Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Thancss One diye bir takviye verdi yumurta kalitesi için

Benim 40 gün sonra sıfırlanmıştı ama 12 haftalık kürtaj oldum, bebeeğin haftası büyüdükçe betanın sıfırlanması uzun sürebiliyor
Benimki 5 haftalikti beta sıfırlanmadan yumurtlama olmuyor mu peki? 40 gün sonra adet olsam bunun 15 gün öncesi yine yumurtlamam gerekmez mi yumurtlama olmadan adet gelmez ki zaten

Benimki 5 haftalikti beta sıfırlanmadan yumurtlama olmuyor mu peki? 40 gün sonra adet olsam bunun 15 gün öncesi yine yumurtlamam gerekmez mi yumurtlama olmadan adet gelmez ki zaten
Bende en çok bunları merak ediyorum cnm zamanda geçmiyor şu ilk adeti olsakta düzene girsek

İnşallah kuzum, hersey yolundadır, Random33 daha kısa sure korunmustu sankı dıs gebelıkten sonra
Ya benimde yarın hadi bakalım güzel haberler aliriz ikimiz de insalalh
Ayy valla benı korku kapladı canım yaa, yarını atlatırsam İnşallahh

Oluyor canım, bir yerde okumuştum kürtajdan 15 gün sonra yumurtlama tekrardan olur, 30.gün hastalanmıştım ben ve beta vermiştim sıfırlanmamıştı

İnşallah kuzum, hersey yolundadır, Random33 daha kısa sure korunmustu sankı dıs gebelıkten sonra

Çok çok güzel haberlerle canım, minik kalpleri gümbür gümbür duyarsın inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün

Thancss One diye bir takviye verdi yumurta kalitesi için
Anladım canım son olur inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın

İnşallah kuzum sende yüreğini ferah tut Okul nasıl? Bu arada Squit game i izledin mi
Random33 hamile kalmış mıydı tekrar ?

Bende en çok bunları merak ediyorum cnm zamanda geçmiyor şu ilk adeti olsakta düzene girsek
Canım ben anladım aslında sistem aynı devam ediyor şuan bizde sadece adet gecikmesi gibi oldu vücut..25 gün sonra değilde önümüzdeki adeti 35 40 gün sonra olucaz bu arada tabiki tekrar yumurtlucaz.. şuan ekim başındayız büyük ihtimalle ay sonu yumurtlama görürüz bence 15 gün sonra da adet. Senin kanaman ne zaman bitti ordan hesaplayabilirsin benim daha yeni bitti. Yani adet olana kadar tekrar hamile kalma ihtimalimiz var korumazsak sen korunucakmisin adete kadar ?? Yoksa aynı devam mi

Oluyor canım, bir yerde okumuştum kürtajdan 15 gün sonra yumurtlama tekrardan olur, 30.gün hastalanmıştım ben ve beta vermiştim sıfırlanmamıştı
Anladım canım bende beta vericem hafta küçük diye eminim sıfırlamıştır zaten değerlerim binlere çıkmamıştı benim daha

Kanamam bitti cnm doktor rahim temizlenmiş dedi ama korun dedi yani karışığım biraz 1 ay korunsam en azından adet sonrası düşünmüyorum ilk adet sonrası yine kontrolum var kararsızım korunasımda yok sen korunucak mısın canım

Canım doktor bana hiç korunma dedi benimde işime geldi ben adete kadar bekle falan der dedim aksine hiç korunma devam dedi.. belki kürtaj olmadığım içindir bilmiyorum benim az lekelerde bitsin başlarım ilişkiye korunmayı düşünmüyorum zaten bu bile 6 ayda tutmuştu

O korku bitmiyor cnm inan bak cok şükür hareketlerini hissediyorum oğlumun ama biraz hareket etmese hemen aklıma kötü şeyler geliyor, doğuma kadar rahat yok bize

O korku bitmiyor cnm inan bak cok şükür hareketlerini hissediyorum oğlumun ama biraz hareket etmese hemen aklıma kötü şeyler geliyor, doğuma kadar rahat yok bize
Öyle gercekten, kötü tecrubelerımız oldugu ıcın korkuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…