Rabbim güzel haberlerle, sağlıkla çıkmayı nasip etsin hastaneden canım. Stres yapmamaya çalış dualarım seninleKızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum
Canım Allah yardımcın olsun sen korkma hayırlısıyla atlatacaksınız inşallah dualarım sizinleKızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum
Sobrab canım umarım her sey guzel gider senin için. Allahım yar ve yardımcın olsunKızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum
Dualarımı seninle güzelim.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum
Canım benim allahım yardımcın olsun dualarımız seninle, inşallah güzel olacak. Azıcık saha sabret, korkma dua et lütfenKızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum
Allah yardımcınız olsun kuzucum dualarımız sizinle her şey güzel olacak içini ferah tutKızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum
Allah yardımcın olsun cnm Dualarımız seninle.. Pessar takıldıktan sonra herşey daha güzel olucak merak etme, bol bol dinlenerek 30lu haftaları görüceksin Allahın izniyleKızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum
Canim canini sikma, insallah hicbir problem olmayacak, her seyin cozumu var sen dinlenmene bak lutfen. Biz hepimiz dua ediyoruz sana ve minislerine.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum
Rabbim güzel haberlerle, sağlıkla çıkmayı nasip etsin hastaneden canım. Stres yapmamaya çalış dualarım seninle
Canım Allah yardımcın olsun sen korkma hayırlısıyla atlatacaksınız inşallah dualarım sizinle
Sobrab canım umarım her sey guzel gider senin için. Allahım yar ve yardımcın olsun
Dualarımı seninle güzelim.
Sen ve miniklerin bir çok sınavdan geçtiniz bunu da atlatacaksınız eminim Allah’ın izniyle
Canım benim allahım yardımcın olsun dualarımız seninle, inşallah güzel olacak. Azıcık saha sabret, korkma dua et lütfen
Allah yardımcınız olsun kuzucum dualarımız sizinle her şey güzel olacak içini ferah tut
Allah yardımcın olsun cnm Dualarımız seninle.. Pessar takıldıktan sonra herşey daha güzel olucak merak etme, bol bol dinlenerek 30lu haftaları görüceksin Allahın izniyle
Canim canini sikma, insallah hicbir problem olmayacak, her seyin cozumu var sen dinlenmene bak lutfen. Biz hepimiz dua ediyoruz sana ve minislerine.
Canım benim doktor ne yapacak şimdi? Serklaj falan mı yapacak?Hepinizden Allah razı olsun kızlar, gerekli mudaheleyi yaparlar ınsallah, kızlarımla evimize sagsalim doneriz ınsallah
Kasilmalari onlemek ııcn ıkı ılac basladı, yarın tekrar olcecek rahım uzunlugunu, kasılma dan dolayı kısa cıkmıs olabılır dedı, cunku 2 hafta once 30 mm, bugun zar zor 10 cıktı. Pessar takarım dedı, serklaj demedı. Ama bir mudahale yaparım dedıCanım benim doktor ne yapacak şimdi? Serklaj falan mı yapacak?
Şuan hastanede misin? Yatış yapıldı mı?Kasilmalari onlemek ııcn ıkı ılac basladı, yarın tekrar olcecek rahım uzunlugunu, kasılma dan dolayı kısa cıkmıs olabılır dedı, cunku 2 hafta once 30 mm, bugun zar zor 10 cıktı. Pessar takarım dedı, serklaj demedı. Ama bir mudahale yaparım dedı
Evet cnm hastanedeyim ılaclar verildi, yatıyorumŞuan hastanede misin? Yatış yapıldı mı?
Doktorunun kontrolü altındasın kuzum en güvenli yer orası. Haziran grubundan bir arkadaşa serklaj yapıldı şimdi çok iyi evindeEvet cnm hastanedeyim ılaclar verildi, yatıyorum
İnsallah bizde sagsalim evimize doneriz,Doktorunun kontrolü altındasın kuzum en güvenli yer orası. Haziran grubundan bir arkadaşa serklaj yapıldı şimdi çok iyi evinde
İnsallah bizde sagsalim evimize doneriz,
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar çok teşekkür ederimben eve çıktım ama hastanede iğneler serumlar evde sadece haplar biraz zorlanıyorum bakalım aklım da bebişlerde bıraktık geldik inşallah
Döneceksiniz merak etme sen çok güçlü bir kadınsın. Dualarımızdasınİnsallah bizde sagsalim evimize doneriz,
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle canım senin bu bebişler doğduktan sonra totolarını ısırmak şart oldu rahat duramıyorlar biKızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?