Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
26. Gün ama bugün, senin 28 de başlamıyor mu? Lekelenme mi başladı?
Benim kendimi bildim bileli 27 ya da en geç 28 de geliyor kuzu. Geçen ay çok istisna
Hatta 26 -27. Gün kahve akıntı 6 saat sonra da sökülme bu sabah kahve akıntı geldi.
Yarın ya da akşama sökülr canım.

Benim kendimi bildim bileli 27 ya da en geç 28 de geliyor kuzu. Geçen ay çok istisna
Hatta 26 -27. Gün kahve akıntı 6 saat sonra da sökülme bu sabah kahve akıntı geldi.
Yarın ya da akşama sökülr canım.
Üzdü.
Ama bu ay kontroller vs çabuk geçecek bir sonraki aya kadar süreç diye düşünüyorum. Osman hocayla randevuyu da çok merak ediyorum açıkçası.
Hiç gülmüyor nasıl bir meraktayım :)

Benim de pek umudum yok ama bekliyoruz işte, eğer hamilelik yoksa da sürece hemen başlamak isterim bir An evvel.

Ben o konudan şu an çok mutsuz değilim regl gecikmesi olmaması daha iyi tatlım.

Ben kendisinde olumsuz bir tutum almadım açıkçası hiç. Yarın arayacağım sabahtan, sanırım salı uygunluk varsa gideceğim
Bu ay bana çok çok hızlı geçti

Kesinlikle haklısın canım benim de geçen ağ iğnenin 12. Günü regl geldi ansızın olmadı ve beklentiye girmemiş olmak daha iyi hissettirdi beni. Bana da öyle ay dediğin nemi gelip geçiyor.

Kızlar PembeAnkaKusu dogum yaptı, kendısı de bebekler de ıyı çok şükür

Ay valla çok şükür

çok sevindim sağlıkla büyüsünler inşallah PembeAnkaKusu tebrik ederim

PembeAnkaKusu sağlıkla büyüsünler inşallah..

PembeAnkaKusu yaaa

Müsait olunca buraya da gel bırakma izi yuvana ger dön

Oyy hepinize çok teşekkür ederim kızlar 31+4te baya erken doğurdum 7-7buçuk aylık yani bebişler kuvözde ben de daha taburcu olmadım inşallah hemen büyürler de eve götürebiliriz yazıcam yine

Oyy hepinize çok teşekkür ederim kızlar 31+4te baya erken doğurdum 7-7buçuk aylık yani bebişler kuvözde ben de daha taburcu olmadım inşallah hemen büyürler de eve götürebiliriz yazıcam yine
Sen hiç merak etme hemen geçecek zaman. Arkadaşım da erken doğum yaptı şimdi bebeği ile evdeler

Haberdar et bizi gelişmelerden

Buna da şükür üçünüz de iyisiniz ya kuzular da büyür güzel güzel hele hele o nazlı oğluş beyefendi naz niyaz ile dünyaya merhaba dedi resmen Allah sonumuzu hayretsin ilerde yazık geline bu ona da nazlı olacak bak

Sen hiç merak etme hemen geçecek zaman. Arkadaşım da erken doğum yaptı şimdi bebeği ile evdeler

Haberdar et bizi gelişmelerden
Tamam canım benim haber vericem çok sağ olun
Aahh ah korkuttu bizi sıpa bakalım inşallah hızlıca büyürse affedicem

Canımmm, çok sevindim iyi olmanıza Hemencecik güçlenip, tombikleşip annelerinin yanına gelsin minnoşlar Sen de bir an önce toparlanırsın Allah'ın izniyle en yakın zamanda hep birlikte evinize dönün inşallah

Kuzucum beni şimdilik listeden silebilirsin Sohrab yarın bi kontrole gideceğim bakalım kist falan oluşmuş mu diye. Progesteron kullandığım için adette olamadım onu bırakırım sonrası için bakacağız ne olur ne biter

Şimdi sana klomen ve bir kez femara mı kullandırdı doktor, yumurta ölçümü için gittiğinde rahim kalınlığını söylüyor muydu

Şundan soruyorum kimisinde femara ve klomen rahimi inceltiyormuş bende inceldi ya malum 6 mı yedi mi kez femara kullandım bende ama olmamıştı tüpler vs açık olunca bu olmamayı rahim inceliğine bağlamıştı anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…