Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen pesine bir bebek daha yapın, arayı cok acmazsınız
Bende diuroum aslında ama bakalım omerim inşallah cok yaramaz olmaz da malum yas oldu 33 bide erken menapoz var bizim ailede.. Ama annem hiç memnun değil bu kararimdanneler yaşadın hala 2.mi diyosun bi tane yeter diyor

Ee kuzum doğum sezeryan mı peki? Ama tarih on numara olmuş.Ömerimize şans getirsin inş.
Evet cnm sezaryan istiyorum, eşim sağolsun başından beri hesapladi öyle istedi doktorum da onayladi tarihiinşallah cnm sağlıkla gelsin küçük oğlum

Çok güzeeel yaa az kalmış, çok heyecanlı sağlıkla gelsin tatlı kuzu Allah her acının mükâfatını veriyor canım, mis kokusunu içine çekeceğin güne odaklan
Amin insallah cnmcok şükür cnm geçti zor günler.. Darısı en güzel zamanda başınıza olsun inşallah, dualarımdasiniz hep..

Ay süpermiş bu.

.

Kaybına üzüldüm.
Çok geçmiş olsun canım.

Bir şekilde geçiyo ama unutmuyorsun tabii yaşadıklarını.

Rabbim tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşatsın.

.

ejce canım, ne var yaşında?

Ben 30’da evlendim. 36’da ilk gebelik ve kürtaj.

Şimdi 37 bitiyo Şubat’ta, 2. gebelik devam ediyo çok şükür.

.

ejce canım, ne var yaşında?

Ben 30’da evlendim. 36’da ilk gebelik ve kürtaj.

Şimdi 37 bitiyo Şubat’ta, 2. gebelik devam ediyo çok şükür.

.

Öyle gerçekten sizler umut oluyorsunuz bizlere ben 28im çevremdekiler 22 23te doğuruyor

Kendi ablam bile geç kaldın çoktan doğurman gerekti dedi teyzem yasladın demeye getirdi psikolojik olarak baskıda oluyosun ve yaşın geç olmuş hissiyatı oluşuyor

30 yaş öncesi geç değil kesinlikle..
olgun olmak bebek büyütme psikolojisinde etkili bence, toy anne olmak tercih elbette mükemmeldir ama tercih..
30 ve sonrası beklemiyorsan da harika ama benim gibi sebepsiz olup bir yıl bekliyorsan endişe verici yoksa geç değil bence de..

Evet bende katılıyorum söylediklerine
Kisinin fıtratıylada alakalı bence ben zaten çok minyon ve geç olgunlaşmış biriyim oyuzden kendimi geç hissetmiyorum ama çevre çok acımasız aa 28mi aa 30mu daha yokmu diye bakıyorlar olaya

Iyide herkes 25inde aynı olgunlukta değil ki.. yasam şekli ve hayatı başka başka

Şu an üni okuduğunda zaten ortalama 23 oluyorsun üstüne master iş derken oldu sana 30

Bende diuroum aslında ama bakalım omerim inşallah cok yaramaz olmaz da malum yas oldu 33 bide erken menapoz var bizim ailede.. Ama annem hiç memnun değil bu kararimdanneler yaşadın hala 2.mi diyosun bi tane yeter diyor
Bosver, kazayla oldu dersin

Aaa sağlıklı olsun da ikinciyi bekliyoruz

Kızlar olaya bakın, benim crp 77 çıktı dedim dün size, bugün aynı sonuca bir daha baktım sistemden 3 yazıyor ya laboratuvar başka sonuç girdi, ya da ben yanlışlıkla başka sonuca tıkladım bilmiyorum. Dün çatlama günümdü, enfeksiyon var diye değerlendirmedim bir de, ne tarafa ağlıyoruz ya inanamıyorum

Aaa olaya bak seli senin bebek terazi burcu olmak istemiyor anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…