Yaa ben bugun duygusallıktan zirvedeyim ben deburcusami beyefendinin sağlıklı olmasına çok sevindim inşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun maşallah güzel güzel sorunsuz büyüyor minik
Sohrab yaa gördün mü bak diğeri de ben buradayım demiş tam anlamı ile çok şükür aradaki gün farkı illa dengeleniyordur bilmiyorum ama önemli olan ikisi de sağlıklı kalp atışını duydun, sevinçten rahat rahat ağladın misss her gidişinde daha güzel şeyler duy inşallah şuan pek bir duygusalım
Maşallah küçük beyefendiyeCok şükür bende güzel haberler aldim kızlar oğlusum iyi, uzun uzun izledik gördük her yerini
Bazı bebişler saklıyormus bazı yerleriniCok şükür bende güzel haberler aldim kızlar oğlusum iyi, uzun uzun izledik gördük her yerini
Resmen rüyamdaki minik ayakları atman nasip olacak inşallah hayal gibi resmenYaa ben bugun duygusallıktan zirvedeyim ben deşükürler olsun Rabbime, öncekinde duyamamıstım, bu sefer nasıp ettı, ınsallah saglıcakla kucagıma da alırım minikleri
Bir kız bir erkek olur belkı, birisi 6mm diğeri 4.4 mmResmen rüyamdaki minik ayakları atman nasip olacak inşallah hayal gibi resmenartık sen tabloya hangi renkli kalpleri konduracaksın bakalım
Gözün aydın canım, kucağına aldığını haber verdiğin günleri görelim inşallahCok şükür bende güzel haberler aldim kızlar oğlusum iyi, uzun uzun izledik gördük her yerini
Her zaman canım benım, bız burada kardesten daha yakın olduk, acımızı da paylastık, sevincimizi de..bu yola baş koyan herkese Rabbım yardım eder insallah, ben hep dıyorum en umutsuz bendim, ben kalabıldıysem herkes hamıle kalırKızlar çok sevindim hepinize inşallah sağlıkla alırsınız bebisleri kucağınızabizede dua edin aynı yolun yolcusuyuz bize umut oluyorsunuz sizleri gördükçe kendim hamile kalmış gibi seviniyorum
Yavrular yaaBir kız bir erkek olur belkı, birisi 6mm diğeri 4.4 mm
Şükürler olsunKızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Süper bir haberKızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Ne güzelCok şükür bende güzel haberler aldim kızlar oğlusum iyi, uzun uzun izledik gördük her yerini
Ohhh maşallahCok şükür bende güzel haberler aldim kızlar oğlusum iyi, uzun uzun izledik gördük her yerini
Benimki hiç saklamadi direk açtı bacak arasınıBazı bebişler saklıyormus bazı yerleriniutandırmasaydınız çocugu
Ay yok arsız bu direk gösteriyor pipiyiBazı bebişler saklıyormus bazı yerleriniutandırmasaydınız çocugu
Cok şükür kuzum, bugun en güzel gündüŞükürler olsunçok çok sevindim canım Rabb'im bağışlasın sana bu minik kalpleri şükür duydun o kalp atışlarini nasılda dünyalar senin oldu şimdi yıllardır beklediğin o sesi duydun şükürler olsun Allah'a sana buu günleri gösterdi maşallah bebişler e
Aminn canım benım, Rabbım en kısa zamanda en saglıklısından sana da nasıp etsin inşallahSüper bir habersağlıkla kucağına almayı da nssip etsin rabbim
Buzdolabına as onu kızAy yok arsız bu direk gösteriyor pipiyidoktorum pipi resmi de verdi ben kesin demi cinsiyet artık deyince
Ay eşimin aklına gelse valla yaparBuzdolabına as onu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?