Nar suyu ıceydın keske canım bıraz, onun da faydası olurdu, bi de avakado ye bıdahakı tedavide, rahım ıcın o kadar faydalı ki.Yok takılmıyorum doktor da aslında takıldığından değil ama 2 tane olur da şans çok olur diye umut etmiş galibaama ben zaten olmazsa diğer ay istiyorum aşılamayı yalan yok ondan bu ay da rahatım işte tam 7 değildi zor zannat bir ölçüde 7 ölçtü henüz daha 6 küsürlerde dolaşıyor aman çarşambaya biraz daha iyi olur
4 gün nar suyu içtim, ananas yedim ama avakado o tempoda unuttumNar suyu ıceydın keske canım bıraz, onun da faydası olurdu, bi de avakado ye bıdahakı tedavide, rahım ıcın o kadar faydalı ki.
estrofem de kullanır belkı doktorun asılama yapacağı zamn zaten4 gün nar suyu içtim, ananas yedim ama avakado o tempoda unuttumiki bardaklık nar suyum var onu da içeceğim bakalım bu ay olmazsa diğer aya nar olur zaten
Bakalım bir umut ona kalmadan bu ay olur belki umudundayım ama nasipestrofem de kullanır belkı doktorun asılama yapacağı zamn zaten
Nasip kuzum, demek ki o zaman vaktı deılmıs.. Dedıgın gıbı bu yumurta bebıs olacak, asılama ya gerek kalmaz ınsallah, ben ıkı kere asılama oldum, ikisinde de ıgne ile buyutuldu, ve 1 yumurta oldu hep, hatta ıkıncıde yıne 1 yumurta buyuttun kız demıstı.. Tek yumurta vardı, gecen sene Poztıf gormustum, onemlı olan 1 yumurta 1 sperm, saglıklı olsun senın olsun..Bakalım bir umut ona kalmadan bu ay olur belki umudundayım ama nasipdosyaya bakıp bakıp temmuzda 2 yumurta varken seni dinlemeyip aşılama yapsaydım keşke diye hayıflandı
Hayırlı olsun canım
Yaa pardon, tarihler tamam bu bekledıgın adet tarihi 11 hafta oluyor haklısın
Kesinlikle olursa olur olmazsa doktorun da dediği gibi verdiği takviyeyi bir ay kullanmış olurum o da iyi gelir belkiNasip kuzum, demek ki o zaman vaktı deılmıs.. Dedıgın gıbı bu yumurta bebıs olacak, asılama ya gerek kalmaz ınsallah, ben ıkı kere asılama oldum, ikisinde de ıgne ile buyutuldu, ve 1 yumurta oldu hep, hatta ıkıncıde yıne 1 yumurta buyuttun kız demıstı.. Tek yumurta vardı, gecen sene Poztıf gormustum, onemlı olan 1 yumurta 1 sperm, saglıklı olsun senın olsun..
Hep boyle kafan rahat olsun ısteKesinlikle olursa olur olmazsa doktorun da dediği gibi verdiği takviyeyi bir ay kullanmış olurum o da iyi gelir belkinasip bu işler önce olsa çok canım sıkılır stres olurdum yok yere şimdi hiç acelem yok tam tersi olacaksa bir yerde olacak nede olsa doktor kontrolu ile gidiyorum daha ne yapabilirim ki modundayım
Ohooo senın bat çoktan gecınce haber vermedıgını düşünmüştüm ben canımListeye eklettim kendimi
Ama ne adet ne ovulasyon olmadim
Bu ay 35-40 tane ovulasyon testi heba ettim
Bir kac tane de hamilelik testi jajajaja
Testsavar diyebilirsiniz bana
Yok keske olsaydim kosarak haber ederdim ama maalesef olmadiOhooo senın bat çoktan gecınce haber vermedıgını düşünmüştüm ben canımdaha gelmedi mi doktora gittin mi pekı, adet soktururcu verırdı sana
Cidden rahat şükür şimdi tam tersi doktoru aldı bir aceleHep boyle kafan rahat olsun ıstegercekten nasıp kuzum, ne yaptıysam olmadı, sorun yoktu bır de.. Sen elinden geleni yapıyorsun, ınsallah Rabbım yuzunu gıldursun en yakın zamanda
Yok canım az önce yazdım. Normalde bat olduğunu biliyordum ama hamile olunca sat veriliyor diye düşündümYaa pardon, tarihler tamam bu bekledıgın adet tarihi 11 hafta oluyor haklısın
Evet evet anneler topıgınde hep son adet tarihi giriyorlar, Hanı bız adetı hep bırlıkte beklıyoruz ya burda, oyuzden bıraz degşik burasıYok canım az önce yazdım. Normalde bat olduğunu biliyordum ama hamile olunca sat veriliyor diye düşündümİnşallah hepimize nasip olur
O zaman doktordan sonra bat verirsin canım, unutma gel buraya daYok keske olsaydim kosarak haber ederdim ama maalesef olmadi
Bu ayin 22 sine rdvum var doktorumdan aldim geliyor insallah
Bakalim ne diyecek
Bu arada bulantılarin bitti mi 12.haftaya girmişsin, benım yenı yenı basladıTeşekkür ederim canım. Senin de hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimiziBat 20.08.2021 Öncesinde yazıyordum ama tam kullanmayı bilmiyordum burayı sonrasında da hamileyken korkuyordum düşük olursa bat veririm devam ederse bebiş ekleriz diye bekledim.Mide bulantılarımdan dolayı pek giremedim
Insallah gelirimO zaman doktordan sonra bat verirsin canım, unutma gel buraya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?