Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hahahha doktorlar çok alem ya bende kız bekliyordum hatta kendimce emindim kızım olacak diye
bende aynı tepkiyi verdim 50 kere emin misiniz dedim bana fotoğrafla cvp verdi susayım artık diye galiba
Bende vslslhi her gittiğimde sordum ne bilim bende kız olabilir sürpriz yapabilirde deidm birkaç defa sordum fotoyu verince ankaidm ikna oldum eism de diyordu belki kordondur yinede her gittiğinde sor derdi sorardim erkeklerin işi bleki olmuyor o kordon bacak arasında bile olunca yanılma payı olabiliyor, sende sanrim kız bekledin istedin hakkında hayırlısı buymuş sağlıklı olsunlar da birdahakind inşallah kızı n olur

Çok geçmiş olsun canım son ayin normal ya kötü dusunme elbet ağırlaşıyon bitkin düşüyon bebekle beraber paylaşıyon yediğin içtiğin herşeyi kızın senin kanını vitaminlerini alıyor çekiyor az kaldı sabret insalah sağ salim kavuşursun bol bol dinlen uyu son hsftalsirn tadını çıkar doğumdan sonra si daha yorucu olur bende çok çektim gebelikte ağır geliyordu bana herşey çok yorucudu şükür bitti 9ay kavuştum bundan sonrasina bakiyirum uykusuz geceler inşallah sağ salim atlatırsın bu süreci Allah güç kuvvet versin sana

Geçmiş olsun canım, yakın zamanda covit geçirdiğin için çok normal, rabbim su son zamanlarımızı sağlıkla su gibi gecirsin
Evet ya covid zaten hiç kolay değildi. Az önce arka sokaktan cenaze kalktı bayan covit hastasıydı entübeydi atlatamamış işte.Ne yaşadık diyorum ben de ciddi bi hastalık hem de gebelikte. Amin inş.su gibi sağlıkla geçsin. Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor? Ya bi de senin kızın hareketlerinde azalma oldu mu? Bizim biraz azalır gibi oldu ama büyüyor büyük ihtimalle yeri daralıyor diye tahmin ediyorum.Hıçkırıyor hergün 2 defa falan

Cok geçmiş olsun cnm bian önce toparlanır inşallah esin, iyidir inşallah bebeğin baya az kalmış kavuşmaya maşallah

Teneffus Zili cok geçmiş olsun cnm son aylar bide covid etkisidir bencede, rabbim yardımcın olsun..

Kuzum ya sağol. Seni görünce moral buluyorum Kalbim73 kavuştu inş.sıra bizde diyorum inş. Maşallah size,oğlun nasıl emzirme iyi gidiyor mu? Uykusuz geceler zaten şu an var canım belki bebek gelince karın hafifleyeceği için bebek uyursa daha rahat uyuyabiliriz hiç olmazsa. Umarım hepsi kolay bebişler olurlar uykucu olsunlar çok uykusuzluk çektim çünkü covid zamanında nefes darlığı yaşadığım zamanlar falan.

Yaa çok stresli zaman geçirmişsiniz sizde canım önce sağlık cidden.Allah hayırlı şifalar versin gücünü kuvvetini toplasın inş.Ben de stres olunca kasılma yaşıyorum.

aynen canım sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez

Cok geçmiş olsun cnm bian önce toparlanır inşallah esin, iyidir inşallah bebeğin baya az kalmış kavuşmaya maşallah
Aminnn canım saol inşallahh toparlanır bian önce, aynen az kaldı hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahh

Yaa çok stresli zaman geçirmişsiniz sizde canım önce sağlık cidden.Allah hayırlı şifalar versin gücünü kuvvetini toplasın inş.Ben de stres olunca kasılma yaşıyorum.
maalesef canım tam doğum üzeri baya stres yaşadık. inşallah toparlıcaz bakalım.
o kasılmalar mahvediyor ve korkutuyor kuzum ondan daha da çok geriliyoruz ama sabretcez artık az kaldı

Çok güzel ismi çok beğendim canım. Benim yeğenimin adı da Ömer adıyla yaşasın inş.
İnşallah cnm inşallah.. Biz eşimle sevgili olduğumuzdan beri Kızımız elif oğlumuz Ömer olucak diyoduk, rabbim elifimizi cennetine aldı inşallah sağlıkla kavuşurum omerimle..

İnşallah cnm inşallah.. Biz eşimle sevgili olduğumuzdan beri Kızımız elif oğlumuz Ömer olucak diyoduk, rabbim elifimizi cennetine aldı inşallah sağlıkla kavuşurum omerimle..
Tesadüfe bak canım kız yeğenimin adı da Elif. Rabbim bi daha nasip etsin bi Elifiniz daha olsun inş.Amin Allah sizi kavuştursun.

maalesef canım tam doğum üzeri baya stres yaşadık. inşallah toparlıcaz bakalım.
o kasılmalar mahvediyor ve korkutuyor kuzum ondan daha da çok geriliyoruz ama sabretcez artık az kaldı
Senin çok daha az kaldı canım 36 dan sonrası hazır sayılır zaten bebek.Kasılmalar dinlenince geçiyorsa hiç korkma canım ben 26.haftadan beri yaşadım.Normal doğum gözüküyor değil mi şimdilik bi sıkıntı olmazsa.Hepimiz bir takım sıkıntılar yaşadık bebeklerimiz pandemi dönemine de geldi tabi.Hep bi tedirginlik oldu.Bundan sonrası çook güzel olur onlar için de bizim için de inş.

Cok gecmıs olsun canım benım, bebek enerjini de sömürüyor demek ki, az kaldı ınsallah doguma da, bol enerji verici besinler tüketmeye calıssam faydası olur mu ki

Cok gecmıs olsun canım, ne ameliyatı olmustu, ınsallah kısa sürede toparlar, senın de cok az kaldı doguma Masallah günler geçti gitti, İnşallahh ben de görürüm bu haftaları saglıcakla

Bulantım yok diye seviniyordum, bugun su içtiğimde bulantı oluyor, bişey yiyemedim doğru düzgün, çok açım, kızlar bana bi öneri verin ne yiyim ben

Bulantım yok diye seviniyordum, bugun su içtiğimde bulantı oluyor, bişey yiyemedim doğru düzgün, çok açım, kızlar bana bi öneri verin ne yiyim ben
Minik vampirler iş başında desene kızlar bir fikir verecektir benim bir duyduğum tuzlu çubuk ama o da ne doyuracak

Teneffus Zili inşallah bir an önce bebeğini kucağına alıp atlatırsın bu günleri ya ama işte geçirdiğin covid illaki hala etkiliyordur bünyeni Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…