- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Gebelik negatif ciktiysa sıfırlanmistir canim. Belki yumurtlama oluyordur bi kaç gün daha takip et canimYani bilmiyorumki 30 temmuzda kürtaj oldum 21eylül falandi muayeneye gittim kan aldilar baktilar hormonlar normale dönmeye baslamis hersey yolunda dediler birde 4 gün önce falan evde kalan gebelik testimi yaptim Clearblunun eksi arti göstereninden negatif cikti o yani silik cikmasi lazimki pozitifi görünce adetimi tahmini hesap ederim diye basladim ama koyu cikinca bi kafam karisti benim
Eşim de ben de iştahlıyız, hepsını yerler herhaldeAman huyları aynı olsunda düşünsene biri soğanlı yer biri sogsnsiz yemek yerçok zor olur onlara yemekleri ayırt başına iş al
İnsalalh canimim yaEşim de ben de iştahlıyız, hepsını yerler herhalde
Saoll canimm insallahGeçmiş olsun sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olsun inşallah20 eylülden sonra yumurtlama gördünüz mü testte yeni başladınız
Öyle olmayabiliyo Sohrab malesefEşim de ben de iştahlıyız, hepsını yerler herhalde
İnsalalh canimim yaama bazen öyle olmuyor bende eşimde iştahlıyi her sebzeyi yemeği yeriz kellesinden sırdan a kadar ama 6 yaşındaki kızım sebze olarak sadece patates ve karnabahar kizartmasini yer yilalrdit uğraşıyoruz salata yeşillik sebzeli yemekler kırmızı et yesin diye ama yemiyor hep sofrada yıllardır sorun yaşıyoruz zorla verince kusuyor kafayı yiyoruz karı kocA artık ümidimizi kestik nexhali varsa görsün dedik pilav makarna yoğurt tavuk yer blendsrdan geçilmiş sebzeli çorbaları içer herturlu çorba içer ama pişmiş çiğ sebze yemez meyve olarak da muz elma yer gelde çıldırma bağışıklığı çok zayıf hemen hasta oluyor bsimkide makarnayı beyaz yer salçalı yemez çok zor ya hep o kuzenleri yüzünden olduü onlar yemek ayırt etti oda onları öyle görünce onlar gibi yemek istedi alışkanlık etti yiillsrin çilesini çekiyoruz Allah'tan küçük kardeşi öyle değil
Öyle olmayabiliyo Sohrab malesefbende eşimde yemek yemeyi severiz.Ama oğlan çok seçici.Ben de bu kime çekti diyorum teyzesinin adını veriyor.Ona çektim diyo hakketen ablam çok seçicidir.
Annem ilk gebeliğinde bebek kıpırdayınca cok korkmus agladım saatlerce dıyordu, aklıma o geldiTecrübeli hamileler, bu bebeklerin kıpırdamasını tahmini ne zaman hissederiz?
Yaaa o zamanlar böyle siteler mi vardıAnnem ilk gebeliğinde bebek kıpırdayınca cok korkmus agladım saatlerce dıyordu, aklıma o geldi
Aynen daha 20 yasında, kımse e2 bısey anlatmamıs, Yasayıp ogrenmıs herseyıYaaa o zamanlar böyle siteler mi vardıBizz yine sorup okuyoruz. Neler hissetti o an kim bilir
Biz de zor şeyler yaşadık evet ama annelerimiz de çok görmüş, çok çekmiş. İnsan sonra sonra anlıyor kıymetlerini.Aynen daha 20 yasında, kımse e2 bısey anlatmamıs, Yasayıp ogrenmıs herseyı
Amin insalalh canımYasayıp görmeyi nasıp etsin ınsallah Rabbım
Geçmiş olsun canım bende 5 buçuk haftalık kendiliğinden düşük yaptım şimdi adet olmayı bekliyorum. Devlet hastanesinden tıbbi genetikten randevu alıyormuşsun ve ordan bakılıyormus gen ve pıhtılaşma testlerine 1 ay buluyormuş çıkmasıKızlar selamlar;
8. Haftada kalp durmasi sebebiyle kurtaj oldum. Doktorum ilk dusuk olmasina ragmen genetik testlerimizi yaptirmamizi tavsiye etti, hem esim hem de benim icin. Ankarada pihtilasma, sma vs genetik testleri yaptiran var mi? Devlet hastaneleri yapiyor mu? Birden fazla dusuk oykusu olmadan yapmiyorlarsa yanlis bilgi mi vermek lazim? Ankarada olup bu testleri yaptiran biri varsa bilgi verirse cok memnun olurum.
Ahh sorma bizde bu durumdan şikayetçiyiz düzelme yok allwhtsn küçüğü ablası gibi değilÖyle olmayabiliyo Sohrab malesefbende eşimde yemek yemeyi severiz.Ama oğlan çok seçici.Ben de bu kime çekti diyorum teyzesinin adını veriyor.Ona çektim diyo hakketen ablam çok seçicidir.
18. Haftam da hissetim canimTecrübeli hamileler, bu bebeklerin kıpırdamasını tahmini ne zaman hissederiz?
Öncelikle geçmiş olsun, rabbim bidaha yasatmasinKızlar selamlar;
8. Haftada kalp durmasi sebebiyle kurtaj oldum. Doktorum ilk dusuk olmasina ragmen genetik testlerimizi yaptirmamizi tavsiye etti, hem esim hem de benim icin. Ankarada pihtilasma, sma vs genetik testleri yaptiran var mi? Devlet hastaneleri yapiyor mu? Birden fazla dusuk oykusu olmadan yapmiyorlarsa yanlis bilgi mi vermek lazim? Ankarada olup bu testleri yaptiran biri varsa bilgi verirse cok memnun olurum.
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim:) gazi yahut ankara egitim arastirmaya gitmeyi planliyorum ben de. Testleri ne zaman yaptirdiniz peki?Öncelikle geçmiş olsun, rabbim bidaha yasatmasinankarada ilk gebeligimde cebeci tip a gidiyordum. Biri 16 haftalık biri 6 haftalık kaybım var, buna rağmen doktorumu zor ikna ettim de yaptırdım.. o da her testi değil genetik kromozom analizi eşim ve benim için, birde kan pıhtılaşma testini yaptılar.. gittiğinizde 3 kaybım var peşpeşe filan derseniz yapabilirler onun dışında 1 kayıpta malesef yapmıyorlar. Sma yaptırmadım bilgim yok o konuda
5 haftam kalmış çabuk geçer inşallah18. Haftam da hissetim canim
Ozaman yumurtlama gününüz böyle koyu çıktığına göreSaoll canimm insallahTest yapmadim ama 1 hafta kadar önce seffaf uzayan akintim oldu simdide beyaz akintim ve adet agrilarim var karnim agriyo gibi korkuorum da kürtajdan sonra acaba bu agrilar normalmi diye de bi süphe var icimde aslinda doktor temizlenmis dedi rahmin vakum kürtaj oldum parcalari ara ara düsürdüm ama simdi ne zaman adet olacagimi bilmiyorum hesapta yapamiyorum aslinda onun icin aldim testleri ovu.gününü görürsem adetimi tahmin ederim diye simdi iyice kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?