Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Döneceksiniz merak etme sen çok güçlü bir kadınsın. Dualarımızdasın

İnsallah kızlar, doktor elimizden geleni yaparız dedı, Rabbime emanet bebeklerim

Yaa Sohrab tüm duamız seninle inanan inşallah sen de kızlar da iyi olursunuz yaa sakın stres yapma doktoruna güven eminim elinden geleni yapacaktır

Hepinizden Allah razı olsun kızlar, gerekli mudaheleyi yaparlar ınsallah, kızlarımla evimize sagsalim doneriz ınsallah
Canım allah yardımcın olsun inşallah bebekler seninle kalbini ferah tut doktorlar yanında kalbimiz seninle

Once Rabbime sonra doktora guvenıyprum, ınsallah sagsalim doneriz evimize
Sen gönlünü ferah tut bak adamlar seni direk hastahaneye almış kimisi ilaçları al yarın gel derdi gamsız gamsız, orada güzelce dinlen bakalım yarın bir olsun bakalım, Rabbim yardımcınız olsun inşallah şu zorlu süreçleri sonra kızların yanında oynarken ne günlerdi be diye anacaksınız hiç merak etme biz güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Güvendesin kuzum, hemen müdehale ederler bir şey olursa merak etme, stres yapma sakın muzurluk yapıyor cadılar

Döneceksin tabiki cnm Biz neleri atlatmadik buda geçicek merak etme sen, dualarımız seninle

Duacıyım
İyi olacaksınız bebişler sabredecek
Allah razı olsun kızlar, ınsallah saglıcakla ayrılırız hastaneden

Sohrab cım nasılsın? Daha iyi misin?

Kızlar benim bugün çatlatma iğnenin 14. Günü. Eşimin ctesi vereceği sperm testinde sıkıntı oldu, yarın verecekti ben de ne olur ne olmaz diye test yapmak istedim aşağıdaki şekilde çıktı.
Şükürler olsun çok mutluyum tabi ama temkinli bir mutluluk bu. Allah’ın izniyle bu sefer benim için ve hepimiz için her şey çok ama çok güzel olsun. Doktora falan gitmeyi düşünmüyorum hele biraz zaman geçsin bir test daha yapayım haftaya giderim tamamsa tamam devamsa devam derim diye düşündüm, sizlerle paylaşmak istedim

Eklentiler

• 507897BB-01DB-4A88-976D-A9D4E9EB907F.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 59
Amaniiinn ne güzel haber buu
Bence sağlıklıdır beklenen adet yarın mıydı acaba?

Tatlım dualarımız seninle, sakın strese girme, senin rahatlığın ve pozitif olman çok önemli biliyorsun. Hastanede emin ellerdesin, gerekli müdahaleyi anında yaparlar. Her şey güzel olacak kuzum korkma, bıdıklar daha bekletecekler annelerini

Ayy maşallah tatlım çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallah, rahat ol zaten daha iyi

Amaniiinn ne güzel haber buu
Bence sağlıklıdır beklenen adet yarın mıydı acaba?
ejce seninle beraber yaşamaya çok isterim bu süreci inşallah bu yolculuğu sağlıkla paylaşabiliriz kuzum

Adet tarihimi bilmiyorum açıkçası, kürtaj dengeyi çok şaşırttı bende. 30-28-27-25. Günler adet olduğum oldu. Son kürtajdan öndeki 2 ay 25. Gün adet olmuştum geçen ay iğne ile de yine 25. Günün gecesi o yüzden 25i baz aldım ben, bugün 27. Gün. Bakalım doktora da gitmeyeceğim geçen seferki beta takibi beni çok yıprattı, hayırlı ve sağlıklı ise devam edecektir diye Allah’a emanet ediyorum.

Güzel düşün çatlatma iğnesi olduğun için yumurta zamanında çatlamıştır canım.
Nasip kuzu ya ben ümidi kestim tedavisiz olmayacak sanırım..

Tabii ki hemencik büyüyecekler, bebekler çok çabuk toparlar. Kavuşmaya az kaldı, her şey çok güzel olacak
Çok sağ ol kuzum inşallahhh
Çok tebrik ederim canim, ne güzel sağlıkla kavuştun yavrularına ❤ hayırlısı ile evinize geldikeri günler gelsin hemencik
Çok teşekkür ederim canım benim amiiiin
Yaaa çok güzel haber lokumum temkinli olmanı çok iyi anlıyorum ama biz heyecanlanabiliriz bence inşallah sağlıkla hayırlısıyla bebiş geliyordur çok çok amin

Yaaaaa bir yanım Sohrab için endişe ederken senin için nasıl mutlu oldum anlatamam sana demedim mi sende benden önce tabloda yerini alacaksın diye hadi bakalım yeterki bu kez sağlıklı ve hayırlı olsun Rabbim senin de yüzünü tam anlamı ile güldürsün

Lalammmmmm maaşallah ne güzel bir haber bu bu sefer sağlıkla ve mutlulukla ilerlesin, rabbim yüzünü güldürsün canım benim. Bence testle değil daha emin adımlarla devam et. Kan ver artışı takip et.

Sohrab inşallah ileri haftalara gidiceksin kuzum durumumdan dolayı bu konuları çok araştırmıştım o ilaçlar da pessar da çok faydalı beni de nidicard ve progestanlar idare etti ki bende çift rahim var zaten başlı başına problem ve pessar için geç olmuştu. Senin haftan daha uygun rahim ağzı kısalığını kurtarıyorlar erken müdahaleyle diğer arkadaş gibi sen de 30ları görüceksin inşallahhh ben nidilat ve progesteronların bile tek başına işe yarayacağını düşünüyorum allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…