Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm hafta olarak odaklama kendini kimisi daha erken kimisi daha gec hissedebiliyor
Tabi ki kişiye göre değişir canım zayıf kişiler daha erken hissedebiliyormuş mesela cinsiyetini merak etmiyorum ama hareketlerini hissedebilmek nasıl bir his onu merak ediyorum2 ay daha beklicez artık

Tabi ki kişiye göre değişir canım zayıf kişiler daha erken hissedebiliyormuş mesela cinsiyetini merak etmiyorum ama hareketlerini hissedebilmek nasıl bir his onu merak ediyorum2 ay daha beklicez artık
Cok ama cok güzel bi his cnm, onun iyi olduğunu anlıyorsun hareket ettikce

Yemek seçen çocuk çok zor.Cidden bünyeleri zayıf oluyor bizimkinin de bünyesi zayıf.Bizim ki kırmızı et sever.Dürüm, adana kebap gibi şeylerdi ama fasulye, nohut, patlıcan daha bi sürü şey yemez.

Tecrübeli hamileler, bu bebeklerin kıpırdamasını tahmini ne zaman hissederiz?
18.haftalarda hissedebilirsin tıpkı kelebek kanat çırpar gibi kıpırtı oluyor. Daha net 20.ci haftanın üzerinde hissedersin.Ama hareketler düzensiz oluyor o zaman bazen stres olabiliyor insan.Rahat olmakta fayda var.Ben her telaş yaptığımda çok şükür bi sıkıntı yoktu.

Hayırlısıyla gelir inşallah o günler her dönem ayrı güzel tabi ki ama varlığını hissedebilmek daha güzeldir eminim merakla bekliyorum sağlıkla gelsin bütün bebişlerimiz

Bak düzensiz olunca insan düşünüyor napıyor acaba diyebenimki biraz kıpırdamasa başlıyorum konusmaya, valla oturup bekliyorum hareket etsin diye

Yemek seçen çocuk çok zor.Cidden bünyeleri zayıf oluyor bizimkinin de bünyesi zayıf.Bizim ki kırmızı et sever.Dürüm, adana kebap gibi şeylerdi ama fasulye, nohut, patlıcan daha bi sürü şey yemez.
Benim kız yine kırmızı eti köfte olarak yer içindeki sebzeleri çıkarır fasulye çorbası ve mercimegi çok sever baklagil yer sadece domates soğan salatalık sebze hiç yemez yani vitaminsiz ya bakalım salı günü randevusu var kan alacak dedim vitaminsiz iştahsız kilosu az yaşına göre 6 yaşında 17 kg bunun üzerine kan alalım dedi bakalım ne diyecek

Sohrab cığım nasılsın? Ben regl oldum yine 3gün erken oldu 25.gün bugün. Demek ki erken yumurtlamışım. Şimdi bütün arkadaşlara sorayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Doktora gitmek, o ilaçları almak falan bu aralar maddi olarak mümkün değil zaten. Kendi başıma ilaç da kullanamam. Acaba diyorum yine ovülasyonla takip mi etsem yoksa oluruna mı bıraksam tamamen? Halbuki gün aşırı ilişki olmuştu hep ama yine de olmadı işte.. ilaç kullanmadan yumurtam gelişiyor mu onu da bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…