Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay yok arsız bu direk gösteriyor pipiyidoktorum pipi resmi de verdi ben kesin demi cinsiyet artık deyince
Banada erkek diyince kesin mi dedim yakınlaştırdi ve fotusunu da verdi inanmam için

Her doktor böyle demek yeğenlerimin de acaip hoşuna gitti hani nerde pipi diyolar
Şapşikler yasana söyleyim mi çok zor kız çocuğuna göre altını temizlemek , temizliyorum tam yeni bezi koyacam işiyo gelde bastsn aşağı değiştir ustunu başını yani doğan kıyafetler coyle böyle çok kirleniyor laizm oluyor

Doğrudur cnm ya ben yeğenlerim den biliyorum ya ikizler bide kıyafet yetiştiremezdikay mutlu olur benim eşim her cis yaptığında oğlum benim be der

Günaydın kızlar benim çok fazla kalça ağrım oluyor sabah uykudan ağrıya uyanıyorum normalmi bu durum ileri zamanlarda olsa normal diyecem ama daha çok yeni olduğu için tedirgin oluyorum

Kızlar ben de 3 gündür rahatsızdım annemlerde kaldım 2 gün.Toparladım gibi ama eve geldim yine uzanıyorum tansiyonum çok düşüyor gibi.Eve yetişemiyorum hiçbir şeye yetişemiyorum. Bünyesel olarak çok mu zayıfım diyorum Vitamin ilaçlarımı da alıyorum. Bilemiyorum ya hamilelik beni gerçekten çok kötü vuruyor.Dualarınızı beklerim.Son 5,6 haftaya girdim aslında yolun sonuna geldik gibi ama güçsüz hissediyorum yine de kendimi.

Covid geçirdiniz çok normal ben hamile değilim ama hala covid etkilerini atlatamadım. Bağışıklık sistemi güçlendirici beslenmek lazım o güçlü olunca vucud da kendini bırakmıyor. Allah yardımcınız olsun sağlıcakla inşallah son haftaları da atlatirsiniz

burcusami canım çok çok sevindim rabbim sağlıkla hamileliğini yaşayıp minnakını kucağına almayı nasip etsin Güzel haberleriniz daim olsun

Kuzum hem son zamanlar hem rahatsızdın bence onun etkisiyle böyle oluyordur sen boşver işleri falan elinden geldiğince dinlen bence dualarımız da seninle stres olma her şey güzel olur allahım izniyle çok geçmiş olsun Ben bile bu iki gündür sürekli baş ağrusı mide bulantısı ve göz kararması yaşıyorum anlamadım hava değişimi mi başka sebep mi var. Dönemsel de olabilir vücut zorlanıyordur

Amin. İnş.galiba ben de buna bağlıyorum.Vitaminlerimi alıyorum, pekmez falan da içiyorum meyve de yemeye çalışıyorum ama tam toparlanamıyorum.Sana da geçmiş olsun inşallah tamamen toparlarız.

Sağol canım benim.Destekleriniz çok güzel moral veriyor.İyi ki varsınız kızlar.. Sana da çok geçmiş olsun.Düzelir inş.şikayetlerin.Rabbim sizlere de çok güzel geçen sağlıklı gebelikler nasip etsin. Amin.

Kızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
maşallah maşalllahh Allahım nasıl güzel bir haber bu.
kuzum burdaki çoğu kişi sana ikiizler yada bebekler diyordu hep demekki içimize doğmuş.

bak çifter çifter geliyor bebişler. Alllahımmm kötülükten esirgesin inşallah.

benimde eşim ameliyat oldu 1 haftadır hastanede yatıyordu şükür dün çıktı.
oda yalvar yakar çıkardılar karım doğum yapacak dedi diye çıkarmışlar.
şimdilik ağrıları var sadece dua edin toparlasın hemencecik bebeğe kadar
garibim zaten zayıftı 1 haftada 7 kilo vermiş mafolmuş takviyelerle düzelcek inşallah
benimde sıkıntı stresten çok kasılmalarım oldu cumartesi kontrolüm var bakalım bebiş ne durumda

geçmiş olsun canım benim. normal güçsüz hissetmen bebek gitgide agırlaşıyor artık hafta hafta bile farkedeceksin agırlaştıgını ama aksatma vitaminlerini bebiş geldiğinde güçlü ol annesi.

geçmiş olsun canım benim. normal güçsüz hissetmen bebek gitgide agırlaşıyor artık hafta hafta bile farkedeceksin agırlaştıgını ama aksatma vitaminlerini bebiş geldiğinde güçlü ol annesi.
Sağol canım alıyorum vitamin ama dikkat edeceğim inş. yapacak bir şey yok gibi vitaminler yeterli gelir inş.

Banada erkek diyince kesin mi dedim yakınlaştırdi ve fotusunu da verdi inanmam için
hahahha doktorlar çok alem ya bende kız bekliyordum hatta kendimce emindim kızım olacak diye
bende aynı tepkiyi verdim 50 kere emin misiniz dedim bana fotoğrafla cvp verdi susayım artık diye galiba

Geçmiş olsun canım, yakın zamanda covit geçirdiğin için çok normal, rabbim su son zamanlarımızı sağlıkla su gibi gecirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…