Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 4 kez klomen kullandım (çok gereksizdi 4 kez kullanmam bence) o zaman hep bakıyordu kalınlığa normaldi kalınlaşıyordu. Daha sonra dış gebelik geçirince ara vermiştim zaten bikaç ay sonra femara ilk kez kullandım. Bu birşey dememişti ama estrofem duphaston falan da verdi bilmiyorum

Bak o zaman bişey diyemiyorum işte benim de ara tatil dönüşü hiç ilaçsız bir doğal dene dedi hem rahime az süre verelim diye malum çok yıprandı onca işlem ilaç artık onda da olmazsa aşılama olsun yeter dedim

Evet mantıklı canım. Bende bir kez daha femara deneyip aşılamaya geçebilirim. Zaten 5ay dinlenme süreci oldu.
Acaba yumurtam mı çatlamıyor onu sorucam bu sefer gittğimde

Tamm cnm, asılama mı denesen bır de, daha kontrollu olur aslında, benım ilk asılamam tutmustu..

Evet mantıklı canım. Bende bir kez daha femara deneyip aşılamaya geçebilirim. Zaten 5ay dinlenme süreci oldu.
Acaba yumurtam mı çatlamıyor onu sorucam bu sefer gittğimde
Çatlatma iğnesi kullanmamış mıydın peki ondan şüphe etmişsin ama

Tamm cnm, asılama mı denesen bır de, daha kontrollu olur aslında, benım ilk asılamam tutmustu..
Evet canım sanırım onu düşüncez artık. Ama belki mart nisan gibi
Çatlatma iğnesi kullanmamış mıydın peki ondan şüphe etmişsin ama
Kullandım canım ynede geç mi çatladı dedim ama leke gelmiş muhtemelen adet geliyor

Canım gözünüz aydınnn Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün PembeAnkaKusu

Kızlar çok teşekkür ederim ben eve çıktım ama hastanede iğneler serumlar evde sadece haplar biraz zorlanıyorum bakalım aklım da bebişlerde bıraktık geldik inşallah hemencik büyürler

Kızlar çok teşekkür ederim ben eve çıktım ama hastanede iğneler serumlar evde sadece haplar biraz zorlanıyorum bakalım aklım da bebişlerde bıraktık geldik inşallah hemencik büyürler
Inşallah allahım sağlıkla bir an önce kavuştursun sizi tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allahım size bağışlasın yavrularınızı

Büyürler tabıkı, sayılı gün cabuk gecer, sen de toparlanacaksın en kısa süre, bebeklerini dimdik karsılayacaksın

Inşallah allahım sağlıkla bir an önce kavuştursun sizi tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allahım size bağışlasın yavrularınızı

Büyürler tabıkı, sayılı gün cabuk gecer, sen de toparlanacaksın en kısa süre, bebeklerini dimdik karsılayacaksın

İyiler annesi merak etme. Sen toparlanmaya, enerji toplamaya bak

Yaaa çok tatlısınız sizi çok özlemişim çok teşekkür ederim moral verdiniz

Daha güzel günler gelecek canım evlatlarının o mis kokusunu içine çekecesin hem de iki tane:) Özlemişiz seni hoşgeldin yeniden.

kızlar merhaba, normalde dün yani pazar regl günümdü, cumartesi pazar hafif lekelenmelerim oldu, bugün artık tam regl olurum derken, sabahtan beri gelen giden yok, dün sabah kaset test yapmıştım negatifti, yani yerleşme kanaması mı acaba diye düşünüyorum ama, kasık ağrılarım da var regl öncesini andıran, bilemedim, bu tarz durum yaşayan kimse var mı?

Tabii ki hemencik büyüyecekler, bebekler çok çabuk toparlar. Kavuşmaya az kaldı, her şey çok güzel olacak

Bende de beeonun arı sütü bal propolis karışımı vardı ondan alıyordum ama düzenli kullanmadım ben. Eşim daha düzeli kullandı.

Beeo sağlam marka alabilirsin, ya da eğriçayır ikisi de iyi.
eşinizle Beeo karışımını kullandıktan sonra mi hamile kaldınız ?

eşinizle Beeo karışımını kullandıktan sonra mi hamile kaldınız ?
Yok direkt onu kullandım kaldım diyemem. Kullanmaya başladığımız 2. Ayda gebelik oldu ama düşük yaptım. Sonra kullanmaya devam ettik düzenli olmasa da. 2. Gebeliğim kürtaj sonrası 3. Ayda oldu ama onda femara desteği de aldım. Artık o mu sebep oldu denk mi geldi bilemiyorum

Çok tebrik ederim canim, ne güzel sağlıkla kavuştun yavrularına ❤ hayırlısı ile evinize geldikeri günler gelsin hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…