İnşallah cnm önce bi oğlusum doğsun daAaa sağlıklı olsun da ikinciyi bekliyoruz
Cok incesiniz guzel Anne Cok tesekkur ederim, Amin. durmak yok yola devamKaybına üzüldüm.
Çok geçmiş olsun canım.
Bir şekilde geçiyo ama unutmuyorsun tabii yaşadıklarını.
Rabbim tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşatsın.
.
Aynen, yaa su kaza ısı bıze denk gelmedi bır türlü,
Amh da dalgalanma oluyormuş ben hiç baktırmadım bir yorum yapamıyorum kuzum. Lh/fsh oranı nasıl?Eveeettt
Kızlar size garip bir detay ile geldimbana biraz bomba oldu
Sohrab karaca3443 L Lalalala1 burcusami senistiyorruj MaviSasa234 diğer canımlar,
Ben ünide pazartesi kan testleri hormon testi vs verdim amh tabi olmazsa olmaz
Eylülde özelde verdiğim test sonucu 3.17 ünide 5.24 yani ben pco muyum ?
Bu zamana kadar 7 doktor gördüm hiç biri böyle bir şey demedi bana ben şok oldum..
Haftaya Osman develioğluna gidiyorum her birini göstereceğim
Benim adetlerimde sekme olmaz kilolu değilim vs insülin direnci yok bu ne böyle
Hatta bu zamana kadar usg görüntüleri vardı ama attım geçen hafta
Ne diyorsunuz
Canım, haklısın da 30 sonrası insanın tedirginliği daha farklı oluyor en azından benim öyle…
Öyle gerçekten sizler umut oluyorsunuz bizlere ben 28im çevremdekiler 22 23te doğuruyor
Kendi ablam bile geç kaldın çoktan doğurman gerekti dediteyzem yasladın demeye getirdi psikolojik olarak baskıda oluyosun ve yaşın geç olmuş hissiyatı oluşuyor
30 yaş öncesi geç değil kesinlikle..
olgun olmak bebek büyütme psikolojisinde etkili bence, toy anne olmak tercih elbette mükemmeldir ama tercih..
30 ve sonrası beklemiyorsan da harika ama benim gibi sebepsiz olup bir yıl bekliyorsan endişe verici yoksa geç değil bence de..
Evet bende katılıyorum söylediklerine
Kisinin fıtratıylada alakalı bence ben zaten çok minyon ve geç olgunlaşmış biriyim oyuzden kendimi geç hissetmiyorum ama çevre çok acımasız aa 28mi aa 30mu daha yokmu diye bakıyorlar olaya
Iyide herkes 25inde aynı olgunlukta değil ki.. yasam şekli ve hayatı başka başka
Kızlar olaya bakın, benim crp 77 çıktı dedim dün size, bugün aynı sonuca bir daha baktım sistemden 3 yazıyorya laboratuvar başka sonuç girdi, ya da ben yanlışlıkla başka sonuca tıkladım bilmiyorum. Dün çatlama günümdü, enfeksiyon var diye değerlendirmedim bir de, ne tarafa ağlıyoruz ya inanamıyorum
Asıl diğer bombaAmh da dalgalanma oluyormuş ben hiç baktırmadım bir yorum yapamıyorum kuzum. Lh/fsh oranı nasıl?
Pcos durumunda adet düzensizliği falan oluyor sanırım. Pco da o belirtiler olmuyor. Osman hocanın hesabında açıklamalar vardı.
Ben bir kez hormon baktırdım sadece lh/fsh 9,56/7,31 çıkmıştı.
Ultrasonda da pko yok demişti doktor ama galiba yatkınlık oluyormuş bu durumda. Amh baktırmış olsam daha iyi karşılaştırabilirdim aslında.
Ah çok doğru diyorsun bıraktım ben sebebiEndişelenmen için çok erken canım.
Sebepsiz diyor ya doktorlar, sebebi olsa için daha mı rahat edecek?
Sebebi belli olanlar da çok uğraşabiliyo.
Bu iş tamamen nasip meselesi. Allah nasip edeceği zaman tüm sebepler yok olacak.
Hiç merak etme.
.
Daha neler, tüp bebek yapanlar napsın 10 yıl ugrasıp cocuk sahıbı olamayanlar
Çok varmış şu kaza sen yokken ben bir yorum yaptım benim gittiğim en son doktor 4 yıl evli olduğumu duyunca kazara olması lazımdı dedi
Labaratuardan labaratuara degıskenlık olabılırmıs, benım amh degerınde de artıs olmustu, doktorum oyle soylemısti.. Pco olması ıcın ultrason gorunumu, lh/fsh, İnsülin direnci, cok yuksek amh degerı hepsı onu ısaret ederse Pco diyebiliyorlar.. Bende sadece ınsulın direnci vardı, ama Pco deıldım..Eveeettt
Sohrab karaca3443 L Lalalala1 burcusami senistiyorruj MaviSasa234 diğer canımlar,
Bu zamana kadar 7 doktor gördüm hiç biri böyle bir şey demedi bana ben şok oldum..
Ne diyorsunuz
Oran 2.5 ustunde olması gerekAsıl diğer bombageçen ay femara kullanacağım diye şehir dışında test verdim ve lh fshtan fazla çıktı ama daha önceden pek çok kez verdiğim için bu testi normal geldi bana çok yüksek değildi hatta kendi doktoruma da gönderdim normal sonuçların dedi ve o bir ay ara vermek ister misin dediğinde evet dedim geçen aydan umut dünyamı biliyorsunuz…
Şehir dışından gittiğim doktor beni bugün aradı ve fsh Lha göre bir tık yüksek ve o bana sen pcosun dedi ben de önemsemedim, az önce amh sonucu ile sesli güldüm
İyi tamam yumurtalar bolda bu durum ne anlamadım. Pco görüntüsü yok ben de eminim defalarca baktım o ekrana, sonra düzensizlik yok vs anlamadım
Bu da yeni gündemim…
İnsülün direnci denilen açlık glukoz değil miDaha neler, tüp bebek yapanlar napsın 10 yıl ugrasıp cocuk sahıbı olamayanlar
Labaratuardan labaratuara degıskenlık olabılırmıs, benım amh degerınde de artıs olmustu, doktorum oyle soylemısti.. Pco olması ıcın ultrason gorunumu, lh/fsh, İnsülin direnci, cok yuksek amh degerı hepsı onu ısaret ederse Pco diyebiliyorlar.. Bende sadece ınsulın direnci vardı, ama Pco deıldım..
Benim genelde böyle 4 ay kadar takip yapılmıştı düzenliOran 2.5 ustunde olması gerek
Tüp bebekte beraber tedaviye başladıgımız kıza bende bu değeri görüp pko demiştim. Yok demişti. Sonra yumurta toplandıktan sonra doktor pko ydun ama ohss olmadın demiş..Eveeettt
Ne diyorsunuz
Amh artmaz canımm, menapoz kadar azalarak devam edıcek..İnsülün direnci denilen açlık glukoz değil mibenim 85-88 arası geliyor.
Ben düşük mü acaba derken amh nasıl artar
Sonucların guzel canım sıkıntı yok, sadece bır kere Prolaktın 38 cıkmıs o yuksek bıraz.. Diğer degerlerın normal.Benim genelde böyle 4 ay kadar takip yapılmıştı düzenli
Bazı aylar yüksek bazı aylar düşük..
Evet sonrasında o diğer ay hemen düşmüştü.Sonucların guzel canım sıkıntı yok, sadece bır kere Prolaktın 38 cıkmıs o yuksek bıraz.. Diğer degerlerın normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?