Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yine de bi kontrole git mutlaka canım. Aynen hemen olmuyor çok da fazla uzatmamak lazım arayı. Hayırlısıyla bu sefer sağlıkla bekletmeden gelir inşallah

Sohrab beni etiketlemeyi sakın unutma tamam mı hadi bakalım inşallah hayırlı haberler ile gel

Evet yine de bi kontrole git mutlaka canım. Aynen hemen olmuyor çok da fazla uzatmamak lazım arayı. Hayırlısıyla bu sefer sağlıkla bekletmeden gelir inşallah
Etiketlememişsin ama bana yazdın sanıyorum inşallah canım

Sohrab güzel haberlerini bekliyoruz

Sohrab beni etiketlemeyi sakın unutma tamam mı hadi bakalım inşallah hayırlı haberler ile gel

Sohrab güzel haberlerini bekliyoruz canım

Sohrab burcusami kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarım sizlerle

Kızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor

Ahhh can kuzular yaa severim onların mnicik kalplerini nasıl duygulandım, seni düşünemiyorum bile gözünüz aydın tatlım, sağlıkla kucağına alıp kokularını içine çekeceğim günleri görmek de nasip olsun

Aminn kuzum benım nasıl güzeldi yaa, cok bekledim bu sesleri duyabilmek ıcın, cok agladım, cok dua ettim

Aminn kuzum benım nasıl güzeldi yaa, cok bekledim bu sesleri duyabilmek ıcın, cok agladım, cok dua ettim
Allah'ım mükafatın en güzelini verdi sonunda hepimizin dualarındasınız, artık sıra güzel şeyler konuşmakta çok şükür

Ohh çok şükür canım bunun için girdim dua ede edeRabbim tamamına erdirsin tüm süreçler çok güzel geçsingözünüz aydın çok mutlu oldum
burcusami senden de güzel haberler bekliyorum canım dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…