- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.ilk testin benim ilk testimle benziyor sanki bana öyle geldi resminide atıyorum.ilk testim HCG 58 cikdigi günün gecesiydi.3 kasim sabah kan vermisdim gecesi bu testi yapdim.5 Kasım'da 184 çıkmisdı kan.184 cikdigi günden 10 gün sonra keseye çağırdı beni doktor. yumurtlama adetin 15.gunu olmusdu.son adete göre 5+5 di keseyi görmeye gttigimde.fikir olsun diye yazayım dedim karar senin tabiki.Kızlar size bir sorum var.
Ptesi çatlatma iğnesinin 14. Günü test yapmıştım biliyorsunuz.
Bugün bir bir test daha yaptım dayanamadım, hem koyuluğu görmek hem de ne olur ne olmaz 1 test yaptığım İçin. İkisini de saat 10’da ve aradan 5 dk geçtikten sonra çektim.
Koyulaşma var inşallah sağlıkla devam eder ama size sorum şu; bugün döngümün 30. Günü.
İlk gebeliğimde 36. Günü gittiğimde keseyi görmüştüm. Haftaya eşim olmayacak iş seyahati sebebiyle, sizce en erken ne zaman gitsem keseyi görebilirim?
Biliyorum kan değerleri ile daha net belli olur bu ama şuan elimde sadece bu iki test var. Kan verme sürekli takip olayına girmek istemiyorum, sadece hani yapmam gereken bir şey olursa da kendi duygusallığım sebebiyle ilk dönemde atlamak istemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var, hamile olan arkadaşlarım siz keseyi ne zaman görmüştünüz?
Sohrab ayrıca senin beta tahminlerine de güveniyorum bakar mısın?
Teşekkür ederim canım çok sağol, testlerimiz aynı neredeyse, markası da aynı. Ben bu teste çok güveniyorum varsa var yoksa yok.Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.ilk testin benim ilk testimle benziyor sanki bana öyle geldi resminide atıyorum.ilk testim HCG 58 cikdigi günün gecesiydi.3 kasim sabah kan vermisdim gecesi bu testi yapdim.5 Kasım'da 184 çıkmisdı kan.184 cikdigi günden 10 gün sonra keseye çağırdı beni doktor. yumurtlama adetin 15.gunu olmusdu.son adete göre 5+5 di keseyi görmeye gttigimde.fikir olsun diye yazayım dedim karar senin tabiki.
Ben 300 üstü dıyorumKızlar size bir sorum var.
Bugün bir bir test daha yaptım dayanamadım, hem koyuluğu görmek hem de ne olur ne olmaz 1 test yaptığım İçin. İkisini de saat 10’da ve aradan 5 dk geçtikten sonra çektim.
Koyulaşma var inşallah sağlıkla devam eder ama size sorum şu; bugün döngümün 30. Günü.
İlk gebeliğimde 36. Günü gittiğimde keseyi görmüştüm. Haftaya eşim olmayacak iş seyahati sebebiyle, sizce en erken ne zaman gitsem keseyi görebilirim?
Biliyorum kan değerleri ile daha net belli olur bu ama şuan elimde sadece bu iki test var. Kan verme sürekli takip olayına girmek istemiyorum, sadece hani yapmam gereken bir şey olursa da kendi duygusallığım sebebiyle ilk dönemde atlamak istemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var, hamile olan arkadaşlarım siz keseyi ne zaman görmüştünüz?
Rica ederim canım, bencede hiç strese de girmemiş olursun sürekli beta takibi vs stres yapıyor elden bişey de gelmiyor çünkü.58, 184, 2 kere verdim doktor yeterli dedi bende strese girmeyeyim diye vermedim tekrar.ilk testlerimiz benziyor o günden itibaren 12 gün sonra bence garanti gün olacakdir.zaten kese vs görünmeden hicbisey yapmiyorlar erken öğrenilmesi gerekli olsa bile.insallah sağlıkla kucağına almak nasip olsunTeşekkür ederim canım çok sağol, testlerimiz aynı neredeyse, markası da aynı. Ben bu teste çok güveniyorum varsa var yoksa yok.
Benim de düşük yaptığım ilk gebeliğimde 5+1 di. En azından o kadar olsun dedim, iğne olduğu İçin geç döllenme durumum da yok.
2. Düştüğümde betam düzensiz artmıştı ve nitekim gebeliğim sonlandırıldı. O yüzden gideyim varsa var yoksa yok öğrenip geleyim dediğim için soruyorum aslında
O zaman daha kese gözükmez gitmeyeyim :)Ben 300 üstü dıyorum
İnşallah kuzum, 2. Gebeliğimde seninle yazışmıştık hatırlarsın belki. O dönem o kadar çok doktora gittim ki kolum Mosmor oldu, 5 defa kan verdim dediğin gibi olmayınca olmuyor ve nitekim de olmadı.Rica ederim canım, bencede hiç strese de girmemiş olursun sürekli beta takibi vs stres yapıyor elden bişey de gelmiyor çünkü.58, 184, 2 kere verdim doktor yeterli dedi bende strese girmeyeyim diye vermedim tekrar.ilk testlerimiz benziyor o günden itibaren 12 gün sonra bence garanti gün olacakdir.zaten kese vs görünmeden hicbisey yapmiyorlar erken öğrenilmesi gerekli olsa bile.insallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Hatırlıyorum canım evet kan sonucun 101 di ilki aklımdaİnşallah kuzum, 2. Gebeliğimde seninle yazışmıştık hatırlarsın belki. O dönem o kadar çok doktora gittim ki kolum Mosmor oldu, 5 defa kan verdim dediğin gibi olmayınca olmuyor ve nitekim de olmadı.
Haftaya salı gibi düşündüm ben 5+0 oluyor o zaman, Allah hepimize evladını kucağına almayı nasip etsin. Süreçlerimizin herbiri birbirine özel ve çoğu zaman çok zorlu. Sonu güzel olsun
Kuzum bi kere kan ver, ona gore hesapla bence. Ama bayagi koyu, tahminim 100u gecmistirKızlar size bir sorum var.
Yok canım daha erken, ben 5+3te gıtmıstım, birinde yolk olusnustu, dıgerinde olusmamıstıO zaman daha kese gözükmez gitmeyeyim :)
Anladım canım çok teşekkürlerYok canım daha erken, ben 5+3te gıtmıstım, birinde yolk olusnustu, dıgerinde olusmamıstı
Kuzum senin 5+0 hangi gün oluyor? Ben 4+6 da kese görmüştümAnladım canım çok teşekkürler
Haftaya salı kuzumKuzum senin 5+0 hangi gün oluyor? Ben 4+6 da kese görmüştüm
Senin yerinde olsam eşim seyahatten geldiğinde beraber giderdim.Biliyorum zor oluyor ama Bende 6. Haftamda gitmiştim hem kalp atışlarınıda duyarsın belki gittiğindeKızlar size bir sorum var.
Ptesi gitmeye karar verdim canım, 4+6 oluyor. Ondan sonra 15 gün kontrol süresi var, eğer her şey yolunda olursa kontrol süresi içerisinde tekrar giderim dedim.Senin yerinde olsam eşim seyahatten geldiğinde beraber giderdim.Biliyorum zor oluyor ama Bende 6. Haftamda gitmiştim hem kalp atışlarınıda duyarsın belki gittiğinde
Çok geçmiş olsun canım benimÇok şükürcumartesi de güzel haberlerle içimiz daha da rahatlayacak.. minnoşlar geç geliyor, nazlı geliyor
Ben de covid oldum yaa 3 aşım olmasına rağmen sürünüyorum. Hep birlikte karantinada çok eğleniyoruz
Yaa maşşallahhhKızlar size bir sorum var.
Bence de git kuzucum, aklında duracağınaPtesi gitmeye karar verdim canım, 4+6 oluyor. Ondan sonra 15 gün kontrol süresi var, eğer her şey yolunda olursa kontrol süresi içerisinde tekrar giderim dedim.
Aslında bana kalsa ben bebeği göreceğim zaman gitmek isterim ama işte insan ya bir şey olursa diye endişe ediyor. Kendimi frenlemekte güçlük çekiyorum
Çok sağol kuzumÇok geçmiş olsun canım benimçok yayıldı artık ya
3 gün hastanedeydim ben de korktum valla yıllardır olmadan idare eden bir çok arkadaşım da covid oldu dikkat etsen de yetmiyor artık nerden geliyor belli değilÇok sağol kuzumevet çok arttı hakkaten aman dikkat edin kendinize.. tatlı bıdıklar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?