Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ondan demek ki birinin yolk görünmemiş daha annesi minnoş nazlı çıkmış biraz bence biri kız biri erkek senin de o da gün farkı yaratıyor gibi geldi bana bu sefer tahmini ben yapayım
Aynen o zaman da demıstı doktor 1 gun bıle farkeder diye, dolabılır de bos da kalabılir demıstı.. Cok sukur dolmus İnşallahh bir kere de kurtuluruz, ikimizin bulustugunu düşünsene bir masada 4 bebek

Kızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Ahhh gözün aydın arkadaşım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Hamilelik takvimini yerim minnoş anneBaşta hiç geçmeyecek gibi geliyor ama sonra zaman su gibi akıp geçiyor, tadını çıkar

Aynen o zaman da demıstı doktor 1 gun bıle farkeder diye, dolabılır de bos da kalabılir demıstı.. Cok sukur dolmus İnşallahh bir kere de kurtuluruz, ikimizin bulustugunu düşünsene bir masada 4 bebek
Ay evet çok tatlı olur tam bir kaos

burcusami beyefendinin sağlıklı olmasına çok sevindim inşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun maşallah güzel güzel sorunsuz büyüyor minik

Sohrab yaa gördün mü bak diğeri de ben buradayım demiş tam anlamı ile çok şükür aradaki gün farkı illa dengeleniyordur bilmiyorum ama önemli olan ikisi de sağlıklı kalp atışını duydun, sevinçten rahat rahat ağladın misss her gidişinde daha güzel şeyler duy inşallah şuan pek bir duygusalım

Oy maşallah cok sevindim cnmRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminn canım benımm
Saol canımsın, bugunu yasadıgıma inanamıyorum İnşallahh kucagımıza da alırız
Çook sevindim gerçekten böyle güzel devam etsin inşallah
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…