Sukurler olsun. Gerek kalmama ihtimali var mi kuzu?Kızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedikızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Degerler muazzam.Kızlar eşimin sperm testini atsam anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Hiç bilgi sahibi olduğum bir alan değil? Bilenler fikir verebilirse çok mutlu olurum
Öyle mi diyorsunuDegerler muazzam.
Kelebek kanadı gibi falan diyolardı da yok öyle değilmişgaz mı diye düşünmedim hiç sabah rüya gördüm sonra baktım kıpırdamıyor. Biraz sallayıp uzandım, sen misin uyandıran
Son aylar hareketleri daha sert oluyo demi? Bazen aynı noktaya kalp atışı gibi pıt pıt yapıyor bi süre, bazen de titreme gibi hareket hissediyorum. Bunlara çok anlam veremedim, sende oluyo mu? Daha uyumaaa ya da uyaaaaan tekmeleri yok rahatım şimdilik ama genel olarak hareketliBende valla canım sıkıldıkca durtuyorum çocuğu aslında bebeğine göre de değişiyor cnm bazı bebekler daha hareketli oluyor, biraz daha büyüsün bak neler yapıyor, onla beraber uyuyoruz biz artık beyefendinin keyfini bekliyorum yojsa uyumak mümkün değil
Hıçkırık cnm onlarSon aylar hareketleri daha sert oluyo demi? Bazen aynı noktaya kalp atışı gibi pıt pıt yapıyor bi süre, bazen de titreme gibi hareket hissediyorum. Bunlara çok anlam veremedim, sende oluyo mu? Daha uyumaaa ya da uyaaaaan tekmeleri yok rahatım şimdilik ama genel olarak hareketli
Geçen hiç hıçkırmıyo herhalde diyodum biliyo musun. Hiç aklıma gelmedi valla, daha tuhaf şeyler geliyor insanın aklınaHıçkırık cnm onlarevet ya bazen yerinden hoplatiyor normal cnm senin haftalarında benim yakışıklım da öyleydi, bi kac haftadır daha güçlendi hareketleri
Doktoruma sordum cnm öyleymiş cok da iyi hiçkirmasi, ilerleyen zamanlarda daha da artıyor.. Yaa bana da zaman geçmiyor son günlerde valla sıkılıyorum artık sanki yıllardır hamileyimGeçen hiç hıçkırmıyo herhalde diyodum biliyo musun. Hiç aklıma gelmedi valla, daha tuhaf şeyler geliyor insanın aklınaneler neler düşündüm ya tövbeee ay arada 2 ay var ama sen doğursan hemen ben de doğuracakmışım gibi geliyo
Ben mesajdan cevap verdim..
Aman çok şükür başka bir şey olmasın da. Bana da geçmiyor işte, listede de senden sonrayım ya o yüzden söyledimDoktoruma sordum cnm öyleymiş cok da iyi hiçkirmasi, ilerleyen zamanlarda daha da artıyor.. Yaa bana da zaman geçmiyor son günlerde valla sıkılıyorum artık sanki yıllardır hamileyimaman zamanında gelsin minik adam
Ay iki kere paylaştımDoktoruma sordum cnm öyleymiş cok da iyi hiçkirmasi, ilerleyen zamanlarda daha da artıyor.. Yaa bana da zaman geçmiyor son günlerde valla sıkılıyorum artık sanki yıllardır hamileyimaman zamanında gelsin minik adam
Pessara mı, onu takıcak her ıhtımale karsıSukurler olsun. Gerek kalmama ihtimali var mi kuzu?
Aslında gerçekten de böyle herkesin hamile kalma süresi gerçekten bir değil. Geçen bir arkadaşımın sadece 1 kez doktora gidip 6 ay boyunca denediğini ve sonrasında hamile kaldığını öğrendim.geldim canım.
Ben çok memnun kaldım Bursa’da kadın doğum doktoruna kime gidelim diyen herkese önerimdir.
Fakat benim durumum açıklanamayan infertilitefazla bir yol gitmedim ama kendisi hekim
Eşimin sperm testi vermesine gerek görmedi.. bize açıklaması Ayşe’nin 3 tane çocuğu vardır her sene arayla olmuştur. Fatma’nın 3 tane çocuğu vardır ama yedi sene arayla olmuştur herkesin doğurganlık durumu farklıdır dedi. Bir seneyi kesin doldurdun ve sonrasında mutlaka bir iki aşılama deneyin dedi. Süreç sonra tüp bebeğe gelebilir ama sizin fazla deneme yapmanız gerekiyor dedi.
Rezervin iyi durumda kalitesiz olacağını sanmıyorum yaş itibari ile dedi.
Herkesin doğurganlık potansiyeli bir değildir dedi hepsi bu kuzu
Hayırlısı diyelim öyleyse. Tüm testleri yaptırdın aklına takılacak bir durum yok bu iyi bir şey. Şimdi senden gelecek sürpriz haberi bekliyoruzgeldim canım.
Ben çok memnun kaldım Bursa’da kadın doğum doktoruna kime gidelim diyen herkese önerimdir.
Fakat benim durumum açıklanamayan infertilitefazla bir yol gitmedim ama kendisi hekim
Eşimin sperm testi vermesine gerek görmedi.. bize açıklaması Ayşe’nin 3 tane çocuğu vardır her sene arayla olmuştur. Fatma’nın 3 tane çocuğu vardır ama yedi sene arayla olmuştur herkesin doğurganlık durumu farklıdır dedi. Bir seneyi kesin doldurdun ve sonrasında mutlaka bir iki aşılama deneyin dedi. Süreç sonra tüp bebeğe gelebilir ama sizin fazla deneme yapmanız gerekiyor dedi.
Ayşe Fatma örneği gerçekten çok iyi.geldim canım.
Benim iki farklı arkadaşım 7. Ayda gebe kalmışlar.Aslında gerçekten de böyle herkesin hamile kalma süresi gerçekten bir değil. Geçen bir arkadaşımın sadece 1 kez doktora gidip 6 ay boyunca denediğini ve sonrasında hamile kaldığını öğrendim.
Sen yapılması gereken tüm testleri yuaptırdığın için farklı bir test de önermedi anladığım kadarıyla. Rezervin iyi eşinin testleri iyi o zaman gerçekten yapılacak şey biraz daha oluruna bırakmak galiba kuzu.
Hayır bence çok çok ciddilik bir durum yok ama bu benim beklentim ile ilgili. Bence çok net bilim insanı gibi her şeyi anlatıyor.Ayşe Fatma örneği gerçekten çok iyi.
Hepsinin çocuğu var evet ama süreçler gidilen yollar hep farklı.
Kendini iyi hissediyorsun değil mi? Eminim üzerine düşen her şeyi yaptığını bir hekimden duymak insana kendini iyi hissettirmiştir
Bundan sonrası tevekkül artık. Bir de Osman hoca gözüktüğü gibi çok mu ciddi
İnşallahHayırlısı diyelim öyleyse. Tüm testleri yaptırdın aklına takılacak bir durum yok bu iyi bir şey. Şimdi senden gelecek sürpriz haberi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?