Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum cuma gunu bi kan testi verip sayiyi bir gor, ona gore hesapla bence. Cok sevindim senin adina, darisi basimiza

Canım dualarımız seninle mesajları yeni görüyorum Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz. Kızlar korkuttular bizi ama eminim her şey yoluna girer
Sen şaka mısıııın yaaaaa hadi inşallaaaah adet gecikmesi var mı? Çizgi de gayet belirgin haftaya çok geç değil miiii çatlarız ya

Çok şükür canım bak işe yarıyor ilaçlar gerçekten inşallah rahim ağzı uzunluğun da artacak dualarımız seninle

İdare ediyorum canım ağrılar oluyor ama normal tabi. Bebişler iyiymiş şimdilik biraz kilo vermişler ama beklenen bir şeydi inşallah çabuk toparlarlar
Bir iki güne daha iyi olursun. Bütün bebelerde oluyor canım o, suyun içinde kaldıkları için şiş oluyorlar. Başlarlar artık kilo almaya

Allah sizi birbirinize bağışlasın ilerde onlara anlatacağınız anılarda kalsın bu anlar

birkaç güne evinizde olacaksınız canım hiç merak etme

Çook geçmiş olsun dualarım seninle inşallah sağlıkla sorunsuz çıkıcaksın

Çok şükür canım bak işe yarıyor ilaçlar gerçekten inşallah rahim ağzı uzunluğun da artacak dualarımız seninle

Allah sizi birbirinize bağışlasın ilerde onlara anlatacağınız anılarda kalsın bu anlar
Cok saolun kızlar, tas gibi deıl Neysekı suan gobegım, meger ben gunlerdır kasılıyormusum, o kadar sık gittik kontrole de.. Sureklı takipte olmak gerekiyormus

Ya ne tatlısın ejce güzel kalbinin mükafatını tez vakitte Rabbim sana verecektir biliyorum bunu
Teşekkürler canım, inşallah
Ama 9 ay sonrasında çok yorgun hissediyorum kendimi. Hatta eşimde bu regl sonrası artık üzgünlüğünü ifade ediyor.
Bu kadar korunma sonrası süpriz oldu bize, bir de açıklanamayan olunca artık nasıl yol alacağız çok motivasyon kırıcı..

Anlıyorum seni kuzum uzun yıllar korunan bizler için şok edici oluyor olumsuzlukla karşılaşmak.

Ama şöyle düşün çoğu kişi 1 yıl sonrası ancak senin yaptığın testleri yapmaya yeni başlıyor. Sen hiç vakit kaybetmedin. Süreç kontrolün altında.

Osman hoca ile görüşmenden umutluyum. O size bir yol çizecektir. Sen yapabileceğin her şeyi yaptın.

Motivasyonunu sakın kaybetme. Yumurta ve sperm olduğu sürece olacak o bir şekilde.

Çok motivasyon yok açıkçası ama şükür iyiyiz
Haftaya pazartesi üni de infertilite randevum var, geçmiş haftalarda orda da testlerimi verdim hatta amh 5.. kusur çıkmıştı dün de regl dönemi tahlilleri verdim. Sistemde kaydım olsun diye geçen hafta tanı girilmişti zaten belki aşılama denerim gelecek ay rapor çıkarsa. Tabi keşke böyle olmadaydı..
Yarın Osman bey ile görüşmem var 16.30 da sonra bir süre özele devam etmeyeceğim artık.
Belki yaza da tüp bebek deneriz ama bu durumda o da bir umut dünyası belki netice alamayız ondan da..

Prilam mi kullanıyorsun cnm? Benimde tam gecirmemisti bulantıya malesef.. Ah bulantı geçme durumunu sorma bi gün bi Uyandım bulanmiyor miğdem dedim var mi bi sıkıntı kahvaltı yaptım hala yok normalde öğürmem lazım, dedim en iyisi buzdolabına bakayım(cok bulanirdi miğdem dolabı açar açmaz) yine bulanmadi.. Başladım ağlamaya Allah'tan eşim yok evde, sonra aksam üzeri bi başladı ogurdum çıkardım oh be dedim gerçekten cok değişik bi duygu..

Hayırlısı olsun hakkınızda ins cnm güzel olucak hersey merak etme

Evet resmen kendimi dinliyorum varmı niye yok birinin kalbi mi durdu falan çok garip bir his. Demekki bana özgü değilmiş Pazartesi randevu günü. Büyük ihtimalle benim diğeri bu aylarda kalbi durmuş ben 12 ye kadar taşımışim ya ondan sanırım çok tedirgin oldum. Prilam Dr verdi 3 içiyorum 4 u içme uyursun ama kesilmez ise iç dedi hiç 4 içmedim ama kesmiyor.

Ne güzel artık tam kaşı gözü belli olur ultrason da sanırım. Takılmamaya çalışayım bende haftaya pazartesi randevu günü

Cok normal merak etme arada gidiyor bulantı, baska ilaçlar da var olmazsa ondan verir doktorun belki hafifletir ama malesef hic biri tam geçirmiyor.. Seni cok iyi anlıyorum bende kızımı 18 hafta kontrolünde kaybetmiştim, oglumda 18.haftada öyle kötüydum ki heran kötü bişey duyucam gibi korkuyodum..ama bak cok şükür son günlere geldik.. Allahın izniyle sende geliceksin..

Geçmiş olsun ben bilmiyordum hastanede olduğunuzu inşallah bir an önce normale gelir herşey. Dualarımız sizinle

Evet inşallah 35. Hafta bana o kadar uzak geliyor ki rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin doktora pazartesi söyleyeceğim ilaç değiştireyim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…