Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik negatif ciktiysa sıfırlanmistir canim. Belki yumurtlama oluyordur bi kaç gün daha takip et canim

Eşim de ben de iştahlıyız, hepsını yerler herhalde
İnsalalh canimim ya ama bazen öyle olmuyor bende eşimde iştahlıyi her sebzeyi yemeği yeriz kellesinden sırdan a kadar ama 6 yaşındaki kızım sebze olarak sadece patates ve karnabahar kizartmasini yer yilalrdit uğraşıyoruz salata yeşillik sebzeli yemekler kırmızı et yesin diye ama yemiyor hep sofrada yıllardır sorun yaşıyoruz zorla verince kusuyor kafayı yiyoruz karı kocA artık ümidimizi kestik nexhali varsa görsün dedik pilav makarna yoğurt tavuk yer blendsrdan geçilmiş sebzeli çorbaları içer herturlu çorba içer ama pişmiş çiğ sebze yemez meyve olarak da muz elma yer gelde çıldırma bağışıklığı çok zayıf hemen hasta oluyor bsimkide makarnayı beyaz yer salçalı yemez çok zor ya hep o kuzenleri yüzünden olduü onlar yemek ayırt etti oda onları öyle görünce onlar gibi yemek istedi alışkanlık etti yiillsrin çilesini çekiyoruz Allah'tan küçük kardeşi öyle değil

Geçmiş olsun sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olsun inşallah 20 eylülden sonra yumurtlama gördünüz mü testte yeni başladınız
Saoll canimm insallah Test yapmadim ama 1 hafta kadar önce seffaf uzayan akintim oldu simdide beyaz akintim ve adet agrilarim var karnim agriyo gibi korkuorum da kürtajdan sonra acaba bu agrilar normalmi diye de bi süphe var icimde aslinda doktor temizlenmis dedi rahmin vakum kürtaj oldum parcalari ara ara düsürdüm ama simdi ne zaman adet olacagimi bilmiyorum hesapta yapamiyorum aslinda onun icin aldim testleri ovu.gününü görürsem adetimi tahmin ederim diye simdi iyice kafam karisti

Öyle olmayabiliyo Sohrab malesefbende eşimde yemek yemeyi severiz.Ama oğlan çok seçici.Ben de bu kime çekti diyorum teyzesinin adını veriyor.Ona çektim diyo hakketen ablam çok seçicidir.

Yasayıp görmeyi nasıp etsin ınsallah Rabbım

Kızlar selamlar;
8. Haftada kalp durmasi sebebiyle kurtaj oldum. Doktorum ilk dusuk olmasina ragmen genetik testlerimizi yaptirmamizi tavsiye etti, hem esim hem de benim icin. Ankarada pihtilasma, sma vs genetik testleri yaptiran var mi? Devlet hastaneleri yapiyor mu? Birden fazla dusuk oykusu olmadan yapmiyorlarsa yanlis bilgi mi vermek lazim? Ankarada olup bu testleri yaptiran biri varsa bilgi verirse cok memnun olurum.

Geçmiş olsun canım bende 5 buçuk haftalık kendiliğinden düşük yaptım şimdi adet olmayı bekliyorum. Devlet hastanesinden tıbbi genetikten randevu alıyormuşsun ve ordan bakılıyormus gen ve pıhtılaşma testlerine 1 ay buluyormuş çıkması

Öyle olmayabiliyo Sohrab malesefbende eşimde yemek yemeyi severiz.Ama oğlan çok seçici.Ben de bu kime çekti diyorum teyzesinin adını veriyor.Ona çektim diyo hakketen ablam çok seçicidir.
Ahh sorma bizde bu durumdan şikayetçiyiz düzelme yok allwhtsn küçüğü ablası gibi değil vallahi oda öyle olsaydı herhalde karı koca onları aç birskmistik artık sabrımız taşıyor şükür küçüğü yedikçe biz mutlu oluyoruz ablasına zarf atıyoruz onu hirslandirmaya çalışıyoruz ancak hızlı yemek yer öbür türlü yine seçici

Öncelikle geçmiş olsun, rabbim bidaha yasatmasin ankarada ilk gebeligimde cebeci tip a gidiyordum. Biri 16 haftalık biri 6 haftalık kaybım var, buna rağmen doktorumu zor ikna ettim de yaptırdım.. o da her testi değil genetik kromozom analizi eşim ve benim için, birde kan pıhtılaşma testini yaptılar.. gittiğinizde 3 kaybım var peşpeşe filan derseniz yapabilirler onun dışında 1 kayıpta malesef yapmıyorlar. Sma yaptırmadım bilgim yok o konuda

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim:) gazi yahut ankara egitim arastirmaya gitmeyi planliyorum ben de. Testleri ne zaman yaptirdiniz peki?

Ozaman yumurtlama gününüz böyle koyu çıktığına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…