Bu arada doktor kontrolun neden bu kadar geçInsallah gelirimGuzel haberleri veririm
Doktorum 5. Ayda ben hamileyken gittiBu arada doktor kontrolun neden bu kadar geç
Keske baska doktora gorunseydın kuzum yaa cok uzun zaman gectı en azından adet görürdün, düzene girerdi.. Doktorun gelınce yıne ona gıderdinDoktorum 5. Ayda ben hamileyken gitti
Onuncayda gelirim hamileliginle ilgilenirim o zamanca baska doktor gor demisti
Dusuk yapinca bir kez baska doktor gordum sonra onu beklemeye basladim digerlerini gore en iyisi o benim icin cok sukur bu ay geliyormus hayir daha sekreterleri bilmiyorfu gelecegi tarihi maille kadina yaza yaza rdvu buldum sapik gibi
Zaten burda doktorun eski hastasi degilsen rdvular cok gec Kuzum o yuzden gene ayniya gelcektiKeske baska doktora gorunseydın kuzum yaa cok uzun zaman gectı en azından adet görürdün, düzene girerdi.. Doktorun gelınce yıne ona gıderdin
Anladım canım, hayırlısı olsun ınsallahZaten burda doktorun eski hastasi degilsen rdvular cok gec Kuzum o yuzden gene ayniya gelcekti
Beklemek zorunda kaldim aslinda
Biraz zayıfmış canım.Benim kız yine kırmızı eti köfte olarak yer içindeki sebzeleri çıkarır fasulye çorbası ve mercimegi çok sever baklagil yer sadece domates soğan salatalık sebze hiç yemez yanivitaminsiz ya bakalım salı günü randevusu var kan alacak dedim vitaminsiz iştahsız kilosu az yaşına göre 6 yaşında 17 kg bunun üzerine kan alalım dedi bakalım ne diyecek
Evet canım o şekilde en mantıklısı bende ilk defa listeye isim verdim 2.hamileliğimde o ay için vermiştim çok Kısa sürmüştü zaten oEvet evet anneler topıgınde hep son adet tarihi giriyorlar, Hanı bız adetı hep bırlıkte beklıyoruz ya burda, oyuzden bıraz degşik burası
Çok sürmez inşallahBu arada bulantılarin bitti mi 12.haftaya girmişsin, benım yenı yenı basladı
Yok onu demiyorum cnm ovulasyon da yumurta çatlaması görüp kist de olabiliyor yani doktor kontrolundeki gibi güvenli değil diyorumBen 1,5yıldır hep doktor takibindeydim kuzum zaten. Sadece düşük ve dış gebelikten sonra bikaç ay aralarım var. Femara da kullandım, diğer başladığım doktorla klomen de kullandım çok şükür kistim olmadı hiç. O açıdan sıkıntım yok yani.
Saglıcakla kucagına alırsın ınsallah canım benımEvet canım o şekilde en mantıklısı bende ilk defa listeye isim verdim 2.hamileliğimde o ay için vermiştim çok Kısa sürmüştü zaten o
Benim oyle çok şiddetli deil ama su ıctıgımde daha cok oluyor, ara ara yokluyor.. Bu ıyı bısey mı bılemıyorum tabı.. Mesela bugun aksam yemegı cok cok az yedim, sankı midem kapattı kapıları yeme diye komut verıyorÇok sürmez inşallahTamamen bitmedi ama biraz daha rahatladım kendim yemek yapamadığım için anneme geldim 10 gündür burdayım son günlerde daha iyiyim hatta bulantım azaldığı için korktum ama bugün gittim çok şükür her şey çok normaldi Benim de 6.haftaya girmemle başlamıştı
Kabul etmeseydin keşke cnm ya nasıl insanlarmış onlar ya ben olsam kabul edemem rahatsızım derdim, şuan en dikkat etmen gereken zaman, bol bol dinlenmen lazımBu arada kızlar yarın aksam misafir gelıyor 3 4 gun yatılı hem de.. Rısklı gebelık dedıgım halde gelecez diye tutturdular, temızlık zaten dokunmuyorum esım evı supurdu lavaboları yıkıcak birazdan.. Yemek de yapamıyorum basit şipşak ne varsa o... Ve üstüne üstlük ıkımzde aksama kadar yokuz evde.. Carsmaba persembe okul cıkısı toplantı da var, iki üç gündür sinirden deliriyorum ne yapim ne ediyim..Dısardan yemek soyleyelım dedik 2 gun, 1 gün de iyi kotu bıseyler yapmaya calısırım..
Ahh ahKabul etmeseydin keşke cnm ya nasıl insanlarmış onlar ya ben olsam kabul edemem rahatsızım derdim, şuan en dikkat etmen gereken zaman, bol bol dinlenmen lazım
Kuzum bazen insanlar başına böyle şeyler gelmediği için daha anlayışsız olabiliyorlar . Bence gidebilirseniz yemeğe çıkarın hem görmüş gibi olurlar dışarıyı allahtan okuldasın bence yolsa sabahtan akşama onlarla uğraşmaktansa okul daha iyi olur senin için diye düşündüm. Gerilmemekte çalış elinden geldiğince ne demişler misafir umduğunu değil bulduğunu yerBu arada kızlar yarın aksam misafir gelıyor 3 4 gun yatılı hem de.. Rısklı gebelık dedıgım halde gelecez diye tutturdular, temızlık zaten dokunmuyorum esım evı supurdu lavaboları yıkıcak birazdan.. Yemek de yapamıyorum basit şipşak ne varsa o... Ve üstüne üstlük ıkımzde aksama kadar yokuz evde.. Carsmaba persembe okul cıkısı toplantı da var, iki üç gündür sinirden deliriyorum ne yapim ne ediyim..Dısardan yemek soyleyelım dedik 2 gun, 1 gün de iyi kotu bıseyler yapmaya calısırım..
Ozel durumları varsa bilemem cnm ama yorma kendini gerçekten, gerekirse disardan söyle bak az önce yazmışsın miğde bulantım var diye, erkek kadın karışık gelicekse ayrı odada oturun belki daha rahat edersinAhh ahkibarca dedim ama daha sert konusamazdım özel durumları var cunku, ama soyledım yatıp uzanmam gerek, okula zar zor gıdıp geliyorum dedim, o da ben sana iş yaptırmam kızım diyor bakalım nasıl gececek
Ne anlayışsız insanlar var ya, cidden ayıp olur vs sakın düşünme dinlenecek vakit ayır kendine uzan bolca, mecbur dışardan halledin yemekleri, gelen ne kadar ben sana iş yaptırmam dese de öyle olmuyor ki işte insan duramıyorBu arada kızlar yarın aksam misafir gelıyor 3 4 gun yatılı hem de.. Rısklı gebelık dedıgım halde gelecez diye tutturdular, temızlık zaten dokunmuyorum esım evı supurdu lavaboları yıkıcak birazdan.. Yemek de yapamıyorum basit şipşak ne varsa o... Ve üstüne üstlük ıkımzde aksama kadar yokuz evde.. Carsmaba persembe okul cıkısı toplantı da var, iki üç gündür sinirden deliriyorum ne yapim ne ediyim..Dısardan yemek soyleyelım dedik 2 gun, 1 gün de iyi kotu bıseyler yapmaya calısırım..
İnsanlar çok tuhaf gerçekten. Özel durum dediğin, ankaraya gelmelerini gerektiren bi durumsa bişey diyemem tabi ama sırf gezmek içinse çok büyük düşüncesizlik. Bildiğim kadarıyla aşı da olmamıştın değil mi? Ki olsan bile yine hastalık kapma riski var. Amaç gezmekse bi bahane bulsanız mı acabaBu arada kızlar yarın aksam misafir gelıyor 3 4 gun yatılı hem de.. Rısklı gebelık dedıgım halde gelecez diye tutturdular, temızlık zaten dokunmuyorum esım evı supurdu lavaboları yıkıcak birazdan.. Yemek de yapamıyorum basit şipşak ne varsa o... Ve üstüne üstlük ıkımzde aksama kadar yokuz evde.. Carsmaba persembe okul cıkısı toplantı da var, iki üç gündür sinirden deliriyorum ne yapim ne ediyim..Dısardan yemek soyleyelım dedik 2 gun, 1 gün de iyi kotu bıseyler yapmaya calısırım..
Evet haklısın kendi başımıza yaptığımız hiçbişey çok güvenilir değil ama bikaç ay böyle olmak zorunda napalım artık..Yok onu demiyorum cnm ovulasyon da yumurta çatlaması görüp kist de olabiliyor yani doktor kontrolundeki gibi güvenli değil diyorum
Bu ne düşüncesizlik ya??Bu arada kızlar yarın aksam misafir gelıyor 3 4 gun yatılı hem de.. Rısklı gebelık dedıgım halde gelecez diye tutturdular, temızlık zaten dokunmuyorum esım evı supurdu lavaboları yıkıcak birazdan.. Yemek de yapamıyorum basit şipşak ne varsa o... Ve üstüne üstlük ıkımzde aksama kadar yokuz evde.. Carsmaba persembe okul cıkısı toplantı da var, iki üç gündür sinirden deliriyorum ne yapim ne ediyim..Dısardan yemek soyleyelım dedik 2 gun, 1 gün de iyi kotu bıseyler yapmaya calısırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?