- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Benım kasılmadan dolayı cok azalmıstı, nerdeyse dogum baslıcakmıs kuzum, kasılma (karnınızda sertlesme) olursa hemen doktora haber verin, nıdılat dıye bı tanısyon ılacı veriyorlar kasılmayı durduruyor.. Cok sukur kı caresı var,once Rabbime emanet bebeklerimiz sonra doktorlarımızaSohrab çok sevindim canım benim. Bu rahim uzunluğu değişken o zaman? Kısalıp uzuyor demekki hep takipte olmak lazım. Doktorum söylüyor bana kontrollerde ama artık daha da dikkat edeceğim
Kızlar eşimin sperm testini atsam anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Hiç bilgi sahibi olduğum bir alan değil? Bilenler fikir verebilirse çok mutlu olurum
Oh çok şükür canımKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedikızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Ne yapalım sen öğrettinBak bak, ordan gormus benıcok sukur kuzum, moralim duzgun bugun
Çok şükürrrr canım yaa inşallah daha da düzene girerKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedikızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Sohrab canım şükürler olsun çok sevindim. Daha da güzel olsun inşallah her şey sen eşin ve bebekleriniz için
Oh çok şükür canım
Ne yapalım sen öğrettinvalla şükürler olsun tabi moralin düzgün olsun sen iyi ol ki o kuzular da iyi olsun inşallah
Çok şükürrrr canım yaa inşallah daha da düzene girer
Gayet iyi kuzuKızlar eşimin sperm testini atsam anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Hiç bilgi sahibi olduğum bir alan değil? Bilenler fikir verebilirse çok mutlu olurum
Morfoloji 10 çıkmış çok çok iyi, 4 üzeri istenir. Benim eşimin 3 çıkmıştı. Ama total yüksek diye sorun etmediler. Senin total de yüksek, morfoloji de iyi
Morfolojisi neye bakmak lazım kızlar? Normal olan 4 üstü ama bu baş kuyruk anomalisi ne oluyor? Kuyruk düşük mesela? Nasıl yorumlamalıyım? Çok kurcalamak istemiyorum size de çok güveniyorum çok teşekkür ederim ama merak ettimGayet iyi kuzu
O çok farketmez bu durumda geri kalanların baş anomalisi var demek yani dölleme kapasitesi yok denebilir. Bu durumda yüzde 10 olan normal sperm ileri hızlı olup döllerse her şey yolunda demek olurMorfolojisi neye bakmak lazım kızlar? Normal olan 4 üstü ama bu baş kuyruk anomalisi ne oluyor? Kuyruk düşük mesela? Nasıl yorumlamalıyım? Çok kurcalamak istemiyorum size de çok güveniyorum çok teşekkür ederim ama merak ettim
Baş anomalisi olanlar delemez yumurtayı kuyruk anomalisi yavaş hareket eder vs. Genelde etkisiz elemanlar. Değerler güzelMorfolojisi neye bakmak lazım kızlar? Normal olan 4 üstü ama bu baş kuyruk anomalisi ne oluyor? Kuyruk düşük mesela? Nasıl yorumlamalıyım? Çok kurcalamak istemiyorum size de çok güveniyorum çok teşekkür ederim ama merak ettim
Numune alınan spermlerin %90 ondan baş anomalisi var mı demek oluyor bu?O çok farketmez bu durumda geri kalanların baş anomalisi var demek yani dölleme kapasitesi yok denebilir. Bu durumda yüzde 10 olan normal sperm ileri hızlı olup döllerse her şey yolunda demek olur
Şimdi sen kendine odaklan ve sağlıkla bebişini büyüt inşllah
Şimdi yüzde 90 baş anomalisi çok yüksek bir oran geldi biliyorsunuz ben biraz takıntısıyım bu konulardaBaş anomalisi olanlar delemez yumurtayı kuyruk anomalisi yavaş hareket eder vs. Genelde etkisiz elemanlar. Değerler güzeltakma kafaya
Evet canım genelde morf değişen bir değer değildir bu yüzden eş kaynaklı bir sorun yok yüksek ihtimal zaten varikoselde yokNumune alınan spermlerin %90 ondan baş anomalisi var mı demek oluyor bu?
Çok teşekkür ederim kuzum, inşallah bakalım daha o havaya giremedim şükürler olsun tabi
Şimdi yüzde 90 baş anomalisi çok yüksek bir oran geldi biliyorsunuz ben biraz takıntısıyım bu konulardasize güveniyorum çok teşekkür ederim canım kızlar
Ona ayrıca baktırmıştık varikosel çıkmamıştı. Çok sağol canım. Kontrolde boş şans diliyorum merakta bırakma biziEvet canım genelde morf değişen bir değer değildir bu yüzden eş kaynaklı bir sorun yok yüksek ihtimal zaten varikoselde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?