55 60 yasında karı koca gelecek, şehit ailesi o yuzden kıramadıkOzel durumları varsa bilemem cnm ama yorma kendini gerçekten, gerekirse disardan söyle bak az önce yazmışsın miğde bulantım var diye, erkek kadın karışık gelicekse ayrı odada oturun belki daha rahat edersin
Kuzum bazen insanlar başına böyle şeyler gelmediği için daha anlayışsız olabiliyorlar . Bence gidebilirseniz yemeğe çıkarın hem görmüş gibi olurlar dışarıyı allahtan okuldasın bence yolsa sabahtan akşama onlarla uğraşmaktansa okul daha iyi olur senin için diye düşündüm. Gerilmemekte çalış elinden geldiğince ne demişler misafir umduğunu değil bulduğunu yerev yemekleri yapan lokantalar varsa öyle de olabilir belki umarım senin için kolay geçer bu hafta
Ne anlayışsız insanlar var ya, cidden ayıp olur vs sakın düşünme dinlenecek vakit ayır kendine uzan bolca, mecbur dışardan halledin yemekleri, gelen ne kadar ben sana iş yaptırmam dese de öyle olmuyor ki işte insan duramıyor
İnsanlar çok tuhaf gerçekten. Özel durum dediğin, ankaraya gelmelerini gerektiren bi durumsa bişey diyemem tabi ama sırf gezmek içinse çok büyük düşüncesizlik. Bildiğim kadarıyla aşı da olmamıştın değil mi? Ki olsan bile yine hastalık kapma riski var. Amaç gezmekse bi bahane bulsanız mı acabaev işi yemek konusunu da asla takma canım senden bebişlerinden önemli değil. Gelen yardım da etsin bi zahmet
Dısardan soylıcez, bi gün balık soyleriz, bi gün pide, veya dısarı cıkarız birgün..kadın ben sana iş yaptırmam dedi, gezmek için geliyorlar, havalar soguyunca gelemeyız sende agırlasırsın diyo, riskli gebelik dediğim halde, suan hep yatıyorum dedım sadece okuldayken ayaktayım dedım, yıne de geri adım atmadıBu ne düşüncesizlik ya??Bazı insanlar nezaketi haketmiyor valla tatlım. Gerçekten bazen inanasım gelmiyor yuhh yani. Ne yapacaksın canım benim sadece sakin olmaya çalışacaksın ve kimse için kendini yormayacaksın. Durumunu biliyorlar onlar sana destek olsunlar yemeğini yapsınlar, evini temizlesinler Allah Allah yaaa
Biz iyi düşünelim artık yapacak bişey yok dediğin gibi kendini yormadan mecbur dışardan halledip geçireceksin bu süreci inşallah sakince geçer giderDısardan soylıcez, bi gün balık soyleriz, bi gün pide, veya dısarı cıkarız birgün..kadın ben sana iş yaptırmam dedi, gezmek için geliyorlar, havalar soguyunca gelemeyız sende agırlasırsın diyo, riskli gebelik dediğim halde, suan hep yatıyorum dedım sadece okuldayken ayaktayım dedım, yıne de geri adım atmadıbelki beklediğim gibi olmaz, Hıc ıs yaptırmaz bana daha rahat ederım
İnşallah en azından eve gittiğinde yemeğin hazır olur. O bile nimet şu dönemde.Dısardan soylıcez, bi gün balık soyleriz, bi gün pide, veya dısarı cıkarız birgün..kadın ben sana iş yaptırmam dedi, gezmek için geliyorlar, havalar soguyunca gelemeyız sende agırlasırsın diyo, riskli gebelik dediğim halde, suan hep yatıyorum dedım sadece okuldayken ayaktayım dedım, yıne de geri adım atmadıbelki beklediğim gibi olmaz, Hıc ıs yaptırmaz bana daha rahat ederım
Umarım canımİnşallah en azından eve gittiğinde yemeğin hazır olur. O bile nimet şu dönemde.
Başa gelen çekilir, düşüncesizlik başka hiçbişey deilSohrab çok sinir bozucu bir durummuş. Gezmeye gelmeleri ve sonra sen ağırlaşırsın gelemeyiz demeleri siz evde yokken bir de inanılmaz gerçekten. Ben biri bana yardıma gelince bile rahat edemiyorum sanki daha çok yoruluyorum. Allah kolaylık versin canım köstekten çok destek olurlar inşallah
Anladım cnm olmuş artık yapçak bişey yok ama yorma kendini cok elinden geldiğince uzan dinlen55 60 yasında karı koca gelecek, şehit ailesi o yuzden kıramadık
Öyle yapıcam canım, esimin misafiri aslında, sen içeri geç uyu dıyor da ben yapamam işte, olmadı teyzeyi alır gecerim en azından uzanırımAnladım cnm olmuş artık yapçak bişey yok ama yorma kendini cok elinden geldiğince uzan dinlen
Aynen cnm bak bende ondan sordum ya kadın erkek ayrı oturursaniz daha rahat edersin, en azından uzatirsin ayaklarını dinlenirsinÖyle yapıcam canım, esimin misafiri aslında, sen içeri geç uyu dıyor da ben yapamam işte, olmadı teyzeyi alır gecerim en azından uzanırım
İnşallah cnsim grip olmazsın ben sezeryana 10 gün kala grip oldum stresden geçmiyordu doğum yaptım baktım grip denen birşey yoktu hormonlarm kendine geldiBiraz zayıfmış canım.Çıtı pıtı bi kız anlaşılan.Bizim ki de 5 yaşında 21 kilo civarı ama çok hareketli ve arada çok iştahsız.Bunlar etkiliyor balık yağı veriyorum bu ara ve pekmez.Okula başladı eve sürekli hastalık getirmezse iyi.Sezeryan olacağım için korkuyorum o ara grip falan olmak istemiyorum inş.
Yorma kendini dinlenmene bak sen canımBaşa gelen çekilir, düşüncesizlik başka hiçbişey deil
Canını sıkma tatlım,keşke bu kadar kendilerini düşünmeselerdi ama olan olmus.. dışardan yemek söyleyin, hatta dışarda yeyin çay kahve isini de dışarda halletmiş olursunuz, eşin de gelem teyze de iş yaptırmaz sana, sen dinlen evde olduğun sureceBaşa gelen çekilir, düşüncesizlik başka hiçbişey deil
İnşallah canımCanını sıkma tatlım,keşke bu kadar kendilerini düşünmeselerdi ama olan olmus.. dışardan yemek söyleyin, hatta dışarda yeyin çay kahve isini de dışarda halletmiş olursunuz, eşin de gelem teyze de iş yaptırmaz sana, sen dinlen evde olduğun surece❣
Ya tabiki öncelik sağlık olsun ama insanız illaki merak ediyoruz işteİkili için radyolojide ultrasona girdim az önce, çikolata yemiştim ama bebe hepinizden tiksiniyorum misali yüzüstü duruyorduensesi normal dedi doktor çok şükür. Cinsiyeti sordum kesin demiyorum bak ama erkeğe benzettim dedi öncelik sağlıklı olması tabi ki, bu kısmı sadece merak
Kendi doktorum da baktı. Sorun görünmüyor dedi. İnşallah hiç olmazYa tabiki öncelik sağlık olsun ama insanız illaki merak ediyoruz iştekuzucuk ya sağlıklı olmasına çok sevindim bakalım net belli oluncaya kadar gidişat bir bey geliyor demek
Rabbim daha nice hafifletecek haberler almanı nasip etsin inşallah sağlıkla da kucağına alırsınKendi doktorum da baktı. Sorun görünmüyor dedi. İnşallah hiç olmazbenim içime erkek doğuyodu zaten o yüzden mi bilmiyorum hiç heyecanlanmadım duyunca Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin gerisi önemli değil gerçekten. Sorun yok dediklerindeki hafiflik bambaşka
Hepimize nasip olsun öyle güzel haberler inşallahRabbim daha nice hafifletecek haberler almanı nasip etsin inşallah sağlıkla da kucağına alırsındediğin gibi kız erkek sonraki mesele oluyor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?