Aminn canım benım, Allah razı olsunGüzel haberlerinizi bekliyoruz dualarla
Sen bunları boşver yarın ben yine bu kardeşimin işlerinden yoğun olurum ama sen hastahane çıkışı beni etiketle tamam mıAynen, duyguyu veremiyorlar
İnşallah iyi haberlerle gelırım canım benımSen bunları boşver yarın ben yine bu kardeşimin işlerinden yoğun olurum ama sen hastahane çıkışı beni etiketle tamam mıkuzulardan iyi haberler ile gel
İnşallah içini ferah tut senİnşallah iyi haberlerle gelırım canım benım
Etiketlememişsin ama bana yazdın sanıyorum inşallah canımEvet yine de bi kontrole git mutlaka canım. Aynen hemen olmuyor çok da fazla uzatmamak lazım arayı. Hayırlısıyla bu sefer sağlıkla bekletmeden gelir inşallah
Oyyy şuan nasıl mutlu oldum okuldayım inan gözlerim doldu canım benim hep böyle güzelce devam etsinKızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Ahh evet farketmemişim sana yazmıştım tabiiEtiketlememişsin ama bana yazdın sanıyorum inşallah canım
Ahhh can kuzular yaa severim onların mnicik kalplerini nasıl duygulandım, seni düşünemiyorum bileKızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Allah razı olsun canım benımOyyy şuan nasıl mutlu oldum okuldayım inan gözlerim doldu canım benim hep böyle güzelce devam etsin
Aminn kuzum benımAhhh can kuzular yaa severim onların mnicik kalplerini nasıl duygulandım, seni düşünemiyorum bilegözünüz aydın tatlım, sağlıkla kucağına alıp kokularını içine çekeceğim günleri görmek de nasip olsun
Allah'ım mükafatın en güzelini verdi sonundaAminn kuzum benımnasıl güzeldi yaa, cok bekledim bu sesleri duyabilmek ıcın, cok agladım, cok dua ettim
Ohh çok şükür canım bunun için girdim dua ede edeKızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Oyyyy maşallahhhhh şükürler olsunKızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
İnşallah hep sevinç gözyaşların olsun bundan sonra kuzumAminn kuzum benımnasıl güzeldi yaa, cok bekledim bu sesleri duyabilmek ıcın, cok agladım, cok dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?