Gözünüz aydın canımmCok şükür bende güzel haberler aldim kızlar oğlusum iyi, uzun uzun izledik gördük her yerini
Valla bilmiyorum ki direk akışına bırakçam herhalde korunmayı bırakıpPeki şimdi nasıl bir yol izleyeceksin tam olarakn
Ay yok arsız bu direk gösteriyor pipiyidoktorum pipi resmi de verdi ben kesin demi cinsiyet artık deyince
Her doktor böyle demekBanada erkek diyince kesin mi dedim yakınlaştırdi ve fotusunu da verdi inanmam için
Şapşikler yaHer doktor böyle demekyeğenlerimin de acaip hoşuna gitti hani nerde pipi diyolar
Doğrudur cnm ya ben yeğenlerim den biliyorum ya ikizler bide kıyafet yetiştiremezdikŞapşikler yasana söyleyim mi çok zor kız çocuğuna göre altını temizlemek , temizliyorum tam yeni bezi koyacam işiyo gelde bastsn aşağı değiştir ustunu başını yani doğan kıyafetler coyle böyle çok kirleniyor laizm oluyor
Gözün aydın canım..Kızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
Maşallah canim hep güzel haberlerini alırsınız inş.Cok şükür bende güzel haberler aldim kızlar oğlusum iyi, uzun uzun izledik gördük her yerini
Covid geçirdiniz çok normal ben hamile değilim ama hala covid etkilerini atlatamadım. Bağışıklık sistemi güçlendirici beslenmek lazım o güçlü olunca vucud da kendini bırakmıyor. Allah yardımcınız olsun sağlıcakla inşallah son haftaları da atlatirsinizKızlar ben de 3 gündür rahatsızdım annemlerde kaldım 2 gün.Toparladım gibi ama eve geldim yine uzanıyorum tansiyonum çok düşüyor gibi.Eve yetişemiyorum hiçbir şeye yetişemiyorum. Bünyesel olarak çok mu zayıfım diyorum Vitamin ilaçlarımı da alıyorum. Bilemiyorum ya hamilelik beni gerçekten çok kötü vuruyor.Dualarınızı beklerim.Son 5,6 haftaya girdim aslında yolun sonuna geldik gibi ama güçsüz hissediyorum yine de kendimi.
Kuzum hem son zamanlar hem rahatsızdın bence onun etkisiyle böyle oluyordur sen boşver işleri falan elinden geldiğince dinlen bence dualarımız da seninle stres olma her şey güzel olur allahım izniyle çok geçmiş olsunKızlar ben de 3 gündür rahatsızdım annemlerde kaldım 2 gün.Toparladım gibi ama eve geldim yine uzanıyorum tansiyonum çok düşüyor gibi.Eve yetişemiyorum hiçbir şeye yetişemiyorum. Bünyesel olarak çok mu zayıfım diyorum Vitamin ilaçlarımı da alıyorum. Bilemiyorum ya hamilelik beni gerçekten çok kötü vuruyor.Dualarınızı beklerim.Son 5,6 haftaya girdim aslında yolun sonuna geldik gibi ama güçsüz hissediyorum yine de kendimi.
Amin.Covid geçirdiniz çok normal ben hamile değilim ama hala covid etkilerini atlatamadım. Bağışıklık sistemi güçlendirici beslenmek lazım o güçlü olunca vucud da kendini bırakmıyor. Allah yardımcınız olsun sağlıcakla inşallah son haftaları da atlatirsiniz
Sağol canım benim.Kuzum hem son zamanlar hem rahatsızdın bence onun etkisiyle böyle oluyordur sen boşver işleri falan elinden geldiğince dinlen bence dualarımız da seninle stres olma her şey güzel olur allahım izniyle çok geçmiş olsunBen bile bu iki gündür sürekli baş ağrusı mide bulantısı ve göz kararması yaşıyorum anlamadım hava değişimi mi başka sebep mi var. Dönemsel de olabilir vücut zorlanıyordur
maşallah maşalllahh Allahım nasıl güzel bir haber bu.Kızlar şükürler olsun iki bebeğimin de kalbi gümbür gümbür atıyor
geçmiş olsun canım benim. normal güçsüz hissetmen bebek gitgide agırlaşıyor artık hafta hafta bile farkedeceksin agırlaştıgınıKızlar ben de 3 gündür rahatsızdım annemlerde kaldım 2 gün.Toparladım gibi ama eve geldim yine uzanıyorum tansiyonum çok düşüyor gibi.Eve yetişemiyorum hiçbir şeye yetişemiyorum. Bünyesel olarak çok mu zayıfım diyorum Vitamin ilaçlarımı da alıyorum. Bilemiyorum ya hamilelik beni gerçekten çok kötü vuruyor.Dualarınızı beklerim.Son 5,6 haftaya girdim aslında yolun sonuna geldik gibi ama güçsüz hissediyorum yine de kendimi.
Sağol canım alıyorum vitamin ama dikkat edeceğim inş. yapacak bir şey yok gibi vitaminler yeterli gelir inş.geçmiş olsun canım benim. normal güçsüz hissetmen bebek gitgide agırlaşıyor artık hafta hafta bile farkedeceksin agırlaştıgınıama aksatma vitaminlerini bebiş geldiğinde güçlü ol annesi.
hahahha doktorlar çok alem ya bende kız bekliyordum hatta kendimce emindim kızım olacak diyeBanada erkek diyince kesin mi dedim yakınlaştırdi ve fotusunu da verdi inanmam için
Geçmiş olsun canım, yakın zamanda covit geçirdiğin için çok normal, rabbim su son zamanlarımızı sağlıkla su gibi gecirsinKızlar ben de 3 gündür rahatsızdım annemlerde kaldım 2 gün.Toparladım gibi ama eve geldim yine uzanıyorum tansiyonum çok düşüyor gibi.Eve yetişemiyorum hiçbir şeye yetişemiyorum. Bünyesel olarak çok mu zayıfım diyorum Vitamin ilaçlarımı da alıyorum. Bilemiyorum ya hamilelik beni gerçekten çok kötü vuruyor.Dualarınızı beklerim.Son 5,6 haftaya girdim aslında yolun sonuna geldik gibi ama güçsüz hissediyorum yine de kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?