Dur ondan da yiyim biraz.. Valla benim ağzım şomMinik vampirler iş başında desenekızlar bir fikir verecektir benim bir duyduğum tuzlu çubuk ama o da ne doyuracak
Yok be olacağı vakti gelince oluyor zor mu zor ama olsun diren bu günler geçecekDur ondan da yiyim biraz.. Valla benim ağzım şom
Benim çok bulantım olmadı ama kötü hissettiğimde ekşi mandalina yiyorum ya da limonlu şeyler rahatlatıyor biraz. Maden suyu da deneyebilirsin azar azar içerek. İnşallah faydası olur bunların.Dur ondan da yiyim biraz.. Valla benim ağzım şom
Makarna haşlanıyor şimdi, onu yicem..Yok be olacağı vakti gelince oluyor zor mu zor ama olsun diren bu günler geçecekkimisine patates haşlaması da çok iyi geliyor ama kimine de tam tersi yumuşak yumuşak iyice kötü oluyor o yüzden o sana nasıl gelir bilemedim yoğurt da kötü ediyor mu peki
Teşekkür ederim canımBenim çok bulantım olmadı ama kötü hissettiğimde ekşi mandalina yiyorum ya da limonlu şeyler rahatlatıyor biraz. Maden suyu da deneyebilirsin azar azar içerek. İnşallah faydası olur bunların.
Ah gebelikte zor olmazmi, ben basında geçirdim gebeligimin nasıl zordu, şimdi ağırlaştık daha zor. Rabbim vermesin bidaha..korkudan aşılarımı oldum nolur nolmaz diye..Evet ya covid zaten hiç kolay değildi.Az önce arka sokaktan cenaze kalktı bayan covit hastasıydı entübeydi atlatamamış işte.Ne yaşadık diyorum ben de ciddi bi hastalık hem de gebelikte. Amin inş.su gibi sağlıkla geçsin. Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor? Ya bi de senin kızın hareketlerinde azalma oldu mu? Bizim biraz azalır gibi oldu ama büyüyor büyük ihtimalle yeri daralıyor diye tahmin ediyorum.Hıçkırıyor hergün 2 defa falan
Acaba elif koyabilir miyim ismini cnm sanmıyorum ya dayanamamTesadüfe bak canım kız yeğenimin adı da Elif.Rabbim bi daha nasip etsin bi Elifiniz daha olsun inş.Amin Allah sizi kavuştursun.
Oy kıyamam başladı miMakarna haşlanıyor şimdi, onu yicem..
Benim de çok olmadı ama tuzlayıp tuzlayıp salatalık yiyordum o çok iyi geliyordu ferah ferah. Yemeyince de midem bulanıyordu bir şeyler atıyordum sürekli. Çubuk kraker de iyidirBulantım yok diye seviniyordum, bugun su içtiğimde bulantı oluyor, bişey yiyemedim doğru düzgün, çok açım, kızlar bana bi öneri verin ne yiyim ben
Su ıcınce bulanıyor, ya dün hastanede ıdrar testi falan da verdık 2 şişe suyu bir anda içtim gelsin diye yarım saat içinde vermeniz gerek dedıler kan verdikten sonra.. İlk o zaman kötü oldum, bugu de devam etti, ders anlatırken bıle kac kere duraksadımOy kıyamam başladı mibana tarhana çorbası iyi gelirdi cnm bide patates haşlama, galeta leblebi naneli zencefilli şeker, ınsallah cok agir geçmez cnm bide aklında bulunsun suyu sade içmek miğdeni kötü yapıyorsa meyve kat içine detoks tarzı, ben her gün bi meyve denerdim
Salatalık da cok severim, onu da deneyim canımBenim de çok olmadı ama tuzlayıp tuzlayıp salatalık yiyordum o çok iyi geliyordu ferah ferah. Yemeyince de midem bulanıyordu bir şeyler atıyordum sürekli. Çubuk kraker de iyidir
Ömer ismimi bizde çok seviyoruzİnşallah cnm inşallah.. Biz eşimle sevgili olduğumuzdan beri Kızımız elif oğlumuz Ömer olucak diyoduk, rabbim elifimizi cennetine aldı inşallah sağlıkla kavuşurum omerimle..
Aaa sen sudan o yüzden kötü olmuş olabilirsin, benim doktorum hamilelik başında her kontrolde sıkışık gitmemi istiyordu o yüzden sürekli su içip sıkışmaya çalışınca midem çok kötü oluyordu o sade suyu arka arkaya içmektenSu ıcınce bulanıyor, ya dün hastanede ıdrar testi falan da verdık 2 şişe suyu bir anda içtim gelsin diye yarım saat içinde vermeniz gerek dedıler kan verdikten sonra.. İlk o zaman kötü oldum, bugu de devam etti, ders anlatırken bıle kac kere duraksadımyarın okula gıderken oyle koyayım suyu, bakalım ıyı gelecek mı
Tiksindim mi acaba, bugun de her su ıctıgımde bulanıyorAaa sen sudan o yüzden kötü olmuş olabilirsin, benim doktorum hamilelik başında her kontrolde sıkışık gitmemi istiyordu o yüzden sürekli su içip sıkışmaya çalışınca midem çok kötü oluyordu o sade suyu arka arkaya içmekten
Tiksinmişsindir kesinTiksindim mi acaba, bugun de her su ıctıgımde bulanıyor
İnşallahh geçer hemenTiksinmişsindir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?