Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah'ım mükafatın en güzelini verdi sonunda hepimizin dualarındasınız, artık sıra güzel şeyler konuşmakta çok şükür
İnşallah kuzum benım, sıra sizlerin güzel haberlerinde
Canım benım, Allah razı olsun dua eden güzel yürekleriniz hep mutluluk görsün inşallah sıra sizde

Duygularını ne hissettiğini anlatsana ya maşallah kuzum hep umut oldun herkese yardımcı oldum rabbim de senin yüzünü güldürsün burda Bebek sahip olmayı isteyip göz yaşı döken herkesle hayırlısın versin insan kendi yakını kendi kardeşi gibi hissediyor o kadar mutlu oldum Kİ okuldayım ağlamamam lazım ağlamamalıyım ayyyyyy İçim kıpır kıpır seni düşünemiyorum

Son adet 6 eylül yumurtlama 16 eylül ona göre daha küçük olmuyormu
Adet tarihini 2 eylul diye hesapla, otomatik hesaplamalar yumurtlamayı 14. Gün kabul edıp hesaplıyor..
Cunku senın yumurtlama 10.gün olmus

Ayy canım benım ağlamayın kız, doğumdan sonra ağlasırız hep beraber, ben hep dedım burdakı herkes hamıle kalacak bırgun dıye, Rabbım hepimize nasıp edecek

Kızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Yaaaa yerim ben o minnoş kalpleri hep böyle gümbür gümbür atsın allahım ne güzel haber çoookk sevindim çoookk maşşallah tatlı kuzulara

İnşallah kuzum benım, sıra sizlerin güzel haberlerinde

Canım benım, Allah razı olsun dua eden güzel yürekleriniz hep mutluluk görsün inşallah sıra sizde
Öyle güzel kalbin var ki, tüm güzellikleri hakediyor hep güzellikler bulsun sizi canım benim, Ahh inşallah en hayırlı vakitte bizde yazalım buraya bu arada alttaki hamilelik şeysi çok yakıştı
Çok güzel bir gebelik geçirip, sağlıkla al kucağına bebişlerini

Kalp atıslarını bekledım hamılelık takvimi ıcın, cok sukur nasıp ettı Rabbım, ınsallah saglıkla devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…