Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım,
Evet 16.30 da görüşeceğiz. Umarım
Sen nasılsın? Umarım her şey yolundadır Test diye baskı yapmayacağım , dua ediyorum inşallah hayırlı olsun

Günaydın canım,
Evet 16.30 da görüşeceğiz. Umarım
Sen nasılsın? Umarım her şey yolundadır Test diye baskı yapmayacağım , dua ediyorum inşallah hayırlı olsun
16:30’dan sonra bekliyoruz seni burada

Ben iyiyim canım normal hayatıma devam ediyorum, haftaya kadar aksi bir durum olmazsa doktora giderim diye düşündüm. İlk zamanlarda olumsuz olsa dahi malesef müdahale edilecek bir şey yok yapılacak şey beta takibi, ben öyle düşünüyorum.
O yüzden de elimden bir şey gelmeyen konuları Allah’a bırakıp ona emanet ettim
Hayırlısı hepimiz için.

Kızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedi kızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı

Ay valla nasıl içim rahatladı bide altta görüyorum az önceden beri bir gizli pro üye var bu Sohrab sa yazsa artık diye pusuda bekliyorum

Sevindik canım şükürler olsun Gelmiş geçmiş olsun diyelim Allah tekrar yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…