Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.ilk testin benim ilk testimle benziyor sanki bana öyle geldi resminide atıyorum.ilk testim HCG 58 cikdigi günün gecesiydi.3 kasim sabah kan vermisdim gecesi bu testi yapdim.5 Kasım'da 184 çıkmisdı kan.184 cikdigi günden 10 gün sonra keseye çağırdı beni doktor. yumurtlama adetin 15.gunu olmusdu.son adete göre 5+5 di keseyi görmeye gttigimde.fikir olsun diye yazayım dedim karar senin tabiki.

Eklentiler

• IMG_20211104_013157.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 47
Teşekkür ederim canım çok sağol, testlerimiz aynı neredeyse, markası da aynı. Ben bu teste çok güveniyorum varsa var yoksa yok.

Benim de düşük yaptığım ilk gebeliğimde 5+1 di. En azından o kadar olsun dedim, iğne olduğu İçin geç döllenme durumum da yok.
2. Düştüğümde betam düzensiz artmıştı ve nitekim gebeliğim sonlandırıldı. O yüzden gideyim varsa var yoksa yok öğrenip geleyim dediğim için soruyorum aslında

Ben 300 üstü dıyorum

Rica ederim canım, bencede hiç strese de girmemiş olursun sürekli beta takibi vs stres yapıyor elden bişey de gelmiyor çünkü.58, 184, 2 kere verdim doktor yeterli dedi bende strese girmeyeyim diye vermedim tekrar.ilk testlerimiz benziyor o günden itibaren 12 gün sonra bence garanti gün olacakdir.zaten kese vs görünmeden hicbisey yapmiyorlar erken öğrenilmesi gerekli olsa bile.insallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun

İnşallah kuzum, 2. Gebeliğimde seninle yazışmıştık hatırlarsın belki. O dönem o kadar çok doktora gittim ki kolum Mosmor oldu, 5 defa kan verdim dediğin gibi olmayınca olmuyor ve nitekim de olmadı.

Haftaya salı gibi düşündüm ben 5+0 oluyor o zaman, Allah hepimize evladını kucağına almayı nasip etsin. Süreçlerimizin herbiri birbirine özel ve çoğu zaman çok zorlu. Sonu güzel olsun

Hatırlıyorum canım evet kan sonucun 101 di ilki aklımda olsun kısmeti yokmuş bak aradan çok kısa bir zaman gecdi ama yine nasip olmuş çok şükür rabbim buna sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallah 4+kusurler de bile görenler vardı görünür çok büyük ihtimalle o zamanda da.bana doktor bayağı garanti tarih vermiş sanırım 5+5 di yolk falanda görünmüştü gidince.

Kuzum bi kere kan ver, ona gore hesapla bence. Ama bayagi koyu, tahminim 100u gecmistir

Senin yerinde olsam eşim seyahatten geldiğinde beraber giderdim.Biliyorum zor oluyor ama Bende 6. Haftamda gitmiştim hem kalp atışlarınıda duyarsın belki gittiğinde

Senin yerinde olsam eşim seyahatten geldiğinde beraber giderdim.Biliyorum zor oluyor ama Bende 6. Haftamda gitmiştim hem kalp atışlarınıda duyarsın belki gittiğinde
Ptesi gitmeye karar verdim canım, 4+6 oluyor. Ondan sonra 15 gün kontrol süresi var, eğer her şey yolunda olursa kontrol süresi içerisinde tekrar giderim dedim.
Aslında bana kalsa ben bebeği göreceğim zaman gitmek isterim ama işte insan ya bir şey olursa diye endişe ediyor. Kendimi frenlemekte güçlük çekiyorum

Çok geçmiş olsun canım benim çok yayıldı artık ya

Yaa maşşallahhh bir hafta sonra görürsün bence canım sohrabın tahminler tutuyor hep

Bence de git kuzucum, aklında duracağına

Çok sağol kuzum evet çok arttı hakkaten aman dikkat edin kendinize.. tatlı bıdıklar nasıl?
3 gün hastanedeydim ben de korktum valla yıllardır olmadan idare eden bir çok arkadaşım da covid oldu dikkat etsen de yetmiyor artık nerden geliyor belli değil Bıdıklar iyi çok şükür canım süt vermeye başlamışlar damardan besleniyorlardı minnoş oldukları için büyüsünler diye bekliyoruz

Kızlar çatlama olalı 8,9 gün oldu. Şu süreçteki ilişkiler eğer gebelik varsa sıkıntı olur mu? (korunmasız) ilişki sırasında hafif ağrı oldu korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…