Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
L Lalalala1 canım yeni farkettım, kusuruma bakma, cok cok tebrik ederim, harika bir haber rabbim saglıcakla kucagına almayı da nasıp etsin ınsallah
Bat soyle senı de listeye ekliyim

karaca3443 ne güzel söylemiş. Sen inanılmaz bir aşama kaydettin. Osman hoca çok donanımlı insan sana iyi geleceğine inanıyorum. Bu yolu beraber yürüyeceğiz inşallah

Evet inşallah 35. Hafta bana o kadar uzak geliyor ki rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin doktora pazartesi söyleyeceğim ilaç değiştireyim diye.
Bana da öyle gelirdi ama bak 3 hafta sonra doğum inşallah

L Lalalala1 canım yeni farkettım, kusuruma bakma, cok cok tebrik ederim, harika bir haber rabbim saglıcakla kucagına almayı da nasıp etsin ınsallah
Bat soyle senı de listeye ekliyim
Canım çook teşekkür ederim affınıza sığınarak ben şimdi bir tarih söylemesem, elimde daha yalnızca bir test bar hele bi zaman geçsin biraz öyle katılayım Allah izin verirse.

Hayırlısı neyse o olsun hakkında kuzum aklımda ve duamdasın sorunsuz sıkıntısız geçsin inşallah kalan süreç

Kuzum sen hangi arı sütü bal polen karışımını almıştın marka olarak? Ha-ri

Kuzum sen hangi arı sütü bal polen karışımını almıştın marka olarak? Ha-ri
Ben karışım almadım eğriçayır arı sütü aldım günlük içinde çıkan kaşık ucunda alıp bir tatlı kaşığı bal ile yiyorum kahvaltı öncesi, kahvaltı sonrası bir su bardağı suya 20 damla propolis damlatıp içiyorum yine aynı marka gün içinde keyfime göre de yoğurda veya süte aynı marka taze yarım tatlı kaşığı polen atıp tüketiyorum

Hee senin kafana göre olmuş biraz tamam canım sağol yine fayda ediyordur tabi

Hee senin kafana göre olmuş biraz tamam canım sağol yine fayda ediyordur tabi
Karışım içinde bana lazım olan arı sütü ve propolis azdı, arı sütü için yetişkinin günlük kullanması gereken miktarı alıyorum çünkü yarım çay kaşığından fazlası mideye zarar, propolis damla da yetişkin için 20 damla günlük, polen bir tatlı kaşığı yada bir çay kaşığı olarak geçiyor okuduklarımda ama karışımlarda hep ağırlık ham bal olunca bu şekilde almak daha mantıklı geldi bana

İyi haberlerine çok sevindim tatlım, daha da yoluna girecek. Sen kendine dikkat et yeter

Sohrab aklım sende. Eşim sana noldu diyor sohraba kafam takıldı diyorum o kim diyor lalala kaç tane la olduğunu bilmediğim için etiketleyemedim çok sevindim umarım hayal kırıklığı olmaz. Benim adetim 4 gün gecikti 3 farklı markayla test yaptım sonuc negatif
Erken geldiği oldu daha önce ama hiç geç gelmemişti. 2 haftaya izmire gideceğim burdaki bir doktora bir daha açmak istemiyorum kendimi tedavi de verse yarim kalıcak diye. Karnım sipsis sanırım bir kistle hayatıma devam ediyorum. Hepinizi kucak dolusu öpüyorum kızlar. Ev topluyorum pek yazamıyorum ama gözüm üstünüzde

Sohrab canım nasılsınız? Gelişme var mı?
Aynı canım yarini beklıyoruz, ınsallah uzama olur da takılır pessar
Canımsın, Allah razı olsun, dualarınızı esirgemeyin

Yani mantıklı düşünmüşsün canım Bende şuan propolis var sadece o zaman diğer ikisine bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…