Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet sonrasında o diğer ay hemen düşmüştü.
Usg görüntüsünde de hiç pco gören olmadı amh neden 5 kusur gelir tedirgin oldum ben ya lab farkı ya değişik bir durum var..
Lab farkı, ben de de olmustu, amh artmaz, her adet oldıgımızda azalıyor.

Ben anlamadım bunu devlet lab bu şekilde çıktı.. yani femarada zaten çok yumurta oluşturdu benim yumurtalıklar toplam sağlı sollu 5 adet oldu ama çatlamada vs sorun olmamıştı.
Bakalım burdan ne çıkacak,
Sohrab onu hesaplıyorum şimdi canım, yardımların için sağ ol

Amh artmaz canımm, menapoz kadar azalarak devam edıcek..
İnsülin direnci.. Aclık glikoz ve Aclık ınsulın degerıni carpıp 405 e boleceksın.. Sonuc 2.5 üstünde ise direncin vardır.
Yaptım 1 civarında geliyor di mi
Sen matematikçi olarak daha pratiksindir

Eklentiler

• B56E4182-3DEE-48DB-A7F2-8159173AAAE8.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 42
  • CA6A6EF1-C905-47B5-81AD-5783BEBFC37D.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 43
Pkodan eser yok canım sen pko sun diyen doktora bu hesaplamayı anlat, utansın
Ya o sadece fsh ve lh a göre söyledi
Zaten ben ona sadece tahlil olsun diye gitmiştim usg sonuca göre demedi, bugun amh beni şaşırttı…
Haftaya ben Osman develioğluna gideyim de yüzüme yumurtan kalitesiz damgasını yiyim bir neyse gideceğim varsa göreceğim vardır

Neden yumurtanın kalitesiz oldugunu dusunuyorsun kı, ben de bunu anlayamadım. Fsh degerın ıyı estradiol iyi.

Neden yumurtanın kalitesiz oldugunu dusunuyorsun kı, ben de bunu anlayamadım. Fsh degerın ıyı estradiol iyi.
Osman develioğlu öyle diyor çünkü sebepsiz infertilite yumurta kalitesizliğindendir diyor ama arttırmak için sanırım bir şey de yapamam senelerdir düzenli yoga yaparım spor yaparım şeker tüketmem
Ne kadar kötü olabilir onu da bilmiyorum sonprogesteron değerlerim 15 ve 24 civarında geldi.. ah Sohrab bu işin içinde bi çıkamadım.. nasip

Ne alaka ya, benım de sebepsız infertilite, ama toplanan yumurtalarımın nerdeyse hepsı 5.gune gıttı, 5aa kalitesindeydı. Bence sacmalamıs.

Haftaya görüşeceğim detayları anlatırım
Zamanın için çok sağ olasın
Aslında sebepsiz infertilite direkt olarak yumurta kalitesizliğindendir demiyor. Sebepsiz değil sebebi bulunamayan infertilite var, tüp bebek sürecine girmeden yumurta kalitesi anlaşılamadığı için belki de sebep bu diyor.

Osman hocaya gittikten sonra yaz buraya. Ben yorumlarına kıymet veriyorum.

Haftaya görüşeceğim detayları anlatırım
Zamanın için çok sağ olasın
Estagfurullah canım, tamam ısım yapmıs bırı olabılır ama, her dedıgıne körü körüne inanacak deılsın, kafanı karıstırmasın, ben sebepsız infertilite ornegıyım ama toplanan yumurtalar kalıtelıydı ıkı toplamada da.. Yumurta kalitesiz olabılır evet o zaman sebepsız infertilite olmaz..

Evet durum sebepsiz değil de açıklanamayan.
Ben de kıymetli buluyorum haftaya için çok meraktayım

Ben görene kadar..

Kızlar yine acil durum müdahale ekibi gibi yetişmiş yardıma. Olumsuz bir durum olmamasına çok sevindim canım kızlar diyorsa ben çok güveniyorum onların fikir ve tecrübelerine.

Belki bu ay kendiliğinden olur bir şeyler neden olmasın

Bilmediğim için soruyorum ne oluyor yumurta büyük olunca?

Bilmediğim için soruyorum ne oluyor yumurta büyük olunca?
Bildiğim ve doktorumun söylediği kadarıyla yumurta eğer kendi gelişiyorsa 20-25 mm arasında çatlarmış canım, ama bazı aylar çatlamayıp folükül kisti dediğimiz basit kiste çevirip adet döneminde atılıyor benim bir çok kez böyle oldu.

Ultrason bulgusu önemli diye biliyorum cnm ben pkoda, bakalim Osman hoca ne dicek merak ettim, sen tüp bebek on görüşmesi için mi aldın randevu? On görüşmede benle ilgilenmemisti al randevu bakayım demişti yani ver parayı

Hayır ben randevu alıp jinekolojik muayene için gideceğim. Artık bu son olacak diye düşünüyorum çokça doktora gittim, sonrası kısmet

Hayır ben randevu alıp jinekolojik muayene için gideceğim. Artık bu son olacak diye düşünüyorum çokça doktora gittim, sonrası kısmet
Hadi bakalım o ne dicek merak ettim..

Ne alaka ya, benım de sebepsız infertilite, ama toplanan yumurtalarımın nerdeyse hepsı 5.gune gıttı, 5aa kalitesindeydı. Bence sacmalamıs.
ejce artık kendince sebep olabiliceği için kafaya takmaz ve olur bencede
Ben burada okudum amh değeri oynak.. Hatta yeni biri yazmıştı yorum yapmıştım.. Amh ile orantılı yumurtam yok demişti..
Zaten devlet hastanesi de karar almadan önce tekrarlatıyor diye okumuştum. Çok takılma bence…

Ya kafaya takmayın olur olayına da yüzde yüz itimat edemiyorum, burada iğne ve takiple hamile kalan bisüru arkadaş var maşallah

He bir de ne kadar kafadan attım hiç stres yapmadım ben akışına bıraktım dese de insan ben tamamiyle atılabildiğine de inanmıyorum, en azından benim için böyle işliyor süreç. Alt beyin hep onda maşallah

Bugün halıcı misali aldım elime hesap makinesini hesap yaptım, ben süreci hep hamile kalmak istediğim o ilk günden saymaya başladım o da 2020 Ağustos ayı. E tabi 17 ay gibi bir süre oluyor ama miyom operasyonu, 2 kürtaj derken aslında korunmadığımız ay sayısı 7 ay falanmış. Bu içime su serpti. Artık 17 ay oldu olmadı diye kendime yüklenmeyeceğim. Özşefkat önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…