Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum bakalım, çok kaptırmak istemiyorum kendimi bakalım Allah’a emanet ediyorum
Lalammmmmm maaşallah ne güzel bir haber bu bu sefer sağlıkla ve mutlulukla ilerlesin, rabbim yüzünü güldürsün canım benim. Bence testle değil daha emin adımlarla devam et. Kan ver artışı takip et.
Yok selizcim onu 2 ay önce yaptım biliyorsun kolumda kan alacak damar kalmadı çok yıprandım, e az biraz süreci de bilir hale geldik. Erken öğrenince yapılacak ekstra bir şey de yok şuan iğne vs gibi o yüzden usg de görülebilecek kovana gelince ya görürüm ya da hayırlısı. İnşallah hayırlısı olsun, bizim 2. Grubun açılışını ben yapmış olayım siz de peşimden gelin çok istiyorum amin

Ayy kendim görmüş gibi sevindim balım ya, peşinden gelem inşallah çok amin

Güzelim benim

Önce sonra yeterki birbirimize yol arkadaşlığı yapabilelim canım, süreç senin için de olması gerektiği gibi şuan. Bak rahim kalınlaştı bebek de gelecek tez vakitte

Çok üzüldük çok dertleştik burda, her birimizdeki umut dolu haberler gelsin. 2022 bizim yılımız olsun

Güzel düşün çatlatma iğnesi olduğun için yumurta zamanında çatlamıştır canım.
Nasip kuzu ya ben ümidi kestim tedavisiz olmayacak sanırım..
Sorunu erken tespit etmekte bir ilerleme yöntemi. Osman hocadaki randevunu merakla bekliyorum,

Sağlıkla ilerlesin insallah cnm

Tebrikler her seferinde sevincin katlansın umarım

Sağlıkla ilerlesin insallah cnm
Peşinizden gelmek nasip olsun bize de doğum süreçlerinde
L Lalalala1 Şükürler olsun beybim

Güzel olacak her şey, endişeleri bir kenara bırakıp tadını çıkartma vaktidir

Hayal ettiğimiz gibi birlikte geçireceğiz hamilelik sürecini
sen benim kahrımı çok çektin

İnşallah sağlıkla devam eder kuzum tek dileğim sağlık ve hayır başka bir şey istemiyorum inan. Zaman neler gösterecek bakalım bizlere

Kahır demeyelim estağfurullah yol arkadaşlığı

Ne güzel bir haber sağlıcakla ilerlesin inşallah bu sefer

Gozun aydin

Ya deli misin önce sonra tabiki de kimin umurunda ama işte bizim için bir espri cidden çok şükür neler atlattın da bunu gördün hak ettin artık mutlu olmayı

Mesajı ilk okuduğumda anlayamadım, çatlatma iğnesi, eşinin testi falan...
Ovulasyonda çıktı, değerlendireceksiniz sandım.

Çok sevindim canım, inşallah bu sefer sağlıklı bir bebiş geliyordur.

Duamız seninle.

Tekrarlayacak mısın testi?

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…