O zaman super, bız zaten yuksek rısklı gebelık kategorusındeyız.. Insallah sorunsuzca ilerler haftalarınYaa zor mubeni de perinatolog takip ediyor. İnşallah sorunsuz ilerleriz
Teşekkürler canım, inşallah
Ama 9 ay sonrasında çok yorgun hissediyorum kendimi. Hatta eşimde bu regl sonrası artık üzgünlüğünü ifade ediyor.
Bu kadar korunma sonrası süpriz oldu bize, bir de açıklanamayan olunca artık nasıl yol alacağız çok motivasyon kırıcı..
Anlıyorum seni kuzum uzun yıllar korunan bizler için şok edici oluyor olumsuzlukla karşılaşmak.
Ama şöyle düşün çoğu kişi 1 yıl sonrası ancak senin yaptığın testleri yapmaya yeni başlıyor. Sen hiç vakit kaybetmedin. Süreç kontrolün altında.
Osman hoca ile görüşmenden umutluyum. O size bir yol çizecektir. Sen yapabileceğin her şeyi yaptın.
Motivasyonunu sakın kaybetme. Yumurta ve sperm olduğu sürece olacak o bir şekilde.
Bana da öyle gelirdi ama bak 3 hafta sonra doğum inşallahEvet inşallah 35. Hafta bana o kadar uzak geliyor ki rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsindoktora pazartesi söyleyeceğim ilaç değiştireyim diye.
Çok az kalmış sağlıkla gelsin inşllah canımBana da öyle gelirdi ama bak 3 hafta sonra doğum inşallah
Canım çook teşekkür ederim
Tmm cnmCanım çook teşekkür ederimaffınıza sığınarak ben şimdi bir tarih söylemesem, elimde daha yalnızca bir test bar hele bi zaman geçsin biraz öyle katılayım Allah izin verirse.
Hayırlısı neyse o olsun hakkında kuzum aklımda ve duamdasın sorunsuz sıkıntısız geçsin inşallah kalan süreçGunaydın kızlar, alıntı yapamadım kusuruma bakmayınn
Kasılmam azaldı, dun gobeğim taş gibiydı, bugun epey yumusadı, yarın bakıcak rahım agzı uzunluguna, pessarı takmam ıcın bana alan gerek dedı, yarın uzunluga bakıp karar verecek.. Bı kac gun daha buradayız, dualarınızı esirgemeyin ne olur
Ben karışım almadımKuzum sen hangi arı sütü bal polen karışımını almıştın marka olarak?Ha-ri
Amin ins cnm en güzel zamanda başınıza olsun inşallahÇok az kalmış sağlıkla gelsin inşllah canım
Nerde olacak doğum?
Allah razı olsun canım benımHayırlısı neyse o olsun hakkında kuzum aklımda ve duamdasın sorunsuz sıkıntısız geçsin inşallah kalan süreç
Hee senin kafana göre olmuş biraz tamam canım sağolBen karışım almadımeğriçayır arı sütü aldım günlük içinde çıkan kaşık ucunda alıp bir tatlı kaşığı bal ile yiyorum kahvaltı öncesi, kahvaltı sonrası bir su bardağı suya 20 damla propolis damlatıp içiyorum yine aynı marka gün içinde keyfime göre de yoğurda veya süte aynı marka taze yarım tatlı kaşığı polen atıp tüketiyorum
Karışım içinde bana lazım olan arı sütü ve propolis azdı, arı sütü için yetişkinin günlük kullanması gereken miktarı alıyorum çünkü yarım çay kaşığından fazlası mideye zarar, propolis damla da yetişkin için 20 damla günlük, polen bir tatlı kaşığı yada bir çay kaşığı olarak geçiyor okuduklarımda ama karışımlarda hep ağırlık ham bal olunca bu şekilde almak daha mantıklı geldi banaHee senin kafana göre olmuş biraz tamam canım sağolyine fayda ediyordur tabi
İyi haberlerine çok sevindim tatlım, daha da yoluna girecek. Sen kendine dikkat et yeterGunaydın kızlar, alıntı yapamadım kusuruma bakmayınn
Kasılmam azaldı, dun gobeğim taş gibiydı, bugun epey yumusadı, yarın bakıcak rahım agzı uzunluguna, pessarı takmam ıcın bana alan gerek dedı, yarın uzunluga bakıp karar verecek.. Bı kac gun daha buradayız, dualarınızı esirgemeyin ne olur
Aynı canım yarini beklıyoruz, ınsallah uzama olur da takılır pessarSohrab canım nasılsınız? Gelişme var mı?
Canımsın, Allah razı olsun, dualarınızı esirgemeyinSohrab aklım sende. Eşim sana noldu diyor sohraba kafam takıldı diyorum o kim diyor lalala kaç tane la olduğunu bilmediğim için etiketleyemedim çok sevindim umarım hayal kırıklığı olmaz. Benim adetim 4 gün gecikti 3 farklı markayla test yaptım sonuc negatif
Erken geldiği oldu daha önce ama hiç geç gelmemişti. 2 haftaya izmire gideceğim burdaki bir doktora bir daha açmak istemiyorum kendimi tedavi de verse yarim kalıcak diye. Karnım sipsis sanırım bir kistle hayatıma devam ediyorum. Hepinizi kucak dolusu öpüyorum kızlar. Ev topluyorum pek yazamıyorum ama gözüm üstünüzde
Yani mantıklı düşünmüşsün canımKarışım içinde bana lazım olan arı sütü ve propolis azdı, arı sütü için yetişkinin günlük kullanması gereken miktarı alıyorum çünkü yarım çay kaşığından fazlası mideye zarar, propolis damla da yetişkin için 20 damla günlük, polen bir tatlı kaşığı yada bir çay kaşığı olarak geçiyor okuduklarımda ama karışımlarda hep ağırlık ham bal olunca bu şekilde almak daha mantıklı geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?