Ooooww bu nasıl güzel bir mesajOsman hocada sevdiğim durumlardan biri de bu işte. Tüp bebek doktoru olmasına rağmen diğer bir çok doktor gibi kestirip atıp hemen tüp bebeğe yönlendirmiyor.
Gerekirse tabiki o yola girilir. Ama senin şu an için bence de çok erken kuzum. Belirgin bir sıkıntı yoksa En azından 1 yıla tamamlamak iyi olacaktır. Zaten rezerv sıkıntın da yok bekle biraz daha.
Bende kafaya takmama mekanizması işe yaramıyor öyle bir tavsiye veremem ama belki biraz buralardan uzaklaşmak da seni rahatlatabilir. Çünkü senin alacağın bilgiden çok vereceklerin var burası içinsen kendin için en iyisini bilirsin benimkisi naçizane bir tavsiye..
Dualarım seninleejce kız. Güzel haberini alacağımıza inancım tam umarım bebeğin annesini çok bekletmez ve en önemlisi sağlıkla gelir
Günaaaydın kalbi gönlü güzel kızlarOoooww bu nasıl güzel bir mesaj
Kalbimden sarılıyorum sana tatlımiyi ki varsın
Bazen burdaki insanları alıp karşıma bak böyle böyle diye ifade etmek istediğim oluyor evet.. nasibimde varsa benimde bir bebeğim olacak inşallah
Sizlerin için burdayım ama biraz sıklığı azaltacağımhak veriyorum ben de sana
Çok şükürIyıyız cnm cok sukur, cumartesiyi Beklıyoruz
Yaaa cok gecmıs olsun kuzum, sen sankı bı kere daha mı gecırmıstınÇok şükürcumartesi de güzel haberlerle içimiz daha da rahatlayacak.. minnoşlar geç geliyor, nazlı geliyor
Ben de covid oldum yaa 3 aşım olmasına rağmen sürünüyorum. Hep birlikte karantinada çok eğleniyoruz
Yaa geçmiş olsun cnm ins hafif atlatırsınÇok şükürcumartesi de güzel haberlerle içimiz daha da rahatlayacak.. minnoşlar geç geliyor, nazlı geliyor
Ben de covid oldum yaa 3 aşım olmasına rağmen sürünüyorum. Hep birlikte karantinada çok eğleniyoruz
Çok çok geçmiş olsun, hemen toparlanırsın inşallahÇok şükürcumartesi de güzel haberlerle içimiz daha da rahatlayacak.. minnoşlar geç geliyor, nazlı geliyor
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sizeÇok şükürcumartesi de güzel haberlerle içimiz daha da rahatlayacak.. minnoşlar geç geliyor, nazlı geliyor
Sağol tatlım. Yok bize hiç uğramamıştı. Aynı apartmanda eşimin kuzeni var, sadece onlarla görüşüyoruz. O pozitif çıktı, ertesi gün de ben rahatsızlandım zaten. 2 gün işkence gibiydi ama şimdi daha iyiyimYaaa cok gecmıs olsun kuzum, sen sankı bı kere daha mı gecırmıstın
Yaa geçmiş olsun cnm ins hafif atlatırsın
Çok çok geçmiş olsun, hemen toparlanırsın inşallah
Kızlar çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum size
Evet canım. Herşey yolunda görünüyor gelmişken ikili testi de yapalım dedi. Ense kalınlığı normalmiş. 10 gün sonra hem kontrol olacak hem de sonuçlarına bakacak. Ellerini kollarını gözlerini gösterdisenistiyorruj kuzu çıktın kı kontrolden?
Maşallah, böyle güzel devam etsin hepEvet canım. Herşey yolunda görünüyor gelmişken ikili testi de yapalım dedi. Ense kalınlığı normalmiş. 10 gün sonra hem kontrol olacak hem de sonuçlarına bakacak. Ellerini kollarını gözlerini gösterdi
Çok sevindim canım maşallahEvet canım. Herşey yolunda görünüyor gelmişken ikili testi de yapalım dedi. Ense kalınlığı normalmiş. 10 gün sonra hem kontrol olacak hem de sonuçlarına bakacak. Ellerini kollarını gözlerini gösterdi
Henüz yok 14. haftaya yakın kesinleşir bazen erken tahminler olabiliyor ama şuan bi tahmin de yapılamaz dedi. Ya kızlar ben muayeneye girdiğimde aşırı heyecanlanıyorum sizde de oluyor mu? Doktora soracaklarım var bazılarını unuttum, doğum için fiyat bilgisi isteyecektim unuttum şaşkın eşim de unuttu resmen odadan büyülenerek çıkıyoruz
Normal cnm yaşadığın, bi kağıda yaz ben öyle yapıyorum yoksa unutuyor insanHenüz yok 14. haftaya yakın kesinleşir bazen erken tahminler olabiliyor ama şuan bi tahmin de yapılamaz dedi. Ya kızlar ben muayeneye girdiğimde aşırı heyecanlanıyorum sizde de oluyor mu? Doktora soracaklarım var bazılarını unuttum, doğum için fiyat bilgisi isteyecektim unuttum şaşkın eşim de unuttu resmen odadan büyülenerek çıkıyoruz
Benim kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Geçen çantamı kadının masasının üstüne bıraktım girerkenHenüz yok 14. haftaya yakın kesinleşir bazen erken tahminler olabiliyor ama şuan bi tahmin de yapılamaz dedi. Ya kızlar ben muayeneye girdiğimde aşırı heyecanlanıyorum sizde de oluyor mu? Doktora soracaklarım var bazılarını unuttum, doğum için fiyat bilgisi isteyecektim unuttum şaşkın eşim de unuttu resmen odadan büyülenerek çıkıyoruz
Normal cnm yaşadığın, bi kağıda yaz ben öyle yapıyorum yoksa unutuyor insan
Hahahahaha iyi ya yalnız değilmişim sevindim. Bugün güya telefona hatırlatıcı da koymuştum ama ohoooo içeriye girdiğimde bambaşka biri oluyorum. Allah bize mukayyet olsun eşlerden de hayır yok anlaşılanBenim kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Geçen çantamı kadının masasının üstüne bıraktım girerkensaçmalıyorum hareketlerimle.
Not al soruları ben öyle yapıyorum artık. Eşim Tam avare zaten ne tembihlersem hatırlatmadan çıkıyor
MaşallahKızlar size bir sorum var.
Ptesi çatlatma iğnesinin 14. Günü test yapmıştım biliyorsunuz.
Bugün bir bir test daha yaptım dayanamadım, hem koyuluğu görmek hem de ne olur ne olmaz 1 test yaptığım İçin. İkisini de saat 10’da ve aradan 5 dk geçtikten sonra çektim.
Koyulaşma var inşallah sağlıkla devam eder ama size sorum şu; bugün döngümün 30. Günü.
İlk gebeliğimde 36. Günü gittiğimde keseyi görmüştüm. Haftaya eşim olmayacak iş seyahati sebebiyle, sizce en erken ne zaman gitsem keseyi görebilirim?
Biliyorum kan değerleri ile daha net belli olur bu ama şuan elimde sadece bu iki test var. Kan verme sürekli takip olayına girmek istemiyorum, sadece hani yapmam gereken bir şey olursa da kendi duygusallığım sebebiyle ilk dönemde atlamak istemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var, hamile olan arkadaşlarım siz keseyi ne zaman görmüştünüz?
Sohrab ayrıca senin beta tahminlerine de güveniyorum bakar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?