakalım bizde olacak mı sen de detaylıya gitcektin sanırım bugün müydü canım?

Şifa olsun canım belki aşıdan değildir bilmiyorum tabi ki. ecopirin iyi olmuş o bile fayda eder bence. Babam tansiyon hastası ecopirin kullanıyor, anneme de söyledim doktora sorun sen de kan sulandırıcı kullan diye. Ben herhangi bir şey kullanmıyorum canım. Boş gebelikten sonra doktor gerek yok test yaptırmaya dedi şükür bunda sorun çıkmadı. Rabbim korusun hepimizi

Bebiş diyordur bunlar nıye bana garip garip bakıyor diye sen gör çok yakısıklı olur, kıldan eser kalmaz..
İnşallahh canım, gün yaklastıkça korku artmaya basladı bende de
Biliyorum yakışıklı akıllı bir çocuk olacsk inşallah hiç stres sıkıntı yapma Allah büyük inşallah kismetinde vardır Rabbim insalalh o minik kalpleri sana hediye eder

Valla ben de olucam, okula gıdıyorum ama o kadar tedirginim kı.. 6 hafta sonra olabilirim oyleyse, insallah o zamana kadar yakalanmam

İnşallahh canım benım senın haftaları ben de gorur muyum acaba, cınsıyet tahmını yaptı mı doktorun

Amin canım inşallah hep sağlıkla devam etsin hiçbir şeye gerek kalmasın
Valla ben de olucam, okula gıdıyorum ama o kadar tedirginim kı.. 6 hafta sonra olabilirim oyleyse, insallah o zamana kadar yakalanmam
İnşallah canım allah seni de bebişlerini de korusun Evet bana 3 aydan sonra demişlerdi sen de 14te falan olabilirsin tabi doktoruna sor hepsi farklı söylüyormuş heralde benimki öneriyorum dedi güvendim ben de

İnşallahh canım benım senın haftaları ben de gorur muyum acaba, cınsıyet tahmını yaptı mı doktorun
Aynı soruları ben de soruyodum ama Allah ol desin yeter ki. Hepimiz dua ediyoruz birbirimize mutlaka duyuyodur, sen içini ferah tut yok bacak arasına baktı sanki ama bişey demedi. Haftaya salı ense burun ölçümü yapcak radyoloji doktoru ona sorcam ama

Ay evet sen yazmıştın sanki okudum burda, ona dayanarak yazmıştım zaten bakalım bizde olacak mı sen de detaylıya gitcektin sanırım bugün müydü canım?
Olsun cok güzel oluyor vallaçarşamba günü cnm

Aman aman çok şükür olmasın sıkıntın Biraz bekle bence git gel çok zor oluyor. Sen bir de erken öğrendin diye hatırlıyorum. 5 bitsin en azından 6 içerisinde daha net olur sanki.
Aynen kuzum öncekinde de erkenden öğrendim hemen gittim geçmek bilmedi sonra bu sefer beklicem biraz daha 4 yeni olduk

İnşallah cnm inşallah bakalım benimki de tüylü olcak mi teyzesi
Hic belli olmazonunla iyi anlaş olduğu gibi kabul et benim gibi Almanlar gibi mavi gözlü sarışın Behlül hayal etme çok bozuldu benim oğlan o yüzden beni şaşırttı yedi içti imaj yaptı

Aynen kuzum öncekinde de erkenden öğrendim hemen gittim geçmek bilmedi sonra bu sefer beklicem biraz daha 4 yeni olduk
Maşallah canım insalalh sağ salim ilerler gebeliğin sabret 6 haftaya kadar

Kız mı geliyor yoksa, erkekler bu haftalarda bellı oluyor diyorlardı

Ha-ri kuzu gittin mı bugun doktora
Gittim sonra hemen arkasına otobüse binince yazamadım kardeşimin yanına gidiyorum ilk 3 4 gün kalayım alışsın diye

Doktorumla konuştuk anlaştık bana bir takviye verdi adını gidince bakıp söylerim yumurta kalitesi arttırsın diye sabah ilaç şeklinde akşam toz suya, günde 2 defa kullanacağım bunu kullanırken femara kullanacağım iğne vazgeçtik çünkü aşılama garanti değil rahim duvarı durumuna bakacağım hem şu takviyeyi bir al dedi eğer 2 yumurta oluşur rahim de istediğim gibi olur aşılama yaparım ama olmaz bir ay daha bu takviyeyi alırsın bu kez direk iğne ile devam ederiz dedi

Gynositol verdı yada ınofolıc combı.. Hayırlı olsun tedavin canım, ınsallh ıgneye gerek kalmadan bebısler gelir

Gynositol verdı yada ınofolıc combı.. Hayırlı olsun tedavin canım, ınsallh ıgneye gerek kalmadan bebısler gelir
Sanki ikisi de değildi gibi ama bakarım henüz gidemedim eve amin inşallah ya biraz benim bu ay kardeşime git gellerim yüzünden iğneyi iptal ettik hazır hem takviye kullanayım diye bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…