Valla içine en çok hangisi sinecekse benim nedense böyle daha iyi gibime geldiYani mantıklı düşünmüşsün canımBende şuan propolis var sadece o zaman diğer ikisine bakabilirim
Aslında seninki daha etkili gibi geldi bana da ama ben muhtemelen ayrı ayrı olunca unuturum falan, en iyisi karışık almam sanırValla içine en çok hangisi sinecekse benim nedense böyle daha iyi gibime geldi
Ben saat kurdum hepsineAslında seninki daha etkili gibi geldi bana da ama ben muhtemelen ayrı ayrı olunca unuturum falan, en iyisi karışık almam sanır
Günaydın canım,
16:30’dan sonra bekliyoruz seni buradaGünaydın canım,
Evet 16.30 da görüşeceğiz. Umarım
Sen nasılsın? Umarım her şey yolundadırTest diye baskı yapmayacağım , dua ediyorum inşallah hayırlı olsun
İyiyiz çok şükür canım bebişler büyüsün diye bekliyoruzDöngünün kaçıncı günü bugün?
Canım sen nasılsın? Bebekler de iyi değil mi
Çatlamadan sonraki 7. Gün, döngünün 20. GünüDöngünün kaçıncı günü bugün?
Sanki senin bu ay bana hiç geçmedi selizay yaÇatlamadan sonraki 7. Gün, döngünün 20. Günü
Geçmiyor kız ciddenSanki senin bu ay bana hiç geçmedi selizay yadaha 7. Gün mü
Bekleyince geçmez. Eskiden ne zaman adet olacağımı bile bilmiyordum aaa olmuşum diyordumGeçmiyor kız ciddengeri sarıyor sanki günler
Ay valla nasıl içim rahatladı bide altta görüyorum az önceden beri bir gizli pro üye var bu Sohrab sa yazsa artık diye pusuda bekliyorumKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedikızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Sevindik canım şükürler olsunKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedikızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Bak bak, ordan gormus benıAy valla nasıl içim rahatladı bide altta görüyorum az önceden beri bir gizli pro üye var bu Sohrab sa yazsa artık diye pusuda bekliyorum
Amin kuzum ınsallah cumartesi şu halka da takılırsa, daha ıyı olurum ınsallahSevindik canım şükürler olsunGelmiş geçmiş olsun diyelim Allah tekrar yaşatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?