Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki ikisi de değildi gibi ama bakarım henüz gidemedim eve amin inşallah ya biraz benim bu ay kardeşime git gellerim yüzünden iğneyi iptal ettik hazır hem takviye kullanayım diye bakalım nasıl olacak
O zaman proxywomen 300 lıra cıvarı deıl mı

Senin tahminler tutuyor genelde kız olur belki de bilmiyorum. Ablam da kız hissediyorum dedi. Arkadaşlarım erkek diyor. Ben sağlıklı olması için o kadar dua ediyorum ki gerçekten önemli değil.
Aynen oyle canım hayırlı saglıklı olsun yeter ki.. Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallah

Hic belli olmazonunla iyi anlaş olduğu gibi kabul et benim gibi Almanlar gibi mavi gözlü sarışın Behlül hayal etme çok bozuldu benim oğlan o yüzden beni şaşırttı yedi içti imaj yaptı
Ah sorma eşim sarısin yeşil gözlü, bana benzicek deyip duruyor, bende diyorum benim gibi kara bişey çıkarsa görürsün

Bugday olur belkı
Aman sağlıklı olsun da cnm ne farkeder ki ama demi ama insan gerçekten merak ediyor cok kime benzicek diye, hele göz rengini cok merak ediyorum, eşimin annesi babasi kardeşi eşim hepsi renkli gözlü, hele görümcemin gözleri cok güzel, aman huyu benzemesin inşallah

Kız kınama kimseyi aman kınadığına benzer bi de Allah muhafaza

Kız kınama kimseyi aman kınadığına benzer bi de Allah muhafaza
Kınamak değil cnm ya inanilmaz duyarsız biri, bence yetiştirme tarziyla alakalı bu özelliği, cok pohpohlamis kayınpederim kaynanam

Kınamak değil cnm ya inanilmaz duyarsız biri, bence yetiştirme tarziyla alakalı bu özelliği, cok pohpohlamis kayınpederim kaynanam
Doğrudur tabi ki de öyle derler ya. Ben aklıma bişey gelince dilimi ısırıyorum kimse hakkında yorum yapmıyorum ki olanı konuşurum normalde eşime de dedim sakın kimseyle dalga geçip kınama, aklına gelince yut diye iyi huylu merhametli olsunlar inşallah

Göz rengi hangı taraftan gecıyor acaba, renkli göz de cekınık gen diye bılıyorum saglıklı hayırlı evlat olsun ınsallah canım,, ama insan merak ediyor nasıl Olcak diye

Göz rengi hangı taraftan gecıyor acaba, renkli göz de cekınık gen diye bılıyorum saglıklı hayırlı evlat olsun ınsallah canım,, ama insan merak ediyor nasıl Olcak diye
Bizim evde tek renkli gözlü küçük oğlum, ve sarışıneşimde buğday tenli saç rengi açıktır, renkli göz kardeşimden geldi oğluma, çok komik ama oğlum bazen aynanın karşısına geçip anneeeaa neden benim gözüm yeşil renkli babamın abimin ve senin kahverengi diyor ve neden sarı benim saçlarım sizin kahve rengi

Anne tarafından mı gecıyor acabaa benım annemın halalrının gözleri de o kadar güzel bir mavi ki, geçer mi acaba, benım göz de yeşilin elası.eşimin tüm sülale koyu kahve.. Hiç renkli gözlü yok onlarda

Eşimin de 2 halası renkli gözlü
Benim oğlanın göz rengi dayısındsn birebir aynı tonBen hamileyken hep böyle kardeşime benzeyecek gini hissettim belki de istedim nitekim ona benzedi aynı
Tabii ki sağlık çok önemli ama insan çok merak ediyor nasıl olacak diye

Saglıklı olsun da ben onun agzını burnunu yerim, yılların hasreti de var, inşallah çocuğumun canını yakmadan severim

Haklısın aslında cnm ama cok yıprandım ben onun yüzünden, eşimle cok kavgalar ettik ya ona karşı, daha doğrusu onun davranışlarına karşı baya sertim.. Doğru söylüyorsun ama dikkat etmem lazım

Anamm minnak oğlan doğmuş, hayırlı evlat eylesin rabbim maşallah subhanallah, spinal kolay da sonrasında ağrı sızı yapıyor kafein iyi geliyor kuzum haberin olsun sen çoktaaan biliyorsundur bile, inşallah çabucak toparlarsın off yine özlemişim sizi Bee canım kızlar, güzellikler sizinle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…