Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çatlama olalı 8,9 gün oldu. Şu süreçteki ilişkiler eğer gebelik varsa sıkıntı olur mu? (korunmasız) ilişki sırasında hafif ağrı oldu korktum
Çatlama sonrası benim doktorum da zaten bir bu zaman kadar ilişki önerdi kaç kez içimden 10 gün de devam edilir mi diyordum eğer bişey olacak olsa önermezdi galiba ama tam da bişey diyemeyeceğim başka doktorlar ne dedi bilmeyince ama şöyle düşün adet başlayıncaya gün aşırı deneyip hamile olan var olacak oldu mu oluyor yani kendini kasma

Sen doktora gidinceye ben ruhumu teslim edeceğim

Minik kuşlar anne sütü ile de buluştu demek yerim ya sana fotoğraf bari atıyorlar değil mi ama şimdi

Ya deme öyle

Senin bir sonraki kontrol ne zaman şimdi? Güncelle bizi.
Böyle desem de sana hak veriyorum o ayrı bak ama yine de meraktan hık gideceğim o da gerçek

Şimdi ben bir haftaya adet olurum normalde olunca da doktorsuz deneyecektik bir aylık böyle bir dene dedi ama 15 tatil ve biz memlekete gideceğiz

Lalla harbiden ya her gün aklıma geliyorsun yalan yok bir kan verseydin bari referans değerimiz olurdu
kız geçen sefer 5 defa kan verdim. Olmadı biliyorsun, olmayınca olmuyor o yüzden lalala dedim 9 ay böyle stresler geçmez sen en başından koy tavrını ortaya. Ama dayanamadım biliyorsunuz test yaptım bugün, daha koyu ama kan değeri de tek başına yeterli değil sürekli takip istiyor. Yani 50 de çıksa 500 de çıksa bir önemi olmuyor 2 gün sonra yeniden vermek gerekecek bla bla..
Canım çok zor zamanlar geçirdim, 3 defa o kürtaj masasına oturdum bir miyom operasyonu dahil. Şimdi biliyorum ki ne olacaksa bir şekilde olacağına varacak o nedenle de sabretmeye kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum. Eşimle de ilk gün hayırlısı olsun dedik kapadık konuyu ciddiyim.
Bi kontrole gidelim mi Ptesi dedik tamam deyip randevu aldım bu kadar

Memlekette bir zor olur tabi ama sonuçta olacak olan tek bir ilişkiyle de oluyor; sen yine fırsat durum yaratabilirsen denersin kuzum. Zaten korkmuyorsunuz belki bir sürpriz çıkagelir

İşte bizim memleket hiç fırsatlık değil hele kışın hayırlısı olsun diğer ay da olur sonuç olarak doktor tamam ilaçları bırak dedi ya ben buna da razıydım artık sende çok haklısın zaten ben seni hep diyorum anlıyorum ama işte dıştan bize illaki daha sabırsız geliyor durum zaman geçmedi resmen

Kızlar çatlama olalı 8,9 gün oldu. Şu süreçteki ilişkiler eğer gebelik varsa sıkıntı olur mu? (korunmasız) ilişki sırasında hafif ağrı oldu korktum
Kuzum ben hamile kaldığım ayda regl olana kadar pata küte devam etmiştik meğer hamileymişim bişey olmadı
Ama bat günü hamile olduğunu öğrenince bırakmakta fayda var bence

Ahhh bak demek ki toparlamışlar biraz, içtikleri süt kan olsun can olsun inşallah sütün inmiştir artık değil mi canım

Biz de bunca zaman geçirmedik diyorduk. Çok yaygın çok... Oyy o kuzular bi güzel çabucacık toparlayacak ki annesi göreceksin boğum boğum olacaklar çok şükür sağlıkları yerinde olsun da

Minik kuşlar anne sütü ile de buluştu demek yerim ya sana fotoğraf bari atıyorlar değil mi ama şimdi
Yaa evet duygulandım ben de kuzum bugünleri de gördük çok şükür
Ahhh bak demek ki toparlamışlar biraz, içtikleri süt kan olsun can olsun inşallah sütün inmiştir artık değil mi canım
Amiiin çok sağ ol canım benim evet çok şükür eşim götürüyor her gün maşşallah diyelim besleyicidir inşallah ya o da önemli galiba
Biz de bunca zaman geçirmedik diyorduk. Çok yaygın çok... Oyy o kuzular bi güzel çabucacık toparlayacak ki annesi göreceksin boğum boğum olacaklar çok şükür sağlıkları yerinde olsun da
Amiiin çok sağ ol kuzum siz de hemen iyileşirsiniz inşallah

Maşallah Besler besler senin sütünden daha iyi ne var ki şuan onlar için, yağlı ballı olsun, bir an önce tosun gibi olsunlar inşallah

Saol kuzum, valla diken ustundeyım, her lavaboya gidisimde korkarak gıdıyorum, ıkız gebelik zor dıyorlardı, cıdden zormus
Yaaa kritik evreyi geçtin gözüyle bakıyorum kuzum ama tabi ikiz olduğu için daha kontrollü ilerlemek lazım, sen olumlu ve güzel düşün bebişler de akıllı akıllı olsun, neticede Allaha emanetiz kuzum herşey en güzeliyle olsun

Yaaa doğmuşlar maşallah subhanallah, en kısa zamanda toparlanırlar inşallah ye ben onları severim, sen kendine iyi bak kuzum şimdi, onlar sana gelecek en kısa zamanda çok duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…