Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah sorma eşim sarısin yeşil gözlü, bana benzicek deyip duruyor, bende diyorum benim gibi kara bişey çıkarsa görürsün
Aynı sayikiriz bizde senle benim eşimde kumral ela gözlü anası mavi gozku gorumcem ela gözlü ben kahverengi gözlü esmer kara kaşlı kızlar beyaz tenli kahve gözlüler yaricyari almışlar benden babadan oğlan sadece saçları çok benim de vücudum tüysüz değil heryeri alıyorum yani yüzüm hari kıllı tuyku değil kaş alırım üste eismde bu konuda oğlan sana çekmiş dio ama teni daha belli değil doğunca beyazdı sonradan kırmızıya dönüştü teni kilo aldıkça rengi açılır duxelir o zaman anlarız esmer mi kumral mi beyaz tenli mi diye ama bugün farkettim gözleri sarısı etrafı sanırım babası gibi renkli gözlü olacsk bakalım 40 insan sonra anlaşılır herhalde oturur göz rengi tabiki öncelik sağlıklı olsun insalnn yine merak ediyor yada istiyorum bana yada babasına çeksin bende bu Almanları n cocukslirni görüyorum masmavi gozler saçlar sarı tüysüz civciv yavrusu ördek gibi ler hep iç geçirdim oğlum sende böyle mi olacn yoksa babana mi cekcen diyordum biryandan da diyordum Recep İvedik gibi olma bana sürpriz yapma derdim herşeyi şaka espiri bir yana nasıl oluyorsa öyle gelsinler yeterli sağlıklı olsunlar

Ya benim eşimde çok kötü bu konuda komşumuzun kızı var 3 yaisnda gözü birtanesi şaş birine bakınca insan korkuyor yine bakışlarından eşimde hep kızı görünce ödüm kopuyor onu görüncedio gülüyor bende kaç defa kızdım öyle deme günah küçüktür bak hamileyim çocuğumuzda Allah korusun öyle birşey olursa ben sana gösteririm dedim dalga geçmek hoş değil Allah korusun kimin başına gelmeyeceği belli değil yatıp kalkıp şükrediyorum herhalimize şükür cocukslrimin eli ayağı düzgün sağlam doğdular Rabb'im herkesin yardımcısı olsun

Ben seni anlıyorum insan kendini durduramıyor birine sinirliyse. Eskiler öyle der ya hani o yüzden söyledim ki olanları hatırladıkça negatif yüklüyosun kendine onu da düşünmek lazım. Uzun bir süre aklına getirme onu, mesafeni koy gerisini boşver dış kapının mandalı sonuç olarak

Yaa geç kaldın sen tebrik etmeğe Allah razı olsun canım evet herşeyi biliyordum ne tür ihtimsller olur diye ama doktor hep dedi en sağlıklısı o bebeğimle karşılaşacsn onu goreceksin duyacaksın elbet doğumdan sonra ağrılar olur sma kısa sürer hemen geçer dedi demediler 10 gün sürer hemen geçer dedi vslslhi çok kötü kız boynundaki damarlar zonkliyordu ilk hafta hastaneye gittim sglaya ağlaya birşey yapsınlar diye onlarda emziryom diye bol su iç kremlerini agrikesici leir ni iç dedi geçmese ortopedi ye yada ev doktoruna gitmemi oneridler şimdilik hafifledi ama gece uzanıp ystoyoyum diye ağrı yapıyor eşim sağ olsun masaj yapıyor kremi yediriyor damarları ovuyot iyice hsfifletti ağrılarımi inslaalh bu hafta biter de rahatça kafamı dondirururum sagaxsola yatarım bebeğimi emziririm ona ağrı çekmeden bakarak
Kendini ozletme kız bizde seni özledik

Ay kötü bir durum karşıdaki için. Yani evet bazen hepimiz düşünüyoruz birşeyler ama dillendirmemek, frenlemek lazım kendimizi. Aynen canım benim eşimin kimseye zararı dokunmaz ama yanındakilere gırgır olsun diye sever başkalarıyla dalga geçmeyi. Uyarırım hep ama bu sefer daha ciddi uyardım. Hatta bir gün yine bişey oldu, tam ağzını açacakken bana bakıp sustu bir de çok duydum, şunu çok kınadım aynı öyle oldu muhabbetlerini o yüzden temkinli olmak lazım Rabbim iyi huylu, sağlıklı evlatlar nasip etsin diyelim

Saglıklı olsun da ben onun agzını burnunu yerim, yılların hasreti de var, inşallah çocuğumun canını yakmadan severim
Sen onun o ufak kollarini bacaklarını isirmamamak için zor tutarsin
kendini insalalh o günleri yaşarsın canım dört gözle çarşamba gününü bekliyorum

Malesef kız kinadin mi başına gelir vallahi aman dikkat edin çocuk doğana kadar kocan hiç yorum yapmasın içten bile gecirmesin Allah korusun sağ salim doğsun insalalah iyi huylu sağlıklı evlatlar nasip etsin insalalh

Sen onun o ufak kollarini bacaklarını isirmamamak için zor tutarsin
kendini insalalh o günleri yaşarsın canım dört gözle çarşamba gününü bekliyorum
Eşim kucuk bebeklere Hıc dokunamıyor, bi yeri acır diye, sanırım ben de oyle olurum, tutarken bıle korkarım galıba

O zaman proxywomen 300 lıra cıvarı deıl mı
Thancss One kadın da erkek de kullanıyormuş eşimin iş arkadaşı olan bir çift ile aynı doktora gidiyoruz adamın ileri hareketini düzeltmiş baya, bekleme odasında bir bayan da elimde ilacın ismini görünce benim de değerlerimi düzene soktu iki ay sonra hamile kaldım dedi bakalım

Bunu Hıc bilmiyordum canım, tutturamadım bi türlü
Şifa olsun ınsallah sana da

Yok yok ağzına terlikle vururum bişey derse inşallah sağolasın

Valla bende hiç duymadım içeriği de bu bakalım ne olur 340 TL az da değil ama işte
İçereiği proxywomen gıbı, o da 300 cıvarı ydı gecen yıl, bu yıl ona da zam gelmiştir, ben aşılamada onu kullanmıştım, sonucum poztıftı.. İnşallah şifa olur kuzum benım

Eşim kucuk bebeklere Hıc dokunamıyor, bi yeri acır diye, sanırım ben de oyle olurum, tutarken bıle korkarım galıba
Ben çok seviyorum öyle korkum yok tedirgin olmuyorum ısırıyorm mıncıklıyorm yanaklarını sıkıyorum sırf ağlasın diye sesi çıksın diye
Eşini bilemem de sen alışırsın ama yaparsın

Sen tecrubelisin canım, herhalde ıkımız de birbirimize bakarız İlk kım dokunacak dıye

İçereiği proxywomen gıbı, o da 300 cıvarı ydı gecen yıl, bu yıl ona da zam gelmiştir, ben aşılamada onu kullanmıştım, sonucum poztıftı.. İnşallah şifa olur kuzum benım
Amin amin inşallahhem şimdi kardeşimin yanındayım cumartesiye kadar, yanımda 4 bardaklık nar suyum var, günlük bir kaşık keçi boynuzu pekmezi, birde bu, femara zaten var bunlara dikkat edip kardeşimle vakit geçirip stres olmayacağım hiç cumartesi evime giderim pazartesi de kontrol var bakalım ne olur

Oohh daha ne olsunbu sefer olacak, ekipmanlar cok ıyı

Oohh daha ne olsunbu sefer olacak, ekipmanlar cok ıyı
Artık nasip ama doktorum çok komikti ben olmadı aşılama diğer ay olsun bence bir ay daha normal deneyebiliriz diyorum valla kusura bakma 2 yumurta görürsem rahim iyi olursa artık kaçırmam şu dosyaya bak kaç sayfa olmuş yeter artık siz hamile gelin şuraya dedi adama da tak etti tak etmese kendi kendine takviye vermezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…