Herşeyin bir zamanı var cnm inşallah en güzel zamanda gelicek bebeğin.. Yumurta kalitesi için vitamin kullanabilirsin evde takıp etmek istiyorsanSohrab cığım nasılsın? Ben regl oldum yine 3gün erken oldu 25.gün bugün. Demek ki erken yumurtlamışım. Şimdi bütün arkadaşlara sorayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Doktora gitmek, o ilaçları almak falan bu aralar maddi olarak mümkün değil zaten. Kendi başıma ilaç da kullanamam. Acaba diyorum yine ovülasyonla takip mi etsem yoksa oluruna mı bıraksam tamamen? Halbuki gün aşırı ilişki olmuştu hep ama yine de olmadı işte.. ilaç kullanmadan yumurtam gelişiyor mu onu da bilmiyorum ki
anım daha önce de burda bahsetmiştim bir ebeninin günlüğünde vardı yumurta masajı youtube da çıkıyor instegramda da sayfası var o kadının masajı iyi diyorlar takip ediyorum da güzel mesajlar yazanlar var inşallah sağlıkla en kısa zamanda hayırlısıyla evlat Sahibi olunSohrab cığım nasılsın? Ben regl oldum yine 3gün erken oldu 25.gün bugün. Demek ki erken yumurtlamışım. Şimdi bütün arkadaşlara sorayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Doktora gitmek, o ilaçları almak falan bu aralar maddi olarak mümkün değil zaten. Kendi başıma ilaç da kullanamam. Acaba diyorum yine ovülasyonla takip mi etsem yoksa oluruna mı bıraksam tamamen? Halbuki gün aşırı ilişki olmuştu hep ama yine de olmadı işte.. ilaç kullanmadan yumurtam gelişiyor mu onu da bilmiyorum ki
Çok öneri var vitaminler için ama ne yazık ki 250-350 TL veremiyorum onlara. Bir zamanı var evet belki de hayırlısı olmaması bilmiyorum. O yüzden de üstüne çok düşmeden, doğal akışına bırakmaya çalışıyorum. Sadece yumurtlama oluyor mu ilaçsız onu merak ettiğimden ovülasyon kullanacağım galibaHerşeyin bir zamanı var cnm inşallah en güzel zamanda gelicek bebeğin.. Yumurta kalitesi için vitamin kullanabilirsin evde takıp etmek istiyorsan
Onu da denedim 2 ay tatlım yaa, yine denerim tabii sağol. Evet stres önemli bir etken ve benim hayatımda hiç eksik olmuyor şükürC
anım daha önce de burda bahsetmiştim bir ebeninin günlüğünde vardı yumurta masajı youtube da çıkıyor instegramda da sayfası var o kadının masajı iyi diyorlar takip ediyorum da güzel mesajlar yazanlar var inşallah sağlıkla en kısa zamanda hayırlısıyla evlat Sahibi olunBiraz da kafayı boşaltmak lazım stres en büyük etken sanırım zor tabi ama imkansız değildir başarırız umarım
Haklısın vitaminler de pahalı ama ben bi kac yerde okudum ovulasyon gösterip kist oluşan da var, sen hiç yumurta takibi yaptırdın mıÇok öneri var vitaminler için ama ne yazık ki 250-350 TL veremiyorum onlara. Bir zamanı var evet belki de hayırlısı olmaması bilmiyorum. O yüzden de üstüne çok düşmeden, doğal akışına bırakmaya çalışıyorum. Sadece yumurtlama oluyor mu ilaçsız onu merak ettiğimden ovülasyon kullanacağım galiba
Onu da denedim 2 ay tatlım yaa, yine denerim tabii sağol. Evet stres önemli bir etken ve benim hayatımda hiç eksik olmuyor şükürteşekkür ederim tavsiye için
Ben 1,5yıldır hep doktor takibindeydim kuzum zaten. Sadece düşük ve dış gebelikten sonra bikaç ay aralarım var. Femara da kullandım, diğer başladığım doktorla klomen de kullandım çok şükür kistim olmadı hiç. O açıdan sıkıntım yok yani.Haklısın vitaminler de pahalı ama ben bi kac yerde okudum ovulasyon gösterip kist oluşan da var, sen hiç yumurta takibi yaptırdın mı
Hayırlısı olsun canım hakkında, vakti varmıs demek ki daha.. Ben 2 yıl boyunca kendım denedim, Hıc bır problem yoktu esımde de ben de, ama olmadı, tedavı ile gebe kalabıldım.. Sebepsiz diyoruz da muhakkak bir sebebı var kı olmuyor.. Üzülme Rabbım dogru zamanda nasip edecektır.. Ovulasyon kullanabilirsin, evde yapabılecegım kürler var doktora gitmiyorsan zeytinyağında bekletılmıs İncir yiyebilirsin, yumurtlamayı cok net gorursun, hissedersin de..Sohrab cığım nasılsın? Ben regl oldum yine 3gün erken oldu 25.gün bugün. Demek ki erken yumurtlamışım. Şimdi bütün arkadaşlara sorayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Doktora gitmek, o ilaçları almak falan bu aralar maddi olarak mümkün değil zaten. Kendi başıma ilaç da kullanamam. Acaba diyorum yine ovülasyonla takip mi etsem yoksa oluruna mı bıraksam tamamen? Halbuki gün aşırı ilişki olmuştu hep ama yine de olmadı işte.. ilaç kullanmadan yumurtam gelişiyor mu onu da bilmiyorum ki
Daha önce incir kürü de denemiştim yine olmamıştı. Bu seferde zeytinyağında bekletip yapayım bakalım. Sağol tatlımHayırlısı olsun canım hakkında, vakti varmıs demek ki daha.. Ben 2 yıl boyunca kendım denedim, Hıc bır problem yoktu esımde de ben de, ama olmadı, tedavı ile gebe kalabıldım.. Sebepsiz diyoruz da muhakkak bir sebebı var kı olmuyor.. Üzülme Rabbım dogru zamanda nasip edecektır.. Ovulasyon kullanabilirsin, evde yapabılecegım kürler var doktora gitmiyorsan zeytinyağında bekletılmıs İncir yiyebilirsin, yumurtlamayı cok net gorursun, hissedersin de..
Tahmin ettiğim gibi femara ya ara verip başlayınca bu kez 1 yumurta gelişmeye başlamış 17 mm çarşamba tekrar gideceğim o zaman çatlatma iğnesi verecek rahim de 7mm bi üstüne çıkamadı cidden
İnşallah bebiş olsun o yumoşTahmin ettiğim gibi femara ya ara verip başlayınca bu kez 1 yumurta gelişmeye başlamış 17 mm çarşamba tekrar gideceğim o zaman çatlatma iğnesi verecek rahim de 7mm bi üstüne çıkamadı ciddendoktorun canı sıkıldı 2 tane olmamasına ve biraz daha artsa dedi rahim kalınlığı için ama benim için sorun değil tek olsun kaliteli olsun aşılama olmayacak ama bu ay
Bence de önemli olan 1 olsun kaliteli olsun yumurtan oluşmuş bu da çok güzel bence.Tahmin ettiğim gibi femara ya ara verip başlayınca bu kez 1 yumurta gelişmeye başlamış 17 mm çarşamba tekrar gideceğim o zaman çatlatma iğnesi verecek rahim de 7mm bi üstüne çıkamadı ciddendoktorun canı sıkıldı 2 tane olmamasına ve biraz daha artsa dedi rahim kalınlığı için ama benim için sorun değil tek olsun kaliteli olsun aşılama olmayacak ama bu ay
Aşılamada da amac 1 veya 2 yumurta gelişmesi, benım iğne ile 1 yumurta gelişmişti aşılamada, ona Hıc takılma, bence cok guzel büyümüşTahmin ettiğim gibi femara ya ara verip başlayınca bu kez 1 yumurta gelişmeye başlamış 17 mm çarşamba tekrar gideceğim o zaman çatlatma iğnesi verecek rahim de 7mm bi üstüne çıkamadı ciddendoktorun canı sıkıldı 2 tane olmamasına ve biraz daha artsa dedi rahim kalınlığı için ama benim için sorun değil tek olsun kaliteli olsun aşılama olmayacak ama bu ay
Canım ıgne vurulduktan sonra buyumuyor, ıgne senın yumurtanın olgunlaşması ıcın vuruluyor, yumurtalıklardan atılması saglanıyor.. 16 - 22 arasında vurduruyor genelde doktorlar cogunluk 20 olunca vurduruyoBence de önemli olan 1 olsun kaliteli olsun yumurtan oluşmuş bu da çok güzel bence.
Bir sorum var bazı doktor 18 mm iken bazı doktor 20 mm iken vurduruyor ya iğneyi bir farkı bir etkisi var mı bunun? Farklı zamanlarda vurulunca mesela kaç mm olunca çatlıyor? Bu soruma cevap bulamıyorum internette siz kesimin bilirsiniz
Benim 18 mm iken vuruldu neden erken vurdurdu ki acaba adetin 11. Günü vurulmuş oldum. Osman develioğluna sordum instagramdan bu soruyu fark etmez demiş.Canım ıgne vurulduktan sonra buyumuyor, ıgne senın yumurtanın olgunlaşması ıcın vuruluyor, yumurtalıklardan atılması saglanıyor.. 16 - 22 arasında vurduruyor genelde doktorlar cogunluk 20 olunca vurduruyo
Amin aminİnşallah bebiş olsun o yumoş17 mm çok iyi iki güne çatlayacak vaziyete gelir hayırlısı olsun sağlıklı olsun önemli olan o dediğin gibi
Yok takılmıyorum doktor da aslında takıldığından değil ama 2 tane olur da şans çok olur diye umut etmiş galibaAşılamada da amac 1 veya 2 yumurta gelişmesi, benım iğne ile 1 yumurta gelişmişti aşılamada, ona Hıc takılma, bence cok guzel büyümüşbebıs olsun ınsallah
Kalınlık kac cıktı canımm, tüp tedavisinde bıle 7 ile gebe kalan var canım
18 de iğne vurması sorun değil aslında bir farkı olmuyor genelde 18,19,20 de vuruyorlar benimki çarşambaya kadar bekleme sebebi rahim biraz daha kalınlaşsın öyle vurayım diye zaten 21 veya 22 mm de de çatlama oluyor genelde benim öyle olduBence de önemli olan 1 olsun kaliteli olsun yumurtan oluşmuş bu da çok güzel bence.
Bir sorum var bazı doktor 18 mm iken bazı doktor 20 mm iken vurduruyor ya iğneyi bir farkı bir etkisi var mı bunun? Farklı zamanlarda vurulunca mesela kaç mm olunca çatlıyor? Bu soruma cevap bulamıyorum internette siz kesimin bilirsiniz
Biraz da onlar stres olsun hep biz mi olucazAmin amintabi canım bakma doktorum da öyle diyor ama iki olur da şans çok olur diye umut etmiş galiba bu kez ben değil o stresli durum tersine döndü
Onunki iyi çok şükür bir sıkıntısı yokBiraz da onlar stres olsun hep biz mi olucazbence siz salı akşamı da değerlendirin ne olur ne olmaz çatlatma iğnesinden sonra da 36 saat sonra diyorlar genelde hazırda sperm bulunsun erken çatlar falan Eşinin değerleri iyiydi diye hatırlıyorum zaten dimi?
Canım erken deıl kı 18 mm gayet ideal. Rahım kalınlıgı da ıyı evetBenim 18 mm iken vuruldu neden erken vurdurdu ki acaba adetin 11. Günü vurulmuş oldum. Osman develioğluna sordum instagramdan bu soruyu fark etmez demiş.
İğneden önceki gün 14 mm bir yumurta daha var ama bu onu baskılamış demişti mesela onun gelişme ihtimali de var mı ki? Rahim kalınlığı da yine iğneden önceki gün 7,9 çıkmıştı ona çok güzel dedi benim doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?