Kuzum cuma gunu bi kan testi verip sayiyi bir gor, ona gore hesapla bence. Cok sevindim senin adina, darisi basimizaNeden 4 gün geçince kuzum?
Yok yok gidicem ama daha bugün 28. Günüm. O yüzden hani en azından 5 haftalık olunca giderim dedim, şuan doktorun yapacağı şey de beta tabiki usg de bir şey gözükmeyecek diye düşündüm.
Canım dualarımız seninle mesajları yeni görüyorum Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz. Kızlar korkuttular bizi ama eminim her şey yoluna girerGunaydın kızlar, alıntı yapamadım kusuruma bakmayınn
Kasılmam azaldı, dun gobeğim taş gibiydı, bugun epey yumusadı, yarın bakıcak rahım agzı uzunluguna, pessarı takmam ıcın bana alan gerek dedı, yarın uzunluga bakıp karar verecek.. Bı kac gun daha buradayız, dualarınızı esirgemeyin ne olur
Sen şaka mısıııınSohrab cım nasılsın? Daha iyi misin?
Kızlar benim bugün çatlatma iğnenin 14. Günü. Eşimin ctesi vereceği sperm testinde sıkıntı oldu, yarın verecekti ben de ne olur ne olmaz diye test yapmak istedim aşağıdaki şekilde çıktı.
Şükürler olsun çok mutluyum tabi ama temkinli bir mutluluk bu. Allah’ın izniyle bu sefer benim için ve hepimiz için her şey çok ama çok güzel olsun. Doktora falan gitmeyi düşünmüyorum hele biraz zaman geçsin bir test daha yapayım haftaya giderim tamamsa tamam devamsa devam derim diye düşündüm, sizlerle paylaşmak istedim
Çok şükür canım bak işe yarıyor ilaçlar gerçekten inşallah rahim ağzı uzunluğun da artacak dualarımız seninleGunaydın kızlar, alıntı yapamadım kusuruma bakmayınn
Kasılmam azaldı, dun gobeğim taş gibiydı, bugun epey yumusadı, yarın bakıcak rahım agzı uzunluguna, pessarı takmam ıcın bana alan gerek dedı, yarın uzunluga bakıp karar verecek.. Bı kac gun daha buradayız, dualarınızı esirgemeyin ne olur
Bir iki güne daha iyi olursun. Bütün bebelerde oluyor canım o, suyun içinde kaldıkları için şiş oluyorlar. Başlarlar artık kilo almayaİdare ediyorum canım ağrılar oluyor ama normal tabi. Bebişler iyiymiş şimdilik biraz kilo vermişler ama beklenen bir şeydi inşallah çabuk toparlarlar
Ya ne tatlısınBizi konuşuyoruz seni es geçiyoruz bazen tatlım.
Maşallahçok sevindim her şeyin yolunda olmasına sağlıkla devam etsin
Allah sizi birbirinize bağışlasınGunaydın kızlar, alıntı yapamadım kusuruma bakmayınn
birkaç güne evinizde olacaksınız canım hiç merak etme
Çook geçmiş olsun dualarım seninle inşallah sağlıkla sorunsuz çıkıcaksın
Canım dualarımız seninle mesajları yeni görüyorum Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz. Kızlar korkuttular bizi ama eminim her şey yoluna girer
Sen şaka mısıııınyaaaaa hadi inşallaaaah adet gecikmesi var mı? Çizgi de gayet belirgin haftaya çok geç değil miiii çatlarız ya
Çok şükür canım bak işe yarıyor ilaçlar gerçekten inşallah rahim ağzı uzunluğun da artacak dualarımız seninle
Cok saolun kızlar, tas gibi deıl Neysekı suan gobegım, meger ben gunlerdır kasılıyormusum, o kadar sık gittik kontrole de.. Sureklı takipte olmak gerekiyormusAllah sizi birbirinize bağışlasınilerde onlara anlatacağınız anılarda kalsın bu anlar
Teşekkürler canım, inşallah
Anlıyorum seni kuzum uzun yıllar korunan bizler için şok edici oluyor olumsuzlukla karşılaşmak.Teşekkürler canım, inşallah
Ama 9 ay sonrasında çok yorgun hissediyorum kendimi. Hatta eşimde bu regl sonrası artık üzgünlüğünü ifade ediyor.
Bu kadar korunma sonrası süpriz oldu bize, bir de açıklanamayan olunca artık nasıl yol alacağız çok motivasyon kırıcı..
Çok motivasyon yok açıkçası ama şükür iyiyizAnlıyorum seni kuzum uzun yıllar korunan bizler için şok edici oluyor olumsuzlukla karşılaşmak.
Ama şöyle düşün çoğu kişi 1 yıl sonrası ancak senin yaptığın testleri yapmaya yeni başlıyor. Sen hiç vakit kaybetmedin. Süreç kontrolün altında.
Osman hoca ile görüşmenden umutluyum. O size bir yol çizecektir. Sen yapabileceğin her şeyi yaptın.
Motivasyonunu sakın kaybetme. Yumurta ve sperm olduğu sürece olacak o bir şekilde.
Prilam mi kullanıyorsun cnm? Benimde tam gecirmemisti bulantıya malesef.. Ah bulantı geçme durumunu sorma bi gün bi Uyandım bulanmiyor miğdem dedim var mi bi sıkıntıBu sefer ilginç bir şekilde cinsiyet isteğim yok eskiden kız olsun şöyle olsun böyle olsun diyordum şuan tek odaklandigim sağlıklı olsun cinsiyet ne olursa artik
İyiyim bulantılarım hayatımı bitirmiş durumda doktor ilaç verdi ama devam ediyor geçmedi. Bugün de enteresan bir biçimde azaldı bulantı. İnşallah kötü bir şey değildir. Bu iş öyle birşey mi bulanmadiginda niye bulanmiyor kötü bir şey var mı acaba bulansa zaten günlük işlerim dahi iptal hayat çekilmez bir hal alıyorçok şükür ama inşallah sorunsuz sağlıklı ilerleriz
Benzer şeyleri yaşadım bir doktor iğne yapalım diğeri hiç gerek yok bunlar eskide kaldı gibi soylemler. Beni hematoloji yonlendirdiler. Heyet ile görüş bildirdiler. Hatta ilk gittiğimde çıkmamışti aslında gerek yokmuş ama ikiz olunca iyice araştırıp öyle karar vereceklermis. Ankara şehir hastanesi hematoloji bölümüne bakan bölüm başkanı hoca bizzat kendisi incelemiş araştırmış sormuş diğer doktorun dediğine göre.O testlerin daha fazlası bana da yapıldı 39 tetkik vardı hematoloji istemişti hepsi normal çıkınca iğneye gerek yok denildi.bendr faktör v pai 4g 4 g mthrc olan vardı. Bana zaten gittiğim perinatolog direk aynı şeyi söylemişti yurtdışında böyle iğne falan olayı yok bizde de önlem amaçlı yapılıyor. Ama gerek yok dedi. Bende hematoloji ve perinatolog tavsiyesi ile şuan iğne kullanmıyorum. Zaten o tetkiklerde birşey çıkarsa doktor değerlendirir iğne meselesini. Bu arada ikiz ve yaşımin 37 olması nedeniyle 28. Haftadan itibaren önlem amaçlı 0.4 oksopar önerdik fakat doktorunuz kullandirmayadabilir onun kararıdır gereklidir demiyoruz dediler hematoloji bölümü
Hayırlısı olsun hakkınızda ins cnm güzel olucak hersey merak etmeGunaydın kızlar, alıntı yapamadım kusuruma bakmayınn
Evet resmen kendimi dinliyorum varmı niye yok birinin kalbi mi durdu falan çok garip bir his. Demekki bana özgü değilmiş Pazartesi randevu günü. Büyük ihtimalle benim diğeri bu aylarda kalbi durmuş ben 12 ye kadar taşımışim ya ondan sanırım çok tedirgin oldum. Prilam Dr verdi 3 içiyorum 4 u içme uyursun ama kesilmez ise iç dedi hiç 4 içmedim ama kesmiyor.Prilam mi kullanıyorsun cnm? Benimde tam gecirmemisti bulantıya malesef.. Ah bulantı geçme durumunu sorma bi gün bi Uyandım bulanmiyor miğdem dedim var mi bi sıkıntıkahvaltı yaptım hala yok normalde öğürmem lazım, dedim en iyisi buzdolabına bakayım(cok bulanirdi miğdem dolabı açar açmaz) yine bulanmadi.. Başladım ağlamaya Allah'tan eşim yok evde, sonra aksam üzeri bi başladı ogurdum çıkardım oh be dedim gerçekten cok değişik bi duygu..
Ne güzel artık tam kaşı gözü belli olur ultrason da sanırım. Takılmamaya çalışayım bende haftaya pazartesi randevu günüİyi gidiyor şu an canım. Cuma randevum var yine stres bastı
Evet göbek belli olmaya başladı
Bu arada ilk 3 ayda benim de bulantım çok oldu. Bazen bıçak gibi kesiliyordu dediğin gibi neden kesildi diye korkuyordum ama oluyor öyle tekrar geliyor falan. Ona takılmamaya çalış olur mu?
Cok normal merak etme arada gidiyor bulantı, baska ilaçlar da var olmazsa ondan verir doktorun belki hafifletir ama malesef hic biri tam geçirmiyor.. Seni cok iyi anlıyorum bende kızımı 18 hafta kontrolünde kaybetmiştim, oglumda 18.haftada öyle kötüydum ki heran kötü bişey duyucam gibi korkuyodum..ama bak cok şükür son günlere geldik.. Allahın izniyle sende geliceksin..Evet resmen kendimi dinliyorum varmı niye yok birinin kalbi mi durdu falan çok garip bir his. Demekki bana özgü değilmiş Pazartesi randevu günü. Büyük ihtimalle benim diğeri bu aylarda kalbi durmuş ben 12 ye kadar taşımışim ya ondan sanırım çok tedirgin oldum. Prilam Dr verdi 3 içiyorum 4 u içme uyursun ama kesilmez ise iç dedi hiç 4 içmedim ama kesmiyor.
Insallahh cnmHayırlısı olsun hakkınızda ins cnm güzel olucak hersey merak etme
Geçmiş olsun ben bilmiyordum hastanede olduğunuzuGunaydın kızlar, alıntı yapamadım kusuruma bakmayınn
Çok tesekkur ederım canım, mutlaka perınatolog takibinde ol, ıkız zormus yaGeçmiş olsun ben bilmiyordum hastanede olduğunuzuinşallah bir an önce normale gelir herşey. Dualarımız sizinle
Evet inşallah 35. Hafta bana o kadar uzak geliyor ki rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsinCok normal merak etme arada gidiyor bulantı, baska ilaçlar da var olmazsa ondan verir doktorun belki hafifletir ama malesef hic biri tam geçirmiyor.. Seni cok iyi anlıyorum bende kızımı 18 hafta kontrolünde kaybetmiştim, oglumda 18.haftada öyle kötüydum ki heran kötü bişey duyucam gibi korkuyodum..ama bak cok şükür son günlere geldik.. Allahın izniyle sende geliceksin..
Yaa zor muÇok tesekkur ederım canım, mutlaka perınatolog takibinde ol, ıkız zormus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?