Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle ya kendimi onun yerime koydum istemsizce ağlıyorum Allahım yardım etsin
Ben de şu an yoğun olarak Sohrab ı düşünüyorum.
Allahım evlatlarını ona sağlıkla bağışlasın.. Dua ediyorum.. çok meraktayım
Ben yine de iyi düşünmeye çalışıyorum örnek haberlere vs bakıyorum ama ne bileyim resmen günlük hayatıma odaklanamadım tüm aklım onda biz böyleysek o ve eşi nasıl kim bilir Rabbim yardımcıları olsun inşallah iyi bir haber ile döner

Selam kızlar iyi geceler herkese. Sanırım kötü bi konunun üzerine geldim ve çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun inşallah bende 7 ozakta boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum 9+5 de. Böyle bi forum olduğunu gördüm ve aranıza katılmak istedim

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar
Gece 2 bucukta normal dogum yaptım, 9 saat kadar dogum sancısı cektım, su gelmedi, keseyi doktor deldı mecburen..
İki bebeğim de MELEK oldu.. Dualarınızı esırgemedınız, hepinizden Rabbım razı olsun, saglıcakla kucagınıza alın benım yerime de öpün kolayın olur mu, nasıl toparlanırım nasıl dayanırım bılmıyorum

Dualarımız seninle canım.
Rabbim sana ve eşine sabır versin.

.

Rabbim gönlünüze ferahlık versin, yaşadığınız acıların ecrini kat kat versin. Daha güzelleri ile dünyadayken kavuşmak nasip olsun.

Ah canım benim ne denir bilmiyorum ama acına ortağız bunu bil, inan çok üzüldüm. Keşke böyle olmasaydı..Allah size dayanma gücü versin. Bundan sonra hep güzel şeyler yaşa inşallah

Sohrab inan şu an sana ne diyeyim bilmiyorum Rabbim gönlüne ferahlık versin sana da eşine de ailene de toparlamnabilmeyi nasip etsin bir an önce

Canım hoşgeldin; burda hepimiz birbirimizin acılarına ortağız. Kaybın İçin Allah sabır versin, kısa sürede yeri dolsun inşallah

Canım benim diyecek hiç bir kelimem yok, Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin, yakın arkadaşlarıma ismini verdim dua istedim senin adına, hayırlısı buymuş ne diyeyim, acının tarifi yok biliyorum, Allah sabır güç kuvvet versin hem sana hem eşine, çabucak toparlanır sın inşallah canım beniminan çok üzüldüm

Canım benim o kadar üzgünüm ki.. Allah sana ve eşine sabır versin, yaşadığın imtihan çok büyük ama biz kulların elinden sabretmekten başka ne gelir. Allah yüreğine hafiflik versin. Toparlanmayı düşünme şimdi, acını yaşa yasını tut, vaktinden önce gelen iyi olma hali insana yarardan çok zarar veriyor uzun vadede.
Sen ne zaman istersen de bizler buradayız.

Canım benim. Acını yüreğimde hissediyorum. Ne desek boş. Allahım sana, ailene sabırlar versin. Elinden gelen her seyi yaptın nasip değilmiş vardır rabbimin bildiği. Hiç geçmeyecek bir acı umarım en kısa zamanda alışırsın. Son imtihanının olur umarım.

Allah eşine de sana da ailene de sabır versin canım benim ne desek boş gelir sözler yetersiz… Kalbimiz yanında acını derinden paylaşıyoruz dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…