Çatlama sonrası benim doktorum da zaten bir bu zaman kadar ilişki önerdi kaç kez içimden 10 gün de devam edilir mi diyordum eğer bişey olacak olsa önermezdi galiba ama tam da bişey diyemeyeceğim başka doktorlar ne dedi bilmeyinceKızlar çatlama olalı 8,9 gün oldu. Şu süreçteki ilişkiler eğer gebelik varsa sıkıntı olur mu? (korunmasız) ilişki sırasında hafif ağrı oldu korktum
Sen doktora gidinceye ben ruhumu teslim edeceğimPtesi gitmeye karar verdim canım, 4+6 oluyor. Ondan sonra 15 gün kontrol süresi var, eğer her şey yolunda olursa kontrol süresi içerisinde tekrar giderim dedim.
Aslında bana kalsa ben bebeği göreceğim zaman gitmek isterim ama işte insan ya bir şey olursa diye endişe ediyor. Kendimi frenlemekte güçlük çekiyorum
Minik kuşlar anne sütü ile de buluştu demek yerim ya3 gün hastanedeydim ben de korktum valla yıllardır olmadan idare eden bir çok arkadaşım da covid oldu dikkat etsen de yetmiyor artık nerden geliyor belli değilBıdıklar iyi çok şükür canım süt vermeye başlamışlar damardan besleniyorlardı minnoş oldukları için büyüsünler diye bekliyoruz
Ya deme öyleSen doktora gidinceye ben ruhumu teslim edeceğim
Lalla harbiden ya her gün aklıma geliyorsun yalan yokYa deme öyle
Senin bir sonraki kontrol ne zaman şimdi? Güncelle bizi.
Böyle desem de sana hak veriyorum o ayrı bak ama yine de meraktan hık gideceğim o da gerçekYa deme öyle
Senin bir sonraki kontrol ne zaman şimdi? Güncelle bizi.
Lalla harbiden ya her gün aklıma geliyorsun yalan yokbir kan verseydin bari referans değerimiz olurdu
Canım çok zor zamanlar geçirdim, 3 defa o kürtaj masasına oturdum bir miyom operasyonu dahil. Şimdi biliyorum ki ne olacaksa bir şekilde olacağına varacak o nedenle de sabretmeye kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum. Eşimle de ilk gün hayırlısı olsun dedik kapadık konuyu ciddiyim.Böyle desem de sana hak veriyorum o ayrı bak ama yine de meraktan hık gideceğim o da gerçek
Şimdi ben bir haftaya adet olurum normalde olunca da doktorsuz deneyecektik bir aylık böyle bir dene dedi ama 15 tatil ve biz memlekete gideceğiz
İşte bizim memleket hiç fırsatlık değil hele kışın hayırlısı olsun diğer ay da olur sonuç olarak doktor tamam ilaçları bırak dedi ya ben buna da razıydım artıkkız geçen sefer 5 defa kan verdim. Olmadı biliyorsun, olmayınca olmuyor o yüzden lalala dedim 9 ay böyle stresler geçmez sen en başından koy tavrını ortaya. Ama dayanamadım biliyorsunuz test yaptım bugün, daha koyu ama kan değeri de tek başına yeterli değil sürekli takip istiyor. Yani 50 de çıksa 500 de çıksa bir önemi olmuyor 2 gün sonra yeniden vermek gerekecek bla bla..
Canım çok zor zamanlar geçirdim, 3 defa o kürtaj masasına oturdum bir miyom operasyonu dahil. Şimdi biliyorum ki ne olacaksa bir şekilde olacağına varacak o nedenle de sabretmeye kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum. Eşimle de ilk gün hayırlısı olsun dedik kapadık konuyu ciddiyim.
Bi kontrole gidelim mi Ptesi dedik tamam deyip randevu aldım bu kadar
Memlekette bir zor olur tabi ama sonuçta olacak olan tek bir ilişkiyle de oluyor; sen yine fırsat durum yaratabilirsen denersin kuzum. Zaten korkmuyorsunuz belki bir sürpriz çıkagelir
Kuzum ben hamile kaldığım ayda regl olana kadar pata küte devam etmiştik meğer hamileymişim bişey olmadıKızlar çatlama olalı 8,9 gün oldu. Şu süreçteki ilişkiler eğer gebelik varsa sıkıntı olur mu? (korunmasız) ilişki sırasında hafif ağrı oldu korktum
Ahhh bak demek ki toparlamışlar biraz, içtikleri süt kan olsun can olsun inşallah3 gün hastanedeydim ben de korktum valla yıllardır olmadan idare eden bir çok arkadaşım da covid oldu dikkat etsen de yetmiyor artık nerden geliyor belli değilBıdıklar iyi çok şükür canım süt vermeye başlamışlar damardan besleniyorlardı minnoş oldukları için büyüsünler diye bekliyoruz
Aynen tamam kuzucumKuzum ben hamile kaldığım ayda regl olana kadar pata küte devam etmiştik meğer hamileymişim bişey olmadı
Ama bat günü hamile olduğunu öğrenince bırakmakta fayda var bence
Biz de bunca zaman geçirmedik diyorduk. Çok yaygın çok... Oyy o kuzular bi güzel çabucacık toparlayacak ki annesi göreceksin boğum boğum olacaklar3 gün hastanedeydim ben de korktum valla yıllardır olmadan idare eden bir çok arkadaşım da covid oldu dikkat etsen de yetmiyor artık nerden geliyor belli değilBıdıklar iyi çok şükür canım süt vermeye başlamışlar damardan besleniyorlardı minnoş oldukları için büyüsünler diye bekliyoruz
Yaa evet duygulandım ben de kuzum bugünleri de gördük çok şükürMinik kuşlar anne sütü ile de buluştu demek yerim yasana fotoğraf bari atıyorlar değil mi ama şimdi
Amiiin çok sağ ol canım benimAhhh bak demek ki toparlamışlar biraz, içtikleri süt kan olsun can olsun inşallahsütün inmiştir artık değil mi canım
Amiiin çok sağ ol kuzumBiz de bunca zaman geçirmedik diyorduk. Çok yaygın çok... Oyy o kuzular bi güzel çabucacık toparlayacak ki annesi göreceksin boğum boğum olacaklarçok şükür sağlıkları yerinde olsun da
MaşallahYaa evet duygulandım ben de kuzum bugünleri de gördük çok şükür
Amiiin çok sağ ol canım benimevet çok şükür eşim götürüyor her gün maşşallah diyelim besleyicidir inşallah ya o da önemli galiba
Amiiin çok sağ ol kuzumsiz de hemen iyileşirsiniz inşallah
Olsunlar olsunlar sağlıklı olsunlar daMaşallahBesler besler senin sütünden daha iyi ne var ki şuan onlar için, yağlı ballı olsun, bir an önce tosun gibi olsunlar inşallah
Gerçek bat günleride gelir inşallah beeGerçek daha makbul olur bize
Yaaa kritik evreyi geçtin gözüyle bakıyorum kuzum ama tabi ikiz olduğu için daha kontrollü ilerlemek lazım, sen olumlu ve güzel düşün bebişler de akıllı akıllı olsun, neticede Allaha emanetiz kuzumSaol kuzum, valla diken ustundeyım, her lavaboya gidisimde korkarak gıdıyorum, ıkız gebelik zor dıyorlardı, cıdden zormus
Sen geldin mi kuzumOlsunlar olsunlar sağlıklı olsunlar da
Yaaa doğmuşlar maşallah subhanallah, en kısa zamanda toparlanırlar inşallah3 gün hastanedeydim ben de korktum valla yıllardır olmadan idare eden bir çok arkadaşım da covid oldu dikkat etsen de yetmiyor artık nerden geliyor belli değilBıdıklar iyi çok şükür canım süt vermeye başlamışlar damardan besleniyorlardı minnoş oldukları için büyüsünler diye bekliyoruz
Hadi inşallahGerçek bat günleride gelir inşallah beesürpriz de yaparım belki ta daa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?