Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen ilaç falan kullandın mı doğal yolla mı hamile kaldın bende pko var ilk klomen kullanısımda hamile kaldım o yuzden tekrar klomen vermesini dört gözle bekliyorum

Anladım canım son olur inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın

İnşallah kuzum sende yüreğini ferah tut Okul nasıl? Bu arada Squit game i izledin mi
Random33 hamile kalmış mıydı tekrar ?
Okul gumbur gumbur devam edıyor canım, sımdılık bır sıkıntı yok cok sukur..
İzlemez mıym squit game, son 1 bölüm kaldı, esımle izliyoruz hergun 1 bölüm o yuzden yavas gittik..

Sohrab yarın kaçta gidiyorsunuz canım bakıyorum bu sefer erkenci de değilsin hayırlı haberlerle inşallah

Canım sen ilaç falan kullandın mı doğal yolla mı hamile kaldın bende pko var ilk klomen kullanısımda hamile kaldım o yuzden tekrar klomen vermesini dört gözle bekliyorum
Yok ben ilaç kullanmadım gebelik planlar doktora gittim ve doktor baktı hamile kalırsın diyip yolladı beni tabi ondan sonra buralara takıldım baktım kimse kolay kolay hamile kalamıyor normal dedim her ay kendi kendime bir iki kur deneyerek devam ettim 6 ay sonunda hamile kaldım oda 5 hafta sürdü işte şimdi sebep söylemedi gayet rahat bi şekilde doktorum başla denemeye diyerek yine beni gönderdi şimdi bir yanım hamile kalabiliyorum diye sevinirken bir yanım ya yine yaşarsam diye korkuyor o yüzden eşimle şu gen testi flan çıkartalım dedim bari o soru işareti kalksın kafamdan. Tabi o kalksa rahimle alakalı bi durum veya sağlıksız olduğu için mi düştü durumu kalkmicak ama en azından seçenekleri azaltayim diyorum böyle nerden sebep oldu çok muallakta bi durum.

Bende pko yok canım ama rahim şeklim kalp seklindeymis oda ileri haftalarda düşük olur dedi bu çok yeni bunun sebebi rahim şeklin değil dedi. Bilmiyorum bide burda rahimde perde olayı okudum o varsa onuda bilmiyoruz bide rahim filmi mı çektirsem diyorum çok karışığım

Aynı zamanda bu problemleri olup bir sürü doğum yapan kadında okudum bunların hepsi tek bi neden bile olsa düşüğe sebep olacak durum olarak görmüyor doktorlar ilk sebepleri sağlıksız olması

Gen testleri benimde aklımda ilaç kullanıyorum diye geç yaptırıcam ama yaptırıcam artık hakkımızda hayırlısı cnm Allah tez zamanda doldursun inş kucağımızı

Gen testleri benimde aklımda ilaç kullanıyorum diye geç yaptırıcam ama yaptırıcam artık hakkımızda hayırlısı cnm Allah tez zamanda doldursun inş kucağımızı
Amin burdaki arkadaşları görünce seviniyorum 2.ye hemen hamile kalan ve hamilelikleri çok güzel geçenler var inşallah bizde öyle oluruz

İzlemez mıym squit game, son 1 bölüm kaldı, esımle izliyoruz hergun 1 bölüm o yuzden yavas gittik..
Okul evet bomba gibi alıştım ama tempoya . Ay bende dün bitirdim

İnşallah kuzum sende yüreğini ferah tut Okul nasıl? Bu arada Squit game i izledin mi
Amin amin hepimiz için güzel olsun
İlk kez bir kore dizisini herkes izliyor

Yaa bişe dicem, konuşmaları cok değişik, yani bu yuzden Baska bişey izlemem herhalde
Evet hiç izlemeyene çok tuhaf geliyor ama ben alıştım ya izleye izleye bazen TV açık olsa telefona bakarken bile alt yazı kaçırdığım yeri anlar moda gelmişim

Merhaba tatlım ben dış gebelikten sonra 3 ay korundum. 3 ay sonrasında hsg de çekildi ve hsgden sonra da 3 ay geçti hala gebelik olmadı. 2 ay klomen denedim olmayınca vazgeçtim saldım oluruna.. bu ay gitmedim doktora, bundan sonra da gideceğimi sanmıyorum. Senin kaç ay oldu?

İlk kez izledim, cok acayıp degusık geldı, Türkce seslendirmeyı de sevmiyorum, alyyazılı izlerim hep
Seslendirme bende hiç sevmiyorum ya yapay geliyor resmen öyle izlediğim dizi veya film

Anladım canım. En hayırlı zamanda olsun inşallah benimde 3. Adetim olacak ekimde işte Haziranda geçirmiştim dış gebeliği kontrol ettirip belki bırakırım korunmayı çünkü hemende olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…