Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa doğmuşlar maşallah subhanallah, en kısa zamanda toparlanırlar inşallah ye ben onları severim, sen kendine iyi bak kuzum şimdi, onlar sana gelecek en kısa zamanda çok duygulandım
Çok sağ ol kuzum biraz erken oldu minnaklar kuvözdeler büyüsünler diye bekliyoruz Ben de anestezinin etkilerinden kurtulmaya çalışıyorum valla baş boyun ağrısı yaptı bende yatarken sorun yok da kalkınca kötü oluyor bazen bebişlerim iyi olsun da sen nasılsın canım benim özledim sizi

Merhaba kızlar,
Bugun tekrar kontrolum vardı, 10mm yine, pessarı taktı ama, cok olumlu konusmadık 7-8 hafta dayanır mı bılemıyorum cok zor dedı, rahmim ıkız grbelıgı kaldıramıyor, tekil gebelik olması gerek ve 13 14 haftada dıkıs mutlaka gerekıyor dedı. Her an su gelebilir diye dusunuyor, hastanedeyim bır sure daha, pazartesi tekrar kontrol edıcek, kasılmalar ıcın nıdılatı 6 ya çıkardı, pruluton haftada ıkı olacak..
Cok kotuyum elimden bısey gelmiyor dua etmekten Baska, gözlerim yerinden cıkıcak aglamaktan

Canımmm, elinden duadan başka gelebilecek şey sakin olmaya çalışmak. Biliyorum kolay değil ama ağlamanın üçünüze de faydası yok, lütfen olabildiğince olumlu düşün. Stres ve üzüntü durumu iyileştirmez. Rabbim inşallah şifa versin, işini kolaylaştırsın. Ben de dua ediyorum sizin için Bir de bilmiyorum işe yarar mı, nisan annelerinde dikiş atılan bir arkadaş kalça altına yastık koyuyordu bebek aşağıya baskı yapmasın diye

Sohrab nasılsın bir sorun yok değil mi şimdilik

Bak şimdi sana ve kızlara ne anlatacağım PembeAnkaKusu fırsat bulup girersen sende oku bunu bdv de anlatmaya gerek yok bana buradakiler yeter şimdi biz mi anormaliz siz karar verin

Benim sadece bir kız kardeşim var ve sene başı atandı bunu belki hatırlayan vardır aramızdan da su sızmaz evladım gibi bişey zaten. Neyse bunun bu yaşa kadar flört dahi olmadı istemedi hiç. Ama bir süredir ilk kez konuştuğu biri var işten fırsat buldukça ara ara buluşuyorlar ama önemli detay bunların tanışmasına vesile olan aynı iş yerinde çalışan uzak bir akraba kız benim yaşıtım. Bakın kendi kardeşime ben hesap sormuyorum, şu saat gel şu kadar aralıklı görüş demiyorum ne münasebet zaten öyle bir densiz değilim. Tek dediğim bana sadece eve gelince geldim de dünya hali kaza bela olsa ruhumuz duymaz o kadar. Allah var o da hiç birşeyiniz saklamaz ama biraz düz bir kızdır tüm gün çocukla vakit geçirse eee ne konuştun diye sorsam yarısını hatırlamaz. Önemsemediğinden değil karakteri bu bıcır bıcır aşk kelebeği tarzı biri değil düzdür

Ay çok uzadı ama asıl konu bir gün bana bir telefon bu uzak akraba sen kardeşinin 12 lerde eve geldiğini biliyor musun, sürekli buluştuğunu biliyor musun tarzı veryansın ama nasıl ateşli, ona çok kırılmış ondan izin almıyormuş, ona bişey anlatmıyormuş, bu saatlerde ne işi varmış, bundan bir hafta sonra da kardeşimin konuştuğu arayıp ben x e çok kırgınım geçen bu kadar sık görüşmeyin dedim diye bu benim hayatım deyip beni tersledi aranızda olanları bana anlatmıyor, oysa size biz vesile olduk bize herşeyi anlatmak zorundaydınız bir veryansın da ona sonra yemin et sakın bunu x e deme demiş.

Beni arayıp da veryansın etme sebebi olarak şunu diyor burası küçük yer gelir gelmez sevgilisi oldu demesinler adı çıkar ondan telaş yaptım

Şimdi ben mi anormalim cidden görüp köpürmem gereken bişey var da görmüyor muyum çünkü bana aşırı saçma ve aşırı sinir bozucu geldi bu olay ergen muhabbeti gibi resmen

Biliyorum çok zor ama lütfen kötü düşünme cnm ikiz gebelikde zaten herkes erken doğum yapıyor, 30lari görüceksin Allahın izniyle merak etme, stres yaparsan kızlar da etkilenir, bol bol dinlen güzel beslen, elinde geleni yap, dualarımız seninle..

Ay Sohrab yazımdan sonra gördüm sakın ona bakma bide bu telaşında dur Allahtan ümit kesilmez lütfen sakin ol sen ağladıkça daha kötü etkilenmesin yaa

Canım benim biz de senin için dua ediyor olucaz Allah yardımcın olsun. Hemen kötüyü de düşünmeyelim. Sen kendini üzme ki kızlar da üzülmesinler

Sohrab aşırı üzgün olsanda hemen ağlamayı bırakıyorsun sen kendin demez misin böyle dönemde stres aşırı etkili diye tamam çok zor biliyorum ama sen şimdi kızlar için dirayetli olmak zorundasın bak o dediğin şey takılmış, ilaçlar ile birlikte doktor kontrolünde hastahanedesin elinden geleni yaptın şimdi geriye kalan dua edip Rabbime güvenmek ve 2. Yapmam gereken zor da olsa ağlamadan sabır ile beklemek. Lütfen ağlayıp kendini iyice kasma arkadaşım zor da olsa lütfen dayan biz hepimiz dua ediyoruz bak inşallah kızlar da sen de iyi olacaksın lütfen iyi düşünelim herşey Rabbimin elinde sonuçta

Canım benim..

Bir bebeğin anne karnına düşmesi bile bir mucize değil mi? Yine bir mucize olacak Allah’ın izniyle ve bebeklerin sana sımsıkı tutunacaklar.

Hastanede doktor gözetiminde olman çok iyi; her şeyin iyi olacağına inanmak istiyorum ve inanıyorum. Sen bizim için bu yolda çok güzel bir örneksin hepimiz duacıyız senin için. Onlar vaktiyle doğduklarında bugünleri anacağız beraber

Kuzucumm lütfen öncelikle hemen kendini toparlıyorsun. Ağlamak hiç iyi gelmez şu aşamada. Yerinden hiç kalkma, az daha dayan. İnşallah geçecek güzel olacak. Şu aşamada dikiş atılmıyor mu?

Canım ya inşallah 30lu haftaları görecek bebeklerin inanıyorum ben. Dua edeceğim senin için ama lütfen çok üzme kendini moralini yüksek tutmaya çalış.

Canım bebeklerde hissedecek üzüldüğünü güçlü ol olumlu düşün lütfen inşallah sağlıkla doğacaklar Dualarım seninle İkiz gebeliklerde erken doğum oluyor genelde sorun olmayacak Allahın izniyle

Allah yardımcınız olsun. Bebekleriniz sağlıkla doğsun, hep beraber huzurla evinize dönmek nasip olsun inşallah

Allahım sağ salim bebeklerini zamanında kucağına almayı nasip etsin sohrab lütfen ağlama biliyorum çok zor ama inan ağlamak bütün vücudu strese sokuyor lütfen dayan bebeklerin için onlar sana sim sıkı tutunuyor onlar için ağlama lütfen

Ah canım benim çok zor bir durum gerçekten sakin kalmak zorundasın maksimum durabileceği zamanı ancak o zaman yakalayabilirsin. Beyaz lalenin de 10lara düşmüştü kaç haftadır idare ediyor pessar da takılmadığı halde ne bileyim umudunu yitirme gerçekten neden bu kadar negatif konuşmuşlar anlamadım tabi biz doktor değiliz ama elinden geldiğince pozitif olmak zorundasın… Dualarımız seninle

Canım benim biliyorum etkilenmemek üzülmemek ve endişelenmemek elde değil ama biliyosun bütün enerjin onlara da geçiyor. Nolur iyi düşün iyi olsun sağlıkla doğmaları için hepimiz duacıyız ve zaten öyle olacak. Doktorlar hep en kötü senaryoya hazırlarlar biliyorsun. Hastanedesin, emin ellerdesin yalnız değilsin. Lütfen bırakma kendini kötü düşünme olur mu

Bende pazartesi gidicem bakalım ben tam kritik zamanlardayum. 9.hafta olacak sanırım iki hafta sonra da çağırır ikili tarama için. Sen nasılsın nasıl gidiyor

Ayyyyy, çok heyecanlı canım.

O hafta ben de zorlanmıştım kontrolde. Çok şükür, şimdi hareket hissetmeye başladım.

Yarın kontrolüm var ama doktor haftaya erteledim dese hiç problem değil yani.

Benim bütün derdim kalp atışıymış.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…