YaaKarnındaki bebe diyor ki anacığım diğer spermleri boşver ben dölledim bak burdayım
Kuzum seni de yormak istemiyorum ama aklıma takıldı şimdi bu karında sertleşme tam olarak nasıl bir his?Benım kasılmadan dolayı cok azalmıstı, nerdeyse dogum baslıcakmıs kuzum, kasılma (karnınızda sertlesme) olursa hemen doktora haber verin, nıdılat dıye bı tanısyon ılacı veriyorlar kasılmayı durduruyor.. Cok sukur kı caresı var,once Rabbime emanet bebeklerimiz sonra doktorlara
Cok şükür cnm güzel olucak hersey Allah'ın izniyle, demek ilaçlar ise yaramis, benimde bi ara düşmüştü 2 hafta sonra yine yükseldi, değişiyor demekKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedikızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Sen tam olarak neyi kafaya takıyorsun şuan hamişşşşşŞimdi yüzde 90 baş anomalisi çok yüksek bir oran geldi biliyorsunuz ben biraz takıntısıyım bu konulardasize güveniyorum çok teşekkür ederim canım kızlar
Baş anomalisi yüzde 90 ya çok büyük oranda sorun var gibi hissettim bi an, ama yüzde 10 şık normal morfoloji yeterli o zaman.Sen tam olarak neyi kafaya takıyorsun şuan hamişşşşş
Lalaaaa, döverim seni haBaş anomalisi yüzde 90 ya çok büyük oranda sorun var gibi hissettim bi an, ama yüzde 10 şık normal morfoloji yeterli o zaman.
Yani normal morfolojisi atıyorum yüzde 90 olan var mıdır yoksa zaten Türk erkeği ortalaması bu şekilde midir
Sana gönderdiğim bizim testte baş anomalisine bakılmamış bile galiba dimi gördün sen de? Sadece morfoloji kısmını yuvarlağa almış doktorBaş anomalisi yüzde 90 ya çok büyük oranda sorun var gibi hissettim bi an, ama yüzde 10 şık normal morfoloji yeterli o zaman.
Yani normal morfolojisi atıyorum yüzde 90 olan var mıdır yoksa zaten Türk erkeği ortalaması bu şekilde midir
Gözün aydın canım, böyle güzel devam etsin inşallahKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedikızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Ya L Lalalala1 anlıyorum sağlıksız döllenme sebebi arıyor kendine zor ikna olacak o şimdiLalaaaa, döverim seni habenim morfoloji 3 diyorum 3. İntihar edeyim o zaman. Bir şey yok diyoruz, gayet normal sonuçlar. Anomaliler de normalliğin sonucu. Hepsi normal olsa bir yumurtaya 3,5 dalarlardı ahha. Kötü bir şey yok.
Cok saol cnm benim
Kuzum ıcerıde bısey kıpırdıyor gıbı oluyor o kıpırdayınca o kısım semsert oluyordu, acikcasi ben onları bebek hareketi sanıyordum, sırt ustu yatınca oluyordu baslarsa, sonra cok sıklasmıstı, hatta kontrole giderken alt tarafıma bısey oturmus gibiydı cok serttiKuzum seni de yormak istemiyorum ama aklıma takıldı şimdi bu karında sertleşme tam olarak nasıl bir his?
Bugün içten bir gerginlik sertlik hissediyorum ama gaz falan mı öyle şeyler de yaşıyorum tam olarak sertleşme böyle bir şey mi acaba?
Amin kuzum, ılaclar kasılmayı durdurdu, nıdılata devam edıcez dedı, pessar takılınca Kasılma olmaması gerekiyormuşCok şükür cnm güzel olucak hersey Allah'ın izniyle, demek ilaçlar ise yaramis, benimde bi ara düşmüştü 2 hafta sonra yine yükseldi, değişiyor demek
Benim eşimin yüzde 8 varikosel varBaş anomalisi yüzde 90 ya çok büyük oranda sorun var gibi hissettim bi an, ama yüzde 10 şık normal morfoloji yeterli o zaman.
Bende o ilacın muadili adalat kullanıyorum cnm bi ara kanama olmuştu ya doktorum devam et dedi, gerçekten ilac etkisini gösterince kasılma azalıyor,muhtemelen sana da devam ettirir ilacıCok saol cnm benimıyı dersler
Kuzum ıcerıde bısey kıpırdıyor gıbı oluyor o kıpırdayınca o kısım semsert oluyordu, acikcasi ben onları bebek hareketi sanıyordum, sırt ustu yatınca oluyordu baslarsa, sonra cok sıklasmıstı, hatta kontrole giderken alt tarafıma bısey oturmus gibiydı cok sertti
Amin kuzum, ılaclar kasılmayı durdurdu, nıdılata devam edıcez dedı, pessar takılınca Kasılma olmaması gerekiyormuş
Aminn cnmm bnmGözün aydın canım, böyle güzel devam etsin inşallah
Kuzu bizim test böyle. Doğru bakıyorsam 22 yazıyor. Benim uzmanlık alanım kadın kısmıBenim eşimin yüzde 8 varikosel var
Sanırım 20 üstü olabilirkaraca3443 eşinin 15 üstüydü yanılmıyorsam
Aynen devam edıcez, progestan da aynı etkiyi yapıyormuş ıkısını bırlıkte kullanmaya devamBende o ilacın muadili adalat kullanıyorum cnm bi ara kanama olmuştu ya doktorum devam et dedi, gerçekten ilac etkisini gösterince kasılma azalıyor,muhtemelen sana da devam ettirir ilacı
Çok teşekkür ederim kuzucum. Ben biraz takipte olayım kendimi zaten cuma da kontrolüm var. Bu arada kızlar bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız.Cok saol cnm benimıyı dersler
Kuzum ıcerıde bısey kıpırdıyor gıbı oluyor o kıpırdayınca o kısım semsert oluyordu, acikcasi ben onları bebek hareketi sanıyordum, sırt ustu yatınca oluyordu baslarsa, sonra cok sıklasmıstı, hatta kontrole giderken alt tarafıma bısey oturmus gibiydı cok sertti
Amin kuzum, ılaclar kasılmayı durdurdu, nıdılata devam edıcez dedı, pessar takılınca Kasılma olmaması gerekiyormuş
CanımsınLalaaaa, döverim seni habenim morfoloji 3 diyorum 3. İntihar edeyim o zaman. Bir şey yok diyoruz, gayet normal sonuçlar. Anomaliler de normalliğin sonucu. Hepsi normal olsa bir yumurtaya 3,5 dalarlardı ahha. Kötü bir şey yok.
Kontrol zamanı yaklaştığı İçin stres oluyorsun ama bebişin sana iyi el sallayacak usgden
Benim 17+ da minik minikti, 18+da net hissetmeye başladım ama kızlarda biraz daha geç olabiliyormuş.Çok teşekkür ederim kuzucum. Ben biraz takipte olayım kendimi zaten cuma da kontrolüm var. Bu arada kızlar bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız.
Bende tık yok daha erken diyorlar ama insan hissetse rahatlayacak gibi..
Sert oluyor erkekler demiBenim 17+ da minik minikti, 18+da net hissetmeye başladım ama kızlarda biraz daha geç olabiliyormuş.
Kelebek kanadı gibi falan diyolardı da yok öyle değilmişSert oluyor erkekler demibende kizimda cok hafif kıpırtı hissetmiştim 17 18 hafta civarı ama oğlumda direk tekme yedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?