Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada doktor kontrolun neden bu kadar geç
Doktorum 5. Ayda ben hamileyken gitti
Onuncayda gelirim hamileliginle ilgilenirim o zamanca baska doktor gor demisti
Dusuk yapinca bir kez baska doktor gordum sonra onu beklemeye basladim digerlerini gore en iyisi o benim icin cok sukur bu ay geliyormus hayir daha sekreterleri bilmiyorfu gelecegi tarihi maille kadina yaza yaza rdvu buldum sapik gibi

Keske baska doktora gorunseydın kuzum yaa cok uzun zaman gectı en azından adet görürdün, düzene girerdi.. Doktorun gelınce yıne ona gıderdin

Keske baska doktora gorunseydın kuzum yaa cok uzun zaman gectı en azından adet görürdün, düzene girerdi.. Doktorun gelınce yıne ona gıderdin
Zaten burda doktorun eski hastasi degilsen rdvular cok gec Kuzum o yuzden gene ayniya gelcekti
Beklemek zorunda kaldim aslinda

Biraz zayıfmış canım.Çıtı pıtı bi kız anlaşılan.Bizim ki de 5 yaşında 21 kilo civarı ama çok hareketli ve arada çok iştahsız.Bunlar etkiliyor balık yağı veriyorum bu ara ve pekmez.Okula başladı eve sürekli hastalık getirmezse iyi.Sezeryan olacağım için korkuyorum o ara grip falan olmak istemiyorum inş.

Evet evet anneler topıgınde hep son adet tarihi giriyorlar, Hanı bız adetı hep bırlıkte beklıyoruz ya burda, oyuzden bıraz degşik burası
Evet canım o şekilde en mantıklısı bende ilk defa listeye isim verdim 2.hamileliğimde o ay için vermiştim çok Kısa sürmüştü zaten o

Bu arada bulantılarin bitti mi 12.haftaya girmişsin, benım yenı yenı basladı
Çok sürmez inşallah Tamamen bitmedi ama biraz daha rahatladım kendim yemek yapamadığım için anneme geldim 10 gündür burdayım son günlerde daha iyiyim hatta bulantım azaldığı için korktum ama bugün gittim çok şükür her şey çok normaldi Benim de 6.haftaya girmemle başlamıştı

Yok onu demiyorum cnm ovulasyon da yumurta çatlaması görüp kist de olabiliyor yani doktor kontrolundeki gibi güvenli değil diyorum

Evet canım o şekilde en mantıklısı bende ilk defa listeye isim verdim 2.hamileliğimde o ay için vermiştim çok Kısa sürmüştü zaten o
Saglıcakla kucagına alırsın ınsallah canım benım
Benim oyle çok şiddetli deil ama su ıctıgımde daha cok oluyor, ara ara yokluyor.. Bu ıyı bısey mı bılemıyorum tabı.. Mesela bugun aksam yemegı cok cok az yedim, sankı midem kapattı kapıları yeme diye komut verıyor

Bu arada kızlar yarın aksam misafir gelıyor 3 4 gun yatılı hem de.. Rısklı gebelık dedıgım halde gelecez diye tutturdular, temızlık zaten dokunmuyorum esım evı supurdu lavaboları yıkıcak birazdan.. Yemek de yapamıyorum basit şipşak ne varsa o... Ve üstüne üstlük ıkımzde aksama kadar yokuz evde.. Carsmaba persembe okul cıkısı toplantı da var, iki üç gündür sinirden deliriyorum ne yapim ne ediyim.. Dısardan yemek soyleyelım dedik 2 gun, 1 gün de iyi kotu bıseyler yapmaya calısırım..

Kabul etmeseydin keşke cnm ya nasıl insanlarmış onlar ya ben olsam kabul edemem rahatsızım derdim, şuan en dikkat etmen gereken zaman, bol bol dinlenmen lazım

Kabul etmeseydin keşke cnm ya nasıl insanlarmış onlar ya ben olsam kabul edemem rahatsızım derdim, şuan en dikkat etmen gereken zaman, bol bol dinlenmen lazım
Ahh ah kibarca dedim ama daha sert konusamazdım özel durumları var cunku, ama soyledım yatıp uzanmam gerek, okula zar zor gıdıp geliyorum dedim, o da ben sana iş yaptırmam kızım diyor bakalım nasıl gececek

Kuzum bazen insanlar başına böyle şeyler gelmediği için daha anlayışsız olabiliyorlar . Bence gidebilirseniz yemeğe çıkarın hem görmüş gibi olurlar dışarıyı allahtan okuldasın bence yolsa sabahtan akşama onlarla uğraşmaktansa okul daha iyi olur senin için diye düşündüm. Gerilmemekte çalış elinden geldiğince ne demişler misafir umduğunu değil bulduğunu yer ev yemekleri yapan lokantalar varsa öyle de olabilir belki umarım senin için kolay geçer bu hafta

Ahh ah kibarca dedim ama daha sert konusamazdım özel durumları var cunku, ama soyledım yatıp uzanmam gerek, okula zar zor gıdıp geliyorum dedim, o da ben sana iş yaptırmam kızım diyor bakalım nasıl gececek
Ozel durumları varsa bilemem cnm ama yorma kendini gerçekten, gerekirse disardan söyle bak az önce yazmışsın miğde bulantım var diye, erkek kadın karışık gelicekse ayrı odada oturun belki daha rahat edersin

Ne anlayışsız insanlar var ya, cidden ayıp olur vs sakın düşünme dinlenecek vakit ayır kendine uzan bolca, mecbur dışardan halledin yemekleri, gelen ne kadar ben sana iş yaptırmam dese de öyle olmuyor ki işte insan duramıyor

İnsanlar çok tuhaf gerçekten. Özel durum dediğin, ankaraya gelmelerini gerektiren bi durumsa bişey diyemem tabi ama sırf gezmek içinse çok büyük düşüncesizlik. Bildiğim kadarıyla aşı da olmamıştın değil mi? Ki olsan bile yine hastalık kapma riski var. Amaç gezmekse bi bahane bulsanız mı acaba ev işi yemek konusunu da asla takma canım senden bebişlerinden önemli değil. Gelen yardım da etsin bi zahmet

Merhaba arkad Bende 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu bende kansızlık var bu etkilermi acaba

Yok onu demiyorum cnm ovulasyon da yumurta çatlaması görüp kist de olabiliyor yani doktor kontrolundeki gibi güvenli değil diyorum
Evet haklısın kendi başımıza yaptığımız hiçbişey çok güvenilir değil ama bikaç ay böyle olmak zorunda napalım artık..

Bu ne düşüncesizlik ya?? Bazı insanlar nezaketi haketmiyor valla tatlım. Gerçekten bazen inanasım gelmiyor yuhh yani. Ne yapacaksın canım benim sadece sakin olmaya çalışacaksın ve kimse için kendini yormayacaksın. Durumunu biliyorlar onlar sana destek olsunlar yemeğini yapsınlar, evini temizlesinler Allah Allah yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…