Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten çokta erkeklerde baskı oluşturmamak gerekiyor bu konuda daha farklı bir psikoloji içindeler ne yazık ki..

Haftaya da sıra bizde
4 ay arayla ikinciyi vericek.. haftaya bugün diye konuştuk
Evet canım çünkü biz gibi gidip kontrol edilmiyorlar - hoş o da ayrı bir travma her seferinde ama- onların süreci daha farklı, ha deyince otomatik olarak olacak da bir şey değil bu. Salı gününe kadar belki biz çizgi görürüz de gitmeyiz

Sen Osman hocaya ayın kaçında gidiyordun onu tutamamışım aklımda.

Son düzenleme:
Zaten çokta erkeklerde baskı oluşturmamak gerekiyor bu konuda daha farklı bir psikoloji içindeler ne yazık ki..

Baskı altında oldukları kesin kolay bişey değil ama keşke yapacağımız tek şey sperm testi vermek olsaydı ben böyle düşünüyorum

Kadınlar için her seferinde kontrole girmek hsg kürtaj doğum ne bilim ya o kadarını yapsınlar da diyorum valla yalan yok

Ben de aynı fikirdeyim.
Sadece üstüne üstüne gidip sormak sanırım şu gelmiyor

Regl gelirse 2. Gün gel dedi

Evet orası cidden öyle, hayatım boyunca hiç gitmediğim kadar doktora gittim 3 kez o masaya oturdum. Sayısız kez vajinal muayene oldum ah ah

Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır diyelim devam edelim elden ne gelir

Hoşgeldin canım senistiyorruj

Benimde aynısı mfr667 homozigot gerisi normal.

Ve benimde 6. Hafta düşük kalp atışı olmadan...
Doktorun dedikleri içimi rahatlattı benim çünkü dediği duruma bende uyuyorum ay inşallah dediği gibi normal biseydir çünkü iğneden vs korkuyorum gebelik oluşursa versin istemiyorum demekki sağlıksız dizilim kendini vücut eledi...

Ben de aynı fikirdeyim.
Sadece üstüne üstüne gidip sormak sanırım şu gelmiyor

Evet orası cidden öyle, hayatım boyunca hiç gitmediğim kadar doktora gittim 3 kez o masaya oturdum. Sayısız kez vajinal muayene oldum ah ah

Zafer giden yolda çekilen çile kutsaldır diyelim devam edelim elden ne gelir
Ay sakın üstlerine gitmeyin sormayın da kızlar biz bize konuşalım fikrimizi o bize yeter

L Lalalala1 bir şey yazmayayım diyorum seni kendi haline bıraktım bi süre kafan rahatlasın diye. Olumlu bak sürece gözünü seveyim canım benim. Güzel olacak her şey merak etme.

Ya kızlar ben bide şey düşünüyorum belkide ilk gebelik vücut ne olduğunu şaşırdı birden değer artınca eledi bebeği belkide ilklerin düşük olması vücudun kendini alıştırma surecisir diyorum çünkü ben geneldede hassas bir bünyeyim. Bi ilaç içerim hemen etkisini hissederim bünye hassas olunca farklılığı kaldıramadı mı diyorum varmı böyle düşünen hassas bünyeli olan

Yok kuzucum 2021 bitti artık 2022den umutluyum, bide dün halıcı hesabı hesap makinesinde yaptığım hesap beni kendime getirdi. 17 ay diye karalar bağlamama kızdım, hoş 17 ay da olabilir bu süre ne yapalım ki? Elimden daha fazlası gelmiyor şuan için. Bekliyorum

İlk gebeliklerde çok fazla düşük olduğunu biliyorum canım ama sebep bundan mıdır vücudun bebeği ve hamilelik sürecini farklı bir şey olarak algılamasından mı emin değil tabi bilimsel bir bilgim yok.

İlk gebelikte düşük yapan çok kadın var. Artık ne sebepten bilmiyorum valla canım. Ama erken haftalardakiler çok yüksek ihtimal kromozomsal oluyor buna ikna oldum ben artık

Adamlara giren çıkan bir şey yok en azından, en rahat kısmındalar, hiç konuşmasınlar. Bütün çileyi biz çekelim, ama en çok onlar alınsın. Hadi ordan

Adamlara giren çıkan bir şey yok en azından, en rahat kısmındalar, hiç konuşmasınlar. Bütün çileyi biz çekelim, ama en çok onlar alınsın. Hadi ordan
Daha net ifade edilemezdi

Kızlar az önce haberlerde ne izledim. Sanada bir kadının bebeği 5 aylık doğmuş, ölü diye kefenleyip vermişler. Adam tam gömecekken ağlamaya başlamış. Hemen hastaneye götümüş küveze almışlar. 6 gün yaşamış. Ölmüş.

Ayy en baştan direk küveze alsalar yaşardı Belki ya, ben olsam hastaneyi ayağa kaldırırdım tiplerde gariban tipler kıyamam

Böyle bir testlerden yeni haberim oldu şuan iğneyi kullanıyorum ve eğer iğnenin faydası yoksa bırakayım bunun için de testleri yaptırayım içim rahat etsin. Eğer düşük haricinde de yapılıyorsa yaptırın siz de çünkü genetikteki kan testinin eskide kaldığını ve pıhtılaşma için yeterli olmadığını söyledi. Üstelik genetik testimi de aynı hastanede yaptırdım.
Sarılalım canım açıklaman için teşekkürler. Genetik sonucumu veren doktor da değerin çok önemli olmadığını en fazla aspirin verebileceklerini söylemişti. Muayene eden doktor iğne dediğinde sorgusuz kabul ettim çünkü riske atamıyorsun. Şuanda bile iğneyi bırak dediği halde nasıl bırakırım, bırakmalı mıyım, başka bir şey olur iğneyi bıraktığım sebep oldu diye kendimi yersem diye düşünüyorum. He Allah biliyor iğne benim için çok yorucu şuan hep düşünürdüm 8 ay nasıl kullanırım diye canıma minnet bırakırsam amaa hadi deyince de olmuyormuş. Benim için coraspin kelimesi hiç geçmedi bile. Folik asit de hangi marka ne kadar kullandığımı hepsine söyledim onunla da ilgiliz doz değişikliği yapmadık. Allahım ne zaman içimiz rahatlayacak acaba artık doktorların dediklerini de sorgular olduk.
Evet canım yokluğumda almışsın sonuçlarını gördüm aklında olsun diye bana söylenenleri de paylaşmak istedim. Kan tahlilinden sonra da tecrübelerimi yazarım.

Evet gördüm ben de bu haberi çok üzücü. 5 aylık bebek hayata tutunuyor ama hastane hatasından ölüyor belki de..

SB soruşturma başlattı zaten. Ama bence soruşturma kapatılacak. Sonuçta 5 aylık doğum olmuş. Yani bebek zaten erken doğum her türlü komplikasyon yaşanmıştır. Kaldı ki muayne etmiş gibi anemnez de hazırlanmıştır.
Akciğerler zaten son 2 ay gelişiyor. Bebek her türlü vefat edecekti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…