Takviyeyi fsh tan otürü vermiştir canım, yumurta kalitesini artıracak, boylelıkle şansın artacak, bu sefer daha emın ilerler ınsallah hep boyleArtık nasipama doktorum çok komikti ben olmadı aşılama diğer ay olsun bence bir ay daha normal deneyebiliriz diyorum valla kusura bakma 2 yumurta görürsem rahim iyi olursa artık kaçırmam şu dosyaya bak kaç sayfa olmuş yeter artık siz hamile gelin şuraya dedi adama da tak etti tak etmese kendi kendine takviye vermezdi
Ana tarafından geçmediği kesinGöz rengi hangı taraftan gecıyor acaba, renkli göz de cekınık gen diye bılıyorumsaglıklı hayırlı evlat olsun ınsallah canım,, ama insan merak ediyor nasıl Olcak diye
Sizin yeşil göz tamam o zamanAna tarafından geçmediği kesinben sarışın yeşil gözlüyüm kızım esmer baba tarafı bu sefer belki tutar eşimde yeşil gözlü
Hahaaa bu konuda benim çok yakın arkadaşım hamileyken komşunun çocuğunu görüyor içinden geçiriyor nasıl bir çocuk turuncu kafa falan diye doğum yapıyor ebe bebeği getiriyor kınalı bi kuzunuz oldu diyor saçlar turuncuAy kötü bir durum karşıdaki için. Yani evet bazen hepimiz düşünüyoruz birşeyler ama dillendirmemek, frenlemek lazım kendimizi. Aynen canım benim eşimin kimseye zararı dokunmaz ama yanındakilere gırgır olsun diye sever başkalarıyla dalga geçmeyi. Uyarırım hep ama bu sefer daha ciddi uyardım. Hatta bir gün yine bişey oldu, tam ağzını açacakken bana bakıp sustubir de çok duydum, şunu çok kınadım aynı öyle oldu muhabbetlerini o yüzden temkinli olmak lazım Rabbim iyi huylu, sağlıklı evlatlar nasip etsin diyelim
İnşallahSizin yeşil göz tamam o zaman
Şifa olsun inşallah hayırlı sonuçlansın tedavinValla bende hiç duymadımiçeriği de bu bakalım ne olur 340 TL az da değil ama işte
Ya benim de bi yeğenim var kara kuru bişey ama öyle şirin ki oda tüylüAynı sayikiriz bizde senlebenim eşimde kumral ela gözlü anası mavi gozku gorumcem ela gözlü ben kahverengi gözlü esmer kara kaşlı kızlar beyaz tenli kahve gözlüler yaricyari almışlar benden babadan oğlan sadece saçları çok benim de vücudum tüysüz değil heryeri alıyorum yani yüzüm hari kıllı tuyku değil kaş alırım üste eismde bu konuda oğlan sana çekmiş dio ama teni daha belli değil doğunca beyazdı sonradan kırmızıya dönüştü teni kilo aldıkça rengi açılır duxelir o zaman anlarız esmer mi kumral mi beyaz tenli mi diye ama bugün farkettim gözleri sarısı etrafı sanırım babası gibi renkli gözlü olacsk bakalım 40 insan sonra anlaşılır herhalde oturur göz rengi tabiki öncelik sağlıklı olsun insalnn yine merak ediyor yada istiyorum bana yada babasına çeksin bende bu Almanları n cocukslirni görüyorum masmavi gozler saçlar sarı tüysüz civciv yavrusu ördek gibi ler hep iç geçirdim oğlum sende böyle mi olacn yoksa babana mi cekcen diyordum biryandan da diyordum Recep İvedik gibi olma bana sürpriz yapma derdim herşeyi şaka espiri bir yana nasıl oluyorsa öyle gelsinler yeterli sağlıklı olsunlar
Uzak duruyoruz zaten cnm aynen öyle, haklısın cnm uyardığın için sağolBen seni anlıyorum insan kendini durduramıyor birine sinirliyse. Eskiler öyle der ya hani o yüzden söyledim ki olanları hatırladıkça negatif yüklüyosun kendine onu da düşünmek lazım. Uzun bir süre aklına getirme onu, mesafeni koy gerisini boşver dış kapının mandalı sonuç olarak
Hahaaa bu konuda benim çok yakın arkadaşım hamileyken komşunun çocuğunu görüyor içinden geçiriyor nasıl bir çocuk turuncu kafa falan diye doğum yapıyor ebe bebeği getiriyor kınalı bi kuzunuz oldu diyor saçlar turuncuşimdi kızının saçları kınalı gibi diğer kızı sarışın renkli gözlü
Ay olacaksa da boncuğun dediği gibi sevimli özellikler olsunUzak duruyoruz zaten cnm aynen öyle, haklısın cnm uyardığın için sağol
İnşallahTakviyeyi fsh tan otürü vermiştir canım, yumurta kalitesini artıracak, boylelıkle şansın artacak, bu sefer daha emın ilerler ınsallah hep boyle
Tekrar betaya bakmaya gerek var mı ki?Merhaba kızlar kürtaj sonrası ne zaman betanız sıfırlandı
Bilmiyorum ki cnm merak ettim acaba tekrar yumurtlama ne zaman olacak falan kafamda yine 10 tane soru dolanıyorTekrar betaya bakmaya gerek var mı ki?
Kızlar ben bugün okul çıkışı gidicem acile betaya baksınlar doktorum bebetani takip et sıfırlasın dedi. Benim kanamam bitti çok az leke kaldı oda 1 2 güne biter tahminimce kasımda adet bekliyorum 35 gün sonra falanBilmiyorum ki cnm merak ettim acaba tekrar yumurtlama ne zaman olacak falan kafamda yine 10 tane soru dolanıyor
Benim 40 gün sonra sıfırlanmıştı ama 12 haftalık kürtaj oldum, bebeeğin haftası büyüdükçe betanın sıfırlanması uzun sürebiliyorBilmiyorum ki cnm merak ettim acaba tekrar yumurtlama ne zaman olacak falan kafamda yine 10 tane soru dolanıyor
Hadi inşallah işe yarar canım benim, ben de takviye kullanıyorum içerik aynı ismi farklı benim 3 ay oldu, 2 ay önce başlattı bana inşallah şifa olur ikimize deYok olmadı zaten 1 ekimde yeni adet oldum şimdi femara başladım birde yumurta kalitesi için takviye verdi ona başladım pazartesi kontrole göre yol çizecek
Amin inşallah faydasını görürüzHadi inşallah işe yarar canım benim, ben de takviye kullanıyorum içerik aynı ismi farklı benim 3 ay oldu, 2 ay önce başlattı bana inşallah şifa olur ikimize de
Ay demi 1 ekim demiştin daha yumurta takibi yapılacakYok olmadı zaten 1 ekimde yeni adet oldum şimdi femara başladım birde yumurta kalitesi için takviye verdi ona başladım pazartesi kontrole göre yol çizecek
Ayy hadi bakalım güzel haberlerle gelEvet canım yarın, Allah ızın verırsesen nasılsın, ne durumdasın sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?