Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazı çıkışları var ama bence net bir hekim şimdi ben de yumurta kalitesine bağlanan şeyler duymak açısından kaygılıyım ama gitmek istiyorum. Sonuç olarak 30 senedir infertilite doktoru.
Kuzu sen Bursa’da mıydın? Ben de belki ilerde düşünebilirim Osman Hocayla görüşmeyi, çünkü son kontrolde doktorum da bana aynı minvalde şeyler söylemişti çatlatma iğnesi ile ilgili. Hala mantığım almıyor ama adam dediğin gibi değişik bir güven hissi uyandırıyor. Ama şimdi hazır hissetmiyorum.

Evet canım. Çatlatma iğnesi adı üstünde ama neden ki?.
Çatlatma iğnesi gebe kalıp kalmamaya etki etmez ama yumurtanın çatlayıp çatlamamısına etki eder bence.
Örneğin ben ilk femara*çatlatma da çatlama gördüm( 4 tane çatladı hatta) sonra sadece femara vs 2 çatlama gördüm ama yumurta sayıları benzerdi yani orana etki ediyor.
Gebelik de biliyorsun nasip artık bir şey diyemiyorum

Anlamadım ben hiç bir şey

Anlamadım ben hiç bir şey
Şunu ifade etmek istedim,
Önceden hiç test vs yaptırmadan Uludağ üniye gittin amh çıktı 3.00 bu değer ile uyumlu usg görüntün yok ama sen sanıyorsun ki sebepsiz..
ama gerçekte 1 civarında amh değeri ve düşük rezerv tanısı. Umarım ifade ettim
Sonuç olarak AA ben de bir şey yok amh da iyi diye kaybedilen zaman…

Onu anlamıştım ama niye diğer testlerden kuşku duyacaksın onu anlamadım..

Çünkü ben kuşkucu biriyim biliyorsun ‍♀
Şaka bir yana Bu tarz önemli ve başka hayati konularda bir kaç yerde test ve iki uzman görüşünü daha güvenilir buluyorum
Buna katılıyorum.

Zaten birçok iyi doktor amh testini ön plana almıyor. Usg görüntüsü daha önemli diyorlar. Amh ın farklı hastanelerde farklı sonuçlar sunduğunu da forumda çok okudum. Bu sebeple yaptırmamıştım ben de.

Tabii tedavi öncesi mutlaka bakılması gereken durumlar ya da yumurta azlığı gibi durumlar varsa elzemdir ona bir şey demiyorum.

Sen hiç takılma amh konusuna. Kaldı ki her senaryoda bir sürü yumurtan var. Zaten görüyorsundur Osman hoca da pko yu bazen iyi bir şey olarak bile görüyor. Fazla yumurta göz çıkartmaz diyor malum

Sohrab canım bu kan uyuşmazlığı sadece annenin negatif olmasıyla mı alakalı? Eşlerden biri poz, biri Neg olunca değil mi?

Negatıf mısın sen cnm?
Yok pozitif benim. Ama doktor pat diye öyle söyleyince anlamadım önce. Baktım da şimdi uyuşmazlık olunca 28de iğne yapılıyormuş büyük ihtimalle o yüzden. Benim atraksiyonlar bugün bitti inşallah, artık muayene var sadece diye umuyorum

Evet normalde kanmaa leke olmayınca 28de yapıyorlar. Ben o ıgneyı 5.ve 16.haftada ıkı kere oldum. 25 26 da bırdaha olurum, 10 hafta surdu koruyuculuk

Evet normalde kanmaa leke olmayınca 28de yapıyorlar. Ben o ıgneyı 5.ve 16.haftada ıkı kere oldum. 25 26 da bırdaha olurum, 10 hafta surdu koruyuculuk
Bebişin kan grubuna göre doğumdan hemen sonra tekrar yapılıyor yazıyo nette inşallah ona gerek kalmaz

Çünkü ben kuşkucu biriyim biliyorsun ‍♀
Şaka bir yana Bu tarz önemli ve başka hayati konularda bir kaç yerde test ve iki uzman görüşünü daha güvenilir buluyorum
Kuzum bu da seni takıntılı yapar.. Biz sana kendinç rahat bırak düşünme diyoruz Sen kalkıp sıfırdan düşünmeye başlıyorusn

Kızlaaar yuvaya döndüm Habersiz ayrıldım aranızdan ama insan değişik bir psikolojiye girebiliyormuş biraz uzaklaşmak istedim. Nasılsınız durumlarınız nasıl? Yazılarınızı okudum not aldım bir de hahahahaha
Şimdi öncelikle hepinize mutlu ve güzel haberlerle dolu bir yıl diliyorum.
Selizay canım hsgyi atlatmışsın geçmiş olsun. Crp hatana güldüm biraz affet değerlendirmeyi yapamamışsın ama olsun vardır bir hayır belki de bir süpriz tutma olur ne dersin.
nediyimkidaha bat cuma demişsin test negatif dedin ama adet oldun mu peki?
Azaleaa karaca3443 sizde durumlar sabit gibi gördüm. Kaçırdığım varsa anlatın lütfen. Beni de merak etmişsiniz teşekkürler bilmiyorum anlık bir psikolojiyle gittim.
L Lalalala1 ejce sizde de durumlarda değişiklik yok sanırım.
ve Sohrab hoşgeldin, iyi olmanıza sevindim.
Atladığım arkadaşlarıma ve aramıza yeni katılanlara da selamlar. Özlemişim burayı

Ay aşk olsun deli kız insan söylemeden gider mi çok merak ettik seni bir daha olmasın

Şaka bir yana her şeyin yolunda olmasına ve geri gelmene sevindim

Bende durumlar stabil çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…