Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozel durumları varsa bilemem cnm ama yorma kendini gerçekten, gerekirse disardan söyle bak az önce yazmışsın miğde bulantım var diye, erkek kadın karışık gelicekse ayrı odada oturun belki daha rahat edersin
55 60 yasında karı koca gelecek, şehit ailesi o yuzden kıramadık

Dısardan soylıcez, bi gün balık soyleriz, bi gün pide, veya dısarı cıkarız birgün..kadın ben sana iş yaptırmam dedi, gezmek için geliyorlar, havalar soguyunca gelemeyız sende agırlasırsın diyo, riskli gebelik dediğim halde, suan hep yatıyorum dedım sadece okuldayken ayaktayım dedım, yıne de geri adım atmadı belki beklediğim gibi olmaz, Hıc ıs yaptırmaz bana daha rahat ederım

Biz iyi düşünelim artık yapacak bişey yok dediğin gibi kendini yormadan mecbur dışardan halledip geçireceksin bu süreci inşallah sakince geçer gider

İnşallah en azından eve gittiğinde yemeğin hazır olur. O bile nimet şu dönemde.

Sohrab çok sinir bozucu bir durummuş. Gezmeye gelmeleri ve sonra sen ağırlaşırsın gelemeyiz demeleri siz evde yokken bir de inanılmaz gerçekten. Ben biri bana yardıma gelince bile rahat edemiyorum sanki daha çok yoruluyorum. Allah kolaylık versin canım köstekten çok destek olurlar inşallah

Başa gelen çekilir, düşüncesizlik başka hiçbişey deil

Anladım cnm olmuş artık yapçak bişey yok ama yorma kendini cok elinden geldiğince uzan dinlen
Öyle yapıcam canım, esimin misafiri aslında, sen içeri geç uyu dıyor da ben yapamam işte, olmadı teyzeyi alır gecerim en azından uzanırım

Öyle yapıcam canım, esimin misafiri aslında, sen içeri geç uyu dıyor da ben yapamam işte, olmadı teyzeyi alır gecerim en azından uzanırım
Aynen cnm bak bende ondan sordum ya kadın erkek ayrı oturursaniz daha rahat edersin, en azından uzatirsin ayaklarını dinlenirsin

İnşallah cnsim grip olmazsın ben sezeryana 10 gün kala grip oldum stresden geçmiyordu doğum yaptım baktım grip denen birşey yoktu hormonlarm kendine geldi yarin kızımın termini var sorayım doktora balık yağını verir mi

Başa gelen çekilir, düşüncesizlik başka hiçbişey deil
Canını sıkma tatlım,keşke bu kadar kendilerini düşünmeselerdi ama olan olmus.. dışardan yemek söyleyin, hatta dışarda yeyin çay kahve isini de dışarda halletmiş olursunuz, eşin de gelem teyze de iş yaptırmaz sana, sen dinlen evde olduğun surece

İnşallah canım

İkili için radyolojide ultrasona girdim az önce, çikolata yemiştim ama bebe hepinizden tiksiniyorum misali yüzüstü duruyordu ensesi normal dedi doktor çok şükür. Cinsiyeti sordum kesin demiyorum bak ama erkeğe benzettim dedi öncelik sağlıklı olması tabi ki, bu kısmı sadece merak

Ya tabiki öncelik sağlık olsun ama insanız illaki merak ediyoruz işte kuzucuk ya sağlıklı olmasına çok sevindim bakalım net belli oluncaya kadar gidişat bir bey geliyor demek

Ya tabiki öncelik sağlık olsun ama insanız illaki merak ediyoruz işte kuzucuk ya sağlıklı olmasına çok sevindim bakalım net belli oluncaya kadar gidişat bir bey geliyor demek
Kendi doktorum da baktı. Sorun görünmüyor dedi. İnşallah hiç olmaz benim içime erkek doğuyodu zaten o yüzden mi bilmiyorum hiç heyecanlanmadım duyunca Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin gerisi önemli değil gerçekten. Sorun yok dediklerindeki hafiflik bambaşka

Rabbim daha nice hafifletecek haberler almanı nasip etsin inşallah sağlıkla da kucağına alırsın dediğin gibi kız erkek sonraki mesele oluyor cidden

Merhaba kizlar üstteki ovu alttaki gebelik testi siz bisi görüyomisuz son günler ovulasyon hep koyu cikiyo da meraktan yaptim adete 6 gün gösteriyo tam emin degilim kürtajdan sonra ilk adetimi 20 eylülde olmustum cünkü yumurtlama neuamandi onuda bilmiyorum ama seffaf akintiyi görmüstüm ilk 2-3 dakikaya ait bu testler

Eklentiler

• BBD1E8E0-1583-4D68-9DC4-348D746B3456.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 0DC24C4E-F4B5-4EB2-920B-6B686106DA0F.webp
    12 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…