Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle.. Benim dediğim aslında daha yeni yumurtalamayı görüp olmazsa üzerinden doktor randevuları tahliller falan planlıyoruz.. Biraz onları bırakırız

Aynen öyle.. Benim dediğim aslında daha yeni yumurtalamayı görüp olmazsa üzerinden doktor randevuları tahliller falan planlıyoruz.. Biraz onları bırakırız
Aynen canım mesela daha bu ayın sonucunu bilmiyorum ama eğer adet olursam napsam kafasındayım. Bir yanım bırak bir kaç ay bir şey yapma diyor diğer yanım yine takibe git iğne ol diyor.

Olacağı varda da böyle düşündükçe negatifi yüklüyoruz.

Sen 2 kere gebelik yaşamışsın. Hesapta yapmışsın. O zamanlar neler yaptığında oldugunu düşün ve bırak kendini bence :)

M Mutluolmutlu canım era testi diye bir test varmış. Annede bütün genetik testler normal çıksa da bazen rahim bebeği reddebiliyormuş. Rahim kaynaklı reddedişi anlamak için rahimden numune alıyorlarmış. Adına ERA testi deniyor.
Bir araştır istersen...

Kızlar bugün çatlama iğnesi olacaktım, kendiliğinden çatladığı için iğne olamadım, nasip artık.
Aslında bugüne kadar çatlayacağını düşünmüştüm ben de.

Biliyorsun spermler döllemek istediğinde içeride yaşamayı çok iyi biliyor belli olmaz bu işler

Şimdi sende enfeksiyon yok mu bu ay selizay tahlil değişmiş falan yazmıştın sanki?

17 ay diyip duruyordun zaten artık böyle düşünebiliyor olmanla gurur duydum heeee

Sen 2 kere gebelik yaşamışsın. Hesapta yapmışsın. O zamanlar neler yaptığında oldugunu düşün ve bırak kendini bence :)
O zamanlar çok sağlıklı besleniyordum düzenli yürüyüş yapıyordum ve 35. Güne kadar konusunu açmayıp direkt test yapmıştım, şuankiyle tam tersi yani :))

karaca3443 ufaktan başladım bu tarz düşünmelere felaket tellallığı bir şey getirmiyor

Son düzenleme:
Senin döngünün kaçıncı günü bugün?

Aklımdasın birkaç gündür yazacak oluyorum ama uzak durmak istediğin için yazmamıştım.

. Ben manyak yanlış sonuca tıklamışım, enfeksiyon yokmuş meğer enfeksiyon var sanıp çatlama gününü değerlendirmedim pikleri değerlendirdim silikleştiği gün değerlendirmedim. Tutar inşallah ya

Kızlar Osman develioğlu ile değerim hakkında görüştüm lab farkı fakat ikisinde de iyi rakam dedi. Düşünsenize rakam düşük çıkmıyor ama üni de değer üst olduğu için insanlar amh düşük sanmayabilir..
Nasıl bir durum bu.. sonuç olarak değerleri düzenli ve en az iki hastanede araştırmak gerekiyor herhalde sadece bu durum için değil bambaşka durumlar için de böyle düşündüm böyle ciddi durumlar için kuşku duydum ne yazık ki…

Neden tutmasın ki olacağı varsa olacak merak etme sen

Genel anlamda nasıl geçti randevu canım bir yol çizdiniz mi

Osman hoca bana ‘kendiliğinden çatlamayan yumurta çatlama iğnesi ile de çatlamaz’ demişti bana hiç mantıklı gelmedi bu söz o yüzden anlaşamadık kendisiyle

Umarım randevun da bu bilgi alışverişi gibi güzel geçer canım.

Son düzenleme:
Canım çok sağol Allah razı olsun senden bunuda ilk defa duydum bı araştırayım bu testi

Bazı çıkışları var ama bence net bir hekim şimdi ben de yumurta kalitesine bağlanan şeyler duymak açısından kaygılıyım ama gitmek istiyorum. Sonuç olarak 30 senedir infertilite doktoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…