Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ben bugun duygusallıktan zirvedeyim ben de şükürler olsun Rabbime, öncekinde duyamamıstım, bu sefer nasıp ettı, ınsallah saglıcakla kucagıma da alırım minikleri

Kızlar çok sevindim hepinize inşallah sağlıkla alırsınız bebisleri kucağınıza bizede dua edin aynı yolun yolcusuyuz bize umut oluyorsunuz sizleri gördükçe kendim hamile kalmış gibi seviniyorum

Yaa ben bugun duygusallıktan zirvedeyim ben de şükürler olsun Rabbime, öncekinde duyamamıstım, bu sefer nasıp ettı, ınsallah saglıcakla kucagıma da alırım minikleri
Resmen rüyamdaki minik ayakları atman nasip olacak inşallah hayal gibi resmen artık sen tabloya hangi renkli kalpleri konduracaksın bakalım

Kızlar çok sevindim hepinize inşallah sağlıkla alırsınız bebisleri kucağınıza bizede dua edin aynı yolun yolcusuyuz bize umut oluyorsunuz sizleri gördükçe kendim hamile kalmış gibi seviniyorum
Her zaman canım benım, bız burada kardesten daha yakın olduk, acımızı da paylastık, sevincimizi de..bu yola baş koyan herkese Rabbım yardım eder insallah, ben hep dıyorum en umutsuz bendim, ben kalabıldıysem herkes hamıle kalır ama iyi bir doktor takıbı, bol bol dua.. Gerisi Rabbime teslimiyet

Kızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Şükürler olsun çok çok sevindim canım Rabb'im bağışlasın sana bu minik kalpleri şükür duydun o kalp atışlarini nasılda dünyalar senin oldu şimdi yıllardır beklediğin o sesi duydun şükürler olsun Allah'a sana buu günleri gösterdi maşallah bebişler e

Son düzenleme:
Cok sağolun kızlar cok şükür rabbime bu günleri gördük, darısı sağlıkla kucağımıza aldığımız gunlere.. Cok sukur güzel haberler Alıyoruz su sira, rabbim isteyen özellikle topigimizdeki her arkadaşımiza nasip etsin inşallah

Cok şükür kuzum, bugun en güzel gündü
Süper bir haber sağlıkla kucağına almayı da nssip etsin rabbim
Aminn canım benım, Rabbım en kısa zamanda en saglıklısından sana da nasıp etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…