Senin tahminler tutuyor geneldeKız mı geliyor yoksa, erkekler bu haftalarda bellı oluyor diyorlardı
O zaman proxywomen 300 lıra cıvarı deıl mıSanki ikisi de değildi gibi ama bakarım henüz gidemedim eveamin inşallah ya biraz benim bu ay kardeşime git gellerim yüzünden iğneyi iptal ettik hazır hem takviye kullanayım diye bakalım nasıl olacak
Aynen oyle canım hayırlı saglıklı olsun yeter ki.. Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallahSenin tahminler tutuyor geneldekız olur belki de bilmiyorum. Ablam da kız hissediyorum dedi. Arkadaşlarım erkek diyor. Ben sağlıklı olması için o kadar dua ediyorum ki gerçekten önemli değil.
Ah sorma eşim sarısin yeşil gözlü, bana benzicek deyip duruyor, bende diyorum benim gibi kara bişey çıkarsa görürsünHic belli olmazonunla iyi anlaş olduğu gibi kabul et benim gibi Almanlar gibi mavi gözlü sarışın Behlül hayal etme çok bozuldu benim oğlan o yüzden beni şaşırttı yedi içti imaj yaptı
Bugday olur belkıAh sorma eşim sarısin yeşil gözlü, bana benzicek deyip duruyor, bende diyorum benim gibi kara bişey çıkarsa görürsün
Aman sağlıklı olsun da cnm ne farkeder ki ama demiBugday olur belkı
Hepimize sağlıklı evlat, sağlıklı doğum nasip olsunAynen oyle canım hayırlı saglıklı olsun yeter ki.. Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallah
Kız kınama kimseyi amanAman sağlıklı olsun da cnm ne farkeder ki ama demiama insan gerçekten merak ediyor cok kime benzicek diye, hele göz rengini cok merak ediyorum, eşimin annesi babasi kardeşi eşim hepsi renkli gözlü, hele görümcemin gözleri cok güzel, aman huyu benzemesin inşallah
Kınamak değil cnm ya inanilmaz duyarsız biri, bence yetiştirme tarziyla alakalı bu özelliği, cok pohpohlamis kayınpederim kaynanamKız kınama kimseyi amankınadığına benzer bi de Allah muhafaza
Doğrudur tabi ki de öyle derler ya. Ben aklıma bişey gelince dilimi ısırıyorum kimse hakkında yorum yapmıyorum ki olanı konuşurum normaldeKınamak değil cnm ya inanilmaz duyarsız biri, bence yetiştirme tarziyla alakalı bu özelliği, cok pohpohlamis kayınpederim kaynanam
Göz rengi hangı taraftan gecıyor acaba, renkli göz de cekınık gen diye bılıyorumAman sağlıklı olsun da cnm ne farkeder ki ama demiama insan gerçekten merak ediyor cok kime benzicek diye, hele göz rengini cok merak ediyorum, eşimin annesi babasi kardeşi eşim hepsi renkli gözlü, hele görümcemin gözleri cok güzel, aman huyu benzemesin inşallah
Amin canım benımHepimize sağlıklı evlat, sağlıklı doğum nasip olsun❤
Bizim evde tek renkli gözlü küçük oğlum, ve sarışınGöz rengi hangı taraftan gecıyor acaba, renkli göz de cekınık gen diye bılıyorumsaglıklı hayırlı evlat olsun ınsallah canım,, ama insan merak ediyor nasıl Olcak diye
Anne tarafından mı gecıyor acabaaBizim evde tek renkli gözlü küçük oğlum, ve sarışıneşimde buğday tenli saç rengi açıktır, renkli göz kardeşimden geldi oğluma, çok komik ama oğlum bazen aynanın karşısına geçip anneeeaa neden benim gözüm yeşil renkli babamın abimin ve senin kahverengi diyor ve neden sarı benim saçlarım sizin kahve rengi
Eşimin de 2 halası renkli gözlüAnne tarafından mı gecıyor acabaabenım annemın halalrının gözleri de o kadar güzel bir mavi ki, geçer mi acaba, benım göz de yeşilin elası.eşimin tüm sülale koyu kahve.. Hiç renkli gözlü yok onlarda
Saglıklı olsun da ben onun agzını burnunu yerim, yılların hasreti de var, inşallah çocuğumun canını yakmadan severimEşimin de 2 halası renkli gözlü
Benim oğlanın göz rengi dayısındsn birebir aynı tonBen hamileyken hep böyle kardeşime benzeyecek gini hissettim belki de istedim nitekim ona benzedi aynı
Tabii ki sağlık çok önemli ama insan çok merak ediyor nasıl olacak diye
Haklısın aslında cnm ama cok yıprandım ben onun yüzünden, eşimle cok kavgalar ettik ya ona karşı, daha doğrusu onun davranışlarına karşı baya sertim.. Doğru söylüyorsun ama dikkat etmem lazımDoğrudur tabi ki de öyle derler ya. Ben aklıma bişey gelince dilimi ısırıyorum kimse hakkında yorum yapmıyorum ki olanı konuşurum normaldeeşime de dedim sakın kimseyle dalga geçip kınama, aklına gelince yut diye iyi huylu merhametli olsunlar inşallah
Anamm minnak oğlan doğmuş, hayırlı evlat eylesin rabbimAy az kalmış insalalh güzel haberlerle gelirsin bizde iyiyiz şükür oğluşum iyi bu spinal anestezi den dolayı hala boyun omuz ağrısı çekiyorum ilaçlar kremler ancak hafifletiyor insalalh bu hafta grcer de kafamı rahat dondururum oynatitirum
Killar yerindehiç dökülme yok eşimde bende sürekli bakıyoruz eşim dio bu bnaa çekmemiş sana çekmiş dio ben esmerim ya kötü yanları bana atar iyi yanları kendine şükür iyiyiz ya zaman çabuk geciyor güzel gidiyor senden de çarşamba gücünü güzel haberlerini bekliyorum canım insalalh duyarsın minik kalpleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?