Birisi tam gününde 6+3,diğeri 6+1 cıktıHaftaları kaç çıktı canım bebişlerden mi ölçtü?
Çok şükür canım, sağlıkla devam etsin dualarımız seninleKalp atıslarını bekledım hamılelık takvimi ıcın, cok sukur nasıp ettı Rabbım, ınsallah saglıkla devam eder
Ay takvimin de çok çok yakıştıKalp atıslarını bekledım hamılelık takvimi ıcın, cok sukur nasıp ettı Rabbım, ınsallah saglıkla devam eder
Allah razı olsun canım benımÇok şükür canım, sağlıkla devam etsin dualarımız seninle
Ondan demek ki birinin yolk görünmemiş daha annesi minnoş nazlı çıkmış birazBirisi tam gününde 6+3,diğeri 6+1 cıktı
Aynen o zaman da demıstı doktor 1 gun bıle farkeder diye, dolabılır de bos da kalabılir demıstı.. Cok sukur dolmusOndan demek ki birinin yolk görünmemiş daha annesi minnoş nazlı çıkmış birazbence biri kız biri erkek senin de o da gün farkı yaratıyor gibi geldi bana bu sefer tahmini ben yapayım
Yok canımKuzum kan uyusmazlıgı var mıydı sizde
Oy maşallah cok sevindim cnmKızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
AhhhKızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Çook sevindim gerçektenKızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Ay evet çok tatlı olur tam bir kaosAynen o zaman da demıstı doktor 1 gun bıle farkeder diye, dolabılır de bos da kalabılir demıstı.. Cok sukur dolmusİnşallahh bir kere de kurtuluruz, ikimizin bulustugunu düşünsene bir masada 4 bebek
Ohh çok şükür canımCok şükür bende güzel haberler aldim kızlar oğlusum iyi, uzun uzun izledik gördük her yerini
Maşallah canım çok sevindimKızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Aminn canım benımmOy maşallah cok sevindim cnmRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Saol canımsın, bugunu yasadıgıma inanamıyorumAhhhgözün aydın arkadaşım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Hamilelik takvimini yerim minnoş anneBaşta hiç geçmeyecek gibi geliyor ama sonra zaman su gibi akıp geçiyor, tadını çıkar
Çok teşekkür ederimÇook sevindim gerçektenböyle güzel devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?