Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Smyrra sen de tempolu günler geçirmişsin eşin için çok geçmiş olsun kendin için de inşallah kasılmalar şimdilik bir sıkıntı çıkarmazda vakitli gelir miniğin

Dur ondan da yiyim biraz.. Valla benim ağzım şom
Yok be olacağı vakti gelince oluyor zor mu zor ama olsun diren bu günler geçecek kimisine patates haşlaması da çok iyi geliyor ama kimine de tam tersi yumuşak yumuşak iyice kötü oluyor o yüzden o sana nasıl gelir bilemedim yoğurt da kötü ediyor mu peki

Dur ondan da yiyim biraz.. Valla benim ağzım şom
Benim çok bulantım olmadı ama kötü hissettiğimde ekşi mandalina yiyorum ya da limonlu şeyler rahatlatıyor biraz. Maden suyu da deneyebilirsin azar azar içerek. İnşallah faydası olur bunların.

Makarna haşlanıyor şimdi, onu yicem..

Ah gebelikte zor olmazmi, ben basında geçirdim gebeligimin nasıl zordu, şimdi ağırlaştık daha zor. Rabbim vermesin bidaha..korkudan aşılarımı oldum nolur nolmaz diye..
Hareketleri Günün belli saatlerinde hep canim, sabah uyanınca, öğlen bi ara, akşam yatmaya yakın, sürekli hareket halinde değil kuzim benimki..o hıçkırik olayını hiç anlamıyorum, pit pit atıyor ona diyolar galiba, arada oluyor o da.. büyüdükçe çok normal azalması kuzum, bide pozisyonla alakalı, seninkinin pozisyonu nasıl simdi

Tesadüfe bak canım kız yeğenimin adı da Elif. Rabbim bi daha nasip etsin bi Elifiniz daha olsun inş.Amin Allah sizi kavuştursun.
Acaba elif koyabilir miyim ismini cnm sanmıyorum ya dayanamam hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah cnm

Makarna haşlanıyor şimdi, onu yicem..
Oy kıyamam başladı mibana tarhana çorbası iyi gelirdi cnm bide patates haşlama, galeta leblebi naneli zencefilli şeker, ınsallah cok agir geçmez cnm bide aklında bulunsun suyu sade içmek miğdeni kötü yapıyorsa meyve kat içine detoks tarzı, ben her gün bi meyve denerdim

Kızlar selam ben bugün kan verdim düşükten sonra betayı takip et dedi doktorum. Kanama başladığı günden bu yana 11.günüm kanamam bitti beta 56 cıktı bu günde tam ne zaman sıfırlanır?? Normal mi bana yüksek geldi sanki kaç gün sürüyor ortalama sıfırlanması

Bulantım yok diye seviniyordum, bugun su içtiğimde bulantı oluyor, bişey yiyemedim doğru düzgün, çok açım, kızlar bana bi öneri verin ne yiyim ben
Benim de çok olmadı ama tuzlayıp tuzlayıp salatalık yiyordum o çok iyi geliyordu ferah ferah. Yemeyince de midem bulanıyordu bir şeyler atıyordum sürekli. Çubuk kraker de iyidir

Su ıcınce bulanıyor, ya dün hastanede ıdrar testi falan da verdık 2 şişe suyu bir anda içtim gelsin diye yarım saat içinde vermeniz gerek dedıler kan verdikten sonra.. İlk o zaman kötü oldum, bugu de devam etti, ders anlatırken bıle kac kere duraksadım yarın okula gıderken oyle koyayım suyu, bakalım ıyı gelecek mı

İnşallah cnm inşallah.. Biz eşimle sevgili olduğumuzdan beri Kızımız elif oğlumuz Ömer olucak diyoduk, rabbim elifimizi cennetine aldı inşallah sağlıkla kavuşurum omerimle..
Ömer ismimi bizde çok seviyoruz kaybettiğim bebeğimde erkek olsa düşüncemiz kesin Ömer koymaktır ama artık nasip olsa aynı ismi düşünemem galiba

Aaa sen sudan o yüzden kötü olmuş olabilirsin, benim doktorum hamilelik başında her kontrolde sıkışık gitmemi istiyordu o yüzden sürekli su içip sıkışmaya çalışınca midem çok kötü oluyordu o sade suyu arka arkaya içmekten

Tiksindim mi acaba, bugun de her su ıctıgımde bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…