Bende vslslhi her gittiğimde sordum ne bilim bende kız olabilir sürpriz yapabilirde deidm birkaç defa sordum fotoyu verince ankaidm ikna oldum eism de diyordu belki kordondur yinede her gittiğinde sor derdi sorardimhahahha doktorlar çok alem ya bende kız bekliyordum hatta kendimce emindim kızım olacak diye
bende aynı tepkiyi verdim 50 kere emin misiniz dedim bana fotoğrafla cvp verdi susayım artık diye galiba
Çok geçmiş olsun canım son ayin normal ya kötü dusunme elbet ağırlaşıyon bitkin düşüyon bebekle beraber paylaşıyon yediğin içtiğin herşeyi kızın senin kanını vitaminlerini alıyor çekiyor az kaldı sabret insalah sağ salim kavuşursun bol bol dinlen uyu son hsftalsirn tadını çıkarKızlar ben de 3 gündür rahatsızdım annemlerde kaldım 2 gün.Toparladım gibi ama eve geldim yine uzanıyorum tansiyonum çok düşüyor gibi.Eve yetişemiyorum hiçbir şeye yetişemiyorum. Bünyesel olarak çok mu zayıfım diyorum Vitamin ilaçlarımı da alıyorum. Bilemiyorum ya hamilelik beni gerçekten çok kötü vuruyor.Dualarınızı beklerim.Son 5,6 haftaya girdim aslında yolun sonuna geldik gibi ama güçsüz hissediyorum yine de kendimi.
İnşallah cnm evet Ömer olucak inşallahMaşallah canim hep güzel haberlerini alırsınız inş.İsim düşündünüz mü?
Evet ya covid zaten hiç kolay değildi.Geçmiş olsun canım, yakın zamanda covit geçirdiğin için çok normal, rabbim su son zamanlarımızı sağlıkla su gibi gecirsin
Cok geçmiş olsun cnm bian önce toparlanır inşallah esin, iyidir inşallah bebeğin baya az kalmış kavuşmaya maşallahmaşallah maşalllahh Allahım nasıl güzel bir haber bu.
kuzum burdaki çoğu kişi sana ikiizler yada bebekler diyordu hep demekki içimize doğmuş.
bak çifter çifter geliyor bebişler. Alllahımmm kötülükten esirgesin inşallah.
benimde eşim ameliyat oldu 1 haftadır hastanede yatıyordu şükür dün çıktı.
oda yalvar yakar çıkardılar karım doğum yapacak dedi diye çıkarmışlar.
şimdilik ağrıları var sadece dua edin toparlasın hemencecik bebeğe kadar
garibim zaten zayıftı 1 haftada 7 kilo vermiş mafolmuş takviyelerle düzelcek inşallah
benimde sıkıntı stresten çok kasılmalarım oldu cumartesi kontrolüm var bakalım bebiş ne durumda
Kuzum ya sağol. Seni görünce moral buluyorumÇok geçmiş olsun canım son ayin normal ya kötü dusunme elbet ağırlaşıyon bitkin düşüyon bebekle beraber paylaşıyon yediğin içtiğin herşeyi kızın senin kanını vitaminlerini alıyor çekiyor az kaldı sabret insalah sağ salim kavuşursun bol bol dinlen uyu son hsftalsirn tadını çıkardoğumdan sonra si daha yorucu olur bende çok çektim gebelikte ağır geliyordu bana herşey çok yorucudu şükür bitti 9ay kavuştum bundan sonrasina bakiyirum uykusuz geceler inşallah sağ salim atlatırsın bu süreci Allah güç kuvvet versin sana
Yaa çok stresli zaman geçirmişsiniz sizde canım önce sağlık cidden.Allah hayırlı şifalar versin gücünü kuvvetini toplasın inş.maşallah maşalllahh Allahım nasıl güzel bir haber bu.
kuzum burdaki çoğu kişi sana ikiizler yada bebekler diyordu hep demekki içimize doğmuş.
garibim zaten zayıftı 1 haftada 7 kilo vermiş mafolmuş takviyelerle düzelcek inşallah
benimde sıkıntı stresten çok kasılmalarım oldu cumartesi kontrolüm var bakalım bebiş ne durumda
aynen canım sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmezBende vslslhi her gittiğimde sordum ne bilim bende kız olabilir sürpriz yapabilirde deidm birkaç defa sordum fotoyu verince ankaidm ikna oldum eism de diyordu belki kordondur yinede her gittiğinde sor derdi sorardimerkeklerin işi bleki olmuyor o kordon bacak arasında bile olunca yanılma payı olabiliyor, sende sanrim kız bekledin istedin hakkında hayırlısı buymuş sağlıklı olsunlar da birdahakind inşallah kızı n olur
Çok güzel ismi çok beğendim canım. Benim yeğenimin adı da Ömerİnşallah cnm evet Ömer olucak inşallah
Aminnn canım saol inşallahh toparlanır bian önce, aynen az kaldı hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahhCok geçmiş olsun cnm bian önce toparlanır inşallah esin, iyidir inşallah bebeğin baya az kalmış kavuşmaya maşallah
maalesef canım tam doğum üzeri baya stres yaşadık. inşallah toparlıcaz bakalım.Yaa çok stresli zaman geçirmişsiniz sizde canım önce sağlık cidden.Allah hayırlı şifalar versin gücünü kuvvetini toplasın inş.Ben de stres olunca kasılma yaşıyorum.
İnşallah cnm inşallah.. Biz eşimle sevgili olduğumuzdan beri Kızımız elif oğlumuz Ömer olucak diyoduk, rabbim elifimizi cennetine aldı inşallah sağlıkla kavuşurum omerimle..Çok güzel ismi çok beğendim canım. Benim yeğenimin adı da Ömeradıyla yaşasın inş.
Tesadüfe bak canım kız yeğenimin adı da Elif.İnşallah cnm inşallah.. Biz eşimle sevgili olduğumuzdan beri Kızımız elif oğlumuz Ömer olucak diyoduk, rabbim elifimizi cennetine aldı inşallah sağlıkla kavuşurum omerimle..
Senin çok daha az kaldı canım 36 dan sonrası hazır sayılır zaten bebek.maalesef canım tam doğum üzeri baya stres yaşadık. inşallah toparlıcaz bakalım.
o kasılmalar mahvediyor ve korkutuyor kuzum ondan daha da çok geriliyoruz ama sabretcez artık az kaldı
Cok gecmıs olsun canım benım, bebek enerjini de sömürüyor demek ki, az kaldı ınsallah doguma da, bol enerji verici besinler tüketmeye calıssam faydası olur mu kiKızlar ben de 3 gündür rahatsızdım annemlerde kaldım 2 gün.Toparladım gibi ama eve geldim yine uzanıyorum tansiyonum çok düşüyor gibi.Eve yetişemiyorum hiçbir şeye yetişemiyorum. Bünyesel olarak çok mu zayıfım diyorum Vitamin ilaçlarımı da alıyorum. Bilemiyorum ya hamilelik beni gerçekten çok kötü vuruyor.Dualarınızı beklerim.Son 5,6 haftaya girdim aslında yolun sonuna geldik gibi ama güçsüz hissediyorum yine de kendimi.
Cok gecmıs olsun canım, ne ameliyatı olmustu, ınsallah kısa sürede toparlar, senın de cok az kaldı doguma Masallah günler geçti gitti, İnşallahh ben de görürüm bu haftaları saglıcaklamaşallah maşalllahh Allahım nasıl güzel bir haber bu.
Minik vampirler iş başında deseneBulantım yok diye seviniyordum, bugun su içtiğimde bulantı oluyor, bişey yiyemedim doğru düzgün, çok açım, kızlar bana bi öneri verin ne yiyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?