Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab canım, şimdi okudum mesajını. Üzülmen çok doğal, biz bile çok üzülüyoruz.

Elimizden gelen tek şey dua etmek. Bebeklerimiz Allah’a emanet, hepimizin öyle.

Hiçbirimizin garantisi yok. Dualarımız seninle canım. Allah’a emanet et yavrularını, sakin olmaya çalış.

.

Canım benim biz de senin için dua ediyor olucaz Allah yardımcın olsun. Hemen kötüyü de düşünmeyelim. Sen kendini üzme ki kızlar da üzülmesinler

Kuzucumm lütfen öncelikle hemen kendini toparlıyorsun. Ağlamak hiç iyi gelmez şu aşamada. Yerinden hiç kalkma, az daha dayan. İnşallah geçecek güzel olacak. Şu aşamada dikiş atılmıyor mu?

Canım ya inşallah 30lu haftaları görecek bebeklerin inanıyorum ben. Dua edeceğim senin için ama lütfen çok üzme kendini moralini yüksek tutmaya çalış.

Allah yardımcınız olsun. Bebekleriniz sağlıkla doğsun, hep beraber huzurla evinize dönmek nasip olsun inşallah

Sohrab canım güçlü annem, bebeklerin de çok güçlü sen de. Ama güçlü duracaksın. Aklım ve dualarım seninle

Hepinize cok tesekkur ederım kızlar, Allah razı olsun ınsallah bebeklerim sımsıkı tutunur bana, dua edip beklemekten Baska çaremz yok, yatiyoruz pazartesi tekrar görecek doktor.. Her an dogum baslayabılır dıye bırakmak istemiyor. Pessarı cıkarması gerekevek cunku hemen

Allah korusun canım benim inşallah hiç gerekmeyecek öyle bir şey Kasılmaların kaç çıkıyor ki hala var mı? Nst ye bağlıyorlardır. Benim aylarca kasılmam olmuş nidicard azaltmış o gün çok aşırı olunca daha net anladım ama zaten 100ü falan geçmişti artık

Nst Hıc baglamadılar canım, gobegım tas gıbı oluyor, ilk 2 gun endol nidicard durdurmustu, endolu mecbur bıraktık kasılmalar gerı basladı, nidicard dozu artırdı.. Beklıyorum bakalım

Ahhh o kadar üzüldüm ki… Tüüüm dualarım seninle kızçelerin en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilleriyle gelsinler inşallahh

Canim hastanedesin, kontrol altindasin, her sey yapiliyor. Su asamada dinlenip kendine dikkat etmen gerekiyor. 30lara geleceksin insallah, o zaman her sey daha da guzel olacak.

Nst Hıc baglamadılar canım, gobegım tas gıbı oluyor, ilk 2 gun endol nidicard durdurmustu, endolu mecbur bıraktık kasılmalar gerı basladı, nidicard dozu artırdı.. Beklıyorum bakalım
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin bebişlerini sana bağışlasın sımsıkı tutunsunlar sana inşallah zor bir süreçten geçiyorsun rabbim sana güç kuvvet versin dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden

Allah razı olsun canım benımm, bunlar hep imtihan bıze, Rabbım yardım eder ınsallah. O iki minik can, Rabbime emanet, dua ettik gece boyu eşimle , bugun rahat bir uyku cektım kasılma olmadan sukurler olsun.. Aglamıcam bundan sonra.

Sohrab nasılsın inan gece gece uyanıp aklıma geldin geldikçe de dua ettim ettik hatta eşimle

Allah razı olsun cnm bnm, gece rahat uyudum çok sukur, bugun aglamıcam, agladıkca kasılmaya ılac da fayda etmiyor, daha ıyı olucaz Insallahh Allahın izniyle
İşte bu Rabbimin yardımı senin şu sabrın emeğin ile o minik kuşlar sana tutunacak annesi yeterki sen böyle güçlü kararlı ol moralini yüksek tutçok zor şeyler atlattınız atlatıyorsunuz da ama Rabbim bu sabrına karşılık üçünüzü de korusun inşallah sağlıkla çıkın o hastahaneden

Doktorum geldı, bugun gece kasılma olmadıgını soyledım, karnımı da kontrol etti, normal sertlıkte dedı, haftasonunu rahat gecırırsem pazartesi gonderırım eve, evde yatarsın dedı, zaten kontrollerim artık haftalık olcak, ınsallah sıkıntısızca gecırjrız bu sureci de

Hadi inşallah canım benim dualarımız sizinle Bak sen sakinleştikçe onlar da sakinleşiyorlar kendiniz üzmeyeye çalış lütfen

Sohrab Hanım Allah size güç kuvvet yavrularınıza da sağlık versin. Dualarım sizinle. İnşallah bu günler de geçer ve siz sağlıkla yavrularınıza kavuşursunuz.

Sanırım benim de öyle. Ertelemeyin bence böyle ilerlemiş haftaları görünce mutlu oluyorum bende inşallah bana da nasip eder sağlıkla. Korkuyorum pazartesi için inşallah ikisinde de bir sorun yoktur. Şimdi Sohrab okudum ikiz gebelik hakikaten zor bir süreç. Rabbim hayırlısı ile ikisini de alırsın kucağına inşallah. Ben doktorda iken 1 buçuk yaşlarında bir çocuk vardı doktor amcasını ziyarete geldi dedi 5 aylık iken doğmuş. Allah ne kadar büyük demiştim. Oyuzden ne olursa olsun sonuçta Sohrab inşallah rabbim ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Hep böyle dua etmek lazım en yakın arkadaşım şuan 4 aylık oldu bebeğiama 6. Ayda bebeği alıyorlardı suyu az yaşamaz diye. Zor zamanlarinda rabbim gönlüne ferahlık versin bana da doktor ilk muayenede ikiz bebeği taşımak ile ilgili birşeyler söylemişti ve erken alırız büyük ihtimalle dedi. Ben çok dinlemedim o an ama bende sorayım tekrar pazartesi.

Çok şükür günün güzel haberi

Bundan sonrası mutluluk gözyaşları olsun Sohrab cım. Çok mücadele verdin her şeyin güzelini hakediyorsun. Bizler de duacıyız kimin duası kabul olur bilinmez

İnşallah sizin kontrolünüz de çok güzel geçer, kayıp yaşayanlar kontrollere malesef umut ve neşe yerine korku ve kaygı ile gidiyor ama her şey güzel olacak Allah’ın da izniyle. İkiz gebelik zor belki ama sonu da pek güzel oluyor doğduklarında, sağlıkla gelsinler dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…