Aminn inşallahSohrab Hanım Allah size güç kuvvet yavrularınıza da sağlık versin. Dualarım sizinle. İnşallah bu günler de geçer ve siz sağlıkla yavrularınıza kavuşursunuz.
Rahımm agzı uzunlugunu mutlaka kontrol ettir her kontrolde, bır de aklına ne takılırsa sor doktoruna mutlakaSanırım benim de öyle. Ertelemeyin bence böyle ilerlemiş haftaları görünce mutlu oluyorum bende inşallah bana da nasip eder sağlıkla. Korkuyorum pazartesi için inşallah ikisinde de bir sorun yoktur. ŞimdiSohrab okudum ikiz gebelik hakikaten zor bir süreç. Rabbim hayırlısı ile ikisini de alırsın kucağına inşallah. Ben doktorda iken 1 buçuk yaşlarında bir çocuk vardı doktor amcasını ziyarete geldi dedi 5 aylık iken doğmuş. Allah ne kadar büyük demiştim. Oyuzden ne olursa olsun sonuçta Sohrab inşallah rabbim ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Hep böyle dua etmek lazım en yakın arkadaşım şuan 4 aylık oldu bebeğiama 6. Ayda bebeği alıyorlardı suyu az yaşamaz diye. Zor zamanlarinda rabbim gönlüne ferahlık versin bana da doktor ilk muayenede ikiz bebeği taşımak ile ilgili birşeyler söylemişti ve erken alırız büyük ihtimalle dedi. Ben çok dinlemedim o an ama bende sorayım tekrar pazartesi.
Oyle kuzum, Rabbım hepinizden razı olsunÇok şükür günün güzel haberi
Bundan sonrası mutluluk gözyaşları olsunSohrab cım. Çok mücadele verdin her şeyin güzelini hakediyorsun. Bizler de duacıyız kimin duası kabul olur bilinmez
Ağlama tabi üzme prenseslerimiziYok yok asla aglamak yok bundan sonra
Insallahh canım benım, saglıkla dogarlar.. Rabbıme emanet yavrularım, ben elimden geleni yapıcamAğlama tabi üzme prenseslerimizinasıl etkileniyorlar biliyor musun, geçen gün bişeye canım sıkıldı doğru düzgün hareket bile etmedi oğlum sonra dedim üzmucem hic bisey için kendimi de oğlumu da herşey güzel olucak merak etme, zor günler yaşadık hala yaşıyoruz ama sonu güzel olucak zaten ikiz gebelikte riskler sıkıntılar erken doğumlar hep olur, sen şimdi kafana bişey takma, sağlıklı besle prensesleri kocaman olsunlar doktorunu da takma onlar her zaman en kötü ihtimali söylerler malesef..
İnşallahİnşallah sizin kontrolünüz de çok güzel geçer, kayıp yaşayanlar kontrollere malesef umut ve neşe yerine korku ve kaygı ile gidiyor ama her şey güzel olacak Allah’ın da izniyle. İkiz gebelik zor belki ama sonu da pek güzel oluyor doğduklarında, sağlıkla gelsinler dünyaya
Henüz gitmedim, perşembe günü bir kaset test daha yaptım Ptesi günkü teste göre bariz bir koyulaşma var beta artıyor ama umarım sağlıklı bir şekilde artıyordurİnşallahyazışmalari takip edemedim siz naptınız gittiniz mi doktora
Ağlama tabi canım, insan ister istemez kasıyor karnını ağlarken. Pozitif düşünmekte ya da düşünmeye çalışmakta her zaman fayda var. 3ünüz beraber çıkacaksınız inşallah hastanedenYok yok asla aglamak yok bundan sonra
Canım seninde hayırlı olsun bebeklerin, güzel güzel büyüsünler sonra evlerine sağlıkla gelsinler inşallah, sana da çok geçmiş olsun canım benim, bol bol sütün olsun bebişlere şifa olsunSohrab çok sevindim canım bak kasılmalarının durması çok güzel gelişme inşallah her şey güzel olucak yeğenlerimize dua etmeye devam biz de eşimle bizimkileri bıraktık size dua ediyoruz sürekli soruyor arkadaşın ne oldu diye Minik kuşlar allaha emanet merak etme
Dun gercekten hıckıra hıckıra agladım, bı daha yok, dun butun limiti doldurdum, hersey guzel olcakAğlama tabi canım, insan ister istemez kasıyor karnını ağlarken. Pozitif düşünmekte ya da düşünmeye çalışmakta her zaman fayda var. 3ünüz beraber çıkacaksınız inşallah hastaneden
Allah razı olsun canım benımSohrab Canım benim, yazmıyorum ama okuyorum, dua ediyorum hepimiz için, inşallah sağlıkla alırsın dualarım sizinle
Ilac dozu artırıldı canım, ama dun aglayınca ılac da fayda etmemıstı, ınsallah bidaha olmazSohrab çok sevindim canım bak kasılmalarının durması çok güzel gelişme inşallah her şey güzel olucak yeğenlerimize dua etmeye devam biz de eşimle bizimkileri bıraktık size dua ediyoruz sürekli soruyor arkadaşın ne oldu diye Minik kuşlar allaha emanet merak etme
Çoook sağ ol canım benim aminCanım seninde hayırlı olsun bebeklerin, güzel güzel büyüsünler sonra evlerine sağlıkla gelsinler inşallah, sana da çok geçmiş olsun canım benim, bol bol sütün olsun bebişlere şifa olsun
Aynısı oldu biliyor musun ağladım ben de 100lere çıktı kasılmalar sonra bir kabulleniş geldi allaha emanet ettim bebişleri kasılmalar 50lere düştü ilaç da verdiler en son azalmıştı baya ama tabi bizde gelişim geriliği vardı canım yoksa belki idare ederdik perinatolog da doğmaları onlar için daha iyi olacak dediDun gercekten hıckıra hıckıra agladım, bı daha yok, dun butun limiti doldurdum, hersey guzel olcak
Allah razı olsun canım benım
Ilac dozu artırıldı canım, ama dun aglayınca ılac da fayda etmemıstı, ınsallah bidaha olmaz
Allah razı olsun senden de esınden deınsallah yavrularınızı en kısa sürede kucakşarsınız sız de
Aynen öyle cnm elinden geleni yap gerisi Rabbim e kalmis..Insallahh canım benım, saglıkla dogarlar.. Rabbıme emanet yavrularım, ben elimden geleni yapıcam
Güçlü annenin güçlü kızlar olur onlar zor bulundu sana da naz yapıyorlar bugünlerde geçecek inşallah sağlıcakla doğdukları günleride görücezDun gercekten hıckıra hıckıra agladım, bı daha yok, dun butun limiti doldurdum, hersey guzel olcak
Allah razı olsun canım benım
Ilac dozu artırıldı canım, ama dun aglayınca ılac da fayda etmemıstı, ınsallah bidaha olmaz
Allah razı olsun senden de esınden deınsallah yavrularınızı en kısa sürede kucakşarsınız sız de
Gercekten az bir panıkleme olsun hemen kasılma oluyor, az evvel bir su gibi akıntı oldu panıkledım doktor kontrol etti hemen akıntıymıs pessar dan kaynaklı artabilir dedı.. Kasılma olmayınca rahım uzunlugu hemen toparlıyor, carsamba 16ya cıkmıstı cunku.. İnsallah ev yansın umrumda olmıcak artık..Aynısı oldu biliyor musun ağladım ben de 100lere çıktı kasılmalar sonra bir kabulleniş geldi allaha emanet ettim bebişleri kasılmalar 50lere düştü ilaç da verdiler en son azalmıştı baya ama tabi bizde gelişim geriliği vardı canım yoksa belki idare ederdik perinatolog da doğmaları onlar için daha iyi olacak dediSende öyle bir durum yok çok şükür pessar da takıldı rahim ağzını ve kasılmaları tutarlarsa uzun süre idare edecek inşallahh
Allah razı olsun cnm benımSohrab canım benim güzel haberlerini aldıkça İnan çok mutlu oluyorum. Hamile olan arkadaşlarımızdan dua istedim senin için Kendini toplaman çok güzel. Bundan sonrası dua, teslimiyet ve de bolca dinlenme. Merak etme kızlarını sağlıkla kucağına alacaksın.
İnsallahhh canım benımmGüçlü annenin güçlü kızlar olur onlar zor bulundu sana da naz yapıyorlar bugünlerde geçecek inşallah sağlıcakla doğdukları günleride görücez
Sinir boşalması yaşamışsındır çok normal ağlaman dün limiti doldurmuşsun bundan sonra daha dikkat sen morelini yüksek tutki herşey güzel olsun
30 muSohrab bak çok şükür güzel haberler alıyorsun o yüzden demekki neymiş asla ağlamak kızları orada yormak yok biz güzel güzel dua edeceğiz ve Rabbime teslim olacağız gör bak sen 30 lu haftalarda ben sağıma soluma dönemiyorum derdinde olacaksın benim inancım tam sen yeterki güzel güzel dinlen ve elinden geldiğince sakin kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?