Bende diuroum aslında ama bakalım omerim inşallah cok yaramaz olmaz daHemen pesine bir bebek daha yapın, arayı cok acmazsınız
Evet cnm sezaryan istiyorum, eşim sağolsun başından beri hesapladi öyle istedi doktorum da onayladi tarihiEe kuzum doğum sezeryan mı peki? Ama tarih on numara olmuş.Ömerimize şans getirsin inş.
Amin insallah cnmÇok güzeeel yaa az kalmış, çok heyecanlısağlıkla gelsin tatlı kuzu Allah her acının mükâfatını veriyor canım, mis kokusunu içine çekeceğin güne odaklan
Dr. Elif Pahsa, Instagram: "MTHFR ENZİMİ VE METİLFOLAT ✨ 🎯 Herkese selam dostlar. Dün sizinle bazı çarklar paylaşmıştım. Onlar arasında en önemlisinin de mavi çark olduğunu, hepsini başlatan olayın aslında pasif folik asitin aktif folik asite dönüşm
2,481 likes, 149 comments - drelifpahsa, January 4, 2022: "MTHFR ENZİMİ VE METİLFOLAT ✨ 🎯 Herkese selam dostlar. Dün sizinle bazı çarklar paylaşmıştım. Onlar arasında en önemlisinin de mavi çark olduğunu, hepsini başlatan olayın aslında pasif folik asitin aktif folik asite dönüşmesi olduğunu...www.instagram.com
@Lalalala1 ve diğer kızlar
Burda mthfr mutasyonu için açıklama var
Merhaba Anneler! ben de geldim , yas 42 ilk gebeligimdi, Dogal, 6+1 de kalp atisini gormustuk. Ayin ikisinde kramplar ve kanama olunca acile gittik maalesef kalbi durmus bebegimin 7 haftalikken dun kurtaj oldumoperasyondan sonra iyiydim ama bugun bi huysuz ve mutsuzum gececek degil mi ?
Canım, haklısın da 30 sonrası insanın tedirginliği daha farklı oluyor en azından benim öyle…ejce canım, ne var yaşında?
Ben 30’da evlendim. 36’da ilk gebelik ve kürtaj.
Şimdi 37 bitiyo Şubat’ta, 2. gebelik devam ediyo çok şükür.
.
ejce canım, ne var yaşında?
Ben 30’da evlendim. 36’da ilk gebelik ve kürtaj.
Şimdi 37 bitiyo Şubat’ta, 2. gebelik devam ediyo çok şükür.
.
30 yaş öncesi geç değil kesinlikle..Öyle gerçekten sizler umut oluyorsunuz bizlere ben 28im çevremdekiler 22 23te doğuruyor
Kendi ablam bile geç kaldın çoktan doğurman gerekti dediteyzem yasladın demeye getirdi psikolojik olarak baskıda oluyosun ve yaşın geç olmuş hissiyatı oluşuyor
Evet bende katılıyorum söylediklerine30 yaş öncesi geç değil kesinlikle..
olgun olmak bebek büyütme psikolojisinde etkili bence, toy anne olmak tercih elbette mükemmeldir ama tercih..
30 ve sonrası beklemiyorsan da harika ama benim gibi sebepsiz olup bir yıl bekliyorsan endişe verici yoksa geç değil bence de..
Şu an üni okuduğunda zaten ortalama 23 oluyorsun üstüne master iş derken oldu sana 30Evet bende katılıyorum söylediklerine
Kisinin fıtratıylada alakalı bence ben zaten çok minyon ve geç olgunlaşmış biriyim oyuzden kendimi geç hissetmiyorum ama çevre çok acımasız aa 28mi aa 30mu daha yokmu diye bakıyorlar olaya
Iyide herkes 25inde aynı olgunlukta değil ki.. yasam şekli ve hayatı başka başka
Bosver, kazayla oldu dersinBende diuroum aslında ama bakalım omerim inşallah cok yaramaz olmaz damalum yas oldu 33 bide erken menapoz var bizim ailede.. Ama annem hiç memnun değil bu kararimdan neler yaşadın hala 2.mi diyosun bi tane yeter diyor
Klasik herkesin yalanıBosver, kazayla oldu dersin
Aaa sağlıklı olsun da ikinciyi bekliyoruzBende diuroum aslında ama bakalım omerim inşallah cok yaramaz olmaz damalum yas oldu 33 bide erken menapoz var bizim ailede.. Ama annem hiç memnun değil bu kararimdan neler yaşadın hala 2.mi diyosun bi tane yeter diyor
Aynen, yaa su kaza ısı bıze denk gelmedi bır türlü,Klasik herkesin yalanıistemeden oldu bizde beklemiyorduk
Aaa olaya bakKızlar olaya bakın, benim crp 77 çıktı dedim dün size, bugün aynı sonuca bir daha baktım sistemden 3 yazıyorya laboratuvar başka sonuç girdi, ya da ben yanlışlıkla başka sonuca tıkladım bilmiyorum. Dün çatlama günümdü, enfeksiyon var diye değerlendirmedim bir de, ne tarafa ağlıyoruz ya inanamıyorum
Yaa ahaha bu kader olur ama elimle ittim resmen kalbim acıyor sarıl banaAaa olaya bakseli senin bebek terazi burcu olmak istemiyor anlaşılan
Olsun be piki degerlendirdin zaten kaçan bişey yok benceYaa ahaha bu kader olur ama elimle ittim resmen kalbim acıyor sarıl bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?