İnşallah kuzum bakalım, çok kaptırmak istemiyorum kendimi bakalım Allah’a emanet ediyorumÇok sağ ol kuzum inşallahhh
Çok teşekkür ederim canım benim amiiiin
Yaaa çok güzel haber lokumum temkinli olmanı çok iyi anlıyorum ama biz heyecanlanabiliriz benceinşallah sağlıkla hayırlısıyla bebiş geliyordur çok çok amin
Yok selizcim onu 2 ay önce yaptım biliyorsun kolumda kan alacak damar kalmadı çok yıprandım, e az biraz süreci de bilir hale geldik. Erken öğrenince yapılacak ekstra bir şey de yok şuan iğne vs gibi o yüzden usg de görülebilecek kovana gelince ya görürüm ya da hayırlısı. İnşallah hayırlısı olsun, bizim 2. Grubun açılışını ben yapmış olayım siz de peşimden gelin çok istiyorum aminLalammmmmm maaşallah ne güzel bir haber bubu sefer sağlıkla ve mutlulukla ilerlesin, rabbim yüzünü güldürsün canım benim. Bence testle değil daha emin adımlarla devam et. Kan ver artışı takip et.
Ayy kendim görmüş gibi sevindim balım ya, peşinden gelem inşallah çok aminİnşallah kuzum bakalım, çok kaptırmak istemiyorum kendimi bakalım Allah’a emanet ediyorum
Yok selizcim onu 2 ay önce yaptım biliyorsun kolumda kan alacak damar kalmadı çok yıprandım, e az biraz süreci de bilir hale geldik. Erken öğrenince yapılacak ekstra bir şey de yok şuan iğne vs gibi o yüzden usg de görülebilecek kovana gelince ya görürüm ya da hayırlısı. İnşallah hayırlısı olsun, bizim 2. Grubun açılışını ben yapmış olayım siz de peşimden gelin çok istiyorum amin
Güzelim benimYaaaaabir yanım Sohrab için endişe ederken senin için nasıl mutlu oldum anlatamam sana demedim mi sende benden önce tabloda yerini alacaksın diye hadi bakalım yeterki bu kez sağlıklı ve hayırlı olsun Rabbim senin de yüzünü tam anlamı ile güldürsün
Sorunu erken tespit etmekte bir ilerleme yöntemi. Osman hocadaki randevunu merakla bekliyorum,Güzel düşün çatlatma iğnesi olduğun için yumurta zamanında çatlamıştır canım.
Nasip kuzu ya ben ümidi kestim tedavisiz olmayacak sanırım..
Sağlıkla ilerlesin insallah cnmSohrab cım nasılsın? Daha iyi misin?
Kızlar benim bugün çatlatma iğnenin 14. Günü. Eşimin ctesi vereceği sperm testinde sıkıntı oldu, yarın verecekti ben de ne olur ne olmaz diye test yapmak istedim aşağıdaki şekilde çıktı.
Şükürler olsun çok mutluyum tabi ama temkinli bir mutluluk bu. Allah’ın izniyle bu sefer benim için ve hepimiz için her şey çok ama çok güzel olsun. Doktora falan gitmeyi düşünmüyorum hele biraz zaman geçsin bir test daha yapayım haftaya giderim tamamsa tamam devamsa devam derim diye düşündüm, sizlerle paylaşmak istedim
Tebrikler her seferinde sevincin katlansın umarımGüzelim benim
Önce sonra yeterki birbirimize yol arkadaşlığı yapabilelim canım, süreç senin için de olması gerektiği gibi şuan. Bak rahim kalınlaştı bebek de gelecek tez vakitte
Çok üzüldük çok dertleştik burda, her birimizdeki umut dolu haberler gelsin. 2022 bizim yılımız olsun
Peşinizden gelmek nasip olsun bize de doğum süreçlerindeSağlıkla ilerlesin insallah cnm
sen benim kahrımı çok çektin
Tebrikler her seferinde sevincin katlansın umarım
Kahır demeyelim estağfurullah yol arkadaşlığıPeşinizden gelmek nasip olsun bize de doğum süreçlerinde
sen benim kahrımı çok çektin
İnşallah sağlıkla devam eder kuzum tek dileğim sağlık ve hayır başka bir şey istemiyorum inan. Zaman neler gösterecek bakalım bizlere
Ne güzel bir haber sağlıcakla ilerlesin inşallah bu seferSohrab cım nasılsın? Daha iyi misin?
Kızlar benim bugün çatlatma iğnenin 14. Günü. Eşimin ctesi vereceği sperm testinde sıkıntı oldu, yarın verecekti ben de ne olur ne olmaz diye test yapmak istedim aşağıdaki şekilde çıktı.
Şükürler olsun çok mutluyum tabi ama temkinli bir mutluluk bu. Allah’ın izniyle bu sefer benim için ve hepimiz için her şey çok ama çok güzel olsun. Doktora falan gitmeyi düşünmüyorum hele biraz zaman geçsin bir test daha yapayım haftaya giderim tamamsa tamam devamsa devam derim diye düşündüm, sizlerle paylaşmak istedim
Gozun aydinSohrab cım nasılsın? Daha iyi misin?
Ya deli misin önce sonra tabiki de kimin umurunda ama işte bizim için bir espriGüzelim benim
Önce sonra yeterki birbirimize yol arkadaşlığı yapabilelim canım, süreç senin için de olması gerektiği gibi şuan. Bak rahim kalınlaştı bebek de gelecek tez vakitte
Çok üzüldük çok dertleştik burda, her birimizdeki umut dolu haberler gelsin. 2022 bizim yılımız olsun
Ben de çok merak ediyorum. Her şey yolundadır inşallahSohrab girer girmez bişey yazdın mı diye baktım resmen aklımız sende hadi güzel haberler ver inşallah
GünaydınSorunu erken tespit etmekte bir ilerleme yöntemi. Osman hocadaki randevunu merakla bekliyorum,
Sohrab cım nasılsın? Daha iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?