Canım sen ilaç falan kullandın mı doğal yolla mı hamile kaldın bende pko var ilk klomen kullanısımda hamile kaldım o yuzden tekrar klomen vermesini dört gözle bekliyorumCanım doktor bana hiç korunma dedi benimde işime geldi ben adete kadar bekle falan der dedim aksine hiç korunma devam dedi.. belki kürtaj olmadığım içindir bilmiyorum benim az lekelerde bitsin başlarım ilişkiye korunmayı düşünmüyorum zaten bu bile 6 ayda tutmuştu
Okul gumbur gumbur devam edıyor canım, sımdılık bır sıkıntı yok cok sukur..Anladım canım son olur inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın
İnşallah kuzum sende yüreğini ferah tutOkul nasıl? Bu arada Squit game i izledin mi
Random33 hamile kalmış mıydı tekrar ?
Yok ben ilaç kullanmadım gebelik planlar doktora gittim ve doktor baktı hamile kalırsın diyip yolladı beniCanım sen ilaç falan kullandın mı doğal yolla mı hamile kaldın bende pko var ilk klomen kullanısımda hamile kaldım o yuzden tekrar klomen vermesini dört gözle bekliyorum
Gen testleri benimde aklımda ilaç kullanıyorum diye geç yaptırıcam ama yaptırıcam artık hakkımızda hayırlısı cnm Allah tez zamanda doldursun inş kucağımızıYok ben ilaç kullanmadım gebelik planlar doktora gittim ve doktor baktı hamile kalırsın diyip yolladı benitabi ondan sonra buralara takıldım baktım kimse kolay kolay hamile kalamıyor normal dedim her ay kendi kendime bir iki kur deneyerek devam ettim 6 ay sonunda hamile kaldım oda 5 hafta sürdü işte şimdi sebep söylemedi gayet rahat bi şekilde doktorum başla denemeye diyerek yine beni gönderdi şimdi bir yanım hamile kalabiliyorum diye sevinirken bir yanım ya yine yaşarsam diye korkuyor o yüzden eşimle şu gen testi flan çıkartalım dedim bari o soru işareti kalksın kafamdan. Tabi o kalksa rahimle alakalı bi durum veya sağlıksız olduğu için mi düştü durumu kalkmicak ama en azından seçenekleri azaltayim diyorum böyle nerden sebep oldu çok muallakta bi durum.
Bende pko yok canım ama rahim şeklim kalp seklindeymis oda ileri haftalarda düşük olur dedi bu çok yeni bunun sebebi rahim şeklin değil dedi. Bilmiyorum bide burda rahimde perde olayı okudum o varsa onuda bilmiyoruz bide rahim filmi mı çektirsem diyorumçok karışığım
Aynı zamanda bu problemleri olup bir sürü doğum yapan kadında okudum bunların hepsi tek bi neden bile olsa düşüğe sebep olacak durum olarak görmüyor doktorlar ilk sebepleri sağlıksız olması
AminGen testleri benimde aklımda ilaç kullanıyorum diye geç yaptırıcam ama yaptırıcam artık hakkımızda hayırlısı cnm Allah tez zamanda doldursun inş kucağımızı
İnş canımAminburdaki arkadaşları görünce seviniyorum 2.ye hemen hamile kalan ve hamilelikleri çok güzel geçenler var inşallah bizde öyle oluruz
11.15 te randevu canım, ama 12 ye ancak girerimSohrab yarın kaçta gidiyorsunuz canım bakıyorum bu sefer erkenci de değilsin hayırlı haberlerle inşallah
Okul evet bomba gibiOkul gumbur gumbur devam edıyor canım, sımdılık bır sıkıntı yok cok sukur..
İzlemez mıym squit game, son 1 bölüm kaldı, esımle izliyoruz hergun 1 bölümo yuzden yavas gittik..
Amin amin hepimiz için güzel olsunAnladım canım son olur inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın
İnşallah kuzum sende yüreğini ferah tutOkul nasıl? Bu arada Squit game i izledin mi
İlk kez bir kore dizisini herkes izliyorOkul gumbur gumbur devam edıyor canım, sımdılık bır sıkıntı yok cok sukur..
İzlemez mıym squit game, son 1 bölüm kaldı, esımle izliyoruz hergun 1 bölümo yuzden yavas gittik..
Yaa bişe dicem, konuşmaları cok değişik, yani bu yuzden Baska bişey izlemem herhaldeAmin amin hepimiz için güzel olsun
İlk kez bir kore dizisini herkes izliyor
Evet hiç izlemeyene çok tuhaf geliyor ama ben alıştım ya izleye izleye bazen TV açık olsa telefona bakarken bile alt yazı kaçırdığım yeri anlar moda gelmişimYaa bişe dicem, konuşmaları cok değişik, yani bu yuzden Baska bişey izlemem herhalde
O kadar diyosunEvet hiç izlemeyene çok tuhaf geliyor ama ben alıştım ya izleye izleye bazen TV açık olsa telefona bakarken bile alt yazı kaçırdığım yeri anlar moda gelmişim
O kadar mı değişik geldi yaaO kadar diyosuncumle yok kız ortada, ne bicim konusuyorlar
İlk kez izledim, cok acayıp degusık geldı, Türkce seslendirmeyı de sevmiyorum, alyyazılı izlerim hepO kadar mı değişik geldi yaa
Merhaba tatlımAnladım canım son olur inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın
Seslendirme bende hiç sevmiyorum ya yapay geliyor resmen öyle izlediğim dizi veya filmİlk kez izledim, cok acayıp degusık geldı, Türkce seslendirmeyı de sevmiyorum, alyyazılı izlerim hep
Güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarla11.15 te randevu canım, ama 12 ye ancak girerim
Anladım canım. En hayırlı zamanda olsun inşallah benimde 3. Adetim olacak ekimde işte Haziranda geçirmiştim dış gebeliği kontrol ettirip belki bırakırım korunmayı çünkü hemende olmuyorMerhaba tatlımben dış gebelikten sonra 3 ay korundum. 3 ay sonrasında hsg de çekildi ve hsgden sonra da 3 ay geçti hala gebelik olmadı. 2 ay klomen denedim olmayınca vazgeçtim saldım oluruna.. bu ay gitmedim doktora, bundan sonra da gideceğimi sanmıyorum. Senin kaç ay oldu?
Aynen, duyguyu veremiyorlarSeslendirme bende hiç sevmiyorum ya yapay geliyor resmen öyle izlediğim dizi veya film
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?