Aynen öyle.. Benim dediğim aslında daha yeni yumurtalamayı görüp olmazsa üzerinden doktor randevuları tahliller falan planlıyoruz.. Biraz onları bırakırızYa kafaya takmayın olur olayına da yüzde yüz itimat edemiyorum, burada iğne ve takiple hamile kalan bisüru arkadaş var maşallah
He bir de ne kadar kafadan attım hiç stres yapmadım ben akışına bıraktım dese de insan ben tamamiyle atılabildiğine de inanmıyorum, en azından benim için böyle işliyor süreç. Alt beyin hep onda maşallah
Bugün halıcı misali aldım elime hesap makinesini hesap yaptım, ben süreci hep hamile kalmak istediğim o ilk günden saymaya başladım o da 2020 Ağustos ayı. E tabi 17 ay gibi bir süre oluyor ama miyom operasyonu, 2 kürtaj derken aslında korunmadığımız ay sayısı 7 ay falanmış. Bu içime su serpti. Artık 17 ay oldu olmadı diye kendime yüklenmeyeceğim. Özşefkat önemli
Aynen canım mesela daha bu ayın sonucunu bilmiyorum ama eğer adet olursam napsam kafasındayım. Bir yanım bırak bir kaç ay bir şey yapma diyor diğer yanım yine takibe git iğne ol diyor.Aynen öyle.. Benim dediğim aslında daha yeni yumurtalamayı görüp olmazsa üzerinden doktor randevuları tahliller falan planlıyoruz.. Biraz onları bırakırız
Sen 2 kere gebelik yaşamışsın. Hesapta yapmışsın. O zamanlar neler yaptığında oldugunu düşün ve bırak kendini bence :)Aynen canım mesela daha bu ayın sonucunu bilmiyorum ama eğer adet olursam napsam kafasındayım. Bir yanım bırak bir kaç ay bir şey yapma diyor diğer yanım yine takibe git iğne ol diyor.
Olacağı varda da böyle düşündükçe negatifi yüklüyoruz.
Aslında bugüne kadar çatlayacağını düşünmüştüm ben de.Kızlar bugün çatlama iğnesi olacaktım, kendiliğinden çatladığı için iğne olamadım, nasip artık.
17 ay diyip duruyordun zaten artık böyle düşünebiliyor olmanla gurur duydum heeeeYa kafaya takmayın olur olayına da yüzde yüz itimat edemiyorum, burada iğne ve takiple hamile kalan bisüru arkadaş var maşallah
He bir de ne kadar kafadan attım hiç stres yapmadım ben akışına bıraktım dese de insan ben tamamiyle atılabildiğine de inanmıyorum, en azından benim için böyle işliyor süreç. Alt beyin hep onda maşallah
Bugün halıcı misali aldım elime hesap makinesini hesap yaptım, ben süreci hep hamile kalmak istediğim o ilk günden saymaya başladım o da 2020 Ağustos ayı. E tabi 17 ay gibi bir süre oluyor ama miyom operasyonu, 2 kürtaj derken aslında korunmadığımız ay sayısı 7 ay falanmış. Bu içime su serpti. Artık 17 ay oldu olmadı diye kendime yüklenmeyeceğim. Özşefkat önemli
O zamanlar çok sağlıklı besleniyordum düzenli yürüyüş yapıyordum ve 35. Güne kadar konusunu açmayıp direkt test yapmıştım, şuankiyle tam tersi yani :))Sen 2 kere gebelik yaşamışsın. Hesapta yapmışsın. O zamanlar neler yaptığında oldugunu düşün ve bırak kendini bence :)
Senin döngünün kaçıncı günü bugün?O zamanlar çok sağlıklı besleniyordum düzenli yürüyüş yapıyordum ve 35. Güne kadar konusunu açmayıp direkt test yapmıştım, şuankiyle tam tersi yani :))
karaca3443 ufaktan başladım bu tarz düşünmelere felaket tellallığı bir şey getirmiyor
. Ben manyak yanlış sonuca tıklamışım, enfeksiyon yokmuş meğerAslında bugüne kadar çatlayacağını düşünmüştüm ben de.
Biliyorsun spermler döllemek istediğinde içeride yaşamayı çok iyi biliyor belli olmaz bu işler
Şimdi sende enfeksiyon yok mu bu ay selizay tahlil değişmiş falan yazmıştın sanki?
Vardır bır hayır bunda da canım, ıcerıde sperm oldugu surece sorun yok. Ben manyak yanlış sonuca tıklamışım, enfeksiyon yokmuş meğerenfeksiyon var sanıp çatlama gününü değerlendirmedim pikleri değerlendirdim silikleştiği gün değerlendirmedim. Tutar inşallah ya
Neden tutmasın ki olacağı varsa olacak merak etme sen. Ben manyak yanlış sonuca tıklamışım, enfeksiyon yokmuş meğerenfeksiyon var sanıp çatlama gününü değerlendirmedim pikleri değerlendirdim silikleştiği gün değerlendirmedim. Tutar inşallah ya
Genel anlamda nasıl geçti randevu canım bir yol çizdiniz miKızlar Osman develioğlu ile değerim hakkında görüştüm lab farkı fakat ikisinde de iyi rakam dedi. Düşünsenize rakam düşük çıkmıyor ama üni de değer üst olduğu için insanlar amh düşük sanmayabilir..
Nasıl bir durum bu.. sonuç olarak değerleri düzenli ve en az iki hastanede araştırmak gerekiyor herhalde sadece bu durum için değil bambaşka durumlar için de böyle düşündüm böyle ciddi durumlar için kuşku duydum ne yazık ki…
Ben DM ile sordum haftaya randevumGenel anlamda nasıl geçti randevu canım bir yol çizdiniz mi
Osman hoca bana ‘kendiliğinden çatlamayan yumurta çatlama iğnesi ile de çatlamaz’ demişti bana hiç mantıklı gelmedi bu söz o yüzden anlaşamadık kendisiyleKızlar Osman develioğlu ile değerim hakkında görüştüm lab farkı fakat ikisinde de iyi rakam dedi. Düşünsenize rakam düşük çıkmıyor ama üni de değer üst olduğu için insanlar amh düşük sanmayabilir..
Nasıl bir durum bu.. sonuç olarak değerleri düzenli ve en az iki hastanede araştırmak gerekiyor herhalde sadece bu durum için değil bambaşka durumlar için de böyle düşündüm böyle ciddi durumlar için kuşku duydum ne yazık ki…
Canım çok sağol Allah razı olsun senden bunuda ilk defa duydum bı araştırayım bu testiM Mutluolmutlu canım era testi diye bir test varmış. Annede bütün genetik testler normal çıksa da bazen rahim bebeği reddebiliyormuş. Rahim kaynaklı reddedişi anlamak için rahimden numune alıyorlarmış. Adına ERA testi deniyor.
Bir araştır istersen...
Benim de 24. Gün kuzucumkaraca3443 24. Gün canım, artık geri sayım başladı.
Bazı çıkışları var ama bence net bir hekim şimdi ben de yumurta kalitesine bağlanan şeyler duymak açısından kaygılıyım ama gitmek istiyorum. Sonuç olarak 30 senedir infertilite doktoru.Osman hoca bana ‘kendiliğinden çatlamayan yumurta çatlama iğnesi ile de çatlamaz’ demişti bana hiç mantıklı gelmedi bu söz o yüzden anlaşamadık kendisiyle
Umarım randevun da bu bilgi alışverişi gibi güzel geçer canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?