Canım 4 kez klomen kullandım (çok gereksizdi 4 kez kullanmam bence) o zaman hep bakıyordu kalınlığa normaldi kalınlaşıyordu. Daha sonra dış gebelik geçirince ara vermiştim zaten bikaç ay sonra femara ilk kez kullandım. Bu birşey dememişti ama estrofem duphaston falan da verdi bilmiyorumŞimdi sana klomen ve bir kez femara mı kullandırdı doktor, yumurta ölçümü için gittiğinde rahim kalınlığını söylüyor muydu
Şundan soruyorum kimisinde femara ve klomen rahimi inceltiyormuş bende inceldi ya malum6 mı yedi mi kez femara kullandım bende ama olmamıştı tüpler vs açık olunca bu olmamayı rahim inceliğine bağlamıştı anca
Bak o zaman bişey diyemiyorum işte benim de ara tatil dönüşü hiç ilaçsız bir doğal dene dedi hem rahime az süre verelim diye malum çok yıprandı onca işlem ilaç artık onda da olmazsa aşılama olsun yeter dedimCanım 4 kez klomen kullandım (çok gereksizdi 4 kez kullanmam bence) o zaman hep bakıyordu kalınlığa normaldi kalınlaşıyordu. Daha sonra dış gebelik geçirince ara vermiştim zaten bikaç ay sonra femara ilk kez kullandım. Bu birşey dememişti ama estrofem duphaston falan da verdi bilmiyorum
Evet mantıklı canım. Bende bir kez daha femara deneyip aşılamaya geçebilirim. Zaten 5ay dinlenme süreci oldu.Bak o zaman bişey diyemiyorum işte benim de ara tatil dönüşü hiç ilaçsız bir doğal dene dedi hem rahime az süre verelim diye malum çok yıprandı onca işlem ilaç artık onda da olmazsa aşılama olsun yeter dedim
Tamm cnm, asılama mı denesen bır de, daha kontrollu olur aslında, benım ilk asılamam tutmustu..Kuzucum beni şimdilik listeden silebilirsinSohrab yarın bi kontrole gideceğim bakalım kist falan oluşmuş mu diye. Progesteron kullandığım için adette olamadım onu bırakırım sonrası için bakacağız ne olur ne biter
Çatlatma iğnesi kullanmamış mıydın peki ondan şüphe etmişsin amaEvet mantıklı canım. Bende bir kez daha femara deneyip aşılamaya geçebilirim. Zaten 5ay dinlenme süreci oldu.
Acaba yumurtam mı çatlamıyor onu sorucam bu sefer gittğimde
Evet canım sanırım onu düşüncez artık. Ama belki mart nisan gibiTamm cnm, asılama mı denesen bır de, daha kontrollu olur aslında, benım ilk asılamam tutmustu..
Kullandım canımÇatlatma iğnesi kullanmamış mıydın peki ondan şüphe etmişsin ama
Canımmm, çok sevindim iyi olmanızaHemencecik güçlenip, tombikleşip annelerinin yanına gelsin minnoşlar Sen de bir an önce toparlanırsın Allah'ın izniyle en yakın zamanda hep birlikte evinize dönün inşallah
Inşallah allahım sağlıkla bir an önce kavuştursun sizi tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allahım size bağışlasın yavrularınızıKızlar çok teşekkür ederimben eve çıktım ama hastanede iğneler serumlar evde sadece haplar biraz zorlanıyorum bakalım aklım da bebişlerde bıraktık geldik inşallah hemencik büyürler
Büyürler tabıkı, sayılı gün cabuk gecer, sen de toparlanacaksın en kısa süre, bebeklerini dimdik karsılayacaksınKızlar çok teşekkür ederimben eve çıktım ama hastanede iğneler serumlar evde sadece haplar biraz zorlanıyorum bakalım aklım da bebişlerde bıraktık geldik inşallah hemencik büyürler
İyiler annesi merak etme. Sen toparlanmaya, enerji toplamaya bakKızlar çok teşekkür ederimben eve çıktım ama hastanede iğneler serumlar evde sadece haplar biraz zorlanıyorum bakalım aklım da bebişlerde bıraktık geldik inşallah hemencik büyürler
Inşallah allahım sağlıkla bir an önce kavuştursun sizi tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allahım size bağışlasın yavrularınızı
Büyürler tabıkı, sayılı gün cabuk gecer, sen de toparlanacaksın en kısa süre, bebeklerini dimdik karsılayacaksın
İyiler annesi merak etme. Sen toparlanmaya, enerji toplamaya bak
Daha güzel günler gelecek canım evlatlarının o mis kokusunu içine çekecesin hem de iki tane:)Kızlar çok teşekkür ederimben eve çıktım ama hastanede iğneler serumlar evde sadece haplar biraz zorlanıyorum bakalım aklım da bebişlerde bıraktık geldik inşallah hemencik büyürler
Çok sağ ol canım benimDaha güzel günler gelecek canım evlatlarının o mis kokusunu içine çekecesin hem de iki tane:)Özlemişiz seni hoşgeldin yeniden.
Çok sağ ol kuzum amiiin
Tabii ki hemencik büyüyecekler, bebekler çok çabuk toparlar. Kavuşmaya az kaldı, her şey çok güzel olacakKızlar çok teşekkür ederimben eve çıktım ama hastanede iğneler serumlar evde sadece haplar biraz zorlanıyorum bakalım aklım da bebişlerde bıraktık geldik inşallah hemencik büyürler
eşinizle Beeo karışımını kullandıktan sonra mi hamile kaldınız ?Bende de beeonun arı sütü bal propolis karışımı vardı ondan alıyordum ama düzenli kullanmadım ben. Eşim daha düzeli kullandı.
Beeo sağlam marka alabilirsin, ya da eğriçayır ikisi de iyi.
Yok direkt onu kullandım kaldım diyemem. Kullanmaya başladığımız 2. Ayda gebelik oldu ama düşük yaptım. Sonra kullanmaya devam ettik düzenli olmasa da. 2. Gebeliğim kürtaj sonrası 3. Ayda oldu ama onda femara desteği de aldım. Artık o mu sebep oldu denk mi geldi bilemiyorumeşinizle Beeo karışımını kullandıktan sonra mi hamile kaldınız ?
Çok tebrik ederim canim, ne güzel sağlıkla kavuştun yavrularına ❤ hayırlısı ile evinize geldikeri günler gelsin hemencikKızlar çok teşekkür ederimben eve çıktım ama hastanede iğneler serumlar evde sadece haplar biraz zorlanıyorum bakalım aklım da bebişlerde bıraktık geldik inşallah hemencik büyürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?