Benim kendimi bildim bileli 27 ya da en geç 28 de geliyor kuzu. Geçen ay çok istisna26. Gün ama bugün, senin 28 de başlamıyor mu? Lekelenme mi başladı?
Üzdü.Benim kendimi bildim bileli 27 ya da en geç 28 de geliyor kuzu. Geçen ay çok istisna
Hatta 26 -27. Gün kahve akıntı 6 saat sonra da sökülme bu sabah kahve akıntı geldi.
Yarın ya da akşama sökülr canım.
Ben o konudan şu an çok mutsuz değilim regl gecikmesi olmaması daha iyi tatlım.Üzdü.
Ama bu ay kontroller vs çabuk geçecek bir sonraki aya kadar süreç diye düşünüyorum. Osman hocayla randevuyu da çok merak ediyorum açıkçası.
Hiç gülmüyor nasıl bir meraktayım :)
Benim de pek umudum yok ama bekliyoruz işte, eğer hamilelik yoksa da sürece hemen başlamak isterim bir An evvel.
Kesinlikle haklısın canım benim de geçen ağ iğnenin 12. Günü regl geldi ansızın olmadı ve beklentiye girmemiş olmak daha iyi hissettirdi beni. Bana da öyle ay dediğin nemi gelip geçiyor.Ben o konudan şu an çok mutsuz değilim regl gecikmesi olmaması daha iyi tatlım.
Ben kendisinde olumsuz bir tutum almadım açıkçası hiç. Yarın arayacağım sabahtan, sanırım salı uygunluk varsa gideceğim
Bu ay bana çok çok hızlı geçti
Ay valla çok şükür
Ay valla çok şükür
PembeAnkaKusu sağlıkla büyüsünler inşallah..
Sen hiç merak etme hemen geçecek zaman. Arkadaşım da erken doğum yaptı şimdi bebeği ile evdelerOyy hepinize çok teşekkür ederim kızlar31+4te baya erken doğurdum 7-7buçuk aylık yani bebişler kuvözde ben de daha taburcu olmadım inşallah hemen büyürler de eve götürebiliriz yazıcam yine
Buna da şükür üçünüz de iyisiniz ya kuzular da büyür güzel güzelOyy hepinize çok teşekkür ederim kızlar31+4te baya erken doğurdum 7-7buçuk aylık yani bebişler kuvözde ben de daha taburcu olmadım inşallah hemen büyürler de eve götürebiliriz yazıcam yine
Tamam canım benim haber vericem çok sağ olunSen hiç merak etme hemen geçecek zaman. Arkadaşım da erken doğum yaptı şimdi bebeği ile evdeler
Haberdar et bizi gelişmelerden
Aahh ah korkuttu bizi sıpa bakalım inşallah hızlıca büyürse affedicemBuna da şükür üçünüz de iyisiniz ya kuzular da büyür güzel güzelhele hele o nazlı oğluş beyefendi naz niyaz ile dünyaya merhaba dedi resmen Allah sonumuzu hayretsin ilerde yazık geline bu ona da nazlı olacak bak
Canımmm, çok sevindim iyi olmanızaOyy hepinize çok teşekkür ederim kızlar31+4te baya erken doğurdum 7-7buçuk aylık yani bebişler kuvözde ben de daha taburcu olmadım inşallah hemen büyürler de eve götürebiliriz yazıcam yine
Şimdi sana klomen ve bir kez femara mı kullandırdı doktor, yumurta ölçümü için gittiğinde rahim kalınlığını söylüyor muyduKuzucum beni şimdilik listeden silebilirsinSohrab yarın bi kontrole gideceğim bakalım kist falan oluşmuş mu diye. Progesteron kullandığım için adette olamadım onu bırakırım sonrası için bakacağız ne olur ne biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?