Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takviyeyi fsh tan otürü vermiştir canım, yumurta kalitesini artıracak, boylelıkle şansın artacak, bu sefer daha emın ilerler ınsallah hep boyle

Göz rengi hangı taraftan gecıyor acaba, renkli göz de cekınık gen diye bılıyorum saglıklı hayırlı evlat olsun ınsallah canım,, ama insan merak ediyor nasıl Olcak diye
Ana tarafından geçmediği kesin ben sarışın yeşil gözlüyüm kızım esmer baba tarafı bu sefer belki tutar eşimde yeşil gözlü

Hahaaa bu konuda benim çok yakın arkadaşım hamileyken komşunun çocuğunu görüyor içinden geçiriyor nasıl bir çocuk turuncu kafa falan diye doğum yapıyor ebe bebeği getiriyor kınalı bi kuzunuz oldu diyor saçlar turuncu şimdi kızının saçları kınalı gibi diğer kızı sarışın renkli gözlü

Ya benim de bi yeğenim var kara kuru bişey ama öyle şirin ki oda tüylü diyorum ona benzesin eşim de yok bana benzicek diyor aynen cnm sağlıklı olsunlar da

Uzak duruyoruz zaten cnm aynen öyle, haklısın cnm uyardığın için sağol

Uzak duruyoruz zaten cnm aynen öyle, haklısın cnm uyardığın için sağol
Ay olacaksa da boncuğun dediği gibi sevimli özellikler olsun ne güzeldir o fıstık şimdi taktik belli güzel özellik görünce hemen ayy gözleri nasılmış öyle falan diyoruz içimizden olumsuz özellikler cık

Bilmiyorum ki cnm merak ettim acaba tekrar yumurtlama ne zaman olacak falan kafamda yine 10 tane soru dolanıyor
Kızlar ben bugün okul çıkışı gidicem acile betaya baksınlar doktorum bebetani takip et sıfırlasın dedi. Benim kanamam bitti çok az leke kaldı oda 1 2 güne biter tahminimce kasımda adet bekliyorum 35 gün sonra falan

Bilmiyorum ki cnm merak ettim acaba tekrar yumurtlama ne zaman olacak falan kafamda yine 10 tane soru dolanıyor
Benim 40 gün sonra sıfırlanmıştı ama 12 haftalık kürtaj oldum, bebeeğin haftası büyüdükçe betanın sıfırlanması uzun sürebiliyor

Kuzucum oldu mu aşılama Ha-ri
Canım sen nasılsın? Yarın mı gideceksin doktora keseyi görmüşsün herhalde Sohrab

Kuzucum oldu mu aşılama Ha-ri
Canım sen nasılsın? Yarın mı gideceksin doktora keseyi görmüşsün herhalde Sohrab
Yok olmadı zaten 1 ekimde yeni adet oldum şimdi femara başladım birde yumurta kalitesi için takviye verdi ona başladım pazartesi kontrole göre yol çizecek

Yok olmadı zaten 1 ekimde yeni adet oldum şimdi femara başladım birde yumurta kalitesi için takviye verdi ona başladım pazartesi kontrole göre yol çizecek
Hadi inşallah işe yarar canım benim, ben de takviye kullanıyorum içerik aynı ismi farklı benim 3 ay oldu, 2 ay önce başlattı bana inşallah şifa olur ikimize de

Hadi inşallah işe yarar canım benim, ben de takviye kullanıyorum içerik aynı ismi farklı benim 3 ay oldu, 2 ay önce başlattı bana inşallah şifa olur ikimize de
Amin inşallah faydasını görürüz

Ay demi 1 ekim demiştin daha yumurta takibi yapılacak hadi bakalım ne verdi başka takviye?
Evet canım yarın, Allah ızın verırse sen nasılsın, ne durumdasın sımdı
Ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel iyiyim canım bende yarına bi kontrol randevusu aldım 3 ay oldu çünkü bakalım bi baktırayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…