Sen de hosgeldin canımmKızlaaar yuvaya döndümHabersiz ayrıldım aranızdan ama insan değişik bir psikolojiye girebiliyormuş biraz uzaklaşmak istedim. Nasılsınız durumlarınız nasıl? Yazılarınızı okudum not aldım bir de hahahahaha
Şimdi öncelikle hepinize mutlu ve güzel haberlerle dolu bir yıl diliyorum.
@Selizay canım hsgyi atlatmışsın geçmiş olsun. Crp hatana güldüm biraz affetdeğerlendirmeyi yapamamışsın ama olsun vardır bir hayır belki de bir süpriz tutma olur ne dersin.
nediyimkidaha bat cuma demişsin test negatif dedin ama adet oldun mu peki?
@Azaleaakaraca3443 sizde durumlar sabit gibi gördüm. Kaçırdığım varsa anlatın lütfen. Beni de merak etmişsiniz teşekkürler bilmiyorum anlık bir psikolojiyle gittim.
L Lalalala1ejce sizde de durumlarda değişiklik yok sanırım.
veSohrab hoşgeldin, iyi olmanıza sevindim.
Atladığım arkadaşlarıma ve aramıza yeni katılanlara da selamlar. Özlemişim burayı
Teşekkür ederim bat 25 EkimSen de hosgeldin canımmtebrik ederim ayrıca da, ben gıdınce hamislerle dolmus burası bat ı yazarsan tabloya eklerim seni de
Kuzu hosgeldinKızlaaar yuvaya döndümHabersiz ayrıldım aranızdan ama insan değişik bir psikolojiye girebiliyormuş biraz uzaklaşmak istedim. Nasılsınız durumlarınız nasıl? Yazılarınızı okudum not aldım bir de hahahahaha
@Selizay canım hsgyi atlatmışsın geçmiş olsun. Crp hatana güldüm biraz affetdeğerlendirmeyi yapamamışsın ama olsun vardır bir hayır belki de bir süpriz tutma olur ne dersin.
@Azaleaakaraca3443 sizde durumlar sabit gibi gördüm. Kaçırdığım varsa anlatın lütfen. Beni de merak etmişsiniz teşekkürler bilmiyorum anlık bir psikolojiyle gittim.
Atladığım arkadaşlarıma ve aramıza yeni katılanlara da selamlar. Özlemişim burayı
Şurdan ansızın gitmeyin yaaaKızlaaar yuvaya döndümHabersiz ayrıldım aranızdan ama insan değişik bir psikolojiye girebiliyormuş biraz uzaklaşmak istedim. Nasılsınız durumlarınız nasıl? Yazılarınızı okudum not aldım bir de hahahahaha
Aynen erkek senesi gıbı olduSohrab yalnız ne kadar erkek ağırlıklı bir tablo oldu fark ettin mi maviler açık ara önde bakalım senistiyorruj ile D Doktoraliguru nun karşısında hangi renkler olacak
Bakalım seninkinde hangi renk olacakSohrab yalnız ne kadar erkek ağırlıklı bir tablo oldu fark ettin mi maviler açık ara önde bakalım senistiyorruj ile D Doktoraliguru nun karşısında hangi renkler olacak
Herşey ara tatil sonrasında başlayacak artık bakalım nasipBakalım seninkinde hangi renk olacakgüzel haber gelecek yakında
Kuzum hoşgeldin seni burada görmek güzelKızlaaar yuvaya döndümHabersiz ayrıldım aranızdan ama insan değişik bir psikolojiye girebiliyormuş biraz uzaklaşmak istedim. Nasılsınız durumlarınız nasıl? Yazılarınızı okudum not aldım bir de hahahahaha
Kuzu hosgeldinevet regl oldum dun. Sanirim 3. Asi ara kanama yapti. Ben de onu yerlesme sandim ama degilmis hamilelik nasil gidiyor bakalim? Ikili test falan yaklasti mi?
Herşey yolunda kızlar çok şükür. Sadece hala algılayamadım yani belirti yok kasıklarım çok ağrıyor çok minicik göbek oldu ama ultrasonda görünce diyorum ki hamileyim gerçekten. İkili test yaklaştı 17sine randevu aldım şimdiden. Devlette yaptırmaya karar verdim. Bir kaç gelişme yaşadım kızlar şimdi onları da sizinle paylaşayım hem yorum yapabileceğiniz hem de işinize yarayacak şeyler öğrendim.Kuzum hoşgeldin seni burada görmek güzel
Her şey yolunda değil mi? 11 hafta mı olmuş maşallah. Ben de her şey stabil şuan olumsuz yönde
Sen hele şu laflara bak yine olumsuz diye yarabbimKuzum hoşgeldin seni burada görmek güzel
Her şey yolunda değil mi? 11 hafta mı olmuş maşallah. Ben de her şey stabil şuan olumsuz yönde
Canım doktorun yaklaşımı bana oldukça doğru geldi.Eki Görüntüle 2984162 Şimdiiii kızlar uzun bir yazı olacak. Önce size genetik kan sonucumu tekrar ekliyorum. Gebelikte ilk muayeneye gittiğimde doktor kanama alanı var vs. olumsuz konuşmuştu, kan sonucuma bakarak 2 de düşük yaptığım için ve düşük riski gördüğü için progestan ve oksapar iğne vermişti. Farklı doktora gittiğimde ben olsam vermem ama verildiyse durdurmayalım devam edelim dedi ve kullanmaya devam ettim. Oksapar için rapor çıkarmaya uğraştığım için sürekli farklı hastanelerden doktorlardan yorumlarını dinledim. Sonuncusu bana ''perinatoloji'' bölümüne gitmemi söyledi ve dün gittim. Bu bölüm sadece riskli gebeliklere bakıyor. İçeriye girmeden kapıda sordular neden geldin riskli misin vs. diye. Yeterince risk görülmeyen hastaları muayene bile etmediler. Beni de etmeyeceklerdi çok riskliymişim kanama alanım varmış diye diye attım kendimi. Ultrasonla baktılar herşey normal, yolunda. Genetik kan sonuçlarımı gösterim ve kullandığım ilaçları söyledim doktor dedi ki aslında bunları kullanmana gerek yoktu şuan devam etmeyebilirsin. Nasıl yani? Ama sonuçlarım bunlar ve 2 düşüğüm var. Bu genetik testler güncel değil eskide kaldıBu ilaçlar düşüğün önüne de geçmez, pıhtılaşma için de kesin sonuç vermez. Düşüğün sebebi pıhtılaşma değil kromozomların birleşmemesidir dedi. Doktor sana verecek ilaç bulamamış önlem olur diye bunları vermiş dedi. Buraya 22 düşükle gelenler var. Sen kalp atışını duymadığın için düşük yapmışsın bu daha da iyi bir şey. Eğer bu da olmazsa bir sonraki daha da iyi olacak diye düşünmelisin dedi. Rahimde problem olmadığı sürece doğal yollarla bir şekilde olur ve düşük olsa bile tekrar gebe kalınır dedi. Ama ben aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o yüzden riske atamam şuan ilaçları birden bırakmam benim için cesaret işi dedim. Benim güvenmediğimi görünce pıhtılaşma için farklı testler istedi. ''Lupus Antikaogülan, Anti Kardiyoloji, Anti Beta 2, bir tane daha vardı adını unuttum'' Düşüklerden sonra kan sulandırıcı vermek için bu testler yapılıyor dedi. Yarın bunlar için kan vericem. Bu testler hakkında bilginiz var mı? Yani doktorun söyledikleri kafamı karıştırdı. Benim değerlere yakın olanlarınız vardı Homozigot çıkanlar. Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
Ya anlatacak bir gelişme yok ki kuzum ondan öylr oldu.Herşey yolunda kızlar çok şükür. Sadece hala algılayamadım yani belirti yok kasıklarım çok ağrıyor çok minicik göbek oldu ama ultrasonda görünce diyorum ki hamileyim gerçekten. İkili test yaklaştı 17sine randevu aldım şimdiden. Devlette yaptırmaya karar verdim. Bir kaç gelişme yaşadım kızlar şimdi onları da sizinle paylaşayım hem yorum yapabileceğiniz hem de işinize yarayacak şeyler öğrendim.
L Lalalala1 kızzz olumsuz demeee anaa dikkatimden kaçmadı sen de kendini biraz kapatmışsın sessiz kalmışsın.
Yok ya bakma takılıyorum yoksa umudum varSen hele şu laflara bak yine olumsuz diye yarabbimbunlar nasıl laflar acabası
Çıktı mı tatlım sonuçlarınızYa anlatacak bir gelişme yok ki kuzum ondan öylr oldu.
Hadi ben neyse sen aldın güzel haber öyle gittin o neden
Yok ya bakma takılıyorum yoksa umudum var
Canım gel sarılalım, seninle aynı genim homozigot benim.Eki Görüntüle 2984162 Şimdiiii kızlar uzun bir yazı olacak. Önce size genetik kan sonucumu tekrar ekliyorum. Gebelikte ilk muayeneye gittiğimde doktor kanama alanı var vs. olumsuz konuşmuştu, kan sonucuma bakarak 2 de düşük yaptığım için ve düşük riski gördüğü için progestan ve oksapar iğne vermişti. Farklı doktora gittiğimde ben olsam vermem ama verildiyse durdurmayalım devam edelim dedi ve kullanmaya devam ettim. Oksapar için rapor çıkarmaya uğraştığım için sürekli farklı hastanelerden doktorlardan yorumlarını dinledim. Sonuncusu bana ''perinatoloji'' bölümüne gitmemi söyledi ve dün gittim. Bu bölüm sadece riskli gebeliklere bakıyor. İçeriye girmeden kapıda sordular neden geldin riskli misin vs. diye. Yeterince risk görülmeyen hastaları muayene bile etmediler. Beni de etmeyeceklerdi çok riskliymişim kanama alanım varmış diye diye attım kendimi. Ultrasonla baktılar herşey normal, yolunda. Genetik kan sonuçlarımı gösterim ve kullandığım ilaçları söyledim doktor dedi ki aslında bunları kullanmana gerek yoktu şuan devam etmeyebilirsin. Nasıl yani? Ama sonuçlarım bunlar ve 2 düşüğüm var. Bu genetik testler güncel değil eskide kaldıBu ilaçlar düşüğün önüne de geçmez, pıhtılaşma için de kesin sonuç vermez. Düşüğün sebebi pıhtılaşma değil kromozomların birleşmemesidir dedi. Doktor sana verecek ilaç bulamamış önlem olur diye bunları vermiş dedi. Buraya 22 düşükle gelenler var. Sen kalp atışını duymadığın için düşük yapmışsın bu daha da iyi bir şey. Eğer bu da olmazsa bir sonraki daha da iyi olacak diye düşünmelisin dedi. Rahimde problem olmadığı sürece doğal yollarla bir şekilde olur ve düşük olsa bile tekrar gebe kalınır dedi. Ama ben aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o yüzden riske atamam şuan ilaçları birden bırakmam benim için cesaret işi dedim. Benim güvenmediğimi görünce pıhtılaşma için farklı testler istedi. ''Lupus Antikaogülan, Anti Kardiyoloji, Anti Beta 2, bir tane daha vardı adını unuttum'' Düşüklerden sonra kan sulandırıcı vermek için bu testler yapılıyor dedi. Yarın bunlar için kan vericem. Bu testler hakkında bilginiz var mı? Yani doktorun söyledikleri kafamı karıştırdı. Benim değerlere yakın olanlarınız vardı Homozigot çıkanlar. Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
Canım benim bugün eğitimim vardı, eşim salı günü tekrar vermem gerekiyor diye mesaj atmış. Tam konuşamadık, örnek miktarı az mı geldi ne oldu öyle bir sorun var diye düşündüm bende ama çok baskı yapmak istemedim ortamı bilmiyorum çünkü akşam detaylı konuşunca öğrenicem.Çıktı mı tatlım sonuçlarınız
Haftaya da sıra bizdeCanım benim bugün eğitimim vardı, eşim salı günü tekrar vermem gerekiyor diye mesaj atmış. Tam konuşamadık, örnek miktarı az mı geldi ne oldu öyle bir sorun var diye düşündüm bende ama çok baskı yapmak istemedim ortamı bilmiyorum çünkü akşam detaylı konuşunca öğrenicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?