Aynı sayikiriz bizde senleAh sorma eşim sarısin yeşil gözlü, bana benzicek deyip duruyor, bende diyorum benim gibi kara bişey çıkarsa görürsün
Ya benim eşimde çok kötü bu konuda komşumuzun kızı var 3 yaisnda gözü birtanesi şaş birine bakınca insan korkuyor yine bakışlarından eşimde hep kızı görünce ödüm kopuyor onu görüncedio gülüyor bende kaç defa kızdım öyle deme günah küçüktür bak hamileyim çocuğumuzda Allah korusun öyle birşey olursa ben sana gösteririm dedim dalga geçmek hoş değil Allah korusun kimin başına gelmeyeceği belli değilDoğrudur tabi ki de öyle derler ya. Ben aklıma bişey gelince dilimi ısırıyorum kimse hakkında yorum yapmıyorum ki olanı konuşurum normaldeeşime de dedim sakın kimseyle dalga geçip kınama, aklına gelince yut diye iyi huylu merhametli olsunlar inşallah
Ben seni anlıyorum insan kendini durduramıyor birine sinirliyse. Eskiler öyle der ya hani o yüzden söyledim ki olanları hatırladıkça negatif yüklüyosun kendine onu da düşünmek lazım. Uzun bir süre aklına getirme onu, mesafeni koy gerisini boşver dış kapının mandalı sonuç olarakHaklısın aslında cnm ama cok yıprandım ben onun yüzünden, eşimle cok kavgalar ettik ya ona karşı, daha doğrusu onun davranışlarına karşı baya sertim.. Doğru söylüyorsun ama dikkat etmem lazım
Yaa geç kaldın sen tebrik etmeğeAnamm minnak oğlan doğmuş, hayırlı evlat eylesin rabbimmaşallah subhanallah, spinal kolay da sonrasında ağrı sızı yapıyor kafein iyi geliyor kuzum haberin olsun sen çoktaaan biliyorsundur bile, inşallah çabucak toparlarsın off yine özlemişim sizi Bee canım kızlar, güzellikler sizinle olsun.
Ay kötü bir durum karşıdaki için. Yani evet bazen hepimiz düşünüyoruz birşeyler ama dillendirmemek, frenlemek lazım kendimizi. Aynen canım benim eşimin kimseye zararı dokunmaz ama yanındakilere gırgır olsun diye sever başkalarıyla dalga geçmeyi. Uyarırım hep ama bu sefer daha ciddi uyardım. Hatta bir gün yine bişey oldu, tam ağzını açacakken bana bakıp sustuYa benim eşimde çok kötü bu konuda komşumuzun kızı var 3 yaisnda gözü birtanesi şaş birine bakınca insan korkuyor yine bakışlarından eşimde hep kızı görünce ödüm kopuyor onu görüncedio gülüyor bende kaç defa kızdım öyle deme günah küçüktür bak hamileyim çocuğumuzda Allah korusun öyle birşey olursa ben sana gösteririm dedim dalga geçmek hoş değil Allah korusun kimin başına gelmeyeceği belli değilyatıp kalkıp şükrediyorum herhalimize şükür cocukslrimin eli ayağı düzgün sağlam doğdular Rabb'im herkesin yardımcısı olsun
Sen onun o ufak kollarini bacaklarını isirmamamak için zor tutarsinSaglıklı olsun da ben onun agzını burnunu yerim, yılların hasreti de var, inşallah çocuğumun canını yakmadan severim
Malesef kız kinadin mi başına gelir vallahiAy kötü bir durum karşıdaki için. Yani evet bazen hepimiz düşünüyoruz birşeyler ama dillendirmemek, frenlemek lazım kendimizi. Aynen canım benim eşimin kimseye zararı dokunmaz ama yanındakilere gırgır olsun diye sever başkalarıyla dalga geçmeyi. Uyarırım hep ama bu sefer daha ciddi uyardım. Hatta bir gün yine bişey oldu, tam ağzını açacakken bana bakıp sustubir de çok duydum, şunu çok kınadım aynı öyle oldu muhabbetlerini o yüzden temkinli olmak lazım Rabbim iyi huylu, sağlıklı evlatlar nasip etsin diyelim
Eşim kucuk bebeklere Hıc dokunamıyor, bi yeri acır diye, sanırım ben de oyle olurum, tutarken bıle korkarım galıbaSen onun o ufak kollarini bacaklarını isirmamamak için zor tutarsin
kendiniinsalalh o günleri yaşarsın canım dört gözle çarşamba gününü bekliyorum
Thancss One kadın da erkek de kullanıyormuş eşimin iş arkadaşı olan bir çift ile aynı doktora gidiyoruz adamın ileri hareketini düzeltmiş baya, bekleme odasında bir bayan da elimde ilacın ismini görünce benim de değerlerimi düzene soktu iki ay sonra hamile kaldım dedi bakalımO zaman proxywomen 300 lıra cıvarı deıl mı
Bunu Hıc bilmiyordum canım, tutturamadım bi türlüThancss One kadın da erkek de kullanıyormuş eşimin iş arkadaşı olan bir çift ile aynı doktora gidiyoruz adamın ileri hareketini düzeltmiş baya, bekleme odasında bir bayan da elimde ilacın ismini görünce benim de değerlerimi düzene soktu iki ay sonra hamile kaldım dedi bakalım
Yok yok ağzına terlikle vururum bişey derseMalesef kız kinadin mi başına gelir vallahiaman dikkat edin çocuk doğana kadar kocan hiç yorum yapmasın içten bile gecirmesin Allah korusun sağ salim doğsun insalalah iyi huylu sağlıklı evlatlar nasip etsin insalalh
Valla bende hiç duymadımBunu Hıc bilmiyordum canım, tutturamadım bi türlü
Şifa olsun ınsallah sana da
İçereiği proxywomen gıbı, o da 300 cıvarı ydı gecen yıl, bu yıl ona da zam gelmiştir, ben aşılamada onu kullanmıştım, sonucum poztıftı.. İnşallah şifa olur kuzum benımValla bende hiç duymadımiçeriği de bu bakalım ne olur 340 TL az da değil ama işte
Ben çok seviyorum öyle korkum yok tedirgin olmuyorum ısırıyormEşim kucuk bebeklere Hıc dokunamıyor, bi yeri acır diye, sanırım ben de oyle olurum, tutarken bıle korkarım galıba
Sen tecrubelisin canım, herhalde ıkımız de birbirimize bakarız İlk kım dokunacak dıyeBen çok seviyorum öyle korkum yok tedirgin olmuyorum ısırıyormmıncıklıyorm yanaklarını sıkıyorum sırf ağlasın diye sesi çıksın diye
Eşini bilemem de sen alışırsın ama yaparsın
Amin amin inşallahİçereiği proxywomen gıbı, o da 300 cıvarı ydı gecen yıl, bu yıl ona da zam gelmiştir, ben aşılamada onu kullanmıştım, sonucum poztıftı.. İnşallah şifa olur kuzum benım
Oohh daha ne olsunAmin amin inşallahhem şimdi kardeşimin yanındayım cumartesiye kadar, yanımda 4 bardaklık nar suyum var, günlük bir kaşık keçi boynuzu pekmezi, birde bu, femara zaten var bunlara dikkat edip kardeşimle vakit geçirip stres olmayacağım hiç cumartesi evime giderim pazartesi de kontrol var bakalım ne olur
Olsin olsun bizde ilkini yaşayınca oyleydikSen tecrubelisin canım, herhalde ıkımız de birbirimize bakarız İlk kım dokunacak dıye
Artık nasipOohh daha ne olsunbu sefer olacak, ekipmanlar cok ıyı
İnşallah rabbim nasip eder de o gunlerı de gorurum canım benımOlsin olsun bizde ilkini yaşayınca oyleydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?