- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Ocak ortası gibi, 1 aya sonuç çıkıyor, gazide bi arkads rahat yaptırmıştı.. inş sizinde uzatmadan yapilirCevabiniz icin cok tesekkur ederim:) gazi yahut ankara egitim arastirmaya gitmeyi planliyorum ben de. Testleri ne zaman yaptirdiniz peki?
Yaa geçiyor o günler, tabi her vücut farklı, belki daha erken de hissedebilirsin, ya da 20 lerde5 haftam kalmış çabuk geçer inşallah
Kurtajdan ne kadar sonraydi peki?Ocak ortası gibi, 1 aya sonuç çıkıyor, gazide bi arkads rahat yaptırmıştı.. inş sizinde uzatmadan yapilir
Cnm hafta olarak odaklama kendini kimisi daha erken kimisi daha gec hissedebiliyor5 haftam kalmış çabuk geçer inşallah
aslında biraz kilom var sanki 20lerde olurmuş gibi geliyor ama belli de olmazYaa geçiyor o günler, tabi her vücut farklı, belki daha erken de hissedebilirsin, ya da 20 lerde
Tabi ki kişiye göre değişir canım zayıf kişiler daha erken hissedebiliyormuş meselaCnm hafta olarak odaklama kendini kimisi daha erken kimisi daha gec hissedebiliyor
Benim kayıplarım peşpeşe oldu, akabinde test istedimKurtajdan ne kadar sonraydi peki?
aslında biraz kilom var sanki 20lerde olurmuş gibi geliyor ama belli de olmaz
İnşallah canımYok kuzu o kiloyla alakalı değil bence, kişinin vücut yapısı ile alakalı.. az kalmış zaten seninde yakında hissedersin
Anladim. İlk adetten sonra gitmek mi mantikli olur? Yoksa hemen alayim mi randevuyu mesela?Benim kayıplarım peşpeşe oldu, akabinde test istedim
Cok ama cok güzel bi his cnm, onun iyi olduğunu anlıyorsun hareket ettikceTabi ki kişiye göre değişir canım zayıf kişiler daha erken hissedebiliyormuş meselacinsiyetini merak etmiyorum ama hareketlerini hissedebilmek nasıl bir his onu merak ediyorum 2 ay daha beklicez artık
Yemek seçen çocuk çok zor.Cidden bünyeleri zayıf oluyor bizimkinin de bünyesi zayıf.Bizim ki kırmızı et sever.İnsalalh canimim yaama bazen öyle olmuyor bende eşimde iştahlıyi her sebzeyi yemeği yeriz kellesinden sırdan a kadar ama 6 yaşındaki kızım sebze olarak sadece patates ve karnabahar kizartmasini yer yilalrdit uğraşıyoruz salata yeşillik sebzeli yemekler kırmızı et yesin diye ama yemiyor hep sofrada yıllardır sorun yaşıyoruz zorla verince kusuyor kafayı yiyoruz karı kocA artık ümidimizi kestik nexhali varsa görsün dedik pilav makarna yoğurt tavuk yer blendsrdan geçilmiş sebzeli çorbaları içer herturlu çorba içer ama pişmiş çiğ sebze yemez meyve olarak da muz elma yer gelde çıldırma bağışıklığı çok zayıf hemen hasta oluyor bsimkide makarnayı beyaz yer salçalı yemez çok zor ya hep o kuzenleri yüzünden olduü onlar yemek ayırt etti oda onları öyle görünce onlar gibi yemek istedi alışkanlık etti yiillsrin çilesini çekiyoruz Allah'tan küçük kardeşi öyle değil
18.haftalarda hissedebilirsin tıpkı kelebek kanat çırpar gibi kıpırtı oluyor.Tecrübeli hamileler, bu bebeklerin kıpırdamasını tahmini ne zaman hissederiz?
Evet ya iyi olduğunu ultrasondan ultrasona görüyorum şimdi aradaki dönem biraz stresli oluyor haliyleCok ama cok güzel bi his cnm, onun iyi olduğunu anlıyorsun hareket ettikce
Hayırlısıyla gelir inşallah o günler18.haftalarda hissedebilirsin tıpkı kelebek kanat çırpar gibi kıpırtı oluyor.Daha net 20.ci haftanın üzerinde hissedersin.Ama hareketler düzensiz oluyor o zaman bazen stres olabiliyor insan. Rahat olmakta fayda var.Ben her telaş yaptığımda çok şükür bi sıkıntı yoktu.
Bak düzensiz olunca insan düşünüyor napıyor acaba diye18.haftalarda hissedebilirsin tıpkı kelebek kanat çırpar gibi kıpırtı oluyor.Daha net 20.ci haftanın üzerinde hissedersin.Ama hareketler düzensiz oluyor o zaman bazen stres olabiliyor insan. Rahat olmakta fayda var.Ben her telaş yaptığımda çok şükür bi sıkıntı yoktu.
Benim kız yine kırmızı eti köfte olarak yer içindeki sebzeleri çıkarır fasulye çorbası ve mercimegi çok sever baklagil yer sadece domates soğan salatalık sebze hiç yemez yaniYemek seçen çocuk çok zor.Cidden bünyeleri zayıf oluyor bizimkinin de bünyesi zayıf.Bizim ki kırmızı et sever.Dürüm, adana kebap gibi şeylerdi ama fasulye, nohut, patlıcan daha bi sürü şey yemez.
Inşallah kuzummİnşallah canımBen hissetmeye başladığımda sen doğum yapmış olacaksın belki de inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Ne kadar erken işleme başlarsanız o kadar iyi olur, bi an önce içiniz rahatlarAnladim. İlk adetten sonra gitmek mi mantikli olur? Yoksa hemen alayim mi randevuyu mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?