- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
Canımmm, elinden duadan başka gelebilecek şey sakin olmaya çalışmak. Biliyorum kolay değil ama ağlamanın üçünüze de faydası yok, lütfen olabildiğince olumlu düşün. Stres ve üzüntü durumu iyileştirmez. Rabbim inşallah şifa versin, işini kolaylaştırsın. Ben de dua ediyorum sizin içinBir de bilmiyorum işe yarar mı, nisan annelerinde dikiş atılan bir arkadaş kalça altına yastık koyuyordu bebek aşağıya baskı yapmasın diye
Biliyorum çok zor ama lütfen kötü düşünme cnm ikiz gebelikde zaten herkes erken doğum yapıyor, 30lari görüceksin Allahın izniyle merak etme, stres yaparsan kızlar da etkilenir, bol bol dinlen güzel beslen, elinde geleni yap, dualarımız seninle..
Canım benim biz de senin için dua ediyor olucaz Allah yardımcın olsun. Hemen kötüyü de düşünmeyelim. Sen kendini üzme ki kızlar da üzülmesinler
Sohrab aşırı üzgün olsanda hemen ağlamayı bırakıyorsun sen kendin demez misin böyle dönemde stres aşırı etkili diye tamam çok zor biliyorum ama sen şimdi kızlar için dirayetli olmak zorundasın bak o dediğin şey takılmış, ilaçlar ile birlikte doktor kontrolünde hastahanedesin elinden geleni yaptın şimdi geriye kalan dua edip Rabbime güvenmek ve 2. Yapmam gereken zor da olsa ağlamadan sabır ile beklemek. Lütfen ağlayıp kendini iyice kasma arkadaşım zor da olsa lütfen dayan biz hepimiz dua ediyoruz bak inşallah kızlar da sen de iyi olacaksın lütfen iyi düşünelim herşey Rabbimin elinde sonuçta
Canım benim..
Bir bebeğin anne karnına düşmesi bile bir mucize değil mi? Yine bir mucize olacak Allah’ın izniyle ve bebeklerin sana sımsıkı tutunacaklar.
Hastanede doktor gözetiminde olman çok iyi; her şeyin iyi olacağına inanmak istiyorum ve inanıyorum. Sen bizim için bu yolda çok güzel bir örneksin hepimiz duacıyız senin için. Onlar vaktiyle doğduklarında bugünleri anacağız beraber
Kuzucumm lütfen öncelikle hemen kendini toparlıyorsun. Ağlamak hiç iyi gelmez şu aşamada. Yerinden hiç kalkma, az daha dayan. İnşallah geçecek güzel olacak. Şu aşamada dikiş atılmıyor mu?
Canım ya inşallah 30lu haftaları görecek bebeklerin inanıyorum ben. Dua edeceğim senin için ama lütfen çok üzme kendini moralini yüksek tutmaya çalış.
Canım bebeklerde hissedecek üzüldüğünü güçlü ol olumlu düşün lütfen inşallah sağlıkla doğacaklarDualarım seninle İkiz gebeliklerde erken doğum oluyor genelde sorun olmayacak Allahın izniyle
Allah yardımcınız olsun. Bebekleriniz sağlıkla doğsun, hep beraber huzurla evinize dönmek nasip olsun inşallah
Allahım sağ salim bebeklerini zamanında kucağına almayı nasip etsin sohrab lütfen ağlama biliyorum çok zor ama inan ağlamak bütün vücudu strese sokuyor lütfen dayan bebeklerin için onlar sana sim sıkı tutunuyor onlar için ağlama lütfen
Ah canım benim çok zor bir durum gerçekten sakin kalmak zorundasın maksimum durabileceği zamanı ancak o zaman yakalayabilirsin. Beyaz lalenin de 10lara düşmüştü kaç haftadır idare ediyor pessar da takılmadığı halde ne bileyim umudunu yitirme gerçekten neden bu kadar negatif konuşmuşlar anlamadım tabi biz doktor değiliz ama elinden geldiğince pozitif olmak zorundasın… Dualarımız seninle
Canım benim biliyorum etkilenmemek üzülmemek ve endişelenmemek elde değil ama biliyosun bütün enerjin onlara da geçiyor. Nolur iyi düşün iyi olsunsağlıkla doğmaları için hepimiz duacıyız ve zaten öyle olacak. Doktorlar hep en kötü senaryoya hazırlarlar biliyorsun. Hastanedesin, emin ellerdesin yalnız değilsin. Lütfen bırakma kendini kötü düşünme olur mu
Sohrab canım güçlü annem, bebeklerin de çok güçlü sen de. Ama güçlü duracaksın. Aklım ve dualarım seninle
Sohrab canım, şimdi okudum mesajını. Üzülmen çok doğal, biz bile çok üzülüyoruz.
Elimizden gelen tek şey dua etmek. Bebeklerimiz Allah’a emanet, hepimizin öyle.
Hiçbirimizin garantisi yok. Dualarımız seninle canım. Allah’a emanet et yavrularını, sakin olmaya çalış.
.
Allah korusun canım benim inşallah hiç gerekmeyecek öyle bir şeyHepinize cok tesekkur ederım kızlar, Allah razı olsun ınsallah bebeklerim sımsıkı tutunur bana, dua edip beklemekten Baska çaremz yok, yatiyoruz pazartesi tekrar görecek doktor.. Her an dogum baslayabılır dıye bırakmak istemiyor. Pessarı cıkarması gerekevek cunku hemen
Nst Hıc baglamadılar canım, gobegım tas gıbı oluyor, ilk 2 gun endol nidicard durdurmustu, endolu mecbur bıraktık kasılmalar gerı basladı, nidicard dozu artırdı.. Beklıyorum bakalımAllah korusun canım benim inşallah hiç gerekmeyecek öyle bir şeyKasılmaların kaç çıkıyor ki hala var mı? Nst ye bağlıyorlardır. Benim aylarca kasılmam olmuş nidicard azaltmış o gün çok aşırı olunca daha net anladım ama zaten 100ü falan geçmişti artık
Ahhh o kadar üzüldüm ki… Tüüüm dualarım seninle kızçelerin en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilleriyle gelsinler inşallahhMerhaba kızlar,
Bugun tekrar kontrolum vardı, 10mm yine, pessarı taktı ama, cok olumlu konusmadık 7-8 hafta dayanır mı bılemıyorum cok zor dedı, rahmim ıkız grbelıgı kaldıramıyor, tekil gebelik olması gerek ve 13 14 haftada dıkıs mutlaka gerekıyor dedı. Her an su gelebilir diye dusunuyor, hastanedeyim bır sure daha, pazartesi tekrar kontrol edıcek, kasılmalar ıcın nıdılatı 6 ya çıkardı, pruluton haftada ıkı olacak..
Cok kotuyum elimden bısey gelmiyor dua etmekten Baska, gözlerim yerinden cıkıcak aglamaktan
Allah razı olsun cnm bnmAhhh o kadar üzüldüm ki… Tüüüm dualarım seninle kızçelerin en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilleriyle gelsinler inşallahh
Merhaba kızlar,
Bugun tekrar kontrolum vardı, 10mm yine, pessarı taktı ama, cok olumlu konusmadık 7-8 hafta dayanır mı bılemıyorum cok zor dedı, rahmim ıkız grbelıgı kaldıramıyor, tekil gebelik olması gerek ve 13 14 haftada dıkıs mutlaka gerekıyor dedı. Her an su gelebilir diye dusunuyor, hastanedeyim bır sure daha, pazartesi tekrar kontrol edıcek, kasılmalar ıcın nıdılatı 6 ya çıkardı, pruluton haftada ıkı olacak..
Cok kotuyum elimden bısey gelmiyor dua etmekten Baska, gözlerim yerinden cıkıcak aglamaktan
Canim hastanedesin, kontrol altindasin, her sey yapiliyor. Su asamada dinlenip kendine dikkat etmen gerekiyor. 30lara geleceksin insallah, o zaman her sey daha da guzel olacak.Merhaba kızlar,
Insallah canım, Rabbime emanet yavrularımCanim hastanedesin, kontrol altindasin, her sey yapiliyor. Su asamada dinlenip kendine dikkat etmen gerekiyor. 30lara geleceksin insallah, o zaman her sey daha da guzel olacak.
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin bebişlerini sana bağışlasın sımsıkı tutunsunlar sana inşallah zor bir süreçten geçiyorsun rabbim sana güç kuvvet versin dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizdenNst Hıc baglamadılar canım, gobegım tas gıbı oluyor, ilk 2 gun endol nidicard durdurmustu, endolu mecbur bıraktık kasılmalar gerı basladı, nidicard dozu artırdı.. Beklıyorum bakalım
Allah razı olsun canım benımm, bunlar hep imtihan bıze, Rabbım yardım eder ınsallah. O iki minik can, Rabbime emanet, dua ettik gece boyu eşimle , bugun rahat bir uyku cektım kasılma olmadan sukurler olsun.. Aglamıcam bundan sonra.Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin bebişlerini sana bağışlasın sımsıkı tutunsunlar sana inşallah zor bir süreçten geçiyorsun rabbim sana güç kuvvet versin dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden
Allah razı olsun cnm bnm, gece rahat uyudum çok sukur, bugun aglamıcam, agladıkca kasılmaya ılac da fayda etmiyor, daha ıyı olucaz Insallahh Allahın izniyleSohrab nasılsın inan gece gece uyanıp aklıma geldin geldikçe de dua ettim ettik hatta eşimle
İşte bu Rabbimin yardımı senin şu sabrın emeğin ile o minik kuşlar sana tutunacak annesi yeterki sen böyle güçlü kararlı ol moralini yüksek tutAllah razı olsun cnm bnm, gece rahat uyudum çok sukur, bugun aglamıcam, agladıkca kasılmaya ılac da fayda etmiyor, daha ıyı olucaz Insallahh Allahın izniyle
Hadi inşallah canım benim dualarımız sizinleDoktorum geldı, bugun gece kasılma olmadıgını soyledım, karnımı da kontrol etti, normal sertlıkte dedı, haftasonunu rahat gecırırsem pazartesi gonderırım eve, evde yatarsın dedı, zaten kontrollerim artık haftalık olcak, ınsallah sıkıntısızca gecırjrız bu sureci de
Yok yok asla aglamak yok bundan sonraHadi inşallah canım benim dualarımız sizinleBak sen sakinleştikçe onlar da sakinleşiyorlar kendiniz üzmeyeye çalış lütfen
Doktorum geldı, bugun gece kasılma olmadıgını soyledım, karnımı da kontrol etti, normal sertlıkte dedı, haftasonunu rahat gecırırsem pazartesi gonderırım eve, evde yatarsın dedı, zaten kontrollerim artık haftalık olcak, ınsallah sıkıntısızca gecırjrız bu sureci de
Sanırım benim de öyle. Ertelemeyin bence böyle ilerlemiş haftaları görünce mutlu oluyorum bende inşallah bana da nasip eder sağlıkla. Korkuyorum pazartesi için inşallah ikisinde de bir sorun yoktur. ŞimdiAyyyyy, çok heyecanlı canım.
O hafta ben de zorlanmıştım kontrolde. Çok şükür, şimdi hareket hissetmeye başladım.
Yarın kontrolüm var ama doktor haftaya erteledim dese hiç problem değil yani.
Benim bütün derdim kalp atışıymış.
.
Çok şükür günün güzel haberiDoktorum geldı, bugun gece kasılma olmadıgını soyledım, karnımı da kontrol etti, normal sertlıkte dedı, haftasonunu rahat gecırırsem pazartesi gonderırım eve, evde yatarsın dedı, zaten kontrollerim artık haftalık olcak, ınsallah sıkıntısızca gecırjrız bu sureci de
İnşallah sizin kontrolünüz de çok güzel geçer, kayıp yaşayanlar kontrollere malesef umut ve neşe yerine korku ve kaygı ile gidiyor ama her şey güzel olacak Allah’ın da izniyle. İkiz gebelik zor belki ama sonu da pek güzel oluyor doğduklarında, sağlıkla gelsinler dünyayaSanırım benim de öyle. Ertelemeyin bence böyle ilerlemiş haftaları görünce mutlu oluyorum bende inşallah bana da nasip eder sağlıkla. Korkuyorum pazartesi için inşallah ikisinde de bir sorun yoktur. ŞimdiSohrab okudum ikiz gebelik hakikaten zor bir süreç. Rabbim hayırlısı ile ikisini de alırsın kucağına inşallah. Ben doktorda iken 1 buçuk yaşlarında bir çocuk vardı doktor amcasını ziyarete geldi dedi 5 aylık iken doğmuş. Allah ne kadar büyük demiştim. Oyuzden ne olursa olsun sonuçta Sohrab inşallah rabbim ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Hep böyle dua etmek lazım en yakın arkadaşım şuan 4 aylık oldu bebeğiama 6. Ayda bebeği alıyorlardı suyu az yaşamaz diye. Zor zamanlarinda rabbim gönlüne ferahlık versin bana da doktor ilk muayenede ikiz bebeği taşımak ile ilgili birşeyler söylemişti ve erken alırız büyük ihtimalle dedi. Ben çok dinlemedim o an ama bende sorayım tekrar pazartesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?