İnşallah kuzum benım, sıra sizlerin güzel haberlerindeAllah'ım mükafatın en güzelini verdi sonundahepimizin dualarındasınız, artık sıra güzel şeyler konuşmakta çok şükür
Canım benım, Allah razı olsun dua eden güzel yürekleriniz hep mutluluk görsün inşallahOhh çok şükür canım bunun için girdim dua ede edeRabbim tamamına erdirsin tüm süreçler çok güzel geçsin gözünüz aydın çok mutlu oldum
@burcusami senden de güzel haberler bekliyorum canım dualarım seninle
Oyyyy maşallahhhhh şükürler olsungözün aydın kuzucum böyle gümbür gümbür devam etsin minnoşlar❤
Allah razı olsun canım benımİnşallah hep sevinç gözyaşların olsun bundan sonra kuzum
Kızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
İnşallah canım 4+2 gözüküyorum 5 doldurayım diyorum belki hem kese hem kalp duyulur belki senin nekadarlık olduAllah razı olsun canım benımsıra senın güzel haberinde ne zaman gidiceksin doktora
Aminn canım benım insallahmaşallah çok sevindim inşallah sağlıkla devam etsin
Benım bugun 6+3,ama senın yumurtalama gunune gore tekrar hesapla kuzum, daha buyuktur senınkıİnşallah canım 4+2 gözüküyorum 5 doldurayım diyorum belki hem kese hem kalp duyulur belki senin nekadarlık oldu
Son adet 6 eylül yumurtlama 16 eylül ona göre daha küçük olmuyormuAminn canım benım insallah
Benım bugun 6+3,ama senın yumurtalama gunune gore tekrar hesapla kuzum, daha buyuktur senınkı
YaaaaaaaaaaKızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Adet tarihini 2 eylul diye hesapla, otomatik hesaplamalar yumurtlamayı 14. Gün kabul edıp hesaplıyor..Son adet 6 eylül yumurtlama 16 eylül ona göre daha küçük olmuyormu
Ayy canım benımDuygularını ne hissettiğini anlatsana ya maşallah kuzumhep umut oldun herkese yardımcı oldum rabbim de senin yüzünü güldürsün burda Bebek sahip olmayı isteyip göz yaşı döken herkesle hayırlısın versin insan kendi yakını kendi kardeşi gibi hissediyor o kadar mutlu oldum Kİ okuldayım ağlamamam lazım ağlamamalıyım ayyyyyy İçim kıpır kıpır seni düşünemiyorum
Yaaa çok sevindim, duygulandim❣ rabbim sağlıkla iki bebeğini de kucağına almayi nasip etsin inşallah kuzummmKızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Aminn canım benım ınsallahYaaa çok sevindim, duygulandim❣ rabbim sağlıkla iki bebeğini de kucağına almayi nasip etsin inşallah kuzummm❤
Hiç aklım ermiyor bu hesaplara biraz daha geçsin giderim bakalım ne çıkacakAdet tarihini 2 eylul diye hesapla, otomatik hesaplamalar yumurtlamayı 14. Gün kabul edıp hesaplıyor..
Cunku senın yumurtlama 10.gün olmus
Ben hesapladım, 4+6sınHiç aklım ermiyor bu hesaplara biraz daha geçsin giderim bakalım ne çıkacak
Hadi inşallahBen hesapladım, 4+6sınbir hafta sonra kalp atısı da duyulur
Yaaaa yerim ben o minnoş kalpleri hep böyle gümbür gümbür atsın allahım ne güzel haber çoookk sevindim çoookkKızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Çok tesekkür ederiz teyzesiYaaaa yerim ben o minnoş kalpleri hep böyle gümbür gümbür atsın allahım ne güzel haber çoookk sevindim çoookkmaşşallah tatlı kuzulara
Öyle güzel kalbin var ki, tüm güzellikleri hakediyor hep güzellikler bulsun sizi canım benim, Ahh inşallah en hayırlı vakitte bizde yazalım burayaİnşallah kuzum benım, sıra sizlerin güzel haberlerinde
Canım benım, Allah razı olsun dua eden güzel yürekleriniz hep mutluluk görsün inşallahsıra sizde
Haftaları kaç çıktı canım bebişlerden mi ölçtü?Çok tesekkür ederiz teyzesi
Kalp atıslarını bekledım hamılelık takvimi ıcın, cok sukur nasıp ettı Rabbım, ınsallah saglıkla devam ederÖyle güzel kalbin var ki, tüm güzellikleri hakediyor hep güzellikler bulsun sizi canım benim, Ahh inşallah en hayırlı vakitte bizde yazalım burayabu arada alttaki hamilelik şeysi çok yakıştı
Çok güzel bir gebelik geçirip, sağlıkla al kucağına bebişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?