Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canım, allah razi olsun

Allah razı olsun gercekten, benı cok duygulandırıyorsunuz, o kadar cok kısı dua etti kı Allahım hepinizden razı olsun, Rabbım hep gonlunuze gore versin

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah ben 31. Gün görmüşüm keseyi.
Dikkat et dinlen yorma kendini. Maşallah kızımıza. Bende bugün biraz stres yapinca kustum hep birşey yiyemiyorum o değil folik asit ve corasprin için yemem ve çıkarmamam lazım. Stres etkiliyor baya

Kızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı. Bi süre yazamam haberiniz olsun..
Allahım yardımcın olsun kuzum dualarımız seninle. Güçlü ol lütfen güçlü ol

Kızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı. Bi süre yazamam haberiniz olsun..
Rabbim yardımcın olsun canım arkadaşım sana da kızlarına da Rabbim yardım etsin toparlanınca bizi habersiz bırakma

Allah yardımcın olsun canım. İlk müsait olduğunda yaz bize habersiz bırakma lütfen. Allah meleklerini sana bağışlasın inşallah

Ah güzel kardeşim bunun ne demek olduğunu maalesef ben de bilirim. Rabbim merhametiyle sizi korusun kollasın, güç kuvvet versin. Allah büyük! duacıyız..

Allahım cidden girip girip bakıyorum dua etmekten başka elimden bişey de gelmiyor Sohrab inşallah şuraya iyi haberler ile gelirsin arkadaşım ya inan tüm duam sizinle tüm aklım da sizde resmen
Bende öyle ya kendimi onun yerime koydum istemsizce ağlıyorum Allahım yardım etsin

Allahım cidden girip girip bakıyorum dua etmekten başka elimden bişey de gelmiyor Sohrab inşallah şuraya iyi haberler ile gelirsin arkadaşım ya inan tüm duam sizinle tüm aklım da sizde resmen
Ben de şu an yoğun olarak Sohrab ı düşünüyorum.
Allahım evlatlarını ona sağlıkla bağışlasın.. Dua ediyorum.. çok meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…