- 19 Temmuz 2013
- 539
- 929
- 303
Bende durum aynı canım yarın kontrolüm var. Bakalım içeride durumlar nasılmış :) çok uykum geliyor ve çabuk yoruluyorum başka bir sıkıntım yok şükürİnşallah
Sen nasılsın kuzu?
İnsan ciddiye aldığı konuşa ciddiyet bekler çok haklısın. Ama iyi elektrik almana memnun kalmana ben çok sevindim anladığım kadarıyla sende bir tık daha rahatladın. Evet her şey biliyorsun ama uzman olan bir kişiden duymak iy gelirdi şahsen banaHayır bence çok çok ciddilik bir durum yok ama bu benim beklentim ile ilgili. Bence çok net bilim insanı gibi her şeyi anlatıyor.
Ben öncesinde zaten çok okuduğum için farklı gelmedi bana ama bilim insanı olma hali mükemmel. En azından başka Prof. Örneğinde 4 yıl içinde süpriz gebe kalmadığınıza göre… gibi bir yaklaşım söz konusu olmuyor.
Ben kendi işlerimi de böyle yapıyorum bana kötü bir ciddiyet gelmedi
Çok doğru söylemiş, benim zaten ovülasyon testine olan güvenim 0. Bi paketine boşa para vermişim attım çöpe. Ki o kadar çok ovülasyonda gözükmüyordu ama usg kontrolümde yumurtam var diyen duyduk ki..Bir de şunu ileteyimkaraca3443 L Lalalala1 ovülasyon testi önermedi, hormonal dürtülere göre yumurtlama zamanını az çok tahmin edersin adetin de düzenli yumurtlamayı yakalarsın.
Sürekli gebelik testi ve ovülasyon doğaya çok uygun değil dedi
Ay inşallah cnm öyle derizAman çok şükür başka bir şey olmasın da. Bana da geçmiyor işte, listede de senden sonrayım ya o yüzden söyledimdoğunca da nasıl geçti koskoca 9 ay deriz artık zamanında ve sağlıkla gelsinler inşallah merakla bekliyorum
Bu sokakta gördüğünüz her insan ovülasyon ve gebelik testi ile meydana gelmedi dedi.İnsan ciddiye aldığı konuşa ciddiyet bekler çok haklısın. Ama iyi elektrik almana memnun kalmana ben çok sevindim anladığım kadarıyla sende bir tık daha rahatladın. Evet her şey biliyorsun ama uzman olan bir kişiden duymak iy gelirdi şahsen bana
Çok doğru söylemiş, benim zaten ovülasyon testine olan güvenim 0. Bi paketine boşa para vermişim attım çöpe. Ki o kadar çok ovülasyonda gözükmüyordu ama usg kontrolümde yumurtam var diyen duyduk ki..
Gebelik testi olayında da hemfikirim, bak ben Ptesi yaptım testi sonra daha yok
Haftaya kadar bir şey olmazsa doktora giderim dedim, kafam rahat diğer türlü aman çok mu koyulaştı az mı koyulaştı derdi yer bitirir.
Bir de şunu ileteyimkaraca3443 L Lalalala1 ovülasyon testi önermedi, hormonal dürtülere göre yumurtlama zamanını az çok tahmin edersin adetin de düzenli yumurtlamayı yakalarsın.
SelamMerhaba, biz de bu ay ovulasyonzedeyizEylül ayındaki gebelikte ovulasyon tabiki oldu diye bu kez de deneyelim dedik ama eşim çok olumsuz etkilendi. 10 yıllık evliyiz ilk kez böyle bir şey yaşadık hem de çatlama gününde.
Bir daha ovü testi yapacağımı zannetmiyorum. Hatta eşimle cinsel hayatın bozulmamasını gebeliğe tercih ederim gibi oldu.
Gittiğiniz doktorun ismini öğrenebilir miyim?
Aynen öyle bende 6.ay bitti kaldım ...Benim iki farklı arkadaşım 7. Ayda gebe kalmışlar.
Bir tanesi iki gebeliğinde de yedi ay denemiş ve 7. Ayda olmuş.
Diğeri ise 7 aya kadar tüm tahlilleri yaptırmış ve 8. Ayda tek yumurta ikizlerine gebe kalmış.
Sonuçta yapacağım her şeyi yaptım nedensiz bir beklemede değilim, akışı yaşıyorum yapacak farklı bir durum yok
Buna ben de katılıyorum. Ovülasyon hiç yapmadım, uygulamalardaki yumurtlama günlerine baktım ama sadık kalamadım hamile kaldığım ay vücudumu dinledim. Böyle adet olacakmış gibi akıntı hissiyatı oluyor. Bu sitede okumuştum bunu da. O günleri değerlendirdim. Hamileliğim kesin bu yüzdendir diyemiyorum ama en azından ovülasyona göre stressiz oluyorBir de şunu ileteyimkaraca3443 L Lalalala1 ovülasyon testi önermedi, hormonal dürtülere göre yumurtlama zamanını az çok tahmin edersin adetin de düzenli yumurtlamayı yakalarsın.
Kendini 6 ay beklerim diye şartlandırma belki 4 ay belki 8 ay olacak. Beklediğinden erken olduğunda çok sevineceksin belki ama beklediğinden uzun olduğunda da üzülmemelisin. Aklındaki tek şey doğal yolla hamile kalabildiğinin mutluluğu olsun.Aynen öyle bende 6.ay bitti kaldım ...
Sende bi sorun yok bencede canım akışa geçmek gerek gerçekten bak şimdi bende bekliyorum benim dogurganligimda ilk aydan tutacak cinsten değil belliki düşük sonrası hemen kalınır diyor ama ben yine 6 ay beklerim mesela akışta
Ne güzel kadınlarsınız vallahi maşallahKendini 6 ay beklerim diye şartlandırma belki 4 ay belki 8 ay olacak. Beklediğinden erken olduğunda çok sevineceksin belki ama beklediğinden uzun olduğunda da üzülmemelisin. Aklındaki tek şey doğal yolla hamile kalabildiğinin mutluluğu olsun.
Aynen öyle bende 6.ay bitti kaldım ...
Sende bi sorun yok bencede canım akışa geçmek gerek gerçekten bak şimdi bende bekliyorum benim dogurganligimda ilk aydan tutacak cinsten değil belliki düşük sonrası hemen kalınır diyor ama ben yine 6 ay beklerim mesela akışta
Iyıyız cnm cok sukur, cumartesiyi BeklıyoruzSohrab cığım iyi misin canım, her şey yolunda değil mi?
Sevindim cnm Osman hocayı begenmene, demek randevu alıp gidince ilgilendi,şimdi kararın ne doğal yolla mi deniceksin
Güzel düşünmek gerekiyor inançla beklemek zor ama sabır böyle öğreniliyor allah hepimize sağlık versin
Ben henüz bir seneyi doldurmadım canım, Osman bey mutlaka doldur kaybettiğin bir şey yok dedi, biraz doğal sürece bırakıp sonra bakacağım..Sevindim cnm Osman hocayı begenmene, demek randevu alıp gidince ilgilendi,şimdi kararın ne doğal yolla mi deniceksin
Oh çok sevindimIyıyız cnm cok sukur, cumartesiyi Beklıyoruz
Yaa daha cok yeniymis cidden, hayırlısı olsun hakkında inşallah, o zaman yapman gereken biraz akisina birakmakBen henüz bir seneyi doldurmadım canım, Osman bey mutlaka doldur kaybettiğin bir şey yok dedi, biraz doğal sürece bırakıp sonra bakacağım..
Aminn cnmOh çok sevindim
Sağlıkla bekleyelim güzel bir hafta sonu olsun
Osman hocada sevdiğim durumlardan biri de bu işte. Tüp bebek doktoru olmasına rağmen diğer bir çok doktor gibi kestirip atıp hemen tüp bebeğe yönlendirmiyor.Bu sokakta gördüğünüz her insan ovülasyon ve gebelik testi ile meydana gelmedi dedi.
Bu açılardan sert diyen olursa bilemem ama hakikaten de annem beni tek bir kontrol ile dünyaya getirmiş.bunu savunduğumu söylemiyorum sadece akış hali işte
Çok şükür kafam gerçekten rahat diğer doktordan çıkarken kesin tüp bebek yapmalıyım ile çıktım bunda ise tamam benim çocuğum mutlaka olacak diyorum, belki tedavi ile belki değil olmazsa canı sağ olsun
Teknoloji ve bilim var neyseki tedavi var
Yaza kadar akışa bırakmak iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?