Kuzu sen Bursa’da mıydın? Ben de belki ilerde düşünebilirim Osman Hocayla görüşmeyi, çünkü son kontrolde doktorum da bana aynı minvalde şeyler söylemişti çatlatma iğnesi ile ilgili. Hala mantığım almıyor ama adam dediğin gibi değişik bir güven hissi uyandırıyor. Ama şimdi hazır hissetmiyorum.Bazı çıkışları var ama bence net bir hekim şimdi ben de yumurta kalitesine bağlanan şeyler duymak açısından kaygılıyım ama gitmek istiyorum. Sonuç olarak 30 senedir infertilite doktoru.
Evet canım. Çatlatma iğnesi adı üstünde ama neden ki?.Kuzu sen Bursa’da mıydın? Ben de belki ilerde düşünebilirim Osman Hocayla görüşmeyi, çünkü son kontrolde doktorum da bana aynı minvalde şeyler söylemişti çatlatma iğnesi ile ilgili. Hala mantığım almıyor ama adam dediğin gibi değişik bir güven hissi uyandırıyor. Ama şimdi hazır hissetmiyorum.
Anlamadım ben hiç bir şeyKızlar Osman develioğlu ile değerim hakkında görüştüm lab farkı fakat ikisinde de iyi rakam dedi. Düşünsenize rakam düşük çıkmıyor ama üni de değer üst olduğu için insanlar amh düşük sanmayabilir..
Nasıl bir durum bu.. sonuç olarak değerleri düzenli ve en az iki hastanede araştırmak gerekiyor herhalde sadece bu durum için değil bambaşka durumlar için de böyle düşündüm böyle ciddi durumlar için kuşku duydum ne yazık ki…
Şunu ifade etmek istedim,Anlamadım ben hiç bir şey
Onu anlamıştım ama niye diğer testlerden kuşku duyacaksın onu anlamadım..Şunu ifade etmek istedim,
Önceden hiç test vs yaptırmadan Uludağ üniye gittin amh çıktı 3.00 bu değer ile uyumlu usg görüntün yok ama sen sanıyorsun ki sebepsiz..
ama gerçekte 1 civarında amh değeri ve düşük rezerv tanısı. Umarım ifade ettim
Sonuç olarak AA ben de bir şey yok amh da iyi diye kaybedilen zaman…
Çünkü ben kuşkucu biriyim biliyorsunOnu anlamıştım ama niye diğer testlerden kuşku duyacaksın onu anlamadım..
Buna katılıyorum.Çünkü ben kuşkucu biriyim biliyorsun♀
Şaka bir yana Bu tarz önemli ve başka hayati konularda bir kaç yerde test ve iki uzman görüşünü daha güvenilir buluyorum
Anne negatıf baba Pozitif ise cnm..Sohrab canım bu kan uyuşmazlığı sadece annenin negatif olmasıyla mı alakalı? Eşlerden biri poz, biri Neg olunca değil mi?
Anladım şimdi. Doktor negatifsen daha erken geleceksin sonraki kontrole dedi bugün o yüzden sordum.Anne negatıf baba Pozitif ise cnm..
Anne pozıtıf baba negatifse sıkıntı yok
Negatıf mısın sen cnm?Anladım şimdi. Doktor negatifsen daha erken geleceksin sonraki kontrole dedi bugün o yüzden sordum.
Yok pozitif benim. Ama doktor pat diye öyle söyleyince anlamadım önce. Baktım da şimdi uyuşmazlık olunca 28de iğne yapılıyormuş büyük ihtimalle o yüzden. Benim atraksiyonlar bugün bitti inşallah, artık muayene var sadece diye umuyorumNegatıf mısın sen cnm?
Evet normalde kanmaa leke olmayınca 28de yapıyorlar. Ben o ıgneyı 5.ve 16.haftada ıkı kere oldum. 25 26 da bırdaha olurum, 10 hafta surdu koruyuculukYok pozitif benim. Ama doktor pat diye öyle söyleyince anlamadım önce. Baktım da şimdi uyuşmazlık olunca 28de iğne yapılıyormuş büyük ihtimalle o yüzden. Benim atraksiyonlar bugün bitti inşallah, artık muayene var sadece diye umuyorum
Bebişin kan grubuna göre doğumdan hemen sonra tekrar yapılıyor yazıyo nette inşallah ona gerek kalmazEvet normalde kanmaa leke olmayınca 28de yapıyorlar. Ben o ıgneyı 5.ve 16.haftada ıkı kere oldum. 25 26 da bırdaha olurum, 10 hafta surdu koruyuculuk
Benımkıler cok yuksek ıhtımal Pozitif, ıgne koruyuculugu biter bitmez kanama geldı cunkü benımm, yapılsın sorun deıl, Rabbım dermansız dert vermesin kuzumBebişin kan grubuna göre doğumdan hemen sonra tekrar yapılıyor yazıyo nette inşallah ona gerek kalmaz
Doğru dedinBenımkıler cok yuksek ıhtımal Pozitif, ıgne koruyuculugu biter bitmez kanama geldı cunkü benımm, yapılsın sorun deıl, Rabbım dermansız dert vermesin kuzum
Kuzum bu da seni takıntılı yapar.. Biz sana kendinç rahat bırak düşünme diyoruzÇünkü ben kuşkucu biriyim biliyorsun♀
Şaka bir yana Bu tarz önemli ve başka hayati konularda bir kaç yerde test ve iki uzman görüşünü daha güvenilir buluyorum
Kuzum bu da seni takıntılı yapar.. Biz sana kendinç rahat bırak düşünme diyoruzSen kalkıp sıfırdan düşünmeye başlıyorusn
Ay aşk olsun deli kız insan söylemeden gider mi çok merak ettik seni bir daha olmasınKızlaaar yuvaya döndümHabersiz ayrıldım aranızdan ama insan değişik bir psikolojiye girebiliyormuş biraz uzaklaşmak istedim. Nasılsınız durumlarınız nasıl? Yazılarınızı okudum not aldım bir de hahahahaha
Şimdi öncelikle hepinize mutlu ve güzel haberlerle dolu bir yıl diliyorum.
Selizay canım hsgyi atlatmışsın geçmiş olsun. Crp hatana güldüm biraz affet değerlendirmeyi yapamamışsın ama olsun vardır bir hayır belki de bir süpriz tutma olur ne dersin.
nediyimkidaha bat cuma demişsin test negatif dedin ama adet oldun mu peki?
Azaleaa karaca3443 sizde durumlar sabit gibi gördüm. Kaçırdığım varsa anlatın lütfen. Beni de merak etmişsiniz teşekkürler bilmiyorum anlık bir psikolojiyle gittim.
L Lalalala1ejce sizde de durumlarda değişiklik yok sanırım.
veSohrab hoşgeldin, iyi olmanıza sevindim.
Atladığım arkadaşlarıma ve aramıza yeni katılanlara da selamlar. Özlemişim burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?