Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin. Canım darısı başımıza inş. Göbeği düşünce biraz daha rahat oluyor iyi olmuş düştüğü.Tüyler dökülür bi 40 gün bekle bakalım. Gözlerdeki çapaklanma için benim bildiğim tülbent ve çayla silerler iyi geliyormuş.Belki göz kanalları hafif tıkalıdır o zaman da göz etrafına masaj tavsiye ediyorlar.Şu wc işi hakketen sıkıntı ya eşim gece uyuyanınca sen hala uyuyamadın mı diyor ne yapim lavaboya gidip geliyorum dedim o da üzülüyor halime.

Ya diğer videolarını da izledim ne fenalar
Seninkiler sana çekerse akıllı masum olurlar bence.Benden de böyle fena çocuk çıkmaz. Bizim oğlan hiç böyle değil.Çok masum kalır yanlarındaama erkek çocukları çok hareketli biraz da sinirli oluyorlar onlar da o açıdan zor.

Benım cocuklugum cok uslu gectı de, esım cok ama cok fenaymış, kaynana bunun yüzünden mahalledeki bütün kadınlarla kavga ettim diyor inşallah bana cekerler

Bilirim ya çok zor tuvalet iisi , bende temiz tülbentle siliyorum ama çayı denemedim denerim geçmese pazartesi çocuk doktoruna götürürüm , gelcsede gecmesede sıkıntı değil kış geldi sıcak tutar kıllar

Olsun cnm sağlıklı olsun da nolcak mama da yese olur, ah babalar iyiki var olsun biraz hafifletir yine yükünü, haklısın ya senin bide kızlar var iyice zor olur, Allah yardımcın olsun
Sağol canım Allah razı olsun eşim de Allah'tan bu konuda da yardimci oluyor yoksa isim çok zor olur

Öyle cnm inşallah sağolay ben senin o tüylü oğlunu yerim yademek babasına çekmiş
Evet tip olarak benziyormus kıllı olarak değil banada çekmemiş hiç benzesedi annem derdi benziyor diye az kaldı senin oglusun bakalım nasıl olacak

Evet tip olarak benziyormus kıllı olarak değil banada çekmemiş hiç benzesedi annem derdi benziyor diye az kaldı senin oglusun bakalım nasıl olacak
Valla bende merakla bekliyorum, ayrıntılı resminde eşime benzeten cok oldu, tipi de ona benzerse sari kuş olur ama benzerse kara bişey olur ay bu kaynanalar glne fena ya hemen illa benzetcekler kendi tarafına

Canımm gözünn aydınnn çok mutlu oldum ya rabbim kucağına aldığın günleride göstersinnn hem de ikiz ohhh misss
Amiinn canım benim inşallah o günleri de görmeyi nasip eder Rabbım
Sen nasılsın. Bebısı buyuttun

Amiinn canım benim inşallah o günleri de görmeyi nasip eder Rabbım
Sen nasılsın. Bebısı buyuttun
Çok şükür canım alerjik bi bebeğim var Zor geçiyor biraz ama buna da şükür Rabbim herşeyin beterinden korusun

Ya diğer videolarını da izledim ne fenalar
Aman huyları aynı olsunda düşünsene biri soğanlı yer biri sogsnsiz yemek yer çok zor olur onlara yemekleri ayırt başına iş al

Kizlar ben geldim bi bu testlerime bakarmisiniz ? Ben simdi temmuzun 30 unda kürtaj oldum 11 haftalik bebegimin kalbi durmustu, 6 haftaya yakin ara ara gelen kanamam sürdü 20. eylüldede sanirim ilk adetimi oldum muayeneye gittim hersey yolunda dedi ama kanama devam ettigi icin adeti ayirmam zor oldu haliyle simdi ben adet günümü bulmak icin test yapiyorum ovu testi ama test koyulasiyo sizce neden olabilir ? Yasayan varmi bu durumu
Üstteki bugünün
Alttaki dünün testi

Eklentiler

• AE1360D1-0391-4543-B4D4-79E3D434CDC7.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 27
Hcg testiniz sıfırlanmışmiydi takip ettiniz mi

Hcg testiniz sıfırlanmışmiydi takip ettiniz mi
Yani bilmiyorumki 30 temmuzda kürtaj oldum 21eylül falandi muayeneye gittim kan aldilar baktilar hormonlar normale dönmeye baslamis hersey yolunda dediler birde 4 gün önce falan evde kalan gebelik testimi yaptim Clearblunun eksi arti göstereninden negatif cikti o yani silik cikmasi lazimki pozitifi görünce adetimi tahmini hesap ederim diye basladim ama koyu cikinca bi kafam karisti benim

Geçmiş olsun sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olsun inşallah 20 eylülden sonra yumurtlama gördünüz mü testte yeni başladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…