İnsallah canım, allah razi olsunSohrab canim benim, yazmıyorum çok ama sürekli okuyorum burayı, Rabbim gönlüne göre verecek, kızların sağlıkla dünyaya gelicek vakti zamanı gelince, şimdi dua zamanı, dualarım sizinle canim, inşallah pzt evine çıkacaksın her şey çok güzel olacak ❣
Allah razı olsun gercekten, benı cok duygulandırıyorsunuz, o kadar cok kısı dua etti kı Allahım hepinizden razı olsun, Rabbım hep gonlunuze gore versinMerhabaSohrab
@-C-A-N-A-N- B Bonncuk ve @karaca3443 ' ün aynı hamilelik sayfasından arkadaşıyım
uzaktan takip ediyoruz ve dualarımız seninle ve miniklerinle
bu kadar güzel kalpli insanların enerjisinin çok yüksek olacağına inanıyorum
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahHenüz gitmedim, perşembe günü bir kaset test daha yaptım Ptesi günkü teste göre bariz bir koyulaşma var beta artıyor ama umarım sağlıklı bir şekilde artıyordur
Ptesi gideceğim inşallah her şey yolundadır. Hala adet olmadığıma göre hamileyimdir diyorum ama işte kaygılar
Siz ne zaman görmüştünüz keseyi?
Dikkat et dinlen yorma kendini. Maşallah kızımıza. Bende bugün biraz stres yapinca kustum hep birşey yiyemiyorum o değil folik asit ve corasprin için yemem ve çıkarmamam lazım. Stres etkiliyor bayaKızlar benim de dün kontrolüm vardı. Çok şükür yolunda her şey kızımız iyiydi
Dün biraz fazla koşturmacalıydı çok yürümek zorunda kaldım. Ultrasonda kasılma gördü doktor. Yormuşsun kendini magnezyum başlayalım dedi. Çok şükür rahim uzunluğu iyi kapalı, orada bir sıkıntı yokmuş. Ama tedirgin oldum hep aklımda.
Yormayın kendinizi, dikkat etmek lazım gerçekten. Kontrolleriniz için de mutlaka iyi bir doktora gidin. Rahim uzunluğuna falan hep baksın doktorlarınız. Söylemezse de siz sorun. Çok şükür şanslıyım ben doktorum sormadan söylüyor.
D Doktoraliguru canım sen ekstra dikkat et olur mu? Ama stres de yapmamaya çalış. Benim her kontrol öncesi dayanılmaz baş ağrım başlıyor 2 gün geçmiyor inanki. Bunlar hep yavrulara stres..
Rabbim yardımcın olsun. Herşey inşallah istediğin gibi olur ikisi de sağlıklı olur inşallahKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı. Bi süre yazamam haberiniz olsun..
Allahım yardımcın olsun kuzum dualarımız seninle. Güçlü ol lütfen güçlü olKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı. Bi süre yazamam haberiniz olsun..
Ah canım benim ah..Kızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı. Bi süre yazamam haberiniz olsun..
Rabbim yardımcın olsun canım arkadaşım sana da kızlarına da Rabbim yardım etsin toparlanınca bizi habersiz bırakmaKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı. Bi süre yazamam haberiniz olsun..
Allah yardımcınız olsun canım dualarımız sizinleKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı. Bi süre yazamam haberiniz olsun..
Allah yardımcın olsun canım. İlk müsait olduğunda yaz bize habersiz bırakma lütfen. Allah meleklerini sana bağışlasın inşallahKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı. Bi süre yazamam haberiniz olsun..
Dualarım seninleKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı. Bi süre yazamam haberiniz olsun..
Kızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı. Bi süre yazamam haberiniz olsun..
Rabbim yardımcınız olsunKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı. Bi süre yazamam haberiniz olsun..
Rabbim yardımcın olsun nasipte varsa mucize olur inşallah dualarım seninleKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı. Bi süre yazamam haberiniz olsun..
Bende öyle yaAllahım cidden girip girip bakıyorum dua etmekten başka elimden bişey de gelmiyorSohrab inşallah şuraya iyi haberler ile gelirsin arkadaşım ya inan tüm duam sizinle tüm aklım da sizde resmen
Ben de şu an yoğun olarakAllahım cidden girip girip bakıyorum dua etmekten başka elimden bişey de gelmiyorSohrab inşallah şuraya iyi haberler ile gelirsin arkadaşım ya inan tüm duam sizinle tüm aklım da sizde resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?