Cok zorlama kendini cnm ne yemek için ne su için, ilk, zamanlar böyle olması cok normal, ben 500 ml bile su icemedigim günleri biliyorum, ilaçlar bile mahvederdi miğdemiSu ıcınce bulanıyor, ya dün hastanede ıdrar testi falan da verdık 2 şişe suyu bir anda içtim gelsin diye yarım saat içinde vermeniz gerek dedıler kan verdikten sonra.. İlk o zaman kötü oldum, bugu de devam etti, ders anlatırken bıle kac kere duraksadımyarın okula gıderken oyle koyayım suyu, bakalım ıyı gelecek mı
Bende düşünemem sanırım bidaha elif ismini, her elif dedikçe ilk gozagrim gelir aklıma..Ömer ismimi bizde çok seviyoruzkaybettiğim bebeğimde erkek olsa düşüncemiz kesin Ömer koymaktır ama artık nasip olsa aynı ismi düşünemem galiba
Su da cok onemlı işte hep vurguluyorlar, kan verırken hemsıre de dedı cok az su ıcıyorsınuz sız dedı.. Insallah cok sıddetlenmez boyle devam ederim canımCok zorlama kendini cnm ne yemek için ne su için, ilk, zamanlar böyle olması cok normal, ben 500 ml bile su icemedigim günleri biliyorum, ilaçlar bile mahvederdi miğdemi
Merhaba, bu kadar düşünmeyin beta işini bence. Benim kürtajdan 1 hafta sonra bakıldı, 300lerdeydi sanırım. Başka da baktırmadım. Eğer hemen bebek için deneme yapmayı düşünüyosanız ilk adeti bekleyin derim çünkü ben resmen içimin temizlediğini hissettim. İlk adeti de kürtajdan 45 gün sonra oldum bu arada. Herkesin vücudu farklı belki sizin daha erken gelir. Kafanıza takmayın sadece fazla düşünmeden devam edin gerisi geliyorsenistiyorruj canım naptın betana baktirdin mı sen? Benim 56 cıktı ya hala sıfırlamamış ne zaman sifirlanicak bu
Sağol canımCok gecmıs olsun canım benım, bebek enerjini de sömürüyor demek ki, az kaldı ınsallah doguma da, bol enerji verici besinler tüketmeye calıssam faydası olur mu ki
Sağol amin canımTeneffus Zili inşallah bir an önce bebeğini kucağına alıp atlatırsın bu günleri ya ama işte geçirdiğin covid illaki hala etkiliyordur bünyeni Rabbim yardımcın olsun
Şu an bilmiyorum 3 gündür kaburgalarımın altında dayalı gittiğimde de Dr um hiç söylemiyordu şu pozisyon da falan diye.Hareketler acıtıyor da artık. Pıt pıt atınca anlıyorum yada bizim ki çok hıçkırıyo o yuzden ben fark ediyor olabilirim.Ah gebelikte zor olmazmi, ben basında geçirdim gebeligimin nasıl zordu, şimdi ağırlaştık daha zor. Rabbim vermesin bidaha..korkudan aşılarımı oldum nolur nolmaz diye..
Hareketleri Günün belli saatlerinde hep canim, sabah uyanınca, öğlen bi ara, akşam yatmaya yakın, sürekli hareket halinde değil kuzim benimki..o hıçkırik olayını hiç anlamıyorum, pit pit atıyor ona diyolar galiba, arada oluyor o da.. büyüdükçe çok normal azalması kuzum, bide pozisyonla alakalı, seninkinin pozisyonu nasıl simdi
Evet cnm haklılar elbet önemli ama ben sade su içemedim, içine meyve kattıkca içebildim sadece, ınsallah hafif atlatırsınSu da cok onemlı işte hep vurguluyorlar, kan verırken hemsıre de dedı cok az su ıcıyorsınuz sız dedı.. Insallah cok sıddetlenmez boyle devam ederim canım
Çok şükür emiyo bebiş gece 1 biberon süt yapıyom 3saat kadar yatıyor bende o sırada yatıyorum dinleniyom diğer saatjer sürekli memede sonrası uyya kalıyorKuzum ya sağol. Seni görünce moral buluyorumKalbim73 kavuştu inş.sıra bizde diyorum inş. Maşallah size,oğlun nasıl emzirme iyi gidiyor mu? Uykusuz geceler zaten şu an var canım belki bebek gelince karın hafifleyeceği için bebek uyursa daha rahat uyuyabiliriz hiç olmazsa. Umarım hepsi kolay bebişler olurlar uykucu olsunlar çok uykusuzluk çektim çünkü covid zamanında nefes darlığı yaşadığım zamanlar falan.
Maşallah benim paşama emsin güzel guzelÇok şükür emiyo bebiş gece 1 biberon süt yapıyom 3saat kadar yatıyor bende o sırada yatıyorum dinleniyom diğer saatjer sürekli memede sonrası uyya kalıyor
Şimdilik çok uykucuhep yatıyor minnacık diye uyandırıyorm emziryom zorla gecelerim biraz uykusuz geçiyor gece vskti altini değiştiririm gazını çıkartıyorum öyle böyle uykuya hasret kalıyorum sabahları öğlenleri ve
Şükür iyi kötü meme ucu yaraları ile mücadele edip kremler sürerek emziryomgündüzleri de birkaç saat yatıyorum oda meme üzerinde rahat uyuyor korkmadan sicramadn bende o sayede yatabiliyorum çok özlemişim ya sağa sola yada sirt üstü yatmayı rahatlıkla yatıyorum şimdilik yüz üstü uyumak kaldı onuda 2hafta sonra yaparım herhalde dikislerden dolayı korkuyorum
Şükür boyun ağrılarından kurtuldum gündüzleri iyiyim gece arada sgri yapo geçiyor
Az kaldı insalalh sende rahat edersin insalalh çok zor tabi covit dönemi
O stres sıkıntı bebeğe bulwsir mi ilaç kullanmadan tedavi olmak şükür atlattın insalalh doğumdan sonra bunların acısını çıkarırsin kızın uslu olur yatar dinlenirsin
Çok teşekkür ederim canım benımmSağol canımdikkat etmeye çalışıyorum b12 iğnesi bana çok iyi gelmişti tahlil yapılacak bu ay zaten eksikse isterim artık.Ceviz, kuru üzüm alalım belki etkisi olur. Sen nasılsın bulantı aşerme var mı? Senin adına da çok mutluyum canım uzun bi o kadar da heyecanlı yolculuğunuz başladı
evet dinlenince geçiyor canım . haklısın resmen şu pandemide zorla ite kaka hamilelik yaşıyoruz her birimiz Alllah yardım etsin hepimize :) inşallah az kaldı evet sona yaklaşıyorum pank telaş hepsi tavan şuan sağlıkla kavuşalım her birimiz inşallahhhhSenin çok daha az kaldı canım 36 dan sonrası hazır sayılır zaten bebek.Kasılmalar dinlenince geçiyorsa hiç korkma canım ben 26.haftadan beri yaşadım.Normal doğum gözüküyor değil mi şimdilik bi sıkıntı olmazsa. Hepimiz bir takım sıkıntılar yaşadık bebeklerimiz pandemi dönemine de geldi tabi.Hep bi tedirginlik oldu.Bundan sonrası çook güzel olur onlar için de bizim için de inş.
saol canım benim Allah razı olsun. evet biraz sıkıntılar yaşadık ama toparlıcaz inşallahSmyrra sen de tempolu günler geçirmişsin eşin için çok geçmiş olsun kendin için de inşallah kasılmalar şimdilik bir sıkıntı çıkarmazda vakitli gelir miniğin
ahhh kuzummm başladımı bulantılarınnÇok teşekkür ederim canım benımm2 gundur ufaka tefek bulantılar var, su ıcınce oluyor sımdılık..
Hayır canım baktırmadım. Açıkçası da baktırmayı pek düşünmüyorum. Zaten gebelik ve düşük döneminde çok kan verdim yoruldum biraz. Ayrıca betaya baktırsam da düşürmek için yapabileceğim birşey yokken neden baktırayım sürekli. Haftaya cuma kontrolüm var eğer doktor gerek görürse o zaman baktırırım. Yeni bir gebelik için acele etmiyorum kontrolüme gideyim, testlerimi yaptırayım ona göre bir yol çizerim. Çok yorucu bir süreçti benim için ve tekrar yaşamak beni korkutuyor.senistiyorruj canım naptın betana baktirdin mı sen? Benim 56 cıktı ya hala sıfırlamamış ne zaman sifirlanicak bu
Artmaz bulantın inş. azıcık da olsa bulantı çok normal geliyor bana.Çok teşekkür ederim canım benımm2 gundur ufaka tefek bulantılar var, su ıcınce oluyor sımdılık..
İnş. kuzum Allah razı olsun.Çok şükür emiyo bebiş gece 1 biberon süt yapıyom 3saat kadar yatıyor bende o sırada yatıyorum dinleniyom diğer saatjer sürekli memede sonrası uyya kalıyor
Şimdilik çok uykucuhep yatıyor minnacık diye uyandırıyorm emziryom zorla gecelerim biraz uykusuz geçiyor gece vskti altini değiştiririm gazını çıkartıyorum öyle böyle uykuya hasret kalıyorum sabahları öğlenleri ve
Şükür iyi kötü meme ucu yaraları ile mücadele edip kremler sürerek emziryomgündüzleri de birkaç saat yatıyorum oda meme üzerinde rahat uyuyor korkmadan sicramadn bende o sayede yatabiliyorum çok özlemişim ya sağa sola yada sirt üstü yatmayı rahatlıkla yatıyorum şimdilik yüz üstü uyumak kaldı onuda 2hafta sonra yaparım herhalde dikislerden dolayı korkuyorum
Şükür boyun ağrılarından kurtuldum gündüzleri iyiyim gece arada sgri yapo geçiyor
Az kaldı insalalh sende rahat edersin insalalh çok zor tabi covit dönemi
O stres sıkıntı bebeğe bulwsir mi ilaç kullanmadan tedavi olmak şükür atlattın insalalh doğumdan sonra bunların acısını çıkarırsin kızın uslu olur yatar dinlenirsin
Valla ben baştan ilaca başladım bakalım pazartesi yumurta takibi varSağol amin canımnerelerdesin sen ya durumlar nasıl sende En kısa zamanda müjdeli haberini bekliyorum inş.
Evet haklısın ben doktor dedi diye baktirdim ama bende bi daha baktirmicam boş yere kan veriyorum ve git gel yorgunluk sadece. Şu süreçte en iyisi adeti beklemekHayır canım baktırmadım. Açıkçası da baktırmayı pek düşünmüyorum. Zaten gebelik ve düşük döneminde çok kan verdim yoruldum biraz. Ayrıca betaya baktırsam da düşürmek için yapabileceğim birşey yokken neden baktırayım sürekli. Haftaya cuma kontrolüm var eğer doktor gerek görürse o zaman baktırırım. Yeni bir gebelik için acele etmiyorum kontrolüme gideyim, testlerimi yaptırayım ona göre bir yol çizerim. Çok yorucu bir süreçti benim için ve tekrar yaşamak beni korkutuyor.
Ben de ona şaşırdım doktor bunu neden istedi acaba. Beta sıfırlansa bile adetin düzene girmesi gerekmiyor mu? Sana kontrol günü vemişler miydi?Evet haklısın ben doktor dedi diye baktirdim ama bende bi daha baktirmicam boş yere kan veriyorum ve git gel yorgunluk sadece. Şu süreçte en iyisi adeti beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?