Bu ay rabbim senden de güzel haberler almayı nasip etsin inşallahYok olmadı zaten 1 ekimde yeni adet oldum şimdi femara başladım birde yumurta kalitesi için takviye verdi ona başladım pazartesi kontrole göre yol çizecek
Ya benimde yarın hadi bakalım güzel haberler aliriz ikimiz de insalalhEvet canım yarın, Allah ızın verırsesen nasılsın, ne durumdasın sımdı
Çok güzel haberlerleYa benimde yarın hadi bakalım güzel haberler aliriz ikimiz de insalalh
Thancss One diye bir takviye verdi yumurta kalitesi içinAy demi 1 ekim demiştin daha yumurta takibi yapılacakhadi bakalım ne verdi başka takviye?
Ayy hadi bakalım güzel haberlerle geliyiyim canım bende yarına bi kontrol randevusu aldım 3 ay oldu çünkü bakalım bi baktırayım dedim
İnşallah bakalım umut hep var Rabbim ne zaman uygun görürseBu ay rabbim senden de güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Benimki 5 haftalikti beta sıfırlanmadan yumurtlama olmuyor mu peki? 40 gün sonra adet olsam bunun 15 gün öncesi yine yumurtlamam gerekmez mi yumurtlama olmadan adet gelmez ki zatenBenim 40 gün sonra sıfırlanmıştı ama 12 haftalık kürtaj oldum, bebeeğin haftası büyüdükçe betanın sıfırlanması uzun sürebiliyor
Bende en çok bunları merak ediyorum cnm zamanda geçmiyor şu ilk adeti olsakta düzene girsekBenimki 5 haftalikti beta sıfırlanmadan yumurtlama olmuyor mu peki? 40 gün sonra adet olsam bunun 15 gün öncesi yine yumurtlamam gerekmez mi yumurtlama olmadan adet gelmez ki zaten
İnşallah kuzum, hersey yolundadır, Random33 daha kısa sure korunmustu sankı dıs gebelıkten sonraAy demi 1 ekim demiştin daha yumurta takibi yapılacakhadi bakalım ne verdi başka takviye?
Ayy hadi bakalım güzel haberlerle geliyiyim canım bende yarına bi kontrol randevusu aldım 3 ay oldu çünkü bakalım bi baktırayım dedim
Ayy valla benı korku kapladı canım yaa, yarını atlatırsam İnşallahhYa benimde yarın hadi bakalım güzel haberler aliriz ikimiz de insalalh
Oluyor canım, bir yerde okumuştum kürtajdan 15 gün sonra yumurtlama tekrardan olur, 30.gün hastalanmıştım ben ve beta vermiştim sıfırlanmamıştıBenimki 5 haftalikti beta sıfırlanmadan yumurtlama olmuyor mu peki? 40 gün sonra adet olsam bunun 15 gün öncesi yine yumurtlamam gerekmez mi yumurtlama olmadan adet gelmez ki zaten
Çok çok güzel haberlerle canım, minik kalpleri gümbür gümbür duyarsın inşallahİnşallah kuzum, hersey yolundadır, Random33 daha kısa sure korunmustu sankı dıs gebelıkten sonra
Ayy valla benı korku kapladı canım yaa, yarını atlatırsam İnşallahh
Anladım canım son olur inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsınThancss One diye bir takviye verdi yumurta kalitesi için
İnşallah kuzum sende yüreğini ferah tutİnşallah kuzum, hersey yolundadır, Random33 daha kısa sure korunmustu sankı dıs gebelıkten sonra
Canım ben anladım aslında sistem aynı devam ediyor şuan bizde sadece adet gecikmesi gibi oldu vücut..25 gün sonra değilde önümüzdeki adeti 35 40 gün sonra olucaz bu arada tabiki tekrar yumurtlucaz.. şuan ekim başındayız büyük ihtimalle ay sonu yumurtlama görürüz bence 15 gün sonra da adet. Senin kanaman ne zaman bitti ordan hesaplayabilirsin benim daha yeni bitti. Yani adet olana kadar tekrar hamile kalma ihtimalimiz var korumazsak sen korunucakmisin adete kadar ?? Yoksa aynı devam miBende en çok bunları merak ediyorum cnm zamanda geçmiyor şu ilk adeti olsakta düzene girsek
Anladım canım bende beta vericem hafta küçük diye eminim sıfırlamıştır zaten değerlerim binlere çıkmamıştı benim dahaOluyor canım, bir yerde okumuştum kürtajdan 15 gün sonra yumurtlama tekrardan olur, 30.gün hastalanmıştım ben ve beta vermiştim sıfırlanmamıştı
Kanamam bitti cnm doktor rahim temizlenmiş dedi ama korun dedi yani karışığım biraz 1 ay korunsam en azından adet sonrası düşünmüyorum ilk adet sonrası yine kontrolum var kararsızım korunasımda yokCanım ben anladım aslında sistem aynı devam ediyor şuan bizde sadece adet gecikmesi gibi oldu vücut..25 gün sonra değilde önümüzdeki adeti 35 40 gün sonra olucaz bu arada tabiki tekrar yumurtlucaz.. şuan ekim başındayız büyük ihtimalle ay sonu yumurtlama görürüz bence 15 gün sonra da adet. Senin kanaman ne zaman bitti ordan hesaplayabilirsin benim daha yeni bitti. Yani adet olana kadar tekrar hamile kalma ihtimalimiz var korumazsak sen korunucakmisin adete kadar ?? Yoksa aynı devam mi
Canım doktor bana hiç korunma dedi benimde işime geldi ben adete kadar bekle falan der dedim aksine hiç korunma devam dedi.. belki kürtaj olmadığım içindir bilmiyorum benim az lekelerde bitsin başlarım ilişkiye korunmayı düşünmüyorum zaten bu bile 6 ayda tutmuştuKanamam bitti cnm doktor rahim temizlenmiş dedi ama korun dedi yani karışığım biraz 1 ay korunsam en azından adet sonrası düşünmüyorum ilk adet sonrası yine kontrolum var kararsızım korunasımda yoksen korunucak mısın canım
O korku bitmiyor cnm inan bak cok şükür hareketlerini hissediyorum oğlumun ama biraz hareket etmese hemen aklıma kötü şeyler geliyor, doğuma kadar rahat yok bizeİnşallah kuzum, hersey yolundadır, Random33 daha kısa sure korunmustu sankı dıs gebelıkten sonra
Amin canım benımÇok çok güzel haberlerle canım, minik kalpleri gümbür gümbür duyarsın inşallahRabbim yüzünüzü güldürsün
Öyle gercekten, kötü tecrubelerımız oldugu ıcın korkuyoruzO korku bitmiyor cnm inan bak cok şükür hareketlerini hissediyorum oğlumun ama biraz hareket etmese hemen aklıma kötü şeyler geliyor, doğuma kadar rahat yok bize
Ama iyi düşünelim iyi olsun cnm kötüyü cagirmamak lazım, güzel olucak hersey artıkÖyle gercekten, kötü tecrubelerımız oldugu ıcın korkuyoruz
İnsallah cnm benımAma iyi düşünelim iyi olsun cnm kötüyü cagirmamak lazım, güzel olucak hersey artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?