Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de ona şaşırdım doktor bunu neden istedi acaba. Beta sıfırlansa bile adetin düzene girmesi gerekmiyor mu? Sana kontrol günü vemişler miydi?
Hayır ben özel muayeneye gittim kontorle gel falan demedi betada sıfırlasın bak dedi içinde kalabilir vs diye heralde ben kürtaj olmadım ya belkide o yüzden takip et dedi bilmiyorum ki zaten 56 olmuştu artık sıfırlanır heralde bu kadar düştüğüne göre 10 günde 3 tup kan verdim zaten 47 kiloyum haklısınız yani kimse vermiyor bi daha

Vitamine de basladık ıkı gun once, ınsallah bebıslere can olsun, bugun düne göre daha iyiydim ama bi koku alınca bulantı oluyor, su ıcmeye korkuyorum..

Biizm de evde tadilat vardı cnm 2 haftadır tuvalet banyo mutfak kapılar fayanslar yenilendi, yarın da boyacı gelicek, sali da temizlikçi gelicek sonra başlıcam inşallah oğluma kıyafet beşik araba falan bakmaya

Biizm de evde tadilat vardı cnm 2 haftadır tuvalet banyo mutfak kapılar fayanslar yenilendi, yarın da boyacı gelicek, sali da temizlikçi gelicek sonra başlıcam inşallah oğluma kıyafet beşik araba falan bakmaya
Kolay gelsin, huzurla sağlıkla oturun evinizde inş.erkenden yapmak daha iyi olur zaten.

Kolay gelsin canim bugünde göbeği düştü şükür insalalh buyur kilo alır tüyler aynı artan yok dökülme yok kv de geçen gün diyo aynı oğlumun küçüklüğü bebekligi dio eşimde dio ben böyle kıllı mdim kv de dedi oğlum birşey olmaz onlar dökülür dio
Seve seve csnim elimden geldiğince yardımcı olurum sana emzirme konusunda şuan gözlerde çapaklanma vsr temiz bezi ıslatıp gözlerini temizliyom arada kendi sütüm le de yapıyorum fayda ediyor mj bilemiyorum ama artma yok şükür insalalh sende sağ salim kavuşursun doğumdan sonra rahatlarsın gerçekten çok fark oldu doğum yaptıktan osnra ayagimdaki ellerindeki yüzümdeki şişlikler bir anda indi iştahım yerine geldi hersyi yiyorum tuvalet le gitmekten kurtuldum sürekli idrara ciksridm bikmistim artık ohh ne rahatlık var darsi başına insalalh

Maşallah evini baştan aşağı yenilemişsin güle güle kullanın insalalh az kaldı tam zmaani geçde değil rahat rahat yavaşça hallederisn bebeğin ihtiyaclarini

Maşallah benim paşama emsin güzel guzelgündüz süt sagiyor musun cnm burda okudum da gece daha kolay oluyomuş galiba, eşine verip uyuyorsun mesela
Canım birkez denedim hiç süt gelmiyor yani sagilacak kadar dolu değil sanırım göğüslerim terbiye edildi bebeğin doyacsgi kadar üretiyor ilk hafta hep dolu şişti sağmak istedim pompam çekmiyordu hava basıncı iyi değildi bende sutekli emzirerek boşalttım masaj yaptım göğsüme öyle yumusattum sonrası kızlar hastadi iş güç kızlar derken evde güzel zaman geçirmedim kızların ilaç kontrollerini yaptım eşim temizlik yemek yaptı öyle böyle stresli geçti ilk haftam sürüm öylede çoğalması göğüslerim yumuşadı bebekde sürekli meme de uyudu şuan goguslwrim yumuşak bebek içiyor ama doymuyor sürekli memede kalmak istiyor emsimi uyuya kalıyor gece birdefa hazır mama yapıyorum oda çok gaz yapıyor ya kendini sıkıyor yatmıyor bu yüzden grcelri vermeyi düşünmüyorum artık emzircem nede olsa memede uyuyor uyandım da yine veriyorum uyuyor boynum ağrıyor ama ne yapayım katlaniyorum göğüs uçlarını da hep kremliyom yanıyor sürekli emiyot diye insalalh doyuyordur gündüzleri bir kaç defa mama yaparım dinlenirim bende o ara
Malesef baba nöbet tutmuyor gece mama verince gaz sorunu çıkıyor diye o gazını çıkartıyor ona ysrdimci oluyor bebeigde yatırıyor sesizce yatağına bırakıp kaçıyor bende o ara ysis oluyorum tabi beceremedigi gunelr oluyor

Çok teşekkür ederim canım benımm2 gundur ufaka tefek bulantılar var, su ıcınce oluyor sımdılık..
Bebeğin kalp atislari iyi olsun da sağlıklı olsunlar da bulantılar gelip geçici
Valla ben baştan ilaca başladım bakalım pazartesi yumurta takibi var
Hayırlı olsun csnim inşallah bu süreç pozitift olur güzel ilerler
Bebısler ıyı olsun yeter ki, ben herseye razıyım kolay mı buldum onları, sıpalar ya
İnsallah canım hep iyi olurlar annelerini uzmezler sipalar

Bebısler ıyı olsun yeter ki, ben herseye razıyım kolay mı buldum onları, sıpalar ya
Onlarda naz yapacak tabiki annesi daha dur kanını sömürecekler sağlıklı olsunlar da inşallah geçer gider bu günler daha dün neler konuşuyorduk bugün neler allahım doğdukları günleri konuşmayıda nasip etsin inşallah

Aminnn canım benım cok sukur Rabbime

Bebeğin kalp atislari iyi olsun da sağlıklı olsunlar da bulantılar gelip geçici

Hayırlı olsun csnim inşallah bu süreç pozitift olur güzel ilerler

İnsallah canım hep iyi olurlar annelerini uzmezler sipalar
İnşallahh kuzum benım

Maşallah evini baştan aşağı yenilemişsin güle güle kullanın insalalh az kaldı tam zmaani geçde değil rahat rahat yavaşça hallederisn bebeğin ihtiyaclarini
Öyle cnm inşallah sağolay ben senin o tüylü oğlunu yerim yademek babasına çekmiş

Olsun cnm sağlıklı olsun da nolcak mama da yese olur, ah babalar iyiki var olsun biraz hafifletir yine yükünü, haklısın ya senin bide kızlar var iyice zor olur, Allah yardımcın olsun

Kızlar benim peepap a göre yumurtlama günüm bugün ve üç gündür akıntım fazlaydı bugün de bıçak gibi arada ne sağ kasık ne sol kasık tam ortaya bıçak gibi Ağrı saplanıyor arada ama geçiyor sonra hafifde gaz şişkinliği gibi rahatsızlığım var . Önceki yumurtlamalarımda bu kadar olmazdı da acaba başka bir sorun mı var

Güzel bir yumurta geliyor, yumurtlamayı bariz hıssetmıssın, sorun yoktur canım, benım de bazen oyle olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…